موسسه فمتا
🔴 اینترنت آزاد، دروغی به بزرگی هلوکاست 🔺امروز در جهان چیزی به اسم اینترنت آزاد وجود ندارد تا مادامی
✅مطلب دقیقی است با دقت و تأمل مطالعه نمایید.
هدایت شده از جستارهای فرهنگی
مسئولان انقلابینمای دوگانه سوز❗️
1️⃣قریب به دو سال قبل، رهبری از مجلس، تدوین قانون برای مدیریت فضای مجازی در کوتاه مدت را مطالبه کردند.
2️⃣ براین اساس، طرح صیانت با کش و قوسهای فراوان تهیه شد، با فشار کاسبان و عاملان ولنگاری رقیق شد تا به طرحی بی خاصیت تبدیل گردید که به اذعان برخی نمایندگان طراح، تاثیری در کاهش ولنگاری فضای مجازی نداشته باشد❗️
3️⃣در طول این دو سال رئیس مجلس تحت تاثیر مشاوران غیرانقلابی! به انحاء مختلف سعی در سنگ اندازی کرد و اقدام اخیر وی نیز در همین راستا است.
4️⃣ ارجاع طرح به شورای عالی فضای مجازی واقعا خنده دار است زیرا چندی پیش دبیر شورای عالی رسما از نقش حداکثری خود در تهیه طرح خبر داد، چندین تن از کارشناسان او در فرآیند تدوین طرح نقش محوری داشته اند، دکتر تقی پور رئیس کمیسیون ویژه که طرح را تدوین کرده، عضو حقیقی شورای عالی است، نزدیکان دکتر رسول جلیلی دیگر عضو حقیقی شورا پای ثابت جلسات تدوین طرح بوده، شخص آقای قالیباف نائب رئیس شورای عالی است، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نیز عضو شورا است. همچنین نمایندگان ستادکل، وزارت ارتباطات، صداوسیما، نیروی انتظامی و... که اعضای شورای عالی فضای مجازی هستند، در جلسات تدوین طرح حضوری فعال و مستمر داشته اند. و بالاخره اینکه سیاستهای کلان فضای مجازی همان فرمایشات رهبری در حکم دوم و پیوست حکم اول شورای عالی فضای مجازی است که ده سال است خاک میخورد❗️
5️⃣ با این اوصاف ارجاع طرح به شورا، معنایی جز وقت کشی شخص رئیس مجلس و شانه خالی کردن از باری که رهبری بر دوش مجلس گذاشتند، ندارد❗️
6️⃣ البته این اتفاقات تلخ و دردناک برکت هم داشت، مثلا دوگانه سوز بودن برخی انقلابینماها بیش از پیش برملا شد❗️ فتنه ۸۸، برجام، ساماندهی فضای مجازی و... بزنگاه هایی بوده و هستند برای محک مسئولان که عیار انقلابی بودنشان نمایان شود. در این بین نخبگان و تاثیرگذاران جریان انقلاب مسئولیت سنگینی دارند؛ دیروز عرصه نبرد با غرب گرایان و روحانی نمایانی بود که در لباس روحانیت، خیانت به اسلام کردند و امروز نوبت برملا کردن انقلابی نمایان کاسب مسلک است.
8️⃣ در گام دوم انقلاب، علاوه بر لیبرالها و غربگراها، انقلابی نمایان دوگانهسوز نیز جایگاهی نداشته و باید کنار بروند. به صدا درآوردن طبل رسوایی این جماعت وظیفه نخبگان و رسانههای مستقل است؛ بیجهت نیست که امام عزیزتر از جانمان، جهاد تبیین را فریضهای قطعی و فوری معرفی کردند.
✍ حجت الاسلام کرباسی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
💢ضرورت عذرخواهی رسمی آقای ضرغامی
🔹اخیراً ویدئویی کوتاه از آقای ضرغامی، یکی از وزرای دولت سیزدهم و رئیس سابق صدا و سیما، منتشر شده است که ایشان به طور اتفاقی در جشن تولد دختر 12 ساله ای که روسری بر سر ندارد، مشاهده می شود.
