🔴 بسیار مهم؛ ماجرای خروج سفرای اروپایی از ایران
♦️مرکز اسناد انقلاب اسلامی: به دنبال جوسازیها در دادگاه میکونوس علیه ایران و به منظور تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی، در بهار سال ۱۳۷۶، ۱۳ كشور اروپایی سفرای خود را از ایران خارج كردند.
♦️در وهله اول پیتر هارتمن قائم مقام وزیر امور خارجه آلمان، تصمیمات دولت مطبوع خود را به شرح زیر اعلام کرد: ۱- فراخواندن سفیر آلمان از ایران؛ ۲- تعلیق سیاست گفتگویم انتقادی با ایران؛ ۳- اخراج عوامل دولت ایران از خاک آلمان و ۴- توقف تبادل دیدارها در سطح وزیر.
♦️به دنبال اعلام مواضع آلمان، اتحادیه اروپا هم موضع خود را اعلام کرد که همان تصمیمات دولت آلمان بود و سفرای اتحادیه اروپا نیز متقابلاً از ایران فراخوانده شدند.
🔴 واکنش قاطع ایران
♦️این حركت در اصل به منظور منزوی كردن ایران و با این دورنما كه جمهوری اسلامی دچار چالش خواهد شد صورت گرفت. اما با روشنگریهای قاطعانه رهبر انقلاب، این توطئههای غرب و در راس آن امریکا با شکست مواجه شد.
♦️در ۲۷ فروردین ۱۳۷۶، آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در ديدار جمعى از فرماندهان و پرسنل ارتش به اقدامات مغرضانه کشورهای غربی واکنش نشان داده و فرمودند: «به نظر من، ملت ايران در اين روزها، يکي از شيرينترين و زيباترين درسهاي خود را گرفت. در همين دادگاهي که در آلمان براي قضاياي قهوهخانهاي تشکيل شد، آمدند مسائل را سرهم بندي کردند و به خيال خودشان خيمه شب بازياي پرداختند! اين، براي ملت ايران عرصه خيلي خوبي شد و درس خيلي مهمّي بود که بفهمند استکبار يعني چه و دولتهاي مستقل و به اصطلاح بزرگ عالَم، در دنيا چه کارهاند. اين خيلي مهمّ است...»
♦️رهبر معظم انقلاب ادامه دادند: «البته ميدانيد که اين طور قضايا، براي ما ملت ايران تجربه جديدي نيست و بارها اتّفاق افتاده است. شلوغ کردند، جنجال آفريدند، به خيال خودشان عليه دولت جمهوري اسلامي دست به يکي کردند، گاهي سفرايشان را بردند و گاهي اولتيماتوم دادند. براي ما اين چيزها تازه نيست... يک صورتسازي به اسم کار قضايي کردند که به نظر ما آنچه در اين دادگاه مطرح شده است، بيارزش و بياعتبار است... ملت ايران مگر با اين حرفها تسليم ميشود؟ بدانند، اگر همه اروپا هم با ايران فاصله پيدا کند، قطع رابطه کند، يا هر چه بشود، ملت ايران به اعتماد اروپا و آسيا و اين و آن، به اين ميدان قدم نگذاشته است که با رفتن آنها احساس خالي بودن پشت خود را بکند...»
♦️رهبر معظم انقلاب اسلامی در یك واكنش صریح دیگر در ۱۰ اردیبهشتماه همان سال، حجت را برای غربیان تمام كردند. ایشان در ديدار جمع كثيرى از كارگران و معلّمان فرمودند: «به خيال خودشان، دولت ايران را ميترسانند و ميگويند ما گفتگوهاي انتقادي را قطع ميکنيم. به درک که قطع ميکنيد! اگر انتقادي هست، ما از شما انتقاد داريم...»
♦️امام خامنهای در واکنش به خروج سفرای اروپایی از ایران بعد از رای دادگاه میکونوس نیز فرمودند: «در مرحله اوّل، سفير آلمان را فعلا تا مدّتي نبايد راه بدهند که به ايران بيايد. بقيه هم که ميخواهند به عنوان يک حرکت به اصطلاح آشتي جويانه برگردند، مانعي ندارد. خودشان رفتهاند، خودشان هم برميگردند. ديدند که رفتنشان هيچ اهميتي ندارد...»ایشان تاکید کردند: «... کساني که ميخواهند با ايران ارتباط داشته باشند، بايد بدانند که اگر ارتباط، ارتباط استکباري شد، ملت ايران پس خواهد زد.»
