اهمیت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات
کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت، مهمترین دلیل پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات است. در این چارچوب، تجهیزات و زیرساختهای لازم برای مدیریت یک شبکه سراسری اطلاعاتی و ارتباطی ملی در کشور فراهم می شود.
به طوریکه چنانچه جامعه جهانی، ایران را از دسترسی به شبکه جهانی اینترنت محروم کند یا دسترسی ایران به شبکه جهانی به هر دلیلی قطع شود، ما می توانیم تا حد زیادی به تواناییهای خود متکی باشیم و مستقل عمل کنیم.
گفتنی است، امکان تحریم اینترنتی ایران، همانند انواع تحریم های ناعادلانه دیگری که علیه کشورمان اعمال شده است، وجود دارد. از سوی دیگر، به دلیل رخدادهای فیزیکی مانند قطع کابلها و… نیز ممکن است دسترسی ایران به اینترنت جهانی دچار اختلال شود.
وجود شبکه ملی اطلاعات، دسترسی امن و پایدار به سرویسهای ملی را برای کاربران مهیا می کند و شرایط را برای بهره مندی آن ها از پهنای باند بسیار بالایی برای ارتباط و انتقال اطلاعات فراهم می کند. زیرا بستر اجرای این طرح، شبکه ملی فیبر نوری ایران است. این شبکه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، توسعه داده شده و در پایان سال 89 به بیش از ۱۵۵ هزار کیلومتر در سراسر کشور گسترش یافت.
به طور کلی، با کمی دقت در تحولات بین المللی در عرصه سایبری می توانیم به اهمیت اینترنت داخلی پی ببریم. در همین ارتباط می توان به این مسئله مهم اشاره کرد که در حال حاضر کشورهای متعددی در جهان به اهمیت اینترنت داخلی پی برده اند. به طوریکه کشورهایی مانند آلمان، روسیه، برزیل، چین ،کره جنوبی ،قطر، عربستان ،روسیه و... اقدامات مهمی در این راستا انجام داده اند.
تا اینجا سعی شد مفهومی از شبکه ملی اطلاعات و همینطور برخی از مزایای این شبکه گفته بشه تا دوستان هم نسبت به مفهوم اون آشناتر بشن و هم به اهمیت اون پی ببرند
در موقعیت کنونی بزرگترین وظیفه ما در این رابطه مطالبه گری در این زمینه و همینطور اگاه کردن مردم هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️بسترسازی سرویس های خارجی مثل ویز و گوگل مپ
▫️نقش پنهان بازی های رایانه در تربیت نیروی اغتشاشگر
▫️برخورد سرسختانه با بسترسازان اغتشاشات
#محمد_کهوند
#اغتشاشات_آبان
📲 @fajazy_va_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد حسن عباسی:
💬 جهرمی فقط مصرف کننده اینترنت است نه مدیر آن!
اینترنت یک سازمان نظامی به فرماندهی یک ژنرال آمریکاییست.
❓مدیریت اینترنت در ایران باید به عهده چه کسی باشد؟
❓آیا وزارت ارتباطات صلاحیت مدیریت اینترنت در ایران را دارد؟
📲 @fajazy_va_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سرورهای تلگرام کجاست و اطلاعات ایرانیان در کدام کشورها ذخیره میشود؟
📲 @fajazy_va_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلترینگ تلگرام در کشورهای خارجی
جنایت هایی که در پیامرسان #تروریست_پرور تلگرام صورت گرفته
ولی خب تنها کشوری که حق فیلترینگ ندارد و تلگرام پیام رسان مورد علاقه دولتمردانش میباشد #ایران است!
📲 @fajazy_va_din
894.8K
🎁 موضوع :
✳️توضیح مختصری پیرامون آنچه در #اغتشاشات انجام شد و آنچه پیش رو است
#زمان_و_شکل_طراحی
#نقش_نفوذ
#تحریمهای_احتمالی
#فضای_مجازی_گام_نهایی
🔵 توسط : #استاد_امیدیان
📲 @fajazy_va_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️راهکار مدیریت فعلی فضای مجازی کشور
#محمد_کهوند
#اغتشاشات_آبان
📲 @fajazy_va_din
▪️حالا که اینترنت جهانی قطعه میتونید از لینک ها و امکانات زیر برای رفع بعضی نیازتون استفاده کنید:
۱. موتورهای جستجو (سرچ):
🔻پارسیجو parsijoo.ir
🔻یوز yooz.ir
🔻پارسیک parseek.ir
۲. مسیریاب:
🔻نشان nshn.ir
🔻بلد balad.ir
🔻دال daal.ir
۳. ایمیل:
🔻النون elenoon.ir
🔻چاپار chmail.ir
🔻میهنمیل mihanmail.ir
۴. اینستاگرام ایرانی:
🔻هورسا hoorsa.ir
🔻لنزور lenzor.ir
🔻نزدیکا nazdika.ir
📲 @fajazy_va_din
اثبات حرمت #داشتن_حساب اینستا و توئیتر و نیز #استفاده از آن
1️⃣ قانون مصوب مجلس در ۱۲/۲/۶۹ و مؤید ش. نگهبان در ۱۹/۲/۶۹:
👈 «ماده هشتم: هر نوع #برقراری_رابطه اقتصادی و تجاری و #فرهنگی با کمپانیها و موسسات و شرکتهای #وابسته به صهیونیستها در سطح جهان ممنوع میباشد.»
