🔴 پاسکاری طرح صیانت بین مجلس و دولت/ قانون ساماندهی فضای مجازی در قتلگاه زمان
⏪ رئیس مجلس طرح صیانت را به شورای عالی فضای مجازی فرستاد تا پس از اعلام نظر نهایی دولت دوباره به مجلس برگردد
◾️ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی:
▫️ رئیس مجلس، در نامهای به رئیس شورای عالی فضای مجازی درخواست کرده که دولت و شورای عالی فضای مجازی سیاستهای کلان مربوط به فضای مجازی را مشخص کنند.
▫️در اولین جلسه پیش روی شورای عالی فضای مجازی، درخواست مربوطه بررسی خواهد شد. ما در شورای عالی به دنبال تعیین سیاستهای کلان هستیم و امیدواریم که در پی این کار نظر متخصصان و مردم را جلب کنیم.
▫️ بعد از بررسی سیاستهای کلان، ما طرح را به مجلس برمیگردانیم و سرانجام خود مجلس تصمیم خواهد گرفت که سیاستها را به چه نحوی اجرا کند.
✍نکته اینکه : بزرگترین طراحی دشمن گرفتن زمان از نظام برای تاخیر در ساماندهی ولنگاری فضای مجازی است . دقیقا همان اقدامی که بزرگواران در سطوح بالای نظام مشغول آن هستند.
ساماندهی فضای مجازی ولنگار مطالبه موکد رهبرانقلاب است و باید انجام بشود اما شبکه نفوذ با استفاده از غفلت مسئولان با خریدن زمان ،این اقدام را مرتب به تاخیر می اندازد.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
🔴 اینترنت آزاد، دروغی به بزرگی هلوکاست
🔺امروز در جهان چیزی به اسم اینترنت آزاد وجود ندارد تا مادامی که غربیها و غربگراها میتوانند در پلتفرمهای آمریکایی از همجنسبازی و پرورش سگها حرف بزنند و جنایتکاری چون مریم رجوی در این پلتفرمها تیک آبی اصالت دریافت میکند، امّا ۱۳ میلیون پست مرتبط با #حاج_قاسم عزیز در این سکوهای انتشار، به راحتی پاک میشود تا بار دیگر عزیز ایران ترور شود؛ کاربران انقلابی نمیتوانند از جنایات رژیم صهیونسیتی و ظلمهای آلسعود در یمن و قطیف صحبت کنند، یا در دام فیلترینگ حبابی میافتند و سکوهای انتشار کاری میکنند که فقط هم فکرهای آنها و برخی افراد غیرتأثیرپذیر پستهای مذهبی و انقلابی را مرور کنند، صحبت از آزادی اینترنت و گردش آزاد اطلاعات به یک لطیفه تلخ شبیه است تا حقیقتی قابل تأمل که بتوان به آن استناد کرد.
🔺بهترین آثار مذهبی و انقلابی در این سکوها چه تعداد بازدید داشتهاند؟! یک، دو یا پنج میلیون؟ آیا سکوهای آمریکایی مانند اینستاگرام بسیار بیشتر از این رقم کاربر مذهبی و انقلابی ندارند؟ کسی تاکنون بررسی کرده تا مشخص شود که چند فرد غیرمذهبی یک پست مذهبی یا انقلابی را در سکویی آمریکایی دیده و متحول شدهاند یا پژوهشگری مستقل بررسی کرده تا مشخص شود چه تعداد جوان انقلابی با هدف جهاد فرهنگی وارد پلتفرمهای آمریکایی شده اما خود در مقابل شبهات تاب نیاورده و از قطار انقلاب پیاده شدهاند تا امروز آنها را کشته جنگ نرم خطاب کنیم؟ بارها شاهد بودیم که ویدیوها و تصاویر مغایر ارزشهای اسلام و انقلاب در این سکوها میلیونها بار دیده شدهاند! در همین فقره #طرح_صیانت، موافقان صدها ساعت ویدیو تولید کردند، در مناظرات و برنامههای تبیینی حضور یافتند تا ابعاد طرح را برای مردم تشریح کنند امّا حتی بنده به عنوان یکی از موافقان ساماندهی فضای مجازی هنوز یک ساعت محتوا به نفع موافقان طرح مذکور در سکوهای آمریکایی ندیدهام! نه به خاطر اینکه موافقان ساماندهی فضای مجازی مطالب خود را در سرویسهای آمریکایی به اشتراک نگذاشتهاند، آنها حتی از این کار هم دریغ نکردهاند اما متأسفانه طوری در محفظه بسته فیلترینگ حبابی گرفتار هستند که حتی همه همفکران آنها نیز مطالب منتشر شده را ندیدهاند!
🔺چرا که محتوا و پلتفرم در دنیای رسانه دو عنصر جدا نیستند؛ اگر آنها قابل تفکیک بودند، ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نیز با نقطه گذاشتن بین حروف اسم خود در توییتر به فعالیت ادامه میداد تا بار دیگر رئیس جمهور کشورش شود، امّا ترامپ متوجه شد که این کار فایدهای ندارد به همین جهت پلتفرم خاص خودش را راهاندازی کرد؛ قاتل و جنایتکاری همچون ترامپ به این حقیقت رسید امّا سیاستمدارهایی در ایران اسلامی زندگی میکنند که هنوز از ترس فحاشی فیکنیوزها در سکوهای آمریکایی و بهخاطر مشتی رأی، تلاش میکنند تا مانع ساماندهی فضای یله و رهای مجازی شوند!
