هدایت شده از اخبار فرمانداری فلاورجان
تجلیل از شهرداران شهرستان فلاورجان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، علی ساعدی فرماندار فلاورجان به مناسبت ۲۵ اسفند روز شهردار با اهدای لوح تقدیر از خدمات ۸ شهردار شهرستان با حضور در سالن اجتماعات فرمانداری ضمن دیدار و گفتگو با آنان از خدمات شهرداران به مردم تجلیل بعمل آورد.
Falavarjan.gov.ir
@Farmandari
هدایت شده از اخبار فرمانداری فلاورجان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، علی ساعدی فرماندار شهرستان فلاورجان، فرارسیدن نوروز باستانی ۱۳۹۹ را به عموم مردم شریف و عزیز ایران اسلامی خصوصا مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان فلاورجان تبریک گفت؛ در متن این پیام آمده است:
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل والنهار
یا محول الحول والا حوال
حول حالنا الی احسن الحال
نوروز نشانه آغاز راهی جدید برای نیل به آرمانهای والای انسانی و زمانی برای تغییر و حرکت به سمت پیشرفت و عدالت است که تنها با پاک کردن دلها و شستن چشمها میسر و ممکن خواهد بود.
مردم فهیم شهرستان فلاورجان همگام با ملت رشید ایران اسلامی، با خلق حماسه های بی نظیر و بی بدیل در همه عرصه های نظام از جمله حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور حماسی و باشکوه در انتخابات دوم اسفند ماه با نمایشی از اوج اتحاد و همدلی، اقتدار، عزت و افتخار آفریدند و ثابت کردند در راه حفظ ارزشهای این نظام مقدس و آرمانهای امام راحل(ره) و شهیدان و بیعت با مقام عظمای ولایت تا پای جان ایستاده اند. از حضور، همراهی و همکاری آحاد مردم این دیار در کلیه برنامه ها و مراسمات این شهرستان در سال۹۸ تشکر و قدردانی می نمایم.
اینجانب فرا رسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی ۱۳۹۹ را به عموم مردم شریف و عزیز ایران اسلامی خصوصا مردم ولایتمدار و شهیدپرور دیار خطشکنان صمیمانه تبریک و شادباش عرض می نمایم.
انشاءالله که خداوند متعال به برکت اعیاد شعبانیه و دعای حضرت ولی عصر(عج)، مردم عزیز ایران را از تمامی بلایا، بیماری ها و همچنین ویروس کرونا محفوظ بدارد.
علی ساعدی
فرماندار شهرستان فلاورجان
Falavarjan.gov.ir
@Farmandari
هدایت شده از اخبار فرمانداری فلاورجان
بازدید مهندس ساعدی فرماندار فلاورجان به همراه حجت الاسلام موسوی لارگانی نماینده شهرستان و دیگر مسئولین از طرح غربالگری کرونا در ورودی شهرستان (پلیس راه اصفهان - شهرکرد)، پایگاه هلالاحمر و پایگاه امداد جادهای و پایگاه اورژانس۱۱۵ شهرستان در اولین روز از نوروز۱۳۹۹ و تبریک فرارسیدن سال جدید به مسئولین و پرسنل مجموعهها
@Farmandari
هدایت شده از اخبار فرمانداری فلاورجان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، عصر اولین روز از نوروز ۹۹، دکتر رضایی استاندار اصفهان به همراه مهندس غلامی معاونت عمرانی استانداری، مهندس ساعدی فرماندار فلاورجان و مسئولین استانی و شهرستانی از طرح غربالگری کرونا در ورودی شهرستان فلاورجان (پلیس راه اصفهان - شهرکرد) بازدید نمودند.
@Farmandari
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
🔰 #اطلاعيه_معیشت_دولتی
🌏 سایت و آدرس اعلامی از طرف دولت برای پیگیری بسته حمایتی معیشتی دولت
👇👇
https://hemayat.mcls.gov.ir/
💥خبر فوری حوزه 💥
🇮🇷 eitaa.com/kh_fouri_howzeh
هدایت شده از رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
🔴 قابل توجه طلاب محترم سراسر کشور
◾️ برای دریافت بسته های حمایت معیشتی دولت هر چه سریعتر ثبتنام کنید تا برای شما واریز شود.
