📑متن مقاله علی باقری در فایننشال تایمز را بخوانید. مفهومش این است دوران کسانی که فرق Lift و Terminate را نمیدانستند وبعد مذاکره برای آن پیرزن امریکایی پیام تبریک میفرستادند تمام شده
امروز موضع اصولی ایران این است؛ یا تحریمها را لغو میکنید یا توافق بی توافق!
https://www.ft.com/content/ecd4d7c1-f166-4263-a31c-93bcebccfd47
💬 امیرحسین ثابتی
⭕️ ترس از بهبود معیشت ایرانیها
🔻وزیر خارجه اسرائیل در فرانسه و انگلیس گفته: تیم ایرانی باخود کارشناس اقتصادی آورده، نگرانیم که این نشست به گشایش اقتصادی منجر شود. دعوای صهیونیست ها با ایران ابدا مربوط به هسته ای نیست آنهااز بهبود معیشت مردم ایران هم میترسند. آیا ایرانی ها حق ندارند برای چنین دشمنانی آرزوی مرگ کنند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 منابع یمنی از انهدام تعدادی از خودروهای زرهی مزدوران امارات در منطقه حیس در جنوب شرق الحديدة توسط ارتش و کمیته های مردمی یمن خبر دادند.
⭕️ اعتراف ضمنی صهیونیستها به ترور شهید فخریزاده
*گزارش شبکه ۱۲ رژیمصهیونیستی به نقل از یک مقام این رژیم درباره فعالیت هستهای ایران و ترور شهید فخریزاده:
🔻ترور فخری زاده در سال گذشته آنطور که انتظار میرفت مانع توقف در پیشرفت برنامه هستهای ایران نشد. وضعیت کنونی، پیشرفتهترین وضعیتی است که برنامه هستهای ایران به آن رسیده است.
🔻 تلاش عظیمی از سوی اسرائیل چه به صورت آشکار و چه در پشت صحنه برای سوق دادن [قدرتها به سمت] توافقی ارتقایافته در حین تدوین طرحی برای حملهای عظیم و مهم وجود دارد.
👈 «محسن فخری زاده» دانشمند هستهای ایران در ۷ آذر ۱۳۹۹ در منطقه «آبسرد» در دماوند در جریان یک عملیات تروریستی از قبل برنامه ریزی شده از سوی عوامل رژیم صهیونیستی ترور شد و به شهادت رسید.
⭕️💢⭕️💢⭕️💢⭕️💢⭕️💢⭕️
موضع قدرتمند ایران در برابر «توافق موقت»
#قسمت_دوم
💢 سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد «تا زمانی که درباره همهچیز توافق نشده باشد درباره هیچچیز توافق نشده است.»
♻️خطیبزاده همچنین بعد از برگزاری نشست روز دوشنبه ایران و 4+1 گفت که «آمریکا فقط با لغو همه تحریمها بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت میکند».
🔹 سخنگوی وزارت خارجه کشورمان دیروز هم با اشاره به آغاز مذاکرات هستهای در وین برای رفع تحریمها تأکید کرد: آنچه در وین اتفاق میافتد، تمرکز بر رفع تحریمهاست. چیزی نه کمتر از این را میپذیریم و نه بیشتر ازآنچه در برجام در حوزه هستهای آمده است، تعهدی میدهیم.
🌀همچنین یک منبع ایرانی در گفتوگو با شبکه الجزیره ضمن تأکید بر اینکه ایران توافق موقت در وین را نخواهد پذیرفت، گفت که «ایران در صورت شکست مذاکرات، گزینههای دیگری در دست دارد و این موضوع را طرفهای دیگر نیز میدانند.»
او افزود: «هیچ چانهزنی و بحثی درخصوص پروندههای سیاسی و امنیتی در وین صورت نمیگیرد و اولویت فقط رفع تحریمهاست . پیشرفت در مذاکرات منوط به این است که طرفهای مقابل تضمینهای واقعی درخصوص رفع تحریمها بدهند.»
