♻️فرار از برجام از کوچه ی fatf
🔹برجام یک قرارداد نوشته شده توسط دو طرف بود و به قول دولتی ها در بند به بند آن اظهار نظر کردند که قرار بود بواسطه ی آن همه ی تحریم ها از روز اجرا بالمره لغو شود نتیجه ای جز افزایش تحریم ها و خسارت محض نداشت.
🔸اکنون پیوستن به fatf که قراردادها و قوانین آن، توسط اتاق های فکر کشورهای سلطه طلب و آمریکا تدوین و تنظیم شده ، قرار است چه مشکلی از مشکلات ما را حل کند؟
🔹برجام با ان همه دبدبه و کبکبه ای که دولتی ها و همفکرانشان برای آن ایجاد کردند نتیجه اش شد افزایش مشکلات و افزایش تحریم ها.
حال پیوستن کشور به سازمانی که هیچ دخل و تصرفی در لوایح، قوانین و قراردهای آن وجود ندارد، به مراتب خسارتش بیشتر از برجام خواهد بود.
🔸اصرار بر تصویب fatf فرار رو به جلو از یک مسیر انحرافی، برای عدم پاسخگویی در قبال خسارتنامه برجام است.
#پروژه_انتخاباتی_fatf
#نه_به_fatf
✍#محمدرضا_فرازی
✅دست نوشته های یک معلم @faraziyaddasht
🔸خون شهید، صیقل دهنده ی فطرت جامعه
🔹امریکا تمام تلاشش را کرد که انقلاب اسلامی پیروز نشود و این دشمنی را با پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد چرا که موجودیت جمهوری اسلامی با موجودیت آمریکا و نظام سلطه در تضاد بود و روز به روز دشمنیش بیشتر شد.
🔸 مردم و ملت ما هم به لحاظ ارزشهای دینی و عقیدتی شیعی مردمی اهل مقاومت و دفاع هستن و و این آموزه های شیعی مطابق با فطرت انسانی است لذا فطرتا مردم اهل مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و ستم هستن و خونهای شهدا این فطرتها را صیقل داده و گردوغبار را زدوده و فرهنگ مقاومت را تقویت می کند.
هرچه این شهدا در پیشگاه خدا درجاتشان رفیعتر باشد گستره ی اثرگذاریشان، بیدارسازیشان و فرهنگ سازیشان بیشتر است.
🔹اما چه می شود که در برهه هایی از زمان، مردم دارای چنین فرهنگ و ارزشهای همراستای با فطرتشان، خواستار سازش با دشمن می شوند و امید به سازش با دشمن می بندند؟
باید گفت زمانی این اتفاق می افتد که حزب شیطان تلاش می کند دشمن را تطهیر سازد و دشمن شناسی را دچار اشکال کند و مردم دشمن را دوست و خیرخواه بپندارند.
وقتی چنین شد و در دشمن شناسی اشکال بوجود آمد مردم دچار اشکال در فهم شده و به سازش با دشمن امید می بندند و فرهنگ مقاومت را زیر سوال می برند نه از این جهت که این فرهنگ را خطا می دانند بلکه با تطهیر دشمن توسط حزب شیطان، دشمن را دوست پنداشته و دچار اشتباه در دشمن شناسی می شوند اما به برکت خون شهدایی چون سردار سلیمانی این غبارهای بر جان و فطرت نشسته برطرف می گردد و نه تنها مردم ایران بلکه تمام جبهه مقاومت یکپارچه تنها راه را مقاومت و انتقام گیری از دشمن می دانند. دشمنی که مدت ی حزب شیطان تلاش کرد تا به عنوان دوست و قابل اعتماد نشان دهد و در مقابل خودمان را خشونت طلب جلوه دهد.
✍#محمدرضا_فرازی
#انتقام_سخت
#حاج_قاسم_سلیمانی
✅دست نوشته های یک معلم @faraziyaddasht
تپش های قلم//محمدرضا فرازی
الله اکبر الله اکبر الله اکبر #انتقام_سخت
ما فرزندان مکتب خمینی هستیم.
ما ملت شهادتیم
ما را از جنگ میترسانند.
یک جان ناقابلی داریم در راه امام خامنه ای فدا خواهیم کرد.
الله اکبر
الله اکبر
سجیل ها بر سر سپاه ابرهه روان شده اند.
ترس و وحشت و اضطراب تمام کافران را در سراسر عالم فراگرفته است.
قلبهای مستضعفان عالم در جوش و خروش شوق و شکرگزاری.
شهیدسپهبد قاسم سلیمانی بر سردار قاسم سلیمانی پیشی گرفته است و ضرباتش بر مستکبران سهمگین تر شده است
تپش های قلم//محمدرضا فرازی
سجیل ها بر سر سپاه ابرهه روان شده اند. ترس و وحشت و اضطراب تمام کافران را در سراسر عالم فراگرفته اس
ما را از مرگ می ترسانند
ما معتقدیم
شهید نشویم لاجرم میمیریم.
حیف است انسان بمیرد و شهید نشود.
اینجا ایران است خیمه گاه امام زمان است .
اینجا خیمه ای عاشورایی است که
شهادت را بالاترین رزق برای خود می داند
المیادین می گوید بزرگترین رادار آمریکا در منطقه در عین الاسد است اما موفق به رهگیری حتی یک موشک نشده است.
و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی
سردار سلیمانی و سردار طهرانی مقدم روحتان شاد.
در بهشت نظاره گر ضرب شست شاگردانتان و حاصل زحماتتان باشید .
✳️مردم به دنبال گمشده
امروز گمشده جامعه ما در بخشی از مسئولین عدم صداقت و مسئولیت پذیری است.
مردم ما و ملت ما ملتی فهیم هستند که اگر مسئولین صادقانه و خالصانه تلاش کنند و در حین کار اشتباهی هم کردند مسئولیت اشتباه خود را بپذیرند و صادقانه با مردم در جریان بگذارند مردم با آغوش باز آنان را می پذیرند و امروز هرچند گلایه ها پیرامون سرعت در اطلاع رسانی و درخواست پیگیری و تحقیقات پیرامون سقوط هواپیمای بویینگ پابرجاست اما آنچه در سخنان سردار حاجی زاده موج میزد موجی از صداقت و مسئولیت پذیری بود که مردم ما به دنبال این صداقتها هستند و اگر عده ای از مسئولین دیگر هم هنگام انجام اشتباهات و بیراهه رفتن، اشتباه خود را می پذیرفتن و به جای طلبکار شدن و فرافکنی و مقصر پیداکردن از مردم عذرخواهی می کردند مردم هم از آنان روگردان نمی شدند.
امام جامعه فرمود النجاه فی الصدق، چیزی که در برخی از مسئولین وجود ندارد و مردم به دنبال این گمشده اند
✍محمدرضا فرازی
#انتقام_سخت
✅دست نوشته های یک معلم @faraziyaddasht
سفیر انگلیس در تجمع مقابل دانشگاه امیرکبیر تهران دستگیر شده است.
چنان حقد و کینه از سپاه و حاجی زاده ها در سینه دارند که به سرعت بیرون ریختند و نتوانستند کینه هایشان را در درون خود نگه دارند
✍محمدرضا فرازی
#اخراج_سفیر_انگلیس
#سردار_حاجی_زاده
✅دست نوشته های یک معلم @faraziyaddasht