▫️برای اطلاع از آدرس #سایت ثبت نام ، جزئیات بیشتر و زمان واریز بسته حمایت معیشتی #طلاب روی لینک زیر کلیک کنید و پیام #سنجاق شده را مطالعه کنید 🔻
eitaa.com/joinchat/3898933265Cf34a4996e2
eitaa.com/joinchat/3898933265Cf34a4996e2
طلاب عزیز این فرصت رو از دست ندید و زودتر ثبتنام کنید تا برای شما هم واریز شود.👆👆
پیام تبریک شهردار فلاورجان به مناسبت آغاز سال نو و فرارسیدن نوروز1399
"نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی..."
بهار فصل نو شدن و تولد دوباره است و نوروز نشانه آغاز و تحول است. آغاز راهی جدید برای نیل به آرزوهای کهن.بهار فصل غبار روبی از آرزوی دیرینه شهروندان برای نیل به پیشرفت و عدالت است و تنها تحقق این آرزوست که بهار را برای همیشه در این شهر جادوانه خواهد ساخت.
انقلاب شکوهمند اسلامی و هشت سال مقاومت دلیرانه فرزندان این آب و خاک از میهن اسلامی مان، تنها دو نمونه از ثمرات و برکات بی بدیل این وحدت و همدلی در تاریخ معاصر ماست و سزاوار است که بر امام شهیدان و شهیدانمان به ویژه سردار دلها، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی درود بفرستیم.
اینک و در آستانه سالهای بلوغ و بالندگی ایران اسلامی، بار دیگر نیازمند وحدت و همدلی همه شهروندان محترم فلاورجان برای تحقق آرزوها و آرمان های مشترک مان هستیم. نوروز که موسم نزدیکی و پیوند دلها و آرزوهاست فرصت مناسبی است تا با یکدیگر عهد و پیمان ببندیم که تا رسیدن به شهری آباد، مستقل و توسعه یافته و تحقق یک زندگی توام با معنویت، آرامش و امید، لحظه ای از تلاش و کوشش دست بر نداریم.
در آغاز سال نو آرزوی ما برای همه شهروندان عزیز فلاورجانی، زندگی در شهری زیبا، ایمن، شاد، آباد و توسعه یافته است.
آرزوهای ما برای فلاورجان و شهروندان آن، از جنس رویا و شعار نیست بلکه اهداف به دقت برنامه ریزی شده ای هستند که در سال جدید با قاطعیت و پشتکار در جهت تحقق آنها تلاش خواهیم نمود.
آبادتر و شاداب تر از امروز به استقبال بهار بنشینیم، و حالی احسن از امروز داشته باشیم. چه غرور آفرینند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بهترین لحظات عمر خود را در سنگر خدمت به مردم میگذرانند.
به پاس خدمات و زحمات اعضاء محترم شورای اسلامی شهر، معاونین، مدیران، کارمندان و کارگران خدوم شهرداری فلاورجان بر خود واجب میدانم مراتب تقدیر و تشکر را عرض نمایم و از خداوند متعال برای آنان و خانواده های محترمشان صحت و سلامتی مسئلت نمایم. در این عید سعید باستانی و در نخستین بهار از دهه پنجم انقلاب اسلامی، با امید به فردایی بهتر و بهاری پربار تر، بر آستان آفریدگار یگانه سر به سجده شکر میگذاریم و متواضعانه از او طلب می کنیم که: یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال
مهندس جوادنصری شهردار فلاورجان
هدایت شده از فلاورجان شورای هیئات مذهبی
🌙🔴🌎مدافعان حرم حضرت زینب(س) چند سالی است دور از خانواده هایشان در سرزمین سوریه با تروریست های تکفیری مبارزه می کنند.
آنها با انتشار عکسی از سفره هفت سین شان در منطقه خان طومان سال نو را کنار هم تحویل کردند.
@heyatfalavarjan
به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری ابریشم،آقای مهندس مختاری شهردار ابریشم طی پیامی فرارسیدن سال جدید را به شهروندان تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیر می باشد:
یا مقلب القلوب و الا بصار؛ یا مدبر الیل و النهار ؛یا محول الحول والاحوال؛ حول حالنا الی احسن الحال.
