❌علم بی مبدأ
💢 غرب یکباره لائیک نشد؛ هرچند که به یکباره از کلیسا برید؛ دانشمندان بریده از کلیسا و دین مسیحیت جامعه غربی را کم کم از خدا هم جدا کردند. متاسفانه بلایی که دانشمندان غرب بر سر جامعه آوردن و حرکت برنامهیزی شدهای که دانشمندان از خدا جدا شده غرب آغاز کردند؛ در ایران هم تکرار شد. درباره این گسست جامعه غربی از خدا مطالعاتی داشتم و به دنبال این موضوع بودم که چه شد غرب به اینجا رسید که امروز نه تنها خدا را دخیل در امور نمیداند بلکه حاضر و ناظر هم نمیداند.
🔰حرکت آهسته آهسته و تغییر در متون آموزشی و تغییر در نگاه پژوهشی آغاز شد. دانشمندان غربی از کلیسا عقده داشتند آنهم به خاطر موانع مسیحیت در مسیر حرکت علم و مقابله با هر نوآوری و این موجب شد دانشمندان از مسیحیت انتقام بگیرد. اما کنار نهادن خدا و زیر سوال بردن کلیت رابطه انسان با خدا یک اشتباه بزرگ تاریخی دانشمندان غرب بود. حرکت آنان که با سکولاریسم و جدایی دین از سیاست و کنار نهادن کلیسا از حضور در عرصههای سیاسی و اجتماعی و تصمیم گیری آغاز شده بود با حذف خدا در علم به یک حرکت کاملا لائیک منتهی شد.
📝 حضرت آیتالله موسوی لاری (ره)
#شماره_24
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
☠ ویروس خطرناک یهود
❌ فرماندهان فرقه یهودی در قالب صهیونیسم به غصب و نابودی موطن دیگران پرداخته و با شکنجه و قتل عام پلیدترین چهره نژادپرستی را به تصویر میکشند. هجمه سنگین سرکوب و ترور به دست رژیم صهیونیستی در واپسین سالهای هزاره دوم میلادی و گذشت کمتر از ۱۱ ماه از انتفاضه خونین مسجد الاقصیٰ سبب شد تا بررسی عملکرد اسرائیل اولویت نخست اجلاس جهانی سازمان ملل علیه نژادپرستی باشد نمایندگان کشورهای جهان در دوربان آفریقای جنوبی پس از بحث فراوان صهیونیست را به عنوان یکی از نمادهای نژادپرستی معرفی کردند که این تصمیم با اعتراض و تحریم نمایندگان اسرائیل و آمریکا روبرو شد.
‼️ شگفت آنکه کمیسر حقوق بشر سازمان ملل، رابینسون که همواره وسواس عجیبی از ضایع شدن حقوق بشر در کشورهای شرقی به ویژه ایران از خود نشان میدهد وقیحانه جانب صهیونیستها گرفت و در واکنش به توضیح یک کتابچه علیه رژیم صهیونیستی اسرائیل در حاشیه کنفرانس لب به اعتراف گشود که:«من یک یهودی متعصب هستم.» بهره برداری یهود از شگرد بهانهجویی به گذشته آنان اختصاص ندارد بازسازی و انعکاس چهرهای همیشه مظلوم و رنجیده از یهود به عنوان دستاویزی برای پیگیری اهداف پست خود سیاست جدی یهود سازمان یافته در طول تاریخ به ویژه روزگار ماست.
📝 محمدحسین ظریفیان
#شماره_1
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
✅ به سوی ظهور
🔻از آنجایی که تنها رقیب لیبرال دموکراسی در این میان، انقلاب اسلامی است که برای ایجاد تمدن نوین اسلامی خود را به عنوان روش بیبدیل اداره جهان نمودار ساخته است و تداوم این واقعیت میتواند سیر تاریخی آینده به فضل الهی و ظهور حضرت حجت(عج) را رقم زند. امام خامنهای از این مهم به عنوان پیچ تاریخی برای حرکت به سمت آیندهای روشن که از آن به عنوان تمدن نوین اسلامی یاد شده است؛ یاد میکند.
🔺 بیگمان فهم این مقطع تاریخی و مسئولیتهای مربوط به آن، خود نیازمند بصیرت نخبگان عمار صفت است. از این رو شناخت و مطالعه در محورهای ذیل ضروری است:
1⃣ مفهوم شناسی پیچ تاریخی و جایگاه بصیرت در فهم آن
2⃣ سیر تحولات تاریخی ظرفیتسازی جریان شیعه در حوزه تمدن سازی نوین اسلامی
3⃣ ظرفیتهای تمدنی انقلاب اسلامی و نقش امام و امت در ایجاد تمدن نوین اسلامی
📝 سید عبدالمجید اشکوری
#شماره_24
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🎙 گفتوگو با علامه مصباح یزدی (حفظهالله) در مورد سخنرانی مقام معظم رهبری در مورد انقلابی بودن و ماندن حوزه
(قسمت اول)
⭕️ عرض کنم این تعبیری که مقام معظم رهبری بر آن تأکید فرمودند، تازگی ندارد؛ ایشان از همان اوائل پیروزی انقلاب هم بیش از همه انقلابیون بر عنوان انقلاب تکیه میکردند و حتی چه بسا برای بعضی از دوستان این مسئله مطرح میشد که چرا ایشان روی عنوان انقلاب و اسلام تکیه میکنند.
🚫 اخیراً هم که چند بار در جاهای مختلف و به خصوص درباره خود حوزه تاکید کردند انقلابی باشد، این پرسش به ذهن میآید که این واژه چه خصوصیتی دارد که ایشان آن قدر بر آن تاکید دارند. تصور بعضی از انقلابی بودن، فعالیتهای بیبرنامه و بیضابطه، در مقابل مقررات و انضباط است!