2️⃣ قانون واحده اسلامی مصوب ۲۹/۶/۷۱ در مجلس با تأیید ش. نگهبان در ۵/۷/۷۱:
👈«ماده ۱- عقد #هرگونه_قرارداد چه مستقیم و چه از طریق واسطه با شرکتها یا اشخاص مقیم اسرائیل یا با افراد تبعه اسرائیل یا افرادی که برای اسرائیل #یا_به_نفع_آن_کشور کار میکنند، صرف نظر از محل اقامت آنان، برای کلیه افراد #حقیقی یا #حقوقی، ممنوع میباشد و ...»
👈«ماده ۲. هرگونه کالا و اجناسی که در تولید آن، حتی #بخشی از محصولات اسرائیلی به کار رود، صرف نظر از نوع و میزان مصرف آن ...، به عنوان یک #کالای_اسرائیلی محسوب میگردد»
👈«ماده ۶- عرضه کالاها و محصولات منظور در ماده دو، یا فروش، خرید و #اکتساب این گونه کالاها ممنوع میباشد، #هر_گونه_معامله به صورت #هبه یا #اکتساب ممنوع است. #هر_معامله به صورت هبه یا #صرفا_معامله، در اجرای مفاد این ماده، به عنوان 👈 #فروش_و_یا_خرید #محسوب میگردد.»
امام خامنه ای: «بر آحاد مسلمين واجب است که از خريد و #استفاده از کالاهايى که منفعت توليد و خريد آنها عائد صهيونيستها که محارب با اسلام و مسلمين هستند، مىشود، اجتناب کنند.». اجوبة الاستفتائات، سوال ۱۳۵۳.
🌻مرجع ابرفقه
🌕 آ. حکم ثانوی
✅ حکم اولی یعنی وضعیت مساله در حالت طبیعی آن و حکم ثانوی یعنی حکمی که برای حالت اضطرار درونی یا اکراه برونی، وجود دارد؛ مثلا نوشیدن شراب حرام است، اما اگر اسلحه روی سر شما بگذارند و بگویند یا شراب بنوش یا تو را می کشیم، در این جا نوشیدن شراب به حکم اکراه، جایز می شود. اگر فردی در حالت تشنگی شدید رو به مرگ باشد و راهی جز نوشیدن کمی شراب برای دفع مرگ نداشته باشد، در این جا نیز به حکم اضطرار، می توان شراب نوشید. در بحث شبکه های اسرائیلی، اگر عسر و حرج برای نوع افراد جامعه و عموم شرایط پیش آید، حکومت موظف به رفع آن است و اگر امری شخصی باشد، معنایش این است که عدم استفاده از اینستاگرام، سبب تحقق عسر و حرج (نه فقط دشواری) در یک شرایط خاص و استثنائی برای کسی می شود که طبعاً نمی تواند امر ماندگاری باشد.
گفتیم که حکم ثانوی برای وضعیت استثنائی است و این که شش هفت سال اکثریت کاربران کشور را در حالت استثنائی (اکراه و اضطرار) بدانیم و در عین حال تلاش درخوری برای خروج از این اکراه یا اضطرار هم مشاهده نکنیم، امری غیر قابل پذیرش است.
✅ راه تلاش برای خروج از این حالت دشوار (نه اکراهی یا اضطراری) مطالبه سرسختانه از دولت و شورای عالی فضای مجازی و به ویژه وزارت ارتباطات و قوه قضائیه و وزارت اطلاعات و مجمع تشخیص مصلحت و مجلس و مراجع معظم تقلید و تجمعات قانونی و شکایت در قوه قضائیه یا دیوان عدالت اداری و آگاه سازی مسوولین میانی و ائمه جمعه و جماعات و عموم مردم در مساله است. بی تردید بدانیم که سلطه دشمن بر ما، خلاف دین است و تکیه و رکون به ظالمین نیز خلاف دین و خلاف عقل است و سرنوشتی جز خفت و ذلت ندارد.
🌕ب. حکم حکومتی
✅اما حکم حکومتی، به معنای حکم ثانوی نیست و طبق بررسی های بسیار دقیق انجام شده و نیز فرمایش صریح امام خمینی، حکم حکومتی، حکم اولی است که بر مبنای تشخیص مصلحت کاری، از سوی ولیّ امر مشروعیت می یابد. حکم حکومتی باید مشخص و مستند باشد و دلالت آن بر رفع حرمت نیز روشن باشد.