24.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایشگاه سیر زندگی حضرت زهرا(س)در اژیه
برپایی نمایشگاه " یاس کبود " در شهر اژیه -شهرستان هرند روایتگر سیر زندگی حضرت زهرا (س) از ولادت تا شهادت در قالب نمونک است که با همراهی و مشارکت گروه های جهادی تبلیغی، بچه های مسجد،هیئتی ها، بسیجی ها،شهرداری،جوانان ولایی ،رهروان ولایت در ایام فاطمیه بازگشایی شده است
این نمایشگاه در زمینی به مساحت ٢٠٠متر مربع با ١۶ غرفه با هزینه ای بالغ بر ۴٠ میلیون تومان
آغاز شده است
ولادت ، عبادت ، ازدواج، حدیث کسا،حیای فاطمی ،زندگی و همسرداری ،جریان غدیر،شهادت پیامبر،بیت الاحزان حضرت زهرا
خطبه فدک، ماجرای سقیفه، درب نیم سوخته
حضرت زهرا سلام الله در بستر،وداع فرزندان و مولا،دفن شبانه، درد دل مولا با چاه غرفه های این نمایشگاه هستند
در این نمایشگاه تصاویری از سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای هشت سال دفاع مقدس در بخش دفاع مقدس به نمایش در آمده است
در یکی از غرفه های این نمایشگاه، کتاب و محصولات فرهنگی ،چادر حجاب ارائه می شود، محصولات این نمایشگاه با تخفیفات ویژه ارائه خواهد شد
این نمایشگاه از ٢۵ آذر به مدت دو هفته به مناسبت ایام فاطیه در جوار گلزار شهدای این شهر برپاست.
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یه بمب اتم بندازن توی ایران یه دنیا راحت میشه
البته خودش هم میگه مغزم کار نمیکنه :)
یه جمله برای ایشون بنویسید
@BisimchiMedia
مراسم شبی با شهید گمنام در گلستان شهدای شهر اژیه و بازدید از نمایشگاه سیر زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها .....۱ دیماه ۱۴۰۱
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | مین گذاری آمریکا بر سر راه دیپلماسی اقتصادی ایران
🍃🌹🍃
🔻با روی کار آمدن دولت سیزدهم و در پیش گرفتن سیاست خارجی متوازن و استفاده از ظرفیت تجارت با کشورهای مختلف با اولویت همسایگان و نگاه به شرق و عضویت در سازمانهایی که آمریکا در سیاست گذاری آن نقش چندانی ندارد مثل شانگهای... و اثرات این تکاپو در اقتصاد ایران بر خلاف نگاه سیاست خارجی گذشته که همه تخم مرغ ها را در سبد غرب گذاشته بود، آمریکایی ها را بر آن داشت تا با استفاده از نهادهای بین المللی و استانداردهای دو گانه حاکم بر آنها جمهوری اسلامی ایران را به عنوان کشور دارای خطر سرمایه گذاری برای دنیا معرفی کرده و برای مراودات تجاری کشورهای مختلف دنیا با ایران هزینه سازی کند و به نوعی به دنبال اجماع سازی علیه ایران برای تحریم های بیشتر است.
🔸لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن، اتهامات حقوق بشری و اتهامات انحراف از برنامه صلح آمیز هستهای از این دست می باشند.
🔹در واقع آمریکا تلاش دارد تا مسیر ارتباط ایران با سایر کشورها را به این بهانه ها مین گذاری کند و دوباره مسیر سیاست خارجی و اقتصادی ایران را به سمت غرب کانالیزه کند و در آن صورت با ابزار مذاکره خواسته های نامشروع خود را به نتیجه برساند.
🔸فلذا در چنین شرایطی هوشیاری همه جریانات سیاسی کشور و به خصوص دستگاه دیپلماسی کشور را می طلبد که مانع اجماع سازی کشورها توسط آمریکا علیه ملت ایران گردد.
🔺به نظر میرسد راهکار مقابله با این برنامه آمریکا، تقویت همبستگی داخلی، اجرای موثر بندهای اقتصاد مقاومتی و امضا و اجرای هر چه سریعتر سندهای راهبردی با کشورهایی که تمایل به ارتباط با ایران دارند، می باشد.
✍ حمید جعفری
#فاطمیه | #ثامن