🔴 سرانجام ماجرای میکونوس: شکست غرب در برابر ایران
♦️پس از این سخنرانی کوبنده رهبر معظم انقلاب، کشورهای غربی متوجه شکست خود شدند و به این ناکامی اعتراف کردند."پیتز اشتراک"رهبر پارلمانی حزب سوسیال دموکرات آلمان، از جمله افرادی بود که به شکست توطئههای غرب علیه ایران اعتراف کرد. وی تصمیم ایران مبنی بر عدم پذیرش سفیر آلمان را یک رسوایی بزرگ و شکست برای دولت آلمان خواند. سخنگوی سیاست خارجی حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز، اظهارات رهبر ایران مبنی بر نپذیرفتن سفیر آلمان را به مثابه"یک سیلی بر صورت کشورهای اروپایی"خواند. سخنگوی وزارت خارجه آلمان نیز این تصمیم دولت ایران را غیرمنتظره و شوکآور توصیف کرد.[۷]
♦️به گزارش روزنامه کیهان، بهت و سردرگمی کشورهای اروپایی پس از اعلام موضع قاطع رهبر انقلاب، در صحنه سیاست جهانی بسیار نمود داشت. به نوشته این روزنامه، مطبوعات آلمان اذعان کردند که واکنش ایران موجب"بزرگترین آبروریزی برای اروپا"شد.
ادامه 👇👇
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
👆👆
♦️رادیو لندن، این موضعگیری را یک پیروزی برای ملت ایران و یک ناکامی برای اروپا دانست. رادیو آلمان نیز موضعگیری رهبر انقلاب را غافلگیر کننده و هوشیارانه خواند. روزنامه"هانوفش الگماینه"هم در
این رابطه نوشت: «سیاست آلمان در قبال سیاست ایران با شکست روبرو شد و قضیه را واضحتر از ممانعت ورود سفیر آلمان به تهران نمیشد ظاهر ساخت.» روزنامه"نویهراین سایتونگ"نیز در این رابطه نوشت: «برای سیاست پوسیده اتحادیه اروپا در قبال ایران، آبروریزی بزرگتر از این نبود.»"فرانکفورتر روندشاو"هم شرمساری کشورهای اروپایی را تنها نتیجه دادگاه میکونوس دانست.
♦️اما شکست بزرگتر كشورهای غربی زمانی بود كه آنها تصمیم گرفتند به منظور كاستن از رسوایی ماجرای میكونوس، سفرای خود را به تهران بازگردانند، از این رو در ۲۳ آبان ۱۳۷۶ سفيران كشورهای اتحاديه اروپا كه در پي بحران ميكونوس از ايران خارج شده بودند، به تهران بازگشتند. روزنامه جمهوری اسلامی، بازگشت سفرای کشورهای اروپایی را «عقبنشینی اروپا در برابر جمهوری اسلامی ایران» خواند.
♦️رسانههای غربی نیز بازگشت سفرای اروپایی را"بزرگترین شکست غرب"دانستند. رادیو دولتی لندن طی گزارشی، بازگشت سفیران اروپایی به تهران را پیروزی ایران تلقی کرد. رادیوی رژیم صهیونیستی هم اعتراف کرد که بازگشت سفیر آلمان بعد از بقیه سفرا، نشانه به کرسی نشستن خواستههای جمهوری اسلامی است. روزنامه کیهان نیز به نقل از مطبوعات آلمان نوشت: «آلمان برای بهبود روابط با ایران بهای سنگینی پرداخت.»
🔴 شکست توطئه غرب در ماجرای میکونوس
♦️بدین ترتیب بار دیگر، غرب به سردمداری امریکا، شکست سختی در برابر ملت ایران متحمل شد؛ شکستی که برای آنها خفتبار بود. رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۶ مرداد ۱۳۹۰ بار دیگر شکست حقارتبار غرب در ماجرای میکونوس را یادآور شده و آن را"سیلی سخت"ملت ایران به اروپائیان تعبیر کردند: «سر قضیه قهوهخانه میکونوس دادگاه تشکیل داد، مسئولین درجه یک کشور را در آن دادگاه متهم کرد! دولتهای اروپائی با آنها همدست شدند، همهشان سفرای خود را از تهران فراخوانی کردند؛ اینها که یادمان نرفته. خواستند سیلی بزنند، البته سیلی سختتری خوردند. از همین حسینیه آنچنان سیلیای خوردند که بعد تا مدتها دنبال علاجش بودند...»
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
اعدام اولین جاسوس انگلیسی
قوه قضائیه علیرضا اکبری را به اتهام افساد فیالارض و اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی انگلیس محکوم و حکم اعدام را برای او صادر و اجراء کرد. همین مسئله باعث واکنش عجیب مقامات غرب شد.