✍ علی پژوهش، تحلیلگر
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
موسسه فمتا
🔴 اینترنت آزاد، دروغی به بزرگی هلوکاست 🔺امروز در جهان چیزی به اسم اینترنت آزاد وجود ندارد تا مادامی
✅مطلب دقیقی است با دقت و تأمل مطالعه نمایید.
هدایت شده از جستارهای فرهنگی
مسئولان انقلابینمای دوگانه سوز❗️
1️⃣قریب به دو سال قبل، رهبری از مجلس، تدوین قانون برای مدیریت فضای مجازی در کوتاه مدت را مطالبه کردند.
2️⃣ براین اساس، طرح صیانت با کش و قوسهای فراوان تهیه شد، با فشار کاسبان و عاملان ولنگاری رقیق شد تا به طرحی بی خاصیت تبدیل گردید که به اذعان برخی نمایندگان طراح، تاثیری در کاهش ولنگاری فضای مجازی نداشته باشد❗️
3️⃣در طول این دو سال رئیس مجلس تحت تاثیر مشاوران غیرانقلابی! به انحاء مختلف سعی در سنگ اندازی کرد و اقدام اخیر وی نیز در همین راستا است.
4️⃣ ارجاع طرح به شورای عالی فضای مجازی واقعا خنده دار است زیرا چندی پیش دبیر شورای عالی رسما از نقش حداکثری خود در تهیه طرح خبر داد، چندین تن از کارشناسان او در فرآیند تدوین طرح نقش محوری داشته اند، دکتر تقی پور رئیس کمیسیون ویژه که طرح را تدوین کرده، عضو حقیقی شورای عالی است، نزدیکان دکتر رسول جلیلی دیگر عضو حقیقی شورا پای ثابت جلسات تدوین طرح بوده، شخص آقای قالیباف نائب رئیس شورای عالی است، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نیز عضو شورا است. همچنین نمایندگان ستادکل، وزارت ارتباطات، صداوسیما، نیروی انتظامی و... که اعضای شورای عالی فضای مجازی هستند، در جلسات تدوین طرح حضوری فعال و مستمر داشته اند. و بالاخره اینکه سیاستهای کلان فضای مجازی همان فرمایشات رهبری در حکم دوم و پیوست حکم اول شورای عالی فضای مجازی است که ده سال است خاک میخورد❗️
5️⃣ با این اوصاف ارجاع طرح به شورا، معنایی جز وقت کشی شخص رئیس مجلس و شانه خالی کردن از باری که رهبری بر دوش مجلس گذاشتند، ندارد❗️
6️⃣ البته این اتفاقات تلخ و دردناک برکت هم داشت، مثلا دوگانه سوز بودن برخی انقلابینماها بیش از پیش برملا شد❗️ فتنه ۸۸، برجام، ساماندهی فضای مجازی و... بزنگاه هایی بوده و هستند برای محک مسئولان که عیار انقلابی بودنشان نمایان شود. در این بین نخبگان و تاثیرگذاران جریان انقلاب مسئولیت سنگینی دارند؛ دیروز عرصه نبرد با غرب گرایان و روحانی نمایانی بود که در لباس روحانیت، خیانت به اسلام کردند و امروز نوبت برملا کردن انقلابی نمایان کاسب مسلک است.
8️⃣ در گام دوم انقلاب، علاوه بر لیبرالها و غربگراها، انقلابی نمایان دوگانهسوز نیز جایگاهی نداشته و باید کنار بروند. به صدا درآوردن طبل رسوایی این جماعت وظیفه نخبگان و رسانههای مستقل است؛ بیجهت نیست که امام عزیزتر از جانمان، جهاد تبیین را فریضهای قطعی و فوری معرفی کردند.
✍ حجت الاسلام کرباسی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
💢ضرورت عذرخواهی رسمی آقای ضرغامی
🔹اخیراً ویدئویی کوتاه از آقای ضرغامی، یکی از وزرای دولت سیزدهم و رئیس سابق صدا و سیما، منتشر شده است که ایشان به طور اتفاقی در جشن تولد دختر 12 ساله ای که روسری بر سر ندارد، مشاهده می شود.
🔹 ایشان پس از پرسیدن سن این دختر و اطلاع از آن، «ماشاء الله »، « چه خانم خوبی» و «آفرین» می گوید! از آن بدتر اینکه به او هدیه هم می دهد و دستی هم به سر و موهای این دختر می کِشد!
🔹همه اینها در حالی است که طبق فتوای صریح فقها، سن تکلیف دختران، 9 سال قمری است و این دختر خانم نیز چند سال از سن تکلیفش می گذرد. جا دارد که آقای ضرغامی به دلیل این رفتار علنی و خلاف شرع خود، سریعاً عذرخواهی کند. از رئیس جمهور محترم نیز خواستاریم ضمن تذکر دادن به ایشان، در صورت تکرار این موارد، جلوی ادامه فعالیت آقای ضرغامی را در دولت بگیرند تا تساهل و تسامح بی جا در امور فرهنگی، با مهر و امضا و به نام دولت ایشان نهادینه نشود.
❤ هماکنون شبکه متنمحور ایرانی ویکهدتان را #به_روز کنید👇🏻
👉🏻 https://myket.ir/user/jebheh
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
⭕️ تسلیمشدگان به فضای مجازی
🔹اکثریت مجلس و ریاست آن از ترس غوغا و هیاهوی فضای مجازی و پس از دو سال معطلی، بیخیال قانونمند کردن این فضای "ولنگار" شده و عملا منافع خود را بر مطالبه و توصیههای رهبر انقلاب دراین باره، ترجیح دادند.
🔹 دولت سیزدهم هم اولویت خود را برخورد با ناظم مدرسه، منتکشی از اهالی پاکدامن سینما، رسیدگی به ماجرای ورزشگاه مشهد و مواردی از این دست قرار داده و کوچکترین برنامه یا طرحی برای مهار بیقانونی حاکم بر فضای مجازی ندارد و اکثر مدیران آن چنان مقهور اراذل و اوباش حاکم بر فضای مجازی شدهاند که اجرای قانون و انجام وظایفشان را به واسطه مخالفت چند شاخ فضای مجازی، تعطیل میکنند.
🔹عدلیه هم آنچنان از قلدرهای فضای ولنگار مجازی حساب میبرد که اجرای حکم اعدام قاتلان و آدمکشان را به تعویق میاندازد و از مجرمان حرفهای و گستاخی مانند "نرگس محمدی" حساب میبرد و ...
▪️و همه اینها در حالی است که آمریکاییها، صهیونیستها، گرگهای اروپایی، سعودیها و تکفیریها و پیرزنان منافق ساکن آلبانی، با حداکثر استفاده از ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، مشغول تخریب روح و جان مردم ایران در "سنگینترین جنگ روانی تاریخ" اند و در صورت استمرار این وضع بعید نیست که دیگر فردایی برای تحقق آرزوهای رئیس مجلس و مسئولان منفعل دولت سیزدهم و کاسهلیسان اطرافشان باقی نماند و آنچه در جنگ نظامی محقق نشد در جنگ روانی حاکم بر فضای ولنگار مجازی محقق شود!
❇️ و این در حالی است که ساماندهی این فضا و قانونمند کردن آن در مسیر منافع و امنیت ملی ج.ا.ا به اراده ای انقلابی و روحیهای جهادی نیاز دارد و به لطف خدا توانایی و دانش جوانان انقلابی ما برای اداره صحیح این فضا کفایت میکند. یادمان نرود در عرصه فضای مجازی رزمندگان گمنامی داریم که به سادگی آب خوردن از دیوارهای آتشین سامانههای صهیونیستی عبور کرده و فناوری مجازی بنیصهیون را زیر گامهایشان خورد میکنند!
✍دکتر محمدصادق کوشکی
@pas_kouchehaie_enghelab
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
حجتالاسلام محمد حاج ابوالقاسم در مراسم ترتیل خوانی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س):
رساندن پیام جبهه حق به همه جهانیان از یک سو و جلوگیری از دسترسی شیاطین به جوانان و انحراف آنان از جمله وظایف مسئولان است که این امر میتواند به قدرتمندی اسلام و کشور کمک کند.
رهبر معظم انقلاب به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات تاکید دارند چرا که فضای مجازی رها شده آثار نامطلوبی بر روی جوانان و نوجوانان دارد.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
هدایت شده از جستارهای فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فوری/🔥تذکر جدی نماینده مردم شریف دامغان در مجلس شورای اسلامی:
⭕️ جناب آقای قالیباف عملکرد شما در مدیریت طرح قانونمند کردن فضای مجازی مورد سوال است! تا دیر نشده جلوی این فاجعه را بگیرید! /
❗️مردم میگویند مجلس انقلابی جاخالی داد تا هزینه های اجتماعی آن را نپردازد و به دلیل تعارض منافع از میدان گریخت.
⛔️ در بحث قانونمندی فضای مجازی در مجلس تا نزدیک خیمه معاویه رسیده بودیم که عمروعاص های خارجی و اشعث های داخلی با زیرکی آن را از دستور خارج کردند و توپ به زمین بی صاحب شورای عالی فضای مجازی انداخته شد!
سه شنبه ۱۴۰۱/۱/۳۰
❇️ کانال حجت الاسلام کرباسی👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
🔴 پاکسازی گلوگاه ها
آقای رئیسی عزیز پاکسازی بدنه دولت از مدیران غربگرا پیشکش.
حداقل گلوگاه های حیاتی کشور یعنی شوراهای عالی امنیت ملی و انقلاب فرهنگی و فضای مجازی را پاکسازی کنید.
که "ناگهان چقدر زود دیر می شود" ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
قانون صیانتی جدید اتحادیه اروپا برای کنترل و مدیریت رفتار پلتفرمهای بزرگ/قانونی که چند برابر طرح صیانت رفتار پلتفرمها را استاندارد سازی میکند(قسمت نخست)
⭕️قانون بازارهای دیجیتال (DMA) یک پیشنهاد مقررات اتحادیه اروپا است که توسط کمیسیون اروپا در حال بررسی است. DMA قصد دارد از درجه بالاتری از رقابت در بازارهای دیجیتال اروپا، با جلوگیری از سوء استفاده شرکتهای بزرگ از قدرت بازار خود و اجازه دادن به بازیگران جدید برای ورود به بازار، اطمینان حاصل کند.فهرستی از تعهدات را برای دروازه بانان تعیین شده ایجاد می کند و در صورت عدم رعایت، مکانیسم های تحریمی اجباری از جمله جریمه تا 10 درصد از گردش مالی جهانی وجود خواهد داشت.
⭕️این مقررات بزرگترین پلتفرم های دیجیتال فعال در اتحادیه اروپا را هدف قرار می دهد. آنها همچنین به دلیل موقعیت "بادوام" در بازار در برخی از بخش های دیجیتال و به دلیل اینکه معیارهای خاصی مربوط به تعداد کاربران، گردش مالی آنها یا سرمایه گذاری آنها را برآورده می کنند، به عنوان "دروازه بان" نیز شناخته می شوند. حتی اگر فهرست دروازهبانها هنوز منتشر نشده باشد، «فناوری بزرگ» - GAFAM (Google، Amazon، Facebook، Apple، Microsoft) - احتمالاً سوژههای اصلی این عمل خواهد بود.
⭕️فهرست تعهدات شامل ممنوعیتهایی برای ترکیب دادههای جمعآوریشده از دو سرویس مختلف متعلق به یک شرکت است (برای مثال Facebook و WhatsApp)- مقررات برای حفاظت از کاربران تجاری پلتفرم ها (از جمله تبلیغ کنندگان و ناشران)
⭕️به گفته کمیسیون اروپا، هدف اصلی این مقررات تنظیم رفتار شرکتهای فناوری بزرگ در بازار واحد اروپا و فراتر از آن است.
⭕️این قانون هشت بخش مختلف را پوشش می دهد و به آنها خدمات بسترهای اصلی (CPS) نیز می گویند. به دلیل وجود دروازه بان هایی که تا حدی بر رقابت پذیری بازار تأثیر می گذارند، CPS توسط کمیسیون اروپا مشکل ساز تلقی می شود: موتورهای جستجوی آنلاین (مانند جستجوی Google)؛ خدمات واسطهگری آنلاین (مانند Google Play، App store)؛ شبکه های اجتماعی (مانند فیس بوک)؛ پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو (مانند YouTube)؛ پلتفرم های ارتباطی (مانند واتساپ، جیمیل)؛ خدمات تبلیغاتی؛ سیستم عامل (مانند Google Android)؛ خدمات ابری
ادامه دارد...
✍سید علیرضا آلداود
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
🔴 #چوب_خدا صدا ندارد
▫️جناب آقای قالیباف، دوستان انقلابی کارشناس از نحوه مدیریت شما در مجلس شورای اسلامی نسبت به طرح فضای مجازی گلایه شدید دارند و شما را به عنوان کسی معرفی میکنند که همت لازم را برای ساماندهی فضای مجازی بی در پیکر ندارید و دو سال نیز از عمر مجلس شورای اسلامی گذشت و هم چنان مدیریت فضای مجازی کشور در اختیار بیگانگان است و هر روز باید برای این فضای مجازی آلوده کشور تأسف خورد و خون گریه کرد و اگر این روند معطلی در ساماندهی فضای مجازی کشور ادامه پیدا کند نشانگر بی غیرتی مسئولان متولی فعلی نیز خواهد بود
▫️امروز جریان انتشار خبر خرید سیسمونی فرزندتان از ترکیه مایه آبرو ریزی شما شد و تا الان نیز شخص شما سکوت کردید و جوابی رسمی به این اتفاق نامبارک که در خانواده شما اتفاق افتاد و در شأن مسئولان کشور نیست ندادید، هر چند شما در توئیت کردن مسائل روز جامعه مشهور هستید
▫️آقای قالیباف، کسانی که در جایگاه قانونگذاری نسبت به ساماندهی فضای مجازی کشور فرصت سوزی نمایند و این #قتلگاه_جوانان را بی در پیکر رها نمایند، #چوپ_خدا نیز صدا ندارد و آبرویی برای این افراد نخواهد ماند
✍ محمد علی رحیمی
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
✍مهدی جمشیدی
1⃣ نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
2⃣ اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
3⃣ چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی به خطر افکند و اعتبار و مکانتِ فرد، گزند ببیند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣ قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
5⃣دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
گلایه ۲۵۰۰ استاد دانشگاه از سران قوا،
فضای مجازی را قانونمند کنید❗️
⏮چرا نهادهای مسئول صرفا تماشاگر هستند⁉️
✍ در این نامه آمده است:
🔹بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی و امنیتی کشور ناشی از فضای رها شده مجازی است، اما متاسفانه در حال حاضر حکمرانی در کشور منحصر به فضای حقیقی بوده و حال آنکه مدیریت فضای حقیقی بدون سر و سامان دادن به فضای مجازی ممکن و میسر نیست.
🔹تمامی نظامات سیاسی دنیا که در این زمینه پیشتاز و پیشگام بوده و ژست آزادی به خود گرفتهاند، جهت کاهش عوارض فضای مجازی و مدیریت آن دارای قوانین و مقررات متناسب با اقتضائات فرهنگی و ایدئولوژی خویش میباشند.
🔹فراگیری و گسترش بسیاری از ناهنجاریهای فرهنگی، بزههای اجتماعی، فروپاشی خانواده، فساد اخلاقی، هتک حرمت، گسترش اعتیاد، اشاعه فحشاء، بیعفتی، بیغیرتی، بی اعتمادی، ناامنی، ترور، قتل، روابط نامشروع، سقط جنین، خودکشی، کلاهبرداری و دستبرد به جان و مال مردم شریف کشورمان ریشه در فضای مجازی دارد.
🔹نهادهای متولی مستقیم و غیرمستقیم این فضا از شورای عالی فضای مجازی، دستگاههای دولتی و حاکمیتی، تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان قضایی کشور به گونهای به تماشای این صحنه نشستهاند که برای هر بینندهای سوال برانگیز است❗️
🔹قاطعانه و مصرانه از سران قوا و تمامی مسئولان نظام حکمرانی کشور انتظار داریم هر چه سریعتر تدابیر و تمهیدات مورد نیاز برای قانونمند کردن فضای مجازی را اتخاذ نمایند.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
🔻 جریان تحریف و فضای مجازیِ رهاشده
1⃣ مسألهوارگی فضای مجازی، از هر جهت، روشن است: رهبر انقلاب معتقد است که فضای مجازی، "وِل" است و "در قبضۀ ما" نیست؛ ولبودنِ و در قبضۀ ما نبودنِ فضای مجازی یعنی "بیقانون" است؛ تقنین، جزو اختیارات "حکومت" است؛ لازمۀ قهری و قطعیِ تقنین، "محدودشدن برخی از آزادیها" است؛ ممکن است محدودشدن برخی از آزادیها، به "انسداد" نیز بینجامد؛ انسداد، "بخشی از راهحل" است، نه "همۀ راهحل"؛ انسداد، "راهحل نهایی و پایانی" است، نه "راهحل آغازین و ابتدایی".
2⃣ "تشخیص مصلحت و مفسده در امور اجتماعی" که جنبۀ سیاستی و حکمرانی دارند، باید بر عهدۀ "یک فرد" باشد تا "اختلال نظام"، لازم نیاید؛ آن فرد نیز، "ولیّفقیه" است؛ ولیّفقیه نیز بارها بر "اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی" تأکید و از تعلل مسئولان، گلایه کرده است. امّا جریان تحریف، با آیتالله خامنهای سر سازگاری ندارد؛ چون میداند تمام ضربههایی که خورده به واسطۀ تدبیر وی بوده است. در اینجا نیز میخواهد موضع وی را "تحریف" کند تا: اوّلاً، بدنۀ حقیقی و غیرکاسبکارِ انقلاب را به "شکاف" با وی متهم نماید و "حاشیهنشین" سازد؛ ثانیاً، آیتالله خامنهای را به "موضعگیریِ شفافتر و عیانتر" وادار سازد تا هرچه بیشتر، هزینۀ قانونمندسازیِ فضای مجازی را بر عهدۀ وی گذارد.
3⃣ آنچه که ما با آن روبرو هستیم، "ذهنیّتِ دستکاریشده/ منحرفشده/ مخدوششدۀ مردم" است. عقبنشینیِ از این موقعیّت، "تسلیمشدن در برابر خدعۀ جریان تحریف" است، نه "تمکین به خواست مردم". مردمی که طرح را نخواندهاند، گرفتار "روایتِ اینان" شدهاند. رهبر انقلاب در سخنرانی اخیرشان به "خواصِ اغواگر" اشاره کرد که "مردم" را اغوا میکنند. ولیّ، خواص، مردم، اغوا...! مسأله، فاعلیّتِ "خواصِ اغواگر" است که "نظرسازیِ دروغین" میکنند و میان "مردم" و "نظام"، شکاف میآفرینند. آنها چنین میکنند و سپس ما را هشدار میدهند که موجباتِ "رویاروییِ مردم با نظام" را فراهم نکنید. فریبکارانه، هم "بازی" را میسازند و هم "بازنده" را پیشاپیش مشخص میکنند. میخواهند ما را "قفل" کنند؛ یعنی "چرخۀ باطل" بیافرینند و ما به ارادۀ خوشان "مشروط" کنند، امّا در ظاهر، در کناری بنشینند و "وانمود" کنند که "خواست مردم" چنین است.
4⃣ در اینجاست که "جهادِ تبیین"، موضوعیّت مییابد؛ باید ذهنها را از "اسارت در بازیِ جریانِ تحریف" رها کرد. جهادِ تبیین، دلالتِ "رهاییبخشی" دارد و میخواهد ذهنیّتها را از "خلافواقعها" بشوید. نه "تقابل با مردم"، صواب است و نه "تسلیم در برابر بازیسازیِ جریانِ تحریف". راه سوّم، "جهادِ تبیین" است. اکنون که روایتِ جریانِ تحریف از موضع انقلاب دربارۀ فضای مجازی غالب شده، باید پاتک زد و "ضدّروایت" را آفرید، نه اینکه منفعلانه، توصیۀ به "عقبنشینی" کرد. ما این بار به خطّ زدیم که برخلاف گذشته، بازنگردیم.
5⃣ این عقبنشینی از چند جهت، "خطای راهبردی" است: اوّلاً، به معنی "عقبنشینی از حوزۀ حکمرانی" است و "تصویری ضعیف و رقیق از جمهوری اسلامی" ارائه میکند؛ ثانیاً، جریان تحریف را برای "بازیسازیهای بعدی" دربارۀ هر مسألهای که به کامِ تجدُّدیشان خوش نیاید، جسور میکند، و این "چرخۀ باطل"، ادامه خواهد داشت. راهکار این است که "جهاد تبیین" را در پیش بگیریم و "روشنگری" کنیم تا به "فتحِ راهبردی" دست یابیم و "بازسازیِ ساختارِ فرهنگ" را تسهیل کنیم، وگرنه همچنان در "تعلیقِ فرهنگی" به سر خوهیم برد.
6⃣ جریان تحریف، فقط با این طرح مخالفت ندارد، بلکه مسألۀ ناگفته و اصلی، هراس او از "اِعمال حاکمیّتِ نظام در فضای مجازی" است؛ چراکه چنین حضور و فاعلیّتی به معنیِ "فروپاشیِ شبکهسازیِ چندین سالۀ جریانِ تحریف در فضای مجازی" است. بهخوبی میدانند که ازدستدادنِ این موقعیّت، مساوی با "انهدامِ اجتماعیشان" خواهد بود. مدیریّت فضای مجازی که هیچ، چرا دولتِ تنبلِ اعتدالگرا حتّی در برابر راهاندازیِ "شبکۀ ملّی اطلاعات"، مقاومت کرد و کار را پیش نبرد؟! به یاد دارید رهبر انقلاب اعتراض کرد که چرا با وجود همۀ توصیههای من، حداکثر ده درصد از این طرح پیش رفته است؟! جریان تحریف با قرارگرفتن در امتداد این مطالبۀ رهبری، چه چیزهایی را از دست میدهد که اینهمه یقه میدراند و دندانِ غیظ و غضب میفشرد؟! آنها از "فاعلیّت حداکثریِ شبکههای اجتماعیِ غربی در ایران"، چه سودی میبَرند؟ دفاع از حضور آنها در ایران، به معنی حمایت از "مردم" هست؟ ربطِ علّی اینها چیست؟! ما نگران "هویّت فرهنگیِ جامعه" هستیم که از طرف تجدُّد، در حال بلعیده شدن هست. کسیکه "دلسوز نظام" است، از شبکههای اجتماعیِ غربی و غلبۀ تجدُّد و فرهنگِ سکولار دفاع نمیکند.
✍مهدی جمشیدی
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
26.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 پیام تصویری آیت الله اراکی به تصمیمگیرندگان فضای مجازی
🔊 حتما بشنوید و انتشار دهید
🔹 هشدار میدهیم به تمام کسانی که میخواهند در رابطه با فضای مجازی تصمیم بگیرند، کاری نکنید که خدا شما را جزء کافرین و منافقین بیاورد.
🔹 این روزها در مجلس شورای اسلامی و در نهادهای تصمیم گیرنده، بحث فضای مجازی مطرح است و بنا بر این است مدیریتی در فضای مجازی انجام شده و تصمیماتی گرفته شود.
🔹 قرآن کریم میفرماید: اگر شنیدید که به آیات الهی، به مقدسات الهی،به عقاید قرآنی و دینی استهزا میشود یا کفر ورزیده میشود ویا به مقدسات مردم حمله و تهاجم میشود و به اصول اعتقادی، و ارزشهای مردم و به قران و اولیای خدا اهانت می شود، حق ندارید همراه توهین کنندگان در یک حلقه و مجلس بنشینید که اگر چنین کنید و در حلقه این استهزاء کنندگان و کفر ورزیدگان به ارزشهای الهی بنشینید وهم حلقه شوید، شما هم در زمره آنها به شمار خواهید آمد که ” ان الله جامع الکافرین و المنافقین فی جهنم جمیعاً “.
❇️ کانال حجت الاسلام کرباسی👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
🔴وقتی فضای یله و رها همچنان با ذهن مردم بازی می کند
1️⃣ در روز روشن، به نام خبرگزاری تسنیم، حساب توییتری جعلی ساخته اند.
2️⃣ با استفاده از نام این خبرگزاری، به دروغ می گویند که رئیس مجلس استعفاء داده است.
3️⃣ از سوء استفاده از نام رهبر معظم انقلاب نیز ابائی ندارند و در یک بازی ساختگی ادعا می کنند ایشان با استعفاء قالیباف مخالفت کرده اند.
4️⃣ مردم عادی و حتی برخی خواص، در ابتدا این خبر ساختگی که با یک تیر می خواهد چند نشان بزند را مشاهده کرده و باور می کنند.
5️⃣ اصل خبر و منبع آن توسط خبرگزاری تسنیم، تکذیب می شود.
سؤال: چند درصد از مردمی که این خبرساختگی را در پیامرسان ها و شبکه های اجتماعی مشاهده کردند، متوجه جعلی بودن خبر و منبع آن شده اند ؟
اکنون، خبر جعلی بودن به چند درصد از همان افراد رسیده است❓
♨️در نظر بگیرید که در هر دقیقه، ده ها میلیون نفر از مردم کشورمان ، در چنین فضای مجازی ای، زیر این نوع بمباران شایعات و دروغ پردازی های عناصر داخلی و خارجی قرار دارند. از موضوعات سیاسی گرفته تا اجتماعی،اقتصادی،مذهبی و ...
♨️چنین کشوری با این فضای مجازی یله و رها و بی ضابطه،هر لحظه آبستن اتفاقات ناگوار بزرگ و کوچک است و مردم آن نیز بازیچه و اسیر دست سربازهای مجازی دشمن خواهند شد. با دست خودمان، دشمن را مسلح نکنیم❗️ ❌ امیدواریم آقای قالیباف اهمیت این موضوع را متوجه شود و رفتار غلط خود را در مورد طرح فضای مجازی مجلس اصلاح کند.
گلایه کاربران از وجود محتوای غیر اخلاقی در پیام رسان های داخلی
🔹آرش که یک کاربر ۱۲ ساله سامانه فارس من است درباره مطالبه خود به خبرنگار فارس گفت: وقتی آموزش ها مجازی شد دانش آموزان زیادی وارد فضای مجازی شدند که در این فضا هر مطلبی پیدا می شود.
🔹برخی از محتواهای موجود در اینترنت و غیر ایرانی حاوی مطالب غیراخلاقی، نامعتبر و مخرب باشد اما عجیب اینکه در برخی از شبکه های اجتماعی ایرانی هم مطالب نامناسب پیدا می شود.
🔹برای مثال در یکی از پیام رسان های ایرانی محتواهای غیراخلاقی و تصاویر نامناسبی وجود دارد که تاکنون بارها این کانال ها را به پشتیبانی برنامه گزارش کرده ایم اما با وجود گزارش های متعدد این کانال ها و محتواها حذف نشده اند.
🔹البته وضعیت در همه پیام رسان های ایرانی این طور نیست و برای مثال در پیام رسان ایرانی ایتا محتوای نامناسبی وجود ندارد و از این بابت از این پیام رسان رضایت داریم.
🔹این کاربر سامانه فارس من تاکید کرد: انتظار ما این است که حداقل محتوای موجود در فضای برنامه های ایرانی سالم باشد.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
💠قانونمند نبودن فضای مجازی موجب شده قوه قضاییه مبنایی برای مجازات جرایم سایبری نداشته باشد.
🔹روح الله عباسپور نماینده مردم آوج و بویین زهرا: تمام کشورهای دنیا استفاده از پلتفرم های اینترنتی را قانونمند کرده اند چرا که اگر این فضا قانونمند نشود دستگاه قضایی مبنایی برای قضاوتِ جرایم رخ داده در فضای مجازی ندارد.
🔹در تمام دنیا اگر پلتفرمی بخواهد در کشوری فعالیت کند باید در چارچوب قوانین، مقررات، ارزشها و هنجارهای آن کشور عمل کند و برای ارائه خدمات شرایط سنی را در نظر بگیرد.
🔹 همانطور که در فضای حقیقی باید دارای مرز باشیم، فضای مجازی نیز باید حدود و ثغور مشخصی داشته باشد. پلتفرم های فعال در کشور، باید نماینده ای در داخل مرزهای ما تعیین کنند تا اقدامات لازم را برای ارائه خدمات و حل مشکلات انجام دهند و در صورتی که در چارچوب قوانین و مقررات عمل نکنند عکس العملی که سایر کشورها با پلتفرم های متخلف انجام می دهند را در پیش بگیریم، شاهد بودیم که جریمه کردن پلتفرم های متخلف در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و آلمان نیز رخ داده است.
🔹سایر کشورها از پلتفرم ها مالیات می گیرند در حالی که درکشور ما به دلیل خلا قانونی امکان انجام دادن چنین اقداماتی وجود ندارد. به همین جهت باید قوانینی تعیین شود تا بتوان بر این بستر نظارت کرد.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
🔴 #طرح_صیانت یا نان؟
⏪ تا دیروز شعار میدادن سوریه رو رها کن، فکری به حال ما کن! الآن میگن اینترنت رو رها کن، فکری به حال نان کن!
◾️دوقطبیهایی دشمن راه میاندازد و معیشت را یک سر ماجرا در مقابل مسئله دیگری مثل قدرت نظامی یا نفوذ منطقهای یا ساماندهی فضای مجازی قرار میدهد.
وقتی دشمن در دو موضوع دوقطبی راه میاندازد و هر دو را هم مقابل هم قرار میدهد، بدانید که هر دو مهم است و نباید فریب بخوریم و به خاطر اهمیت یکی از اهمیت دیگری غافل بشویم.
◾️نان مهم است، همان اندازه قدرت دفاعی و منطقهای مهم است، به همان اندازه ساماندهی و قانونمند کردن فضای مجازی مهم است.