🔹 ایشان پس از پرسیدن سن این دختر و اطلاع از آن، «ماشاء الله »، « چه خانم خوبی» و «آفرین» می گوید! از آن بدتر اینکه به او هدیه هم می دهد و دستی هم به سر و موهای این دختر می کِشد!
🔹همه اینها در حالی است که طبق فتوای صریح فقها، سن تکلیف دختران، 9 سال قمری است و این دختر خانم نیز چند سال از سن تکلیفش می گذرد. جا دارد که آقای ضرغامی به دلیل این رفتار علنی و خلاف شرع خود، سریعاً عذرخواهی کند. از رئیس جمهور محترم نیز خواستاریم ضمن تذکر دادن به ایشان، در صورت تکرار این موارد، جلوی ادامه فعالیت آقای ضرغامی را در دولت بگیرند تا تساهل و تسامح بی جا در امور فرهنگی، با مهر و امضا و به نام دولت ایشان نهادینه نشود.
❤ هماکنون شبکه متنمحور ایرانی ویکهدتان را #به_روز کنید👇🏻
👉🏻 https://myket.ir/user/jebheh
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
⭕️ تسلیمشدگان به فضای مجازی
🔹اکثریت مجلس و ریاست آن از ترس غوغا و هیاهوی فضای مجازی و پس از دو سال معطلی، بیخیال قانونمند کردن این فضای "ولنگار" شده و عملا منافع خود را بر مطالبه و توصیههای رهبر انقلاب دراین باره، ترجیح دادند.
🔹 دولت سیزدهم هم اولویت خود را برخورد با ناظم مدرسه، منتکشی از اهالی پاکدامن سینما، رسیدگی به ماجرای ورزشگاه مشهد و مواردی از این دست قرار داده و کوچکترین برنامه یا طرحی برای مهار بیقانونی حاکم بر فضای مجازی ندارد و اکثر مدیران آن چنان مقهور اراذل و اوباش حاکم بر فضای مجازی شدهاند که اجرای قانون و انجام وظایفشان را به واسطه مخالفت چند شاخ فضای مجازی، تعطیل میکنند.
🔹عدلیه هم آنچنان از قلدرهای فضای ولنگار مجازی حساب میبرد که اجرای حکم اعدام قاتلان و آدمکشان را به تعویق میاندازد و از مجرمان حرفهای و گستاخی مانند "نرگس محمدی" حساب میبرد و ...
▪️و همه اینها در حالی است که آمریکاییها، صهیونیستها، گرگهای اروپایی، سعودیها و تکفیریها و پیرزنان منافق ساکن آلبانی، با حداکثر استفاده از ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، مشغول تخریب روح و جان مردم ایران در "سنگینترین جنگ روانی تاریخ" اند و در صورت استمرار این وضع بعید نیست که دیگر فردایی برای تحقق آرزوهای رئیس مجلس و مسئولان منفعل دولت سیزدهم و کاسهلیسان اطرافشان باقی نماند و آنچه در جنگ نظامی محقق نشد در جنگ روانی حاکم بر فضای ولنگار مجازی محقق شود!
❇️ و این در حالی است که ساماندهی این فضا و قانونمند کردن آن در مسیر منافع و امنیت ملی ج.ا.ا به اراده ای انقلابی و روحیهای جهادی نیاز دارد و به لطف خدا توانایی و دانش جوانان انقلابی ما برای اداره صحیح این فضا کفایت میکند. یادمان نرود در عرصه فضای مجازی رزمندگان گمنامی داریم که به سادگی آب خوردن از دیوارهای آتشین سامانههای صهیونیستی عبور کرده و فناوری مجازی بنیصهیون را زیر گامهایشان خورد میکنند!
✍دکتر محمدصادق کوشکی
@pas_kouchehaie_enghelab
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
حجتالاسلام محمد حاج ابوالقاسم در مراسم ترتیل خوانی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س):
رساندن پیام جبهه حق به همه جهانیان از یک سو و جلوگیری از دسترسی شیاطین به جوانان و انحراف آنان از جمله وظایف مسئولان است که این امر میتواند به قدرتمندی اسلام و کشور کمک کند.
رهبر معظم انقلاب به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات تاکید دارند چرا که فضای مجازی رها شده آثار نامطلوبی بر روی جوانان و نوجوانان دارد.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
هدایت شده از جستارهای فرهنگی
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فوری/🔥تذکر جدی نماینده مردم شریف دامغان در مجلس شورای اسلامی:
⭕️ جناب آقای قالیباف عملکرد شما در مدیریت طرح قانونمند کردن فضای مجازی مورد سوال است! تا دیر نشده جلوی این فاجعه را بگیرید! /
❗️مردم میگویند مجلس انقلابی جاخالی داد تا هزینه های اجتماعی آن را نپردازد و به دلیل تعارض منافع از میدان گریخت.
⛔️ در بحث قانونمندی فضای مجازی در مجلس تا نزدیک خیمه معاویه رسیده بودیم که عمروعاص های خارجی و اشعث های داخلی با زیرکی آن را از دستور خارج کردند و توپ به زمین بی صاحب شورای عالی فضای مجازی انداخته شد!
سه شنبه ۱۴۰۱/۱/۳۰
❇️ کانال حجت الاسلام کرباسی👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
🔴 پاکسازی گلوگاه ها
آقای رئیسی عزیز پاکسازی بدنه دولت از مدیران غربگرا پیشکش.
حداقل گلوگاه های حیاتی کشور یعنی شوراهای عالی امنیت ملی و انقلاب فرهنگی و فضای مجازی را پاکسازی کنید.
که "ناگهان چقدر زود دیر می شود" ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
قانون صیانتی جدید اتحادیه اروپا برای کنترل و مدیریت رفتار پلتفرمهای بزرگ/قانونی که چند برابر طرح صیانت رفتار پلتفرمها را استاندارد سازی میکند(قسمت نخست)
⭕️قانون بازارهای دیجیتال (DMA) یک پیشنهاد مقررات اتحادیه اروپا است که توسط کمیسیون اروپا در حال بررسی است. DMA قصد دارد از درجه بالاتری از رقابت در بازارهای دیجیتال اروپا، با جلوگیری از سوء استفاده شرکتهای بزرگ از قدرت بازار خود و اجازه دادن به بازیگران جدید برای ورود به بازار، اطمینان حاصل کند.فهرستی از تعهدات را برای دروازه بانان تعیین شده ایجاد می کند و در صورت عدم رعایت، مکانیسم های تحریمی اجباری از جمله جریمه تا 10 درصد از گردش مالی جهانی وجود خواهد داشت.
⭕️این مقررات بزرگترین پلتفرم های دیجیتال فعال در اتحادیه اروپا را هدف قرار می دهد. آنها همچنین به دلیل موقعیت "بادوام" در بازار در برخی از بخش های دیجیتال و به دلیل اینکه معیارهای خاصی مربوط به تعداد کاربران، گردش مالی آنها یا سرمایه گذاری آنها را برآورده می کنند، به عنوان "دروازه بان" نیز شناخته می شوند. حتی اگر فهرست دروازهبانها هنوز منتشر نشده باشد، «فناوری بزرگ» - GAFAM (Google، Amazon، Facebook، Apple، Microsoft) - احتمالاً سوژههای اصلی این عمل خواهد بود.
⭕️فهرست تعهدات شامل ممنوعیتهایی برای ترکیب دادههای جمعآوریشده از دو سرویس مختلف متعلق به یک شرکت است (برای مثال Facebook و WhatsApp)- مقررات برای حفاظت از کاربران تجاری پلتفرم ها (از جمله تبلیغ کنندگان و ناشران)
⭕️به گفته کمیسیون اروپا، هدف اصلی این مقررات تنظیم رفتار شرکتهای فناوری بزرگ در بازار واحد اروپا و فراتر از آن است.
⭕️این قانون هشت بخش مختلف را پوشش می دهد و به آنها خدمات بسترهای اصلی (CPS) نیز می گویند. به دلیل وجود دروازه بان هایی که تا حدی بر رقابت پذیری بازار تأثیر می گذارند، CPS توسط کمیسیون اروپا مشکل ساز تلقی می شود: موتورهای جستجوی آنلاین (مانند جستجوی Google)؛ خدمات واسطهگری آنلاین (مانند Google Play، App store)؛ شبکه های اجتماعی (مانند فیس بوک)؛ پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو (مانند YouTube)؛ پلتفرم های ارتباطی (مانند واتساپ، جیمیل)؛ خدمات تبلیغاتی؛ سیستم عامل (مانند Google Android)؛ خدمات ابری
ادامه دارد...
✍سید علیرضا آلداود
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
🔴 #چوب_خدا صدا ندارد
▫️جناب آقای قالیباف، دوستان انقلابی کارشناس از نحوه مدیریت شما در مجلس شورای اسلامی نسبت به طرح فضای مجازی گلایه شدید دارند و شما را به عنوان کسی معرفی میکنند که همت لازم را برای ساماندهی فضای مجازی بی در پیکر ندارید و دو سال نیز از عمر مجلس شورای اسلامی گذشت و هم چنان مدیریت فضای مجازی کشور در اختیار بیگانگان است و هر روز باید برای این فضای مجازی آلوده کشور تأسف خورد و خون گریه کرد و اگر این روند معطلی در ساماندهی فضای مجازی کشور ادامه پیدا کند نشانگر بی غیرتی مسئولان متولی فعلی نیز خواهد بود
▫️امروز جریان انتشار خبر خرید سیسمونی فرزندتان از ترکیه مایه آبرو ریزی شما شد و تا الان نیز شخص شما سکوت کردید و جوابی رسمی به این اتفاق نامبارک که در خانواده شما اتفاق افتاد و در شأن مسئولان کشور نیست ندادید، هر چند شما در توئیت کردن مسائل روز جامعه مشهور هستید
▫️آقای قالیباف، کسانی که در جایگاه قانونگذاری نسبت به ساماندهی فضای مجازی کشور فرصت سوزی نمایند و این #قتلگاه_جوانان را بی در پیکر رها نمایند، #چوپ_خدا نیز صدا ندارد و آبرویی برای این افراد نخواهد ماند
✍ محمد علی رحیمی
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
✍مهدی جمشیدی
1⃣ نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
2⃣ اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
3⃣ چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی به خطر افکند و اعتبار و مکانتِ فرد، گزند ببیند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣ قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
5⃣دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
گلایه ۲۵۰۰ استاد دانشگاه از سران قوا،
فضای مجازی را قانونمند کنید❗️
⏮چرا نهادهای مسئول صرفا تماشاگر هستند⁉️
✍ در این نامه آمده است:
🔹بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی و امنیتی کشور ناشی از فضای رها شده مجازی است، اما متاسفانه در حال حاضر حکمرانی در کشور منحصر به فضای حقیقی بوده و حال آنکه مدیریت فضای حقیقی بدون سر و سامان دادن به فضای مجازی ممکن و میسر نیست.
🔹تمامی نظامات سیاسی دنیا که در این زمینه پیشتاز و پیشگام بوده و ژست آزادی به خود گرفتهاند، جهت کاهش عوارض فضای مجازی و مدیریت آن دارای قوانین و مقررات متناسب با اقتضائات فرهنگی و ایدئولوژی خویش میباشند.
🔹فراگیری و گسترش بسیاری از ناهنجاریهای فرهنگی، بزههای اجتماعی، فروپاشی خانواده، فساد اخلاقی، هتک حرمت، گسترش اعتیاد، اشاعه فحشاء، بیعفتی، بیغیرتی، بی اعتمادی، ناامنی، ترور، قتل، روابط نامشروع، سقط جنین، خودکشی، کلاهبرداری و دستبرد به جان و مال مردم شریف کشورمان ریشه در فضای مجازی دارد.
🔹نهادهای متولی مستقیم و غیرمستقیم این فضا از شورای عالی فضای مجازی، دستگاههای دولتی و حاکمیتی، تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان قضایی کشور به گونهای به تماشای این صحنه نشستهاند که برای هر بینندهای سوال برانگیز است❗️
🔹قاطعانه و مصرانه از سران قوا و تمامی مسئولان نظام حکمرانی کشور انتظار داریم هر چه سریعتر تدابیر و تمهیدات مورد نیاز برای قانونمند کردن فضای مجازی را اتخاذ نمایند.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94