🔻 کتاب زندگینامه رهبر شهید انقلاب، پرفروشترین کتاب نمایشگاه کتاب شد
🔸️از ۵ عنوان کتابی که در صدر جدول پرفروشهای نمایشگاه مجازی کتاب تهران قرار گرفتهاند، ۴ عنوان به انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی شهید خامنهای رضواناللهتعالیعلیه اختصاص دارد.
🔸️«خون دلی که لعل شد»، «در آغوش نیل»، «روایت آقا» و «هندسهی نبرد» عناوین این ۴ کتاب پرفروش هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران هستند.
🔸️کتاب «خون دلی که لعل شد»؛ زندگینامه رهبر شهید انقلاب، کتاب «در آغوش نیل»؛ مروری جامع بر سنتهای الهی در اندیشهی رهبر شهید، کتاب «روایت آقا»؛ خاطرات حضرت آیتاللهالعظمی شهید خامنهای از زندگی پدر و کتاب «هندسهی نبرد»؛ شناخت دشمن و روشهای مقابله با آن در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی شهید خامنهای است.
@farhang_pr
🔻ایستادگی مستندسازان در قاب جنگ
🔸مستندسازان در ایام جنگ رمضان، بیش از جنگ دوازده روزه آماده و مهیای تولید فیلم بودند. حرکت آنها خیلی زود به سامان رسید و همکاری نهادهای متولی تولید مستند، از جمله مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، اوج و حوزه هنری، باعث شد آهنگ تولید مستند شتاب بگیرد.
🔸️یکی از مهمترین ویژگیهای فعالیت مستندسازان در جنگ رمضان، همچون جنگ ۱۲ روزه، تلاش و حضور پررنگ زنان مستندساز در میدان بود. با آنکه دور دوم حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران، شدیدتر و جدی تر شده بود، اما زنان و مردان مستندساز در میدان بودند تا این رخداد ملی را ثبت کنند. دوربین مستندسازها در جنگ رمضان، بیدار بود. همچون ایران.
لینک خبر
@farhang_pr
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞حسین انتظامی مشاور وزیر فرهنگ در برنامه اسپرسو با محمد دلاوری گفت:
🔸️شهید لاریجانی ۲۴ ساعت قبل از شهادت طرح صلح را در شورای عالی امنیت ملی به تصویب رساندند و چهارچوب مسیر مذاکراتی تا صلح را در آن بیان کردند.
لینک کامل گفتگو
@farhang_pr
حجتالاسلام ملانوری، رئیس ستاد کانونهای مساجد کشور:
🔻کانونهای فرهنگی هنری ظرفیت گفتمانسازی انتظارات دولت از مساجد در محلات هستند
🔸️باید در مسجد سه کار را به شکل جدی پیگیری کنیم، نخست مواسات و همدلی، دوم تابآوری اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی و سوم بهینهسازی انرژی در مساجد. این سه کارویژه به طور خاص انتظار دولت از مساجد است.
🔸️کانونهای فرهنگی هنری برای گفتمانسازی و بسط رسانهای این محورها در محلات ظرفیت بالایی دارند و باید فعال شوند. در این باره با رسانه ملی نیز تفاهمنامهای منعقد کردهایم.
لینک خبر
@farhang_pr