به نام خالق زیبایی ها
با عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت هفتمین پیشوای شیعیان،حضرت امام موسی کاظم علیه السلام و با گرامی داشت یاد و خاطره همه شهیدان ،بویژه سرباز ولایت و قهرمان مقاومت ، سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی، حلول سال نو و فرا رسیدن بهار با طراوت طبیعت و همچنین عید سعید مبعث را حضور شهروندان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
خداوند را شاکرم که فرصت و نعمت حیات را در این سال نیز نصیب و روزی ما فرمود تا بتوانیم با افتخار خدمتگزار مردم شریف این شهر باشیم و امیدواریم که سال جدید ،سالی توام با صحت و سلامتی و بدور از هرگونه بلایا ، مصائب و گرفتاری برای همه هموطنان، بویژه همشهریان عزیز ما در شهر ابریشم باشد.همانطور که می دانید،شیوع بیماری کرونا امروز تبدیل به یک معضل ملی و بین المللی گردیده و طبیعتا شهر ما نیز از این خطر بالقوه مصون نبوده ، لیکن کنترل و شکست این پدیده شوم با همکاری وهمیاری شما عزیزان دور از دسترس نمی باشد. اینجانب لازم می دانم از همه عواملی که در کنترل و کاهش انتشار این بیماری تلاش کرده اند خصوصا جامعه محترم بهداشت و درمان ،پزشکان و پرستاران و همچنین همشهریان عزیز ،جوانان پرشور و پایگاههای محترم بسیج و دیگر عزیزانی که در امر ضد عفونی اماکن و معابر یاریگر ما بودند ،تقدیر و تشکر کنم و همچنین از مردم شریفی که همچنان با صبوری، همکاری و همیاری و با رعایت اصول بهداشتی برای حفظ سلامتی خود و دیگران همت می نمایند ، قدردانی نمایم. در پایان ضمن تبریک مجدد ایام نوروز و آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه همشهریان، امیدوارم در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری مد ظله العالی مزین به نام (جهش تولید )می باشد بتوانیم به توفیق الهی و با مشارکت و همیاری شما عزیزان گام های موثری را در جهت توسعه ، عمران و آبادانی شهر ابریشم برداریم. مهدی مختاری شهردار ابریشم ۱۳۹۹/۱/۱
هدایت شده از فلاورجان شورای هیئات مذهبی
🔹بعثت شب رحمت است و غفران و نجات
🔹جاری شده امشب از حرا آب حیات
🔹وقتی که ز جبرئیل، اقرا برخاست
🔹شد غار حرا غرقِ شمیم صلوات
🌸 سالروز #مبعث_پیامبر رحمت، خاتمالانبیاء حضرت محمد مصطفی «صلیاللهعلیهوآله» را به محضر حضرت ولیعصر«ارواحنافداه» و همهٔ مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
🇮🇷شورای هیئات مذهبی شهرستان فلاورجان
@heyatfalavarjan
100 خصلت از خصوصيات رفتاری پيامبر(ص)
بيان ۱۰۰ خصلت از خصوصيات رفتاري پيامبر اکرم(ص) است که بازگوکننده بخشي از سلوک فردي و اجتماعي و سبک زندگي آن حضرت ميباشد.
بيشک تأسي به سيره و سنت آن حضرت براساس آيهکريمه «و لکم في رسولالله اسوه حسنه» و از جمله آنچه در اين مطلب به آن اشاره شده، راهگشاي مشکلات و مسائل مبتلا به جامعه مسلمانان خواهد بود.
۱-هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت
۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمين نمي کشيد.
۳-نگاهش پيوسته به زير افتاده و بر زمين دوخته بود.
۴-هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.
۵-وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.
۶-با مردم چنان معاشرت مي کرد که هرکس گمان مي کرد عزيزترين فرد نزد آن حضرت است.
۷-هرگاه به کسي مي نگريست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمي کرد.
۸-هرگز به روي مردم چشم نمي دوخت و خيره نگاه نمي کرد.
۹-چون اشاره مي کرد با دست اشاره مي کرد نه با چشم و ابرو.
۱۰-سکوتي طولاني داشت و تا نياز نمي شد لب به سخن نمي گشود.
۱۱-هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.
۱۲-چون با کسي سخن مي گفت کاملا برمي گشت و رو به او مي نشست.
۱۳-با هرکه مي نشست تا او اراده برخاستن نمي کرد آن حضرت برنمي خاست.
۱۴-در مجلسي نمي نشست و برنمي خاست مگر با ياد خدا.
۱۵-هنگام ورود به مجلسي در آخر و نزديک درب مي نشست نه در صدر آن.
۱۶-در مجلس جاي خاصي را به خود اختصاص نمي داد و از آن نهي مي کرد.
۱۷-هرگز در حضور مردم تکيه نمي زد.
۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
۱۹-اگر در محضر او چيزي رخ مي داد که ناپسند وي بود ناديده مي گرفت.
۲۰-اگر از کسي خطايي صادر مي گشت آن را نقل نمي کرد.