🔅علی باقری، رئیس هیئت مذاکرهکننده ایران در وین نیز در مطلبی در فایننشال تایمز تأکید کرده که
🔹 «هدف اول مذاکرات باید حذف کامل و قابلراستیآزمایی تحریمهای ایران باشد» و
🔹«هدف دوم مذاکرات، تسهیل حقوق ملت ایران برای بهرهمندی از دانش هستهای است»
او همچنین تأکید کرد که «اشتباهات گذشته نباید تکرار شود» و «غرب باید برای هرگونه نقض تعهدات برجامی تاوان دهد.»
بااینحال برخی مدعیان اصلاحات که طی 8 سال گذشته، ساز سازش و تسلیم در برابر غرب را کوک کرده و با تحمیل برجام بدون پشتوانه خسارتهای بسیاری را به کشور وارد آوردهاند این روزها فعال شده و ماشین تبلیغاتی خود را دوباره به راه انداختهاند،اما؛ غرب و پادوهای داخلی آنها باید بدانند که در دولت سیزدهم، جمهوری اسلامی ایران در موضع برتر قرار دارد و
🔹«لغو همه تحریمها، دائمیبودن لغو تحریمها»،
🔹«ضرورت تضمین دادن آمریکاییها» و
🔹 «راستی آزمایی مؤثر» جزو خطوط قرمز ایران در این دور از مذاکرات است.
💠 حدیث روز💠
💎 بهترین دانش
🔻امام علی (علیالسلام):
خَيرُ العُلومِ ما أصلَحَكَ
💡بهترين دانشها، دانشى است كه تو را اصلاح كند.
📚غررالحكم، ح ۴۹۶۲
•┈┈••✾••┈┈•
❗️#نکته
🔹نجابت است یا نقطه ضعف ؟!
۱- روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «باقریکنی
در آزمون وین» به توصیف شخصیت آقای علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مسئول تیم مذاکرات هستهای کشورمان در دولت جدید پرداخته است. شرق در بخشی از گزارش خود مینویسد؛ «علی باقری میانه خوبی با رسانهها نداشته و به نظر میرسد ویژگیهای شخصی او موجب این رفتار میشود. خصوصیات اخلاقی و رفتاریاش شبیه جوانان مذهبی دهه ۵۰ و ۶۰ است؛ مردانی که خانمها را مستقیم نگاه نمیکنند و حتی در جلسه کاری آنها را خواهر صدا میکنند. اگرچه برای شناخت شخصیت یک فرد این مصادیق اصلا کافی نیست، اما میتوان تا حدودی متوجه نوع برخورد افراد شد و احتمال داد که این جنس رفتار در طرف مقابل میتواند فضای بستهای ایجاد کند.»!
۲- آیا این توصیف از آقای باقری که «خصوصیات اخلاقی و رفتاریاش شبیه جوانان مذهبی دهه ۵۰ و ۶۰ است» و اینکه « خانمها را مستقیم نگاه نمیکند و حتی در جلسه کاری آنها را خواهر صدا میکند » اشاره به ویژگیها و خصوصیات یک فرد متعهد و معتقد به «اسلام» و «انقلاب» نیست؟
آیا مدعیان اصلاحات که روزنامه شرق یکی از اصلیترین تریبون آنهاست، با اسلام و انقلاب مشکل دارند؟!...
🍂
🌅🍂
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۱۷)
🌀خبر: «محمد هاشمی رفسنجانی» در گفتوگو با روزنامه اصلاحطلب آرمان ملی گفته است: «قرار نیست در مذاکرات مرغ همیشه یک پا داشته باشد... ادبیاتی که در شـرایط کنونی بر دولت و مسئولان حاکم است، ادبیات دستوری و از بالا به پایین است و برخی تصور میکنند ما حاکم بر جهان هستیم و به همین دلیل به شکلی صحبت میکنند که فلان کشور باید چنین رفتاری داشته باشد.»
🍃🌹🍃
👈 گزاره خبری: چرا وحشت و ترس حاكم بر اين طيف، پاياني ندارد؟! روزنامه آرمان ملی پیشازاین در مطلبی با عنوان «برجام احیا نشود، پلن B را اجرا میکنند» نوشته بود: «آنچه در صحنه عمل میبینیم، تنگتر شدن حلقه محاصره و اثرگذاری بیشتر تحریمهای حداکثری در دوران بایدن بر تهران است. رویکرد آمریکاییها بر آن است که ایرانی که گفته نه جنگ و نه مذاکره را اکنون به مذاکره بازمیگرداند و اگر مذاکره آنگونه که میخواهد به انجام نرسد و ایران تعهداتی در این زمینه را نپذیرد بهراحتی آن را به سمت جنگ سوق دهد».
👈 گزاره تحلیلی: ترس اين جماعت، ادامه همان وحشتي است كه هارولد رود تحلیلگر وزارت دفاع آمریکا مطرح كرد. وي گفت: «وقتی جنگ علیه ایران با حمایت آمریکا شروع شد، «نهضت آزادی» دولت آمریکا را تشبیه به شیر کرد و استدلال کرد که؛ خدا در مقابل شیر به آهو پای گریز داده است و ما نباید در برابر شیر بایستیم»؛ پاسخ امام(ره) اين بود: «آمریکا شیر ضعیفی است که هم میترسد و هم نعره میکشد. هیچ غلطی نمیتواند بکند». رهبر معظم انقلاب نيز تكليف آمريكا و خودباختگان امروزي را بهخوبی مشخص کردهاند: «به دشمن میگوییم، هر غلطی میتوانی بکنی، بکن؛ اما بدان که هیچ غلطی نمیتوانی بکنی».
✍ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🍂
🌅🍂
📝 #یادداشت_کوتاه / دیگر امضای هیچ کسی در مذاکرات تضمین نیست!
🍃🌹🍃
🔻 درعرصه روابط بین الملل هیچ مفهومی به نام تضمین یا دوستی و دشمنی ابدی وجود ندارد.
🔹 این مذاکرات از اواخر دهه هفتاد شروع شد و جریانات مختلف فکری مانند اطلاح طلب و اصولگرا را در خود دیده و حالا به موضوع برجام رسیده است. سیاست های منطقهای و مذاکرات نافرجام برجامی ارثی بود که دولت سیزدهم از دولت قبلی برد.
🔸 روابط ما با غرب در سایه روابط مطلوب دیپلماتیک با چین و روسیه است که بعد از پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای روند فزاینده تری را پیدا کرده و به عنوان یکی از ابزارهای چانه زنی در مذاکرات سیاسی با غرب و بهره برداری اقتصادی از منافع این مذاکرات در اختیار کشورمان است.
🔹 درعرصه روابط بین الملل هیچ مفهومی به نام تضمین یا دوستی و دشمنی ابدی وجود ندارد، آنچه مهم است رویکرد دولتها نسبت به دو مقوله مهم امینت و منافع ملی است.
🔸 هر کدام از آنهااین دو اگر در یک قرارداد بین المللی منجر به پیروزی و نتیجه شود، میتواد ضمانت اجرایی یک قرارداد را افزایش دهد.
🔺 تیم مذاکراتی دولت سیزدهم باید با رویکرد مطالبه گرایانه با طرفهای غربی و تاکید بر لغو تمامی تحریمها و اخذ تضمینهای عینی و راستی آزمایی رفع تحریمها توسط جمهوریاسلامی ایران پشت میز مذاکره قرار بگیرند و از مذاکره برای مذاکره جدا اجتناب ورزند و این هدف جمهوری اسلامی ایران به طرفهای غربی صریح و بی پرده گوشزد نمایند.
✍ سیدجعفرموسوی همپا
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
32.mp3
9.87M
🍂
🌅🍂
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
📢#صدای_ثامن (۳۲) | پاسخ به شبهه: چطور قبل از انقلاب برخی ها حکومت پهلوی را نمی خواستند و حق داشتند آنرا کنار بگذارند، اما حالا با وجود برخی زاویه هایی که با این حکومت هست، چرا باید جمهوری اسلامی بماند؟!
🍃🌹🍃
🎙کارشناس: سید جلال حسینی
#روشنگری
#ثامن
#اصفهان