عزاداریهاتون مقبول درگاه احدیت
فرهیخته گرامی لطفا در نظرسنجی شهر جهانی شرکت کنید
https://EitaaBot.ir/poll/jth2?eitaafly
امام خامنهای
ملّتها اگر چنانچه هویّتِ خودشان را از دست بدهند، داشتههای معنوی خودشان را از دست بدهند، در واقع یک مرگ تمدّنی برای آنها به حساب میآید؛ این یک مرگ تمدّنی است.»
گردشگران خارجی در یزد و تبریز بر فراز منبر چه میکنند؟!
آیا نباید به ارزشهای کشور میزبان خود احترام بگذارند؟!
آیا گردشگران خارجی در این زمینه توجیه نشدهاند یا به رغم آگاهی از ارزشها به دنبال اهداف دیگری مانند ترویج قداستشکنی هستند؟
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
امام خمینی ره
[با] این افکار پوسیده ای که اینها تزریق کردند به وسیلۀ قلمهای فاسد و به وسیلۀ گفتارهای منحرف کننده، ما را همچو بار آوردند و جوانهای ما را همچو بار آوردند که آنکه زهر مُهلِک برای جامعۀ ما بود خیال کند دوای دردش است! الآن هم همین فاسدها، بعضی از همین فاسدها، در جامعۀ ما هستند، در همه جا هستند، در دانشگاه هم هست، در همه جای مملکت ما هست.
مهریزی تکنسین فوریتهای پزشکی اورژانس ۱۱۵:
در برف و یخبندان چند سال پیش که کوچهها یخ زده بود خانمی شصت ساله شرایط جسمی بدی داشت و به دلیل تنگی کوچه طولانی محل سکونت ایشان ماشین داخل کوچه نمیرفت، در حین بردن برانکارد همکارم نقش بر زمین شد. مجبور شدیم خانم را کول کنیم و به خاطر این موانع رسیدن به بیمارستان طول کشید و خانم هم بعد از دو یا سه روز فوت کرد.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
توصیه آیتالله العظمی مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید به معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:
کشور ما به لحاظ زیارتی، گردشگری و درمانی زمینههای بسیار خوبی را برای جذب گردشگر دارد، منتهی باید راههای خوب را پیدا و در این راه به الزامات و بایدها و نبایدهای شرعی توجه ویژه کرد.
در گردشگری نامشروع، تنها به درآمد بیشتر فکر میکنند و برایشان مهم نیست که این درآمد با چه وسیله و ابزاری به دست آمده است.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
پرسش :
در سفرهاى توریستى جهانگردان که بعضى از آنها غیرمسلمان و یا کمونیست مىباشند جهت تهیه عکس و فیلمبردارى وارد مساجد مسلمین مىشوند آیا ورود آنها به اماکن دینى مشروعیت دارد؟
پاسخ آیتالله العظمی سبحانی مدظله
باسمه تعالى: آنها جنب هستند و ورود جنب به مسجد حرام است. والله العالم
@fahome
حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی:
عدهای از کله گندههای نظام سلطه دور هم جمع شدهاند .... این سند (۲۰۳۰ یونسکو) داری ۵۹ بند و ۱۷ هدف میباشد که بسیاری از این اهداف نیز ظاهرا زیبا و انسانی میباشد، ولیکن در مجموع منجر به تثبیت نظام سلطه میشود و آنان در لابلای بندهای این سند اهداف خود را جاسازی کرده اند تا به نتیجه شوم خودشان در دیگر کشورها دست پیدا کنند.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
مشرقنیوز: عقبه فلسفی و مبانی تئوریک یونسکو که به دنبال بسط دین واحد غیروحیانی است، با اندیشه دینی و الهی قطعا در تعارض و منطبق بر پروتکلهای دانشوران صهیون منتشر شده در ۱۹۲۰ میلادی و ۲۵ سال پیش از تاسیس سازمان ملل متحد است.
قوانینی که حکم به برپایی جهانی یکپارچه یا به تعبیر دقیق גלובליזציה (Globalization) میکند.
جهانی یکپارچه با حکومتی واحد و نظاماتی سراسری، حول اهدافی کلی و یکسان.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بی_هدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
یونسکو مروج دین بدون وحی
مبانی نظری فعالیتهای یونسکو دیدگاههای «جولیان هاکسلی» (Julian Huxley)، زیستشناس داروینیست بریتانیایی و نخستین رئیس سازمان یونسکو، است.
در گزارش ۴۰ صفحهای یونسکو که سال ۱۹۷۶ به ۱۵ زبان مختلف منتشر شد، تفکرات او به صورت مبسوط شرح داده شده است.
هاکسلی که علاوه بر زیستشناسی به مطالعات فلسفی نیز مشغول بوده، هسته اصلی «دین بدون وحی» يونسكو را بنیاد نهاده است.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بی_هدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
در صفحه ۱۲ گزارش ۴۰ صفحهای یونسکو که سال ۱۹۷۶ به ۱۵ زبان مختلف درباره «جولیان هاکسلی» (Julian Huxley) نخستین رئیس سازمان یونسکو منتشر شد آمده است:
از خیلی سالها پیش، هاکسلی هیچ اعتقادی به هیچ نوعی از منابع ماوراءالطبیعه و متافیزیکی نداشته است.
او در این فکر بوده که یک سیستم اخلاقی صرفا علمی که قابلیت اشاعه به عنوان دین متحد جهانی برای نوع بشر داشته باشد، ایجاد کند. با این نگاه «عشق به خدا»، جای خود را به «عشق به طبیعت» و «عشق به انسانیت» خواهد داد. دینی بدون اصول عقاید وحیانی، بدون خدا و بدون بهشت یا زمین».
هاکسلی برای تشریح و تفسیر بیشتر عقاید خود در سال ۱۹۲۷، کتابی با عنوان «مذهب بدون وحی» که از لحاظ فلسفی بسیار قابل اهمیت است، تالیف میکند.
مبانی فلسفیای که بعدها به عنوان مبانی نظری اقدامات یونسکو در حوزه آموزش، علم و فرهنگ قرار گرفت.
او قبل از تاسیس رسمی یونسکو نیز مقالهای جنجالی با عنوان «تعصبات غیرمذهبی» منتشر کرد.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بی_هدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
هدایت شده از ✒یادداشـتهایتـاریخی
لایق ترین مدیر بحران
تبدیل تهدید به فرصت و بهره وری بهینه از موقعیت ها کمترین چیزی است که برای خدمات امام زین العابدین ع می توان به کار برد.
امامت حضرت در روزی شروع شد که با شهادت قریب ۲۰ نفر از عزیزانش همراه بود و سفری پر از بیم و خطر که دشمن تا بن دندان مسلح و مغرور از پیروزی ظاهری را با دست خالی که در میان بند به زانو درآورد و بینی یزید را در پایتخت حکومت به خاک مالید.
قیام های حره، مختار و توابین که با هدف حکومت اسلامی بود به اشارت او و به دست شیعیانش شکل گرفت.
حکومت های زبیری و اموی را سر جایشان نشاند.
بردگان بسیاری را پس از تعالیم اسلامی آزاد کرد که از نسل آنان کسانی چون حسین بن سعید اهوازی صاحب سی اصل شیعی پدید آمدند.
صحیفه سجادیه او مخزن بزرگ معارف الهی و دانشنامه بزرگ علوم انسانی و رساله حقوقش نخستین و جامع ترین کتاب در دانش حقوق است.
آیا باز هم او را امام بیمار بخوانیم و او را مانند صوفیان منافق، عزلت نشین و گوشه گیر یا مدیر بحرانی بی مانند و سیاست مداری راستین؟!
🔰@yasmhj🔰
مفهوم مدنظر یونسکو از آزادی همانطور که صراحتا در متن گزارش ۳۰ ساله یونسکو عنوان شده لاقیدی است.
مفهومی که شمهای از آن در به رسمیت شناختن حقوق اقلیتهای جنسی و به رسمیت شناختن روابط جنسی قبل از ازدواج و آموزشهای مبتنی بر آن، نشان داده شده است.
مفهومی که حاصل آن تولدهای خارج از ازدواج ۷۰-۶۰ درصدی در آمریکای جنوبی، و ۴۰-۳۰ درصدی در اروپای غربی و ۴۱ درصدی در ایالات متحده است.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بی_هدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)