#معرفی_کتاب
📙 #جاودانهی_تاریخ
این کتاب در بیست و شش فصل با توجّه به تبیین ابعاد متعدّد شخصیّت حضرت علی(علیهالسّلام) در بیانات رهبر انقلاب اسلامی تنظیم شده است.
🔹فصل اوّل و دوّم کتاب به نامتناهی بودن شخصیّت حضرت و آوازهی عالمگیر ایشان اختصاص یافته است.
🔸در فصول سوّم، چهارم و پنجم شرح احادیثی که از زبان پیامبراکرم، امام مجتبی و امام صادق(علیهمصلواتالله) در توصیف امام علی(علیهالسّلام) وارد شده، مورد استفاده قرار گرفته است.
🔹در فصول ششم و هفتم با جامعیّت و توازن شخصیّتی حضرت آشنا میشویم.
🔸هر کدام از فصول هشتم تا بیستوسوّم به شرح یکی از ویژگیهای بارز ایشان اختصاص دارد. ویژگیهایی همچون:
ایمان، اخلاص و تقوا، صبر و بصیرت، عبادت، فارغ بودن از خودخواهی، ایثار و انفاق، زهد، تسلیم بودن در برابر پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله)، انتخاب سختترینها، جهاد و تلاشگری، عدالت، شجاعت، اصولگرایی و صلابت، قاطعیّت در جنگهای داخلی، مراقبت از بیتالمال، یتیمنوازی و توجّه به فقیران.
🔹عنوان فصل بیستوچهارم کتاب، «امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)؛ قدرتمندی مظلوم» است و در آن به مظلومیّتهای ایشان با وجود قدرتمندی و جنگآوری حضرت، اشاره میشود.
🔸«رابطهی عاشقانهی ما با امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)» موضوع فصل بیستوپنجم کتاب است که در آن، به دلدادگی ما به ایشان و لوازم این محبّت پرداخته شده.
🔹فصل آخر کتاب به بحث نیاز ما به الگویی همچون امام علی(علیهالسّلام) اختصاص یافته است.
@Fahma_KanoonTaha
99-12-7 ameli.mp3
14.18M
📚 ویژگی های شخصیت حضرت علی علیه السلام
👤 #حجت_الاسلام_عاملی
🗓 پنج شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷
@Fahma_KanoonTaha
🔸 عَلِی خَیرُ الْبَشَر، وَ مَنْ أَبی فَقَدْ کفَر
مرحوم میرزای نوری در سامرا دستور فرموده بود برای دو شبِ پنجشنبه و جمعه، صد نفر از طلاب را دعوت کنند، ولی اشتباهاً همه صد نفر را برای یک شب دعوت کرده بودند، و غذا به اندازه پنجاه نفر تدارک دیده بودند؛ لذا به خانه مرحوم آخوند ملا فتحعلی سلطان آبادی رفتند و ایشان را از ماجرا باخبر نمودند. ایشان فرموده بودند: سر دیگ غذا را بر ندارید، تا من بیایم. قبل از کشیدن غذا ایشان حاضر شد، پارچه آب نخوردهای را مطالبه نمود و روی دیگ گذاشت و سه مرتبه دست را روی آن به طرف چپ و راست حرکت داد و گفت: «عَلِی خَیرُ الْبَشَرِ، وَ مَنْ أَبی فَقَدْ کفَر؛ علی بهترین انسان است، هرکس این را نپذیرد، قطعاً کافر است».(۱) سپس غذای داخل دیگ را کشید و به همه صد نفر رسید!
در محضر بهجت، ج ۲، ص ۱۲۶
۱. مناقب امیرالمؤمنین نوشته محمدبنسلیمان کوفی، ج۲، ص۵۲۳ و ۵۲۴؛ المسترشد، ص۲۷۲ و ۲۸۰؛ بحارالانوار، ج ۲۶، ص۳۰۶؛ ج ۳۸، صص۶ ـ ۱۴
@Fahma_KanoonTaha
🔸روز مرد شد
یاد کنیم از مردی که
جانش را فدای همه کرد
#روزت_مبارک_حاجی 💐
@Fahma_KanoonTaha
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی آقامِ، علی الگوی بابامِ
🌺 کاری از گروه سرود زینبیون بهشت امام رضا(ع)
@Fahma_KanoonTaha
حضرت علی(ع):
التماس به خدا، شجاعت است.
اگر برآورده شود، رحمت است.
اگر برآورده نشود، حکمت است.
التماس به خلق خدا، ذلت است.
اگر برآورده شود، منت است.
اگر برآورده نشود، خفت است.
@Fahma_KanoonTaha
💠 راه و رسم درست زندگی در کلام مولا علی
🔸با مردم به انصاف رفتار کن تا خداوند بر عزتت بیافزاید
#سبک_زندگی
@Fahma_KanoonTaha
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا همه جناح ها برای تخریب و حذف #دکتر_محمد به میدان آمده اند؟
افشاگری یک کارشناس مسائل امنیتی از پشت پرده تخریب ها علیه #دکتر_سعید_محمد
@Fahma_KanoonTaha
رهبر انقلاب:
"ماه رجب، ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است"
#بهار_عبادت
@Fahma_KanoonTaha
🔸دیدار پیامبر از امام علی و فاطمه زهرا علیهم السلام پس از ازدواج
رسول خدا(ص) سه روز بعد از عروسی حضرت علی و فاطمه زهرا علیهماالسلام، صبح روز چهارم به خانه آنان رفت و فرمود: «ای علی کمی آب بیاور.»
علی علیه السلام آب برد. رسول خدا(ص) آب را به دهان مبارک خود زد و آیاتی چند از قرآن را بر آن خواند و فرمود: «ای علی، آب را بخور و کمی از آن را باقی بگذار.»
علی علیه السلام کمی از آب را نوشید. رسول خدا بقیه آب را بر سر و سینه او پاشید و فرمود: «خداوند هر گونه رجس و پلیدی را از وجودت بیرون کند و تو را پاک و مطهر گرداند.»
سپس با فاطمه علیهاالسلام هم همین کار را کرد و همان دعا را بر زبان جاری ساخت. آنگاه به علی علیه السلام فرمود از خانه خارج شود تا با دخترش خلوت کنند.
پس از رفتن علی علیه السلام، رسول خدا(ص) فرمود: «دخترم، حالت چطور است؟ شوهرت چگونه است؟» فاطمه علیهاالسلام عرضه داشت: «پدر جان علی بهترین شوهر است، اما بعضی از زنان قریش نزد من آمدهاند و میگویند چرا پدرت تو را به علی علیه السلام داد؛ علی که دستش از مال دنیا کوتاه است و چیزی ندارد.»
رسول خدا(ص) فرمود: «ای دخترکم، پدر تو فقیر نیست، شوهرت هم فقیر نیست. خزائن طلا و نقره ی زمین را بر من عرضه کرده اند و من نپذیرفته ام، جز آنچه نزد خدای تعالی است.
فاطمه جان، اگر آنچه را پدرت میدانست، می دانستی، دنیا در چشمت بسیار زشت و ناهنجار میآمد. به خدا قسم، من درباره تو کوتاهی نکرده ام. شوهر تو اولین مسلمان و داناترین و بردبارترین آنهاست. دختر نازنینم، شوهر تو خوب شوهری است. هرگز با او مخالفت مکن.»
سپس علی علیه السلام را صدا زد و به او فرمود: «با همسرت با لطف و مدارا رفتار کن. فاطمه پاره تن من است.»
علی علیه السلام نیز به فرمان رسول خدا(ص) تا آخر عمر فاطمه، هرگز او را غضبناک نکرد. خود امام علی فرموده است: «به خدا قسم او را غضبناک نکردم و در هیچ امری، موجب دلخوریاش را فراهم ننمودم. فاطمه هم هرگز مرا غضبناک نکرد و در هیچ امری از من سرپیچی نفرمود. هرگاه به او نگاه می کردم، تمام غم و اندوهم برطرف میشد.»
منبع: بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۱۳۲
@Fahma_KanoonTaha
javdaneye_tarikh_k_2149.pdf
5.07M
📚 فایل کامل کتاب #جاودانهی_تاریخ
🔹کتاب جاودانهی تاریخ (شخصیّت امیرالمؤمنین علی "علیهالسلام" در بیان حضرت آیتالله العظمی خامنهای)
@Fahma_KanoonTaha
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کلیپ
💠 استاد رائفیپور
📝 «سانسور خلافت امیرالمومنین(علیه السلام)»
#میلاد_امام_علی(ع)
@Fahma_KanoonTaha