گزاره خبری: ۱ـ «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران به اعدام «علیرضا اکبری» جاسوس انگلیس واکنش نشان داد و نوشت: «از اعدام علیرضا اکبری، شهروند ایرانیانگلیسی وحشت کردم. بازداشتهای ناعادلانه جمهوری اسلامی، اعترافهای اجباری، محاکمههای ساختگی و اعدامها با انگیزههای سیاسی باید پایان یابد».
۲ـ وزیر خارجه انگلیس در واکنش به اعدام علیرضا اکبری مدعی شد: «ایران یک تبعه انگلیس را اعدام کرد. این اقدام باید به قویترین شکل ممکن محکوم شود. این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.» و «جیمز کلورلی» در ادامه مدعی شد: «انگلیس دادستان کل ایران را تحریم کرد. تحریم امروز او نشاندهنده انزجار ما از اعدام علیرضا اکبری است. دادستان کل، هسته اصلی استفاده ایران از مجازات اعدام است و ما رژیم را مسئول نقض وحشتناک حقوق بشر میدانیم.»
۳ـ «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان در پیامی توئیتری این اقدام را «غیرانسانی» نامید و مدعی شد: اعدام علیرضا اکبری یکی دیگر از اقدامات غیرانسانی رژیم ایران است. ما در کنار دوستان انگلیسی خود ایستادهایم و به هماهنگی نزدیک اقدامات خود علیه ایران و حمایت از مردم ایران ادامه خواهیم داد!
🔰 گزارههای تحلیلی:
۱ـ علیرضا اکبری در ازای دریافت دستمزد به مبالغ ۱/۸۰۵/۰۰۰ یورو، ۲۶۵/۰۰۰ پوند انگلیس و ۵۰/۰۰۰ دلار آمریکا به نفع کشور انگلیس جاسوسی کرد. ارتباطات با سرویس جاسوسی MI۶ و تعداد ملاقاتهای وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشورهای مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است.
۲ـ اقدامات غرب در این پرونده نشاندهنده ارزش محکوم، اهمیت دسترسیهای او و اعتماد دشمن به وی بوده است. اهمیت مسئله به اندازهای است که تاکنون آمریکا در سطح معاون وزیر خارجه، آلمان و فرانسه در سطح وزیر خارجه و بریتانیا نیز در سطح نخستوزیر و وزیر خارجه به این مسئله واکنش نشان دادهاند.
۳ـ اکبری اولین جاسوس انگلوساکسونها در ایران بود که اعدام شد. همین امر انگلیسیها را پریشان کرده چون تبعات این شکست، برای لندن بسیار بزرگ است. حال ایران با دستگیری و اعدام این جاسوس بزرگ، توان بالای اطلاعاتی خود را به رخ روباه پیر کشیده است.
نکته پایانی؛ این اقدام نشان از عزم راسخ ایران برای ورق زدن سریع تحولات جدید دارد. نبرد اطلاعاتی ایران با غرب با قدرتنمایی و برتری عیان ایران ادامه دارد. موضوعی که ترس روباه پیر را با مظلومنماییهای خاص خودش در بیبیسی نشان میدهد.
✍ فرهاد کوچکزاده
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
آمارهای اشتباه از رئیس راهور
رئیس پلیس راهور کشور در یکی از مصاحبههای اخیر خود که در فضای مجازی وایرال گردید بیان داشته است: «تصادفات عراق ۳/۵ برابر ایران است اما کشتههای تصادفات عراقیها نصف ایرانیها است و این موضوع تنها بهدلیل خودروهای ایمن است!» اما حقیقت چیست و واقعیت آمارهای ملی و بینالمللی در این رابطه چه میگوید؟ طبق نقشه رتبهبندی بهداشت جهانی، کشور عراق در رتبه ۳۷ شاخص تلفات رانندگی و ایران در رتبه ۶۶ این شاخص میباشد. طبق آمار این سازمان، میزان تلفات انسانی تصادفات رانندگی ثبت شده در کشور عراق، عدد ۱۰۷۲۶ نفر بوده و این رقم در کشور ایران ۱۷۸۰۳ نفر میباشد. نرخ تلفات عراق ۷/۳۲ و ایران نیز ۵/۳۶ میباشد. این اعداد با این وجود است که طبق نقل مشهور رسانهها، عمده تصادفات و طبعا تلفات ناشی از آن در کشور عراق ثبت نمیگردد.
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
📲 جدال توئیتری در پاسخ به یک شبهه
سیدمحمدعلی ابطحی، روحانی و سیاستمدار اصلاحطلب در توئیتر با بازنشر یک شبهه نوشت: «روزی که امام جمعهای میگفت دلیل قطع نزولات آسمانی وضعیت بد حجاب است، فکر اینجا را نمیکرد که در اوج کمحجابی و بیحجابی در امسال چنین برف کمنظیری بیاید. خرافه را به نام دین ترویج نکنید.»
جلیل محبی، روحانی و کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در نقد این شبهه نوشت: «اینکه نزول نعمت و بلا به رعایت حقالله و حقالناس مربوط است از مسلمات قرآن و احادیث است. اما تشخیص اینکه چه کار خیر و چه گناهی از جانب کسانی موجب نعمت و بلا شده کار ماها نیست. کسی چه میداند این نعمتی که در حال بارش است شاید اثر دعای پیرزنی یا صدقه گناهکاری باشد. سیاست هم بلایی شده؛ اگر بگویی دروغگویی مسئولان موجب میشود باران نبارد همه کف میزنند ولی اگر بگویی گناه مردم موجب شده همه اخم میکنند. در حالی که هر دو از احادیث معتبر است.»
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
خودتحقیری نکنید
روزنامه هممیهن دیروز تیتر زده است: آلمان بحران سوخت را مدیریت کرد ولی ما نه!
جهت اطلاع مسئولان این نشریه و همکاران محترم، آلمان برای تأمین نیازی انرژی خود علاوه بر راهاندازی مجدد نیروگاههای هستهای قدیمی و برداشت زغالسنگ از معادن که با اعتراضات روبهرو شده واردات زغالسنگ رو هم افزایش داده بطوری که میزان وارداتش از کلمبیا بیش از ۲/۵ برابر شده است. با این حال مجله جهانی اقتصاد ۴ روز پیش درباره بحران سوخت در آلمان مینویسد: «برلین و مناطق شرقی آن به دلیل توقف جریان نفت روسیه به اروپا از اول ژانویه با کمبود بنزین و قیمت بالای سوخت مواجه هستند.» زمستان سخت این است نه افت فشار چند ساعته به خاطر یخبندانی گذرا. حال سؤال پدید میآید که این خودتحقیری است؟ سفارش و رپورتاژ سفارت آلمان در ایران به این روزنامهها و سایتهاست. وارونهنمایی با هدف تزریق ناامیدی است؟ دروغپردازی با هدف تخریب دولت است؟ تطهیر ضعفهای دولت روحانی و میراث شوم تضعیف تولید گاز در ایران است؟
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
🔺این مردم نازنین!
🔹مردم استانها و شهرهای مختلف ایران، این چند روز چقدر در مصرف گاز صرفهجویی کردند؟
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
⭕️ پشت پرده ترور علمای مخالف و موافق نظام جمهوری اسلامی
🔻کانال تلگرام تجزیهطلب «سنینیوز» ۲۷ دیماه از سوء قصد و اقدام تروریستی علیه «عبدالرشید شهبخش» امام جمعه اهلسنّت زابل خبر داد.
🔺به گفته کانال مذکور عبدالرشید شهبخش در مسیر بازگشت از مسجد به منزل، توسط راکبان یک موتورسیکلت که مجهز به سلاح سرد بودهاند، مورد حمله قرار گرفته که با واکنش به موقع اطرافیان به وی آسیبی نرسید.
🔻شهبخش مانند دیگر علمای جریان مکی زاهدان در خطبههای نمازجمعه علیه نظام جمهوری اسلامی و در حمایت از اغتشاشگران سخنرانی کرده بود که ثمره سخنان تحریک آمیزش ناامنی، بلوا و ناآرامی بود.
🔺گفتنی است برخی گروههای تجزیهطلب و تکفیری با اخذ مبالغی از صهیونیستها، مترصد فرصتی برای ایجاد ناامنی در کشورند از این رو با ترور افراد هر دو طیف موافق و مخالف و گرفتن انگشت اتهام به طرف یکدیگر اغتشاش را در کشور برافروزند. گاهی «عبدالواحد ریگی» طرفداران نظام و گاهی شخصی همچون مولوی شه بخش را ترور می کنند.
#اهل_تسنن
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
💢 درمان نابینایی با ژن درمانی و فناوری نانو
🔹محققان داخلی توانسته اند یک رویکرد جدید ژن درمانی را برای درمان اشکال ارثی نابینایی بهبود ببخشند.
🌍 #ایران_قوی
🇮🇷 #دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
🌐 به کانون طه آبپخش بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e