❌ این تصوری نادرست و برخاسته از رفتارهایی است که برخی انقلابیها اوائل انقلاب داشتند. گویا کمابیش همه جا این جزو لوازم انقلاب است. آن وقت آن لازم ظنی را به جای ملزوم میگیرند و تصور میکنند انقلاب یعنی همین رفتار انقلابیگری یعنی رفتار بیضابطه!
#شماره_33
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا نگاه به نامحرم به «تیری از تیرهای شیطان» تشبیه شده است؟
🎙 علامه شهید مطهری
#معارف
🆔 @farhang_puya
⭕️ تهدید سخت انقلاب
(قسمت اول)
♨️ نفوذ گروهی
❎ در مملکت ما هم وقتی که این فتح بزرگ [پیروزی انقلاب] به دست شما زنها و مردهای محترم انجام گرفت همه چیز را آزاد گذاشتند، تبلیغات را آزاد گذاشتند، مکتبها را آزاد گذاشتند و این است که در چند ماه حدود ۲۰۰ تا شاید، گروههای مختلف اظهار وجود کردند؛ لا کن بعد از آن ما احساس کردیم که اینها اظهار وجودشان فقط برای تبلیغ نیست، فقط برای این نیست که میخواهند مکتب خودشان را عرضه کنند بلکه مسئله، مسئله توطئه است، عرضهی مکتب غیر از سوزاندن خرمنهاست، غیر ریختن به دانشگاه است و جلوگیری از این که دانشگاهیان مشغول کار باشند مانع شدن از اینکه کارخانهها عمل بکنند...
📉 کنار گذاشتن مردم
💡 امام خمینی (ره) در جایی دیگر با اشاره به تلاش دشمن برای جلوگیری از برگزاری همهپرسی و ایجاد غائلههایی چون غائلهی کردستان پس از برگذاری همه پرسی، مردم را متوجه ادامهی دسیسههایی از سوی دشمن میکند که با ادامه حرکت مردم و مسئولان در برگزاری انتخابات آتی و شکلگیری نهادهای انقلابی باز در دستور کار آنان قرار میگیرد که این پیشبینی را گذشت زمان به اثبات رساند.
📝 نوشته: حسن ابراهیمزاده
#شماره_37
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⭕️ تهدید سخت انقلاب (قسمت اول) ♨️ نفوذ گروهی ❎ در مملکت ما هم وقتی که این فتح بزرگ [پیروزی انقلاب]
⭕️ تهدیدهای سخت انقلاب
(قسمت دوم)
🔎 نگاهی به تاریخ انقلاب گویای این واقعیت است که دشمن از روز پیروزی انقلاب تا به امروز یک لحظه از تلاش برای جلوگیری از پیشرفت و ناکارآمد ساختن و ناکارآمد جلوه دادن نظام دست برنداشته است
💢 ایجاد بحرانهای قومی، ترور شخصیتهای مذهبی، سیاسی و علمی، تحریم اقتصادی، شایعه پراکنی و غوغاسالاری بر ضد نظام و مسئولان آن و به ویژه تحمیل هشت سال جنگ بر مردم و انقلاب در دوران رهبری امام خمینی (ره) و پس از آن با ادامهی برخی از این بحرانها و شیوهها، شبیخون فرهنگی به ویژه در دورهی حاکمیت تکنوکراتها و اصلاحطلبان، برپایی فتنههایی؛ چون فتنهی ۷۸، فتنهی هشت ماههی ۸۸ و دی ماه ۹۸ را باز میتوان در ادامه همین راهبرد دشمن به تحلیل گذارد
🔆 چرا که ادامه حیات انقلاب و طی شدن پلههای ترقی و تعالی از سوی نظام، ایران اسلامی ایران تنها به الگویی برای کشورهای اسلامی و جهان تبدیل میشوند و از دست درازی به منابع منطقه و جهان باز میدارد، نقطه پایانی بر تفکر و عقیدهی غیرالهی بود.
📝 نوشته: حسن ابراهیمزاده
#شماره_37
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 شهادت امام زینالعابدین (ع)
🔹 چهل سال گریه کرد...
🔸 وقتی امام زین العابدین (ع) با کودکان شیرخواره روبرو می شد...
💠 برای شفاء استاد بزرگوار حاج شیخ حسین انصاریان دعا کنیم.
#مناسبتی
#شیخ_حسین_انصاریان
🆔 @farhang_puya
📍قدرت نرم و جمهوری اسلامی ایران
✍ جمهوری اسلامی ایران امکانات درخور توجهی برای اعمال قدرت نرم دارد که در صورت شناخت دقیق و سرمایهگذاری مناسب، به خوبی قابل دستیابی است. لذا پیش از هر چیز ابتدا لازم است منابع قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را به صورت دقیق و واقعبینانه برشمرد و مخاطبانی را نیز که میتوان با تکیه بر این منابع بر آنان اعمال قدرت نمود، مشخص کرد. این مهم در دستور کار مقاله حاضر قرار دارد.
🔰 پیدایش انقلاب دینی در جمهوری اسلامی ایران تاثیر بسیاری از جهت فرهنگی داشته است که میتوان موارد زیر را نام برد: روابط بینالملل، ترویج فرهنگ مردمسالاری دینی، استقلالخواهی، استکبارستیزی، تقویت فرهنگ اصلاح طلبی در جنبشهای جدید اجتماعی، فعالیت فکری، فرهنگ و اندیشهای، افزایش تعامل و تبادل فرهنگی، بازخیزی و تحرک اسلام در عرصههای حیات اجتماعی، فرهنگ سازی برای وحدت تمدن جهان اسلام، احیای نقش جنبشهای آزادیبخش و گفتمانسازی سیاسی - فرهنگی بود.