۲۱-کسي را بر لغزش و خطاي در سخن مواخذه نمي کرد.
۲۲-هرگز با کسي جدل و منازعه نمي کرد.
۲۳-هرگز سخن کسي را قطع نمي کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگويد.
۲۴-پاسخ به سوالي را چند مرتبه تکرار مي کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
۲۵-چون سخن ناصواب از کسي مي شنيد. نمي فرمودـ« چرا فلاني چنين گفت» بلکه مي فرمود « بعضي مردم را چه مي شود که چنين مي گويند؟»
۲۶-با فقرا زياد نشست و برخاست مي کرد و با آنان هم غذا مي شد.
۲۷-دعوت بندگان و غلامان را مي پذيرفت.
۲۸-هديه را قبول مي کرد اگرچه به اندازه يک جرعه شير بود.
۲۹-بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.
۳۰-به خويشاوندان خود احسان مي کرد بي آنکه آنان را بر ديگران برتري دهد.
۳۱-کار نيک را تحسين و تشويق مي فرمود و کار بد را تقبيح مي نمود و از آن نهي مي کرد.
۳۲-آنچه موجب صلاح دين و دنياي مردم بود به آنان مي فرمود و مکرر ميگفت هرآنچه حاضران از من مي شنوند به غايبان برسانند.
۳۳-هرکه عذر مي آورد عذر او را قبول مي کرد.
۳۴-هرگز کسي را حقير نمي شمرد.
۳۵-هرگز کسي را دشنام نداد و يا به لقب هاي بد نخواند.
۳۶-هرگز کسي از اطرافيان و بستگان خود را نفرين نکرد.
۳۷-هرگز عيب مردم را جستجو نمي کرد.
۳۸-از شر مردم برحذر بود ولي از آنان کناره نمي گرفت و با همه خوشخو بود.
۳۹-هرگز مذمت مردم را نمي کرد و بسيار مدح آنان نمي گفت.
۴۰-بر جسارت ديگران صبر مي فرمود و بدي را به نيکي جزا مي داد.
۴۱-از بيماران عيادت مي کرد اگرچه دور افتاده ترين نقطه مدينه بود.
۴۲-سراغ اصحاب خود را مي گرفت و همواره جوياي حال آنان مي شد.
۴۳-اصحاب را به بهترين نام هايشان صدا مي زد.
۴۴-با اصحابش در کارها بسيار مشورت مي کرد و بر آن تاکيد مي فرمود.
۴۵-در جمع يارانش دايره وار مي نشست و اگر غريبه اي بر آنان وارد مي شد نمي توانست تشخيص دهد که پيامبر کداميک از ايشان است.
۴۶-ميان يارانش انس و الفت برقرار مي کرد.
۴۷-وفادارترين مردم به عهد و پيمان بود.
۴۸-هرگاه چيزي به فقير مي بخشيد به دست خودش مي داد و به کسي حواله نمي کرد.
۴۹-اگر در حال نماز بود و کسي پيش او مي آمد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۰-اگر در حال نماز بود و کودکي گريه مي کرد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۱-عزيزترين افراد نزد او کسي بود که خيرش بيشتر به ديگران مي رسيد.
۵۲-احدي از محضر او نا اميد نبود و مي فرمود « برسانيد به من حاجت کسي را که نمي تواند حاجتش را به من برساند.»
۵۳-هرگاه کسي از او حاجتي مي خواست اگر مقدور بود روا مي فرمود و گرنه با سخني خوش و با وعده اي نيکو او را راضي مي کرد.
۵۴-هرگز جواب رد به درخواست کسي نداد مگر آنکه براي معصيت باشد.
۵۵-پيران را بسيار اکرام مي کرد و با کودکان بسيار مهربان بود.
۵۶-غريبان را خيلي مراعات مي کرد.
۵۷-با نيکي به شروران، دل آنان را به دست مي آورد و مجذوب خود مي کرد.
۵۸-همواره متبسم بود و در عين حال خوف زيادي از خدا بردل داشت
ادامه دارد.....
✅ با ما همراه شوید...و
لطفا"همراه ما بمانید.
۵۹-چون شاد مي شد چشم ها را بر هم مي گذاشت و خيلي اظهار فرح نمی کرد
۶۰-اکثر خنديدن آن حضرت تبسم بود و صدايش به خنده بلند نمي شد
۶۱-مزاح مي کرد اما به بهانه مزاح و خنداندن، حرف لغو و باطل نمي زد.
۶۲-نام بد را تغيير مي داد و به جاي آن نام نيک مي گذاشت.
۶۳-بردباري اش همواره بر خشم او سبقت مي گرفت.
۶۴-از براي فوت دنيا ناراحت نمي شد و يا به خشم نمي آمد.
۶۵-از براي خدا آنچنان به خشم مي آمد که ديگر کسي او را نمي شناخت
۶۶-هرگز براي خودش انتقام نگرفت مگر آنکه حريم حق شکسته شود.
۶۷-هيچ خصلتي نزد آن حضرت منفورتر از دروغگويي نبود.
۶۸-در حال خشنودي و نا خشنودي جز ياد حق بر زبان نداشت.
۶۹-هرگز درهم و ديناري نزد خود پس انداز نکرد .
۷۰-در خوراک و پوشاک چيزي زيادتر از خدمتکارانش نداشت.
۷۱-روي خاک مي نشست و روي خاک غذا مي خورد.
۷۲- روي زمين مي خوابيد.
۷۳-کفش و لباس را خودش وصله مي کرد.
۷۴-با دست خودش شير مي دوشيد و پاي شتر ش را خودش مي بست.
۷۵-هر مرکبي برايش مهيا بود سوار مي شد و برايش فرقي نمي کرد.
۷۶-هرجا مي رفت عبايي که داشت به عنوان زير انداز خود استفاده مي کرد.
۷۷-اکثر جامه هاي آن حضرت سفيد بود.
۷۸-چون جامه نو مي پوشيد جامه قبلي خود را به فقيري مي بخشيد.
۷۹-جامه فاخري که داشت مخصوص روز جمعه بود.
۸۰-در هنگام کفش و لباس پوشيدن هميشه از سمت راست آغاز مي کرد.
۸۱-ژوليده مو بودن را کراهت مي دانست.
۸۲-هميشه خوشبو بود و بيشترين مخارج آن حضرت براي خريدن عطر بود.
۸۳-هميشه با وضو بود و هنگام وضو گرفتن مسواک مي زد.
۸۴-نور چشم او در نماز بود و آسايش و آرامش خود را در نماز مي يافت.
۸۵-ايام سيزدهم و چهاردهم و پانزدهم هرماه را روزه مي داشت.
۸۶-هرگز نعمتي را مذمت نکرد.
۸۷-اندک نعمت خداوند را بزرگ مي شمرد.
۸۸-هرگز از غذايي تعريف نکرد يا از غذايي بد نگفت.
۸۹-موقع غذا هرچه حاضر مي کردند ميل مي فرمود.
۹۰-در سر سفره از جلوي خود غذا تناول مي فرمود.
۹۱-بر سر غذا از همه زودتر حاضر مي شد و از همه ديرتر دست مي کشيد.
۹۲-تا گرسنه نمي شد غذا ميل نمي کرد و قبل از سير شدن منصرف مي شد.
۹۳-معده اش هيچ گاه دو غذا را در خود جمع نکرد.
۹۴-در غذا هرگز آروغ نزد.
۹۵-تا آنجا که امکان داشت تنها غذا نمي خورد.
۹۶-بعد از غذا دستها را مي شست و روي خود مي کشيد.
۹۷-وقت آشاميدن سه جرعه آب مي نوشيد؛ اول آنها بسم الله و آخر آنها الحمدلله.
۹۸-از دوشيزگان پرده نشين با حياتر بود.
۹۹-چون مي خواست به منزل وارد شود سه بار اجازه مي خواست.
۱۰۰-اوقات داخل منزل را به سه بخش تقسيم مي کرد: بخشي براي خدا، بخشي براي خانواده و بخشي براي خودش بود و وقت خودش را نيز با مردم قسمت مي کرد.
منابع:
کتاب «منتهي الآمال» محدث قمي و کتاب «مکارم الاخلاق» طبرسي
✅ با ما همراه شوید...و
لطفا"همراه ما بمانید.
امربه معروف ونهی ازمنکرحوزه مقاومت بسیج شهیدمطهری ایمانشهر
https://eitaa.com/Nasehin
─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
هدایت شده از فلاورجان شورای هیئات مذهبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۴۰۰ سال قبل در قرآن آمده بود
رهبر معظم انقلاب: سلسله ارزشهای اسلامی که در اسلام بیان شده و به آن عمل شده است.
غرب بعد از رنسانس با مفاهیم ارزشها انسانی آشنا شدهاند در حالیکه ۱۴۰۰ سال قبل این مفاهیم در قرآن آمده است.
@heyatfalavarjan