فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهافمپ ١١٣
با موضوع: افق اقتصاد دیجیتال در ایران(٢)
با حضور : امین ملک نژاد
کارشناس اقتصاد دیجیتال
کارشناس مجری: علی حبیبی
زمان : شنبه ٣ دی ماه ساعت ٢٢
لینک پخش زنده جلسه :
🔗اسکای روم: live.famp.ir
🔗آپارت: st.famp.ir
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
هدایت شده از زاویه
🔰 صدور دستورالعمل مدیریت دادهها در چین
🔹پکن به منظور استفاده از حجم بسیار بالای دادههای این کشور و بهبود اقتصاد دیجیتال، دستورالعملهایی را برای مدیریت دادهها، صادر کرده است.
🔻مطابق این دستورالعملها، محدودیتهای موجود در دستیابی به دادهها در چین کاهش مییابد و استفاده کارآمد از گردش دادههای ملی، اطلاعات شخصی و اسرار تجاری، به شرط حفظ امنیت آنها مجاز میشود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
May 11
امیرلاجوردی معاون وزیر ارتباطات در #ویراستی نوشت:
دقایقی پیش و در ساعت اوج استفاده مردم از پیام رسان های داخلی،حملات شدید منع خدمت توزیع شده (DDos) از خارج کشور جهت جلوگیری از سرویس دهی مناسب پیام رسان ها آغاز شد و با سرویس DDos mitigation که ساخته ی جوانان ایرانی است، جلوی حمله گرفته شد.
چتر مقابله با این حملات شامل تمام سرویس های داخلی خواهد شد.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
🔺️ جلسه سران قوا برگزار شد؛ مطرح شدن موضوع شبکه ملی اطلاعات و دسترسی مردم به شبکه های ارتباطی
🔹تاکید بر ضرورت همکاری هر چه بیشتر قوا برای مقابله با فشارهای دشمنان در حوزههای اقتصادی
🔹دسترسی مردم به شبکههای ارتباطی تسهیل و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات تسریع شود
🔹سران قوا با قدردانی و تمجید از هوشیاری و حضور بههنگام مردم بصیر و آزاده ایران اسلامی در صحنه و ناکام گذاشتن دشمنان در رسیدن به اهداف شومشان تصریح کردند که این حضور آگاهانه، مسئولیت همگان بویژه مسئولان را در خدمترسانی هر چه بیشتر و برطرف کردن مشکلات مردم مضاعف کرده است.
منبع: آخرین خبر
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر توییتر در دارک وب به فروش گذاشته شد
🔹به گزارش تک سایبر اکسپرس در یکی از بزرگترین رخنههای امنیتی تاریخ توییتر اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر این شبکه اجتماعی در دارکوب برای فروش عرضه شده است.
🔹خبر این رخنه در شرایطی منتشر شده که کمیسیون حفاظت از اطلاعات ایرلند دیروز از آغاز تحقیقاتی درباره آخرین نشت اطلاعاتی در این پلتفرم خبر داده بود.
🔹 هکرها برای نمونه اطلاعات ۱۰۰۰ اکانت سرشناس مثل بنیانگذار اتریوم و ترامپ را به اشتراک گذاشتهاند.
🔸آخرین بار هکرها اطلاعات بیش از ۵.۴ میلیون کاربر توییتر را در ازای ۳۰ هزار دلار بهفروش گذاشته بودند. این اطلاعات شامل آیدی، نام، نام ورود به حساب، موقعیت مکانی، ایمیل و شماره تلفن میشد.
منبع: خبرگزاری فارس
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
🔹بیشترین حجم حمله روی ایتا و از خارج کشور بود که از ۴۳۹۹ مبدا مختلف با آیپیهای خارجی ۳۰ درصد متعلق به آمریکا و ۲۶ درصد از آلمان بود. مبداهای دیگر هم از هلند، انگلیس و کشورهای دیگر بود.
🔹حجم حمله از مرز ۳۰ گیگابیت بر ثانیه عبور کرده و مجموع اطلاعات توزیع توسط مهاجم هم بیش از ۱۴۰ ترابایت بوده است.
منبع: خبرگزاری فارس
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک (فمپ) هم به صورت رسمی به #ویراستی پیوست.
فمپ در ویراستی:
virasty.com/FAMP_IR
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
پنج برنامه برتر اندروید برای کنترل از راه دور کامپیوتر
برنامه Any Desk 👈
این برنامه از رابط کاربری سادهای بهره میبرد و در آزمایشها کارایی مناسبی دارد و مشکل خاصی در استفاده از آن مشاهده نشده است و برای استفادهی شخصی رایگان است.
برنامه Chrome Remote Desktop👈
در آزمایشها، این برنامه در بسیاری از مواقع بهدرستی کار کرد. همچنین، Chrome Remote Desktop بسیار سادهتر و سریعتر از برنامههای مشابه دیگر مانند Team Viewer است.
برنامه Microsoft Remote Desktop 👈
این برنامه بزرگترین رقیب برای برنامهی Chrome Remote Desktop است. شیوهی کار این برنامه مشابه Chrome Remote Desktop است. نکتهی مثبت دربارهی این برنامه آن است که به نصب برنامهی کروم برای کارکردن این برنامه نیاز ندارید.
برنامه Team Viewer 👈
راهاندازی اولیهی این برنامه کمی پیچیده است؛ اما همانطورکه انتظار میرود، این برنامه به بهترین شکل ممکن کار میکند. Team Viewer امکاناتی مانند انتقال فایل در هر دو جهت، رمزنگاری و انتقال صدا و تصویر با کیفیت HD را دراختیارتان قرار میدهد که میتوانید بهکمک آنها به دوست یا همکارتان برای حل مشکل کمک کنید.
برنامه Unified Remote 👈
بههمراه این اپلیکیشن ابزارهای مختلفی عرضه میشود که به کاربر این اجازه را میدهد تا اپلیکیشنهای مختلف در سیستمعامل دسکتاپ خود را بهراحتی با گوشی هوشمند کنترل کند. افزونبراین، میتوانید دکمههایی اختصاصی با عملکردی ویژه ایجاد کنید تا ازطریق صفحهی قفل دستگاه یا بهعنوان ویجت در صفحهی اصلی گوشی دردسترس باشد.
با Unified Remote تقریباً به همهچیز دسترسی دارید؛ از ماوس گرفته تا وضعیت مصرف منابع سیستم و حتی فایلها.
منبع: زومیت
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📣 اطلاعیهی روبیکا در مورد آمار کاربران این پلتفرم
🔗 https://rubika.ir/news/disproof
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، در ادامه دیدارهای دوره ای عیسی زارع پور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با نمایندگان مردم، دوشنبه 5 دی ماه با حسن همتی نماینده مردم شاهین دژ و تکاب، حسین حاتمی نماینده مردم خداآفرین، کلیبر، هوراند و اهر و هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور، شهرفیروزه و زبرجان دیدار کرد.
وزیر ارتباطات در این دیدارها با اشاره به ادامه پروژه توسعه ارتباطات در روستاها و تلاش وزارت ارتباطات برای تسریع در اجرای آن، تاکید کرد: حتی با عدم پیگیری نمایندگان مردم ما وظیفه خود می دانیم که مشکل ارتباطی همه روستاهای بالای 20 خانوار کشور را حل کنیم.
زارع پور تصریح کرد: دیدار و پیگیری مطالبات مردم از طرف نمایندگان برای ما فرصت مغتنمی است.
وی درباره حضور فقط یک اپراتور در روستاها نیز افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در هر منطقه و روستا فقط یک اپراتور حضور پیدا می کند و به دلیل رومینگ رایگانی که بین اپراتورها در این نقاط وجود دارد، مردم این مناطق با هر سیمکارتی می توانند از سرویس ها و خدمات ارائه شده اپراتورها استفاده کنند و هیچ محدویت اپراتوری وجود ندارد.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
بودجه پارکهای علموفناوری نصف بودجه دانشگاهتهران
معاون فناوری وزارت علوم:
🔹بودجه کل پارکهای علم و فناوری کشور از نصف بودجه دانشگاه تهران کمتر است! بودجه کل پارکهای علم و فناوری حدود ۶۷۰ میلیارد تومان است در حالی که کل بودجه دانشگاه تهران ۱۲۰۰ میلیارد تومان است!
🔹در پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد طی یک سال اخیر بیش از ۴۱ هزار شغل دانشبنیان در پارکها ایجاد شده است که این آمارها به صورت لحظهای از سامانه «سدف» دریافت شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
روایت خبرنگار آمریکایی از فعالیت رباتهای سعودی علیه ایران
🔹الی کلیفتون، خبرنگار آمریکایی، ۳ سال پیش نوشته بود که: بررسی ۶۰۰۰ حساب کاربری نزدیک به سعودیها نشان میدهد آنها در عملیاتهایی مثل سفیدسازی حقوقبشر در عربستان، حمایت از جنگ علیه یمن و تلاش برای تغییر حکومت در ایران شرکت داشتهاند.
🔹این حسابها که بیش از ۲۹ میلیون توییت تولید کردهاند، توسط یک شرکت مستقر در عربستان سعودی اداره میشوند.
🔸حالا در روزهای گذشته هم با افشای اسناد توییتر مشخص شده که توییتر برخلاف قوانین اعلامی، اکانتهایی را در لیست سفید قرار داده تا از خطر حذف و محدودیت در امان باشند.
منبع: خبرگزاری فارس
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
✍مديرعامل فمپ در #ویراستی نوشت:
مسئولیت ضرر مالی اپراتورها و مردم از #فیلترینگ #اینستا و #واتساپ به عهده کسانیست که نزدیک به یک دهه به جای تمرکز بر پیشرفت صنعت IT و تامین زیرساختهای حیاتی #اقتصاد_دیجیتال، #اقتصاد و #امنیت این حوزه را با پلتفرمهای #غیرپاسخگو آمریکایی گره زدند و ترجیح دادند جاده صاف کن آنها باشند.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📲 ١٢ برنامه ضروری برای هر گوشی اندرویدی
یک 👈 برنامه دراپ باکس
دو 👈 برنامه پلکس
سه 👈 برنامه پاکِت
چهار 👈 اسنپ سید
پنج 👈 VLC Player
شش 👈 SwiftKey
هفت 👈 پادکست گوگل
هشت 👈 CamScanner
نه 👈 IFTTT
ده 👈 لانچر نوا
یازده 👈 Evernote
دوازده 👈 Sleep As Android
🔹اگر شما هم صاحب یک گوشی اندرویدی هستید، لازم است برخی برنامههای ضروری را نصب کنید.
👉 yjc.ir/00YuHk
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
هدایت شده از زاویه
❇️ تحریم تیکتاک؛ چالشی برای صنعت تبلیغات آنلاین
🔘 کارشناسان معتقدند، چنانچه لایحه ممنوعیت استفاده کارمندان دولتی از پلتفرم اجتماعی تیکتاک، تبدیل به قانون شود، درآمد تبلیغکنندگان به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار گرفته و آنها را از ادامه کار در این سکو، منصرف خواهد کرد.
🔻تیکتاک تنها در ایالات متحده، ۱۳۰ میلیون کاربر دارد که بعید به نظر میرسد این گونه اعمال محدودیتها بتواند تاثیر بهسزایی در میزان آنها داشته باشد، با اینحال آنچه در این کشمکش از دست میرود، اعتبار و شهرت تیکتاک و به دنبال آن، درآمدزایی این پلتفرم است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه سه هزار روستا هنوز به اینترنت متصل نیستند که از طریق اینترنت ماهواره ای می توان آنها را به اینترنت متصل کرد، گفت: ما از فعال شدن اپرتوارهایی که اینترنت را به شکل ماهوارهای ارائه میدهند استقبال میکنیم، مشروط بر اینکه قواعد سرزمینی (landing right) ما را بپذیرند.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📣 پاسخ زیرساخت به شکایت کاربران درباره کندی سرعت اینترنت
🔺 رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر: اغلب شکایاتی که در حوزه کندی اینترنت مطرح میشود مربوط به فیلترشکنهاست. اتصال به اینترنت از طریق فیلترشکن غیر از آسیبهای امنیتی که به دستگاه کاربر میزند باعث کند شدن سرعت اینترنت هم میشود.
🔺 یک مشکل دیگر برخی از کاربران مخصوصاً برنامه نویسان و کاربران حرفهای، در دسترسی به سایتها و خدماتی است که ما را تحریم کردهاند و تا پیش از این اینگونه کاربران از طریق فیلترشکن به آنها دسترسی داشتند.
🔺 برای حل مشکل این دسته از کاربران در وزارت ارتباطات و نیز توسط بخش خصوصی، سرویسهایی برای حل این مشکلات ارائه شده است و هم اکنون دسترسی به بسیاری از سایتهای تحریمی بدون نیاز به فیلترشکن امکان پذیر است. با این وجود در همین ماه سرویسی با کیفیت مناسبتر برای این دسته کاربران معرفی خواهد شد. این موضوعات ارتباطی به حملات ندارد.
منبع: خبرگزاری مهر
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
💠 بازنشر رهنمود ها و تذکرات مراجع تقلید در رابطه با فضای مجازی (٧)
آیتالله جوادی آملی (دامت برکاته) در فرازی از سخنان خود به آسیب شناسی فضای رسانه ای کشور به ویژه فضای سایبری پرداختند و خاطرنشان کردند:
این فضای به اصطلاح مجازی در حقیقت فضاي حقيقي است، ما حق نداريم بگوييم كه این فضا، فضاي مجازي است، وقتي در اینجا نقل و انتقال انديشه ميسّر است و فكر و اندیشه منتقل ميشود و به واسطه آن جوان متحوّل ميشود فضا فضاي حقيقي است. روحانیونی كه توفيق تبليغ را ندارند لااقل اين فضاي حقيقي را دريابند! تا به واسطه حضور آنان بيگانه نتواند سوء استفاده كند.
منبع: javadi.esra.ir
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir