این خبر را با تاخیر می فرستم اما ارزش پرداختن دارد؛
سید اسماعیل دژه، فوتسالیست نامدار کهگیلویه و بویراحمدی و یکی از پرافتخارترین بازیکنان تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران، امروز (۷ تیر ماه) نه به دلیل تخلف یا بیاخلاقی، بلکه بهخاطر یک ایستادگی شجاعانه در برابر رژیم صهیونیستی، با محرومیت چهار ساله مواجه شده است. اما این محرومیت، برای او مدال افتخار آزادیخواهی است، نه لکهای بر پروندهاش.
نکته مهم توجه به این نظم ناعادلانه جهان است، روسیه به اوکراین حمله کرد از ورزش هم محرومش کردند، اکنون اسرائیل تجاوزکارانه عمل کرده با این حال، بازیکنی که مقابل همچین رژیم آپارتایدی ایستاده را محروم می کنند.
👇
@fararavi
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏼 توضیحات تاکر کارلسون دربارهٔ مصاحبهاش با مسعود پزشکیان + زیرنویس فارسی
تاکر کارلسون، روزنامهنگار پرمخاطب و پرنفوذ در بدنهٔ جمهوریخواهان آمریکا، مصاحبهای با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران انجام داده، این ویدیوی تبلیغ مصاحبه را امروز منتشر کرده و وعده داده است تا یکی دو روز آینده کل مصاحبه را منتشر کند.
👇
@fararavi
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره جالب از جنگاوری و فداکاری نیروهای مسلح در ۱۲ روز دفاع مقدس....
👇
@fararavi
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهدی خلجی (از اعضای اپوزیسیون خارج نشین) پروژه شبکه من و تو، از پنتاگون تغذیه مالی می شد....
👇
@fararavi
30.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسدالله علم هم می فهمد که تشیع بخشی جدانشدنی از فرهنگ ایرانی است...
جالب است، ببینیم 👇
@fararavi