اینها در تعارض باهم نیستند و مکمل هم هستند؛ همانگونه که کشورهای ابرقدرت و پیشرفته همزمان به همه این مقولهها توجه جدی دارند.
◾️رهبر انقلاب فرمودند جریان تحریف شکست بخورد، تحریم هم شکست میخورد. یقین بدانید طرح صیانت اجرایی بشود، جریان تحریم هم شکست میخورد و معیشت مردم بهبود پیدا میکند.
◾️ما برای اصلاح همه امورات مملکت اول باید دشمن را از سرزمین فکری و مدیریت افکار عمومی خود بیرون کنیم. دولت هم باید نان مردم را تأمین کند و هم فضای مجازی کشور را ساماندهی و قانونمند کند.
✍ سید هادی
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
موسسه فمتا
🔴 #طرح_صیانت با نام DMA در 🇪🇺اتحادیه اروپا تصویب شد 🔺شرکتهایی که تحت پوشش این قانون، که بزرگترین
🔴قانون جدید اتحادیه اروپا: تهدید شرکتهای فناوری به منع فعالیت
🔹اتحادیه اروپا با قوانینی موافقت کرده که شرکتهای فناوری را مجبور به مهار محتوای غیرقانونی میکند و در صورت تخطی با جریمه سنگین روبرو میشوند.
🔹بر اساس گزارش گاردین، پلتفرمهای آنلاین بزرگ از جمله فیسبوک، گوگل و توییتر باید اقدامات بیشتری برای مقابله با محتوای غیرقانونی انجام دهند یا با جریمههای چند میلیارد یورویی اتحادیه اروپا مواجه شوند.
🔹قانون خدمات دیجیتال گسترده (DSA) میتواند یک شرکت را به دلیل نقض قوانین تا ۶ درصد از گردش مالی جهانی خود جریمه کند که برای متا (مالک فیسبوک) رقمی در حدود ۷ میلیارد دلار (۵.۹ میلیارد پوند) خواهد بود.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
⭕️کاسبان فضای مجازی ولنگار❗️
1️⃣متن بالا👆شاهدی است بر این که بخشی از مخالفان ساماندهی فضای مجازی کاسبان وضعیت موجود هستند. شرکتی که ۸۰۰ میلیون تومان برای افزایش دنبال کنندگان صفحه اینستاگرامش هزینه کرده، دهها میلیارد تومان از این صفحه درآمد کسب میکند.
2️⃣چنین شرکتی اصلا برایش مهم نیست که این سکو بزرگترین تهدید برای امنیت اخلاقی خانوادهها است؛ برایش مهم نیست که روزانه میلیونها بزه در این بستر رخ میدهد، برایش مهم نیست که این سکو عامل بروز هزاران طلاق است، اضطرار و درماندگی خانوادهها از سقوط اخلاقی نوجوانان و جوانانشان برای چنین شرکتی اصلا مهم نیست❗️
3️⃣شرکتی که میلیاردها تومان از صفحه اینستاگرامش درآمد دارد، طبیعی است رقمهای نجومی برای سنگاندازی در مسیر قانونمندی فضای مجازی هزینه کند، او رسانه را میخرد تا در راستای منافع اقتصادیش مطلب کار کند❗️
4️⃣مقصر اصلی این وضعیت، مسئولان خائنی هستند که در طول سالهای گذشته بخشی از اقتصاد مردم را به پلتفرمهای خارجی گره زدهاند.
5️⃣ایکاش مسئولان و تصمیمگیران متوجه میشدند که جیغهای بنفش در مخالفت با ساماندهی فضای مجازی، صدای معدود افرادی است که از هم پاشیدگی خانوادهها و انحراف اخلاقی نوجوانان و جوانان، سکوی دستیابی آنها به درآمدهای کثیف نجومی است❗️
6️⃣البته حساب کسب و کارهای خرد فعال در سکوهای خارجی جدا است. انتقال کسب و کار آنها به سکوهای داخلی با مجموعه مشوقها و اقدامات فنی به سادگی امکانپذیر است. کلید حل مسئله هم در دست #وزیر_ارتباطات است.
❇️ کانال حجت الاسلام کرباسی👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4074373268C550cd41a94
♦️توضیحات سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره چرایی ممنوعیت واردات آیفون
خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس:
🔹 سال گذشته حدود سه میلیارد دلار برای دارو ارز اختصاص پیدا کرده است. در حالی که تنها برای واردات گوشیهای لوکس نزدیک یک میلیارد دلار ارز نیمایی مصرف شده است.
🔹 حتما اختصاص این حجم ارز برای کالاهای لوکس به نفع کشور نیست.
🔹 دغدغه کمیسیون اصل نود این است که در شرایط جنگ اقتصادی، یارانهای از جیب عموم مردم صرف واردات کالاهای لوکس و غیر ضرور نشود.
🔹 باید توجه داشت مبلغی که بعضا در هر کالای لوکس به عنوان یارانه ارز نیمایی اختصاص پیدا میکند، با کل یارانه پرداختی به یک ایرانی در چند سال برابری میکند؛ و در شرایط فعلی اقتصادی چنین اقدامی حتماً به مصلحت عمومی نیست و به ضرر مردم عزیز است.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc