eitaa logo
انجمن فامیل سبز|سادات جزایری و وابستگان
402 دنبال‌کننده
917 عکس
174 ویدیو
8 فایل
🔹تاسیس : ۱۳۸۷ 🍀اخبار انجمن 🍀تبلیغ کسب و کار فامیل 🍀اطلاعیه مراسمات و... 🍀مشاهیر 🍀خاطرات و تصاویر (مسئولیت محتوای اطلاعیه ها و تبلیغات با درخواست کننده) 🔻 اطلاعیه و تبلیغات،ارتباط با مدیریت👇 @andisheh_zolal 💠کانال رسمی اندیشه زلال @andishehzolal
مشاهده در ایتا
دانلود
. ▪️السلام علیک یا اباعبدالله ▪️ مجلس روضه و توسل خواهران دهه اول محرم هر روز صبح ساعت ١٠ تا ١١ بیت عالم ربانی حاج سیدعلاءالدین سیدموسوی اهواز. خیابان شهید خوانساری بین کافی و جهانیان منزل سید موسوی .
. 🟢 چرا انتخاب اصحاب امام‌حسین(ع) یک انتخاب آگاهانه بود؟ 🔹 امام‌ حسین(ع) در شب عاشورا با زبان خاصی با آنها صحبت می‌کند: آنها به احدی از شما کاری ندارند. اهل بیت من در این صحرا کسی را نمی‌شناسند. هر فردی از شما با یکی از اهل بیت من خارج شود و برود. من اینجا خودم هستم تنها. 🔹 چرا؟ رهبری که می‌خواهد از ناراحتی و نارضایتی مردم استفاده کند که چنین حرفی نمی‌زند؛ همواره از تکلیف شرعی می‌گوید. البته تکلیف شرعی هم بود و امام حسین(ع) از گفتن آن نیز غفلت نکرد اما می‌خواست آن تکلیف شرعی را در نهایت آزادی و آگاهی انجام بدهند. خواست به آنها بگوید دشمن، شما را محصور نکرده، از ناحیه دشمن اجبار ندارید. اگر از تاریکی شب استفاده کنید و بروید، کسی مزاحمتان نمی‌شود. دوست هم شما را مجبور نمی‌کند. اگر فکر می‌کنید که مسئله‌ بیعت برای شما تعهد و اجبار به وجود آورده است، بیعت را هم برداشتم. یعنی فقط انتخاب و آزادی. باید در نهایت آگاهی و آزادی و بدون اینکه کوچکترین احساس اجباری از ناحیه دشمن یا دوست بکنید، مرا انتخاب کنید. 🔹 این است که به شهدای کربلا ارزش می‌دهد والّا طارق بن زیاد در جنگ اسپانیا، وقتی که اسپانیا را فتح کرد و کشتی‌های خود را از آن دماغه عبور داد، دستور داد که آذوقه به اندازه ۲۴ ساعت را نگه دارند و زیادتر از آن را هر چه هست آتش بزنند و کشتی‌ها را هم آتش بزنند. بعد سربازان و افسران را جمع کرد، اشاره کرد به دریای عظیمی که در آنجا بود، گفت: ایهاالنّاس! دشمن روبروی شما و دریا پشت سر شماست. اگر بخواهید فرار کنید جز غرق شدن در دریا راه دیگری ندارید، کشتی‏ای دیگر وجود ندارد. غذا هم جز برای ۲۴ ساعت ندارید، بعد از آن خواهید مرد. غذای شما در چنگ دشمن است. راهی جز این ندارید. یعنی برایشان اجبار به وجود آورد. این سرباز اگر تا آخرین قطره خونش نجنگد، چه بکند؟ 🔹 اما امام حسین(ع) با اصحاب خودش بر ضد طارق بن زیاد عمل کرد، نگفت: دشمن اینجاست، از این طرف بروید شما را از بین می‌برد، از آن طرف هم بروید شما را نابود می‌کند. بنابراین دیگر راهی نیست غیر از اینکه روغن چراغ ریخته را باید نذر امامزاده کرد. شما که به هر حال کشته می‌شوید؛ حالا که کشته می‌شوید، بیایید با من کشته شوید. 🔹 آن‌گونه شهادت ارزش نداشت. یک سیاستمدار این‏جور عمل می‌کند. اما امام گفت که نه دوست تو را اجبار می‌کند و نه دشمن، هر کدام را که می‌خواهی انتخاب کن؛ در نهایت آزادی. پس انقلاب امام حسین(ع) در درجه اول یک انقلاب آگاهانه است. 📗 شهید آیت‌الله مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۱۲۶-۱۲۵ .
. ◼️السلام علیک یا اباعبدالله الحسین◼️ باز این چه شورش است که در خلق عالم است باز این چه نوحه و عزا و چه ماتم است ▪️◾️◼️مجلس روضه زنانه◼️◾️▪️ 2 مرداد لغایت 4 مرداد مصادف ششم تا هشتم محرم از ساعت 5:45 عصر اهواز. گلستان خیابان اردیبهشت بین اقبال و اسفند مجتمع اهورا 329 واحد, طبقه 6 واحد 17 (منزل علوی شوشتری) .
. ⚫️ صلی‌الله علیک یا اباعبدالله ⚫️ همزمان با تاسوعای حسینی مراسم عزاداری ویژه برادران برگزار می‌گردد. از کلیه ارحام و وابستگان و دوستان جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می‌آید. زمان: پنج‌شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۲ مصادف با تاسوعای حسینی. ساعت ۹:۳۰ صبح مکان: زیباشهر خیابان شهید ممبینی پلاک ۷۰. ساختمان هستی. زنگ ۴. طبقه ۴ سیدحسن احمدزاده بزاز .
. بخش هایی از مرثیه خوانی جانسوز حاج در برنامه تلویزیونی حسینیه معلی 😭 👇👇👇 .
. ⚫️ انا لله و انا الیه راجعون ⚫️ با نهایت تأسف و تأثر درگذشت مرحوم مغفور شادروان مهندس سید دانیال قاری پور را به اطلاع بستگان محترم و آشنایان گرامی می رسانیم 👥 مراسم تشییع به شرح ذیل می باشد 🏘 اهواز از منزل ایشان واقع در فاز دو پاداد ایستگاه 5 خیابان 31 پلاک 2 به سمت آرامستان بهشت آباد قطعه 10/1 (52 جدید) 🗓 سه شنبه مورخ 1402/05/03 ⏰ ساعت 08:00 👥 مراسم ترحیم به شرح ذیل می باشد 🏘 اهواز مسجد امام خمینی واقع در فاز 2 پاداد ایستگاه 6 نبش بلوار وصال 🗓 سه شنبه مورخ 1402/05/03 ⏰ از ساعت 16:30 الی 18:30 🙏 استدعا داریم پس از انجام مراسم تدفین ، نماز لیلة الدفن را به نیت ایشان (سید دانیال فرزند سید جمال) بجا آورید. .
مداحی_آنلاین_روضه_حضرت_علی_اکبر.mp3
7.9M
🔳 🌴روضه حضرت علی اکبر(ع) 🌴یا به جایی خبر مرگ پسر را نبرید 🎙حاج