رئیس اداره راه وشهرسازی شهرستان فلاورجان از تهیه طرح تفصیلی سه شهر ابریشم، پیربکران و قهدریجان خبرداد و گفت: تهیه نقشه طرح تفضیلی این سه شهر در مراحل پایانی است و بعد از طی مراحل کارشناسی و تصویب در کمیسیون ماده پنج شورای عالی شهرسازی و معماری، به شهرداری های تابعه ابلاغ میشود. هوشنگ طائی همچنین از احداث کمربندی جنوب غربی اصفهان در محدوده فلاورجان و کمربندی پیربکران خبرداد و تصریح کرد: کاهش طول مسیر، کاهش تصادفات، دسترسی سریع، کاهش زمان سفر و کاهش مصرف سوخت از مزایای احداث این کمربندیها است.
🔹سمیه فکاری
رئیس اداره راه وشهرسازی شهرستان فلاورجان از تهیه طرح تفصیلی سه شهر ابریشم، پیربکران و قهدریجان خبرداد و گفت: تهیه نقشه طرح تفضیلی این سه شهر در مراحل پایانی است و بعد از طی مراحل کارشناسی و تصویب در کمیسیون ماده پنج شورای عالی شهرسازی و معماری، به شهرداری های تابعه ابلاغ میشود. هوشنگ طائی همچنین از احداث کمربندی جنوب غربی اصفهان در محدوده فلاورجان و کمربندی پیربکران خبرداد و تصریح کرد: کاهش طول مسیر، کاهش تصادفات، دسترسی سریع، کاهش زمان سفر و کاهش مصرف سوخت از مزایای احداث این کمربندیها است.
رئیس اداره راه وشهرسازی شهرستان فلاورجان با اشاره به اینکه تهیه طرح تفضیلی و طی مراحل قانونی آن برعهده اداره راه و شهرسازی و اجرای آن با شهرداریهای تابعه است، گفت: در این راستا امسال 210 میلیون تومان اعتبار برای این طرح ابلاغ شد. طائی همچنین از تهیه طرح تفضیلی شهر ایمانشهر خبر داد و گفت: تهیه طرح تفضیلی شهر ایمانشهر در دستورکار ششماهه دوم سالجاری قرار دارد و بعد از طی مراحل قانونی و کارشناسی به شهرداری ایمانشهر ابلاغ میشود. او با اشاره به اینکه از سال98 آزادسازی و تملک اراضی کمربندی جنوب غربی اصفهان محقق شد، گفت: تاکنون سهونیم کیلومتر آزادسازی مسیر انجام و ششهزار مترمربع زمین دیگر نیز باید آزادسازی شود. به گفته طائی، این کمربندی از سپاهانشهر (جاده شیراز) شروع شده و در ادامه به وسیله تقاطع غیرهمسطح کلیشاد به اتوبان ذوبآهن و از آنجا به آزادراه نجفآباد متصل میشود. از تقاطع غیرهمسطح کلیشاد (اتوبان ذوبآهن) تا نجف آباد 17کیلومتر طول مسیر است که ارتباط دسترسیها به صورت میانبر است. رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان فلاورجان با اشاره به اینکه بیش از 21 کیلومتر از کمربندی جنوب غربی اصفهان از شهرستان فلاورجان عبور میکند، گفت: این مسیر شامل محدوده قبل از پل آبنیل ومحدوده بعد از پل کلیشاد در شهر کلیشاد و دیگر مسیر ارتباطی بین این دو پل به طول چهارکیلومتر است. طائی گفت: سازه پل کلیشاد با اعتباری افزون بر یک میلیارد و750 میلیون تومان تکمیل شده و دسترسی مواصلاتی به این پل در حال انجام است. به گفته وی، قرارداد 250 میلیون تومانی برای احداث و تکمیل دسترسی پل کلیشاد درسال جاری منعقد شده است. او با اشاره به اینکه پل آبنیل 80درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: در سال مالی 98 (از خرداد 98 تا 99) سه میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار برای این پروژه هزینه شده و در حال حاضر، سقف پل، رمپ و لوپهای پل درحال احداث است.
اولویت تکمیل کمربندی جنوب غربی در محدوده فلاورجان
به گفته رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان فلاورجان، طول مسیر ارتباطی بین پل آبنیل و پل کلیشاد، چهار کیلومتر است که مطالعات و برآورد تکمیل چهار کیلومتر مسیر ارتباطی در حال انجام بوده و16 میلیارد تومان اعتبار برای این منظور ابلاغ شده است و در صورت انتخاب پیمانکار عملیات احداث مسیر ارتباطی بین دو پل اجرا میشود. طائی گفت: تکمیل نهایی این طرح که شامل آزادسازی شش هزار مترمربع زمین و احداث راه ارتباطی آبنیل به کلیشاد است نیازمند 25میلیارد تومان اعتبار است. رئیس اداره راه وشهرسازی شهرستان فلاورجان با تاکید بر اینکه اولویت احداث و تکمیل این کمربندی، در محدوده شهرستان فلاورجان یعنی احداث دوپل و مسیر چهار کیلومتر بین دوپل است و بعد از آن محدوده شهرستان نجفآباد تکمیل میشود گفت: کاهش طول مسیر، کاهش تصادفات، دسترسی سریع، کاهش زمان سفر و کاهش مصرف سوخت از مزایای احداث کمربندی جنوب غربی است.
احداث کمربندی پیربکران
او به احداث کمربندی پیربکران اشاره کرد و افزود : این کمربندی در دو فاز شامل کمربندی پیربکران و تقاطع غیرهمسطح خوانسارک احداث میشود. از سال 95 با آزادسازی بخشی از اراضی، تملک و جابهجایی تأسیسات، این طرح وارد فاز اجرایی شد و در سال 98 دو دهنه پل (یکی بر روی زهکشها و دیگری ورودی به سمت خوانسارک) با اعتباری افزون بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان احداث شد. به گفته طائی، تسهیل دسترسی به سمت روستای خوانسارک از مزایای احداث دو دهنه پل است و مابقی طرح که نیازمند آزادسازی، جابهجایی درختان، تأسیسات و تملک اراضی خوانسارک است، با همکاری شهرداری پیربکران درحال اجراست. همچنین بعد از آزادسازی مابقی مسیر، دسترسی دو پل خوانسارک وپیربکران احداث میشود. او به احداث راه بهاران اشاره کرد و گفت: احداث این راه، شهر بهاران را به شهر گارماسه متصل میکند. طائی از احداث دسترسی پل روستای حسین آباد خبر داد و گفت: پل بتونی روی رودخانه زایندهرود احداث شده بود که دسترسی پل در سمت فلاورجان با اعتباری افزون بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان تکمیل شده ودسترسی به سمت خمینیشهر باقی مانده است. طائی تسریع و تسهیل دسترسی دو شهرستان فلاورجان به خمینیشهر از طریق شهر درچه را از مزایای احداث این پل و دسترسی پل
بیان کرد. او به احداث دو پل هوایی عابرپیاده روی اتوبان ذوبآهن محدوده دو روستای کارویه وجیلاب اشاره کرد و گفت: از سال گذشته احداث دوپل هوایی عابرپیاده روی اتوبان ذوبآهن محدوده دو روستای کارویه وجیلاب آغاز شد که سازه پل با اعتباری افزون بر 660 میلیون تومان احداث شده و مراحل تکمیلی آن باقی مانده است.
هدایت شده از 🇮🇷
هدایت شده از اخبار فرمانداری فلاورجان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، علی ساعدی فرماندار فلاورجان درپی درگذشت پاسدار هنرمند سروان مهدی جعفرزاده پیام تسلیتی بدین شرح صادر نمود:
من المومنین رجال صدقوا ماعاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر
خبر عروج ملکوتی سروان پاسدار مهدی جعفرزاده که از هنرمندان مخلص و خستگی ناپذیر شهرستان شهدای خطشکن بود، موجب تأمل و تأثر خاطر فراوان گردید. تلاشها و مجاهدتهای این جوان عزیز در راه زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا در قالب فعالیت های هنری ستودنی و قابل ستایش است.
اینجانب فقدان آن پاسدار و هنرمند گرانقدر و مخلص و همچنین درگذشت همسر مکرمه شان را به خانواده معظم ایشان، بستگان و نیز همه همکاران آن مرحوم و مردم شهیدپرور شهر قهدریجان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده علو درجات و همنشینی با شهدا، صلحا و صدیقین و برای بازماندگان سوگوار صبر و شکیبایی توام با عزت و سعادت مسئلت مینمایم.
علی ساعدی
فرماندار شهرستان فلاورجان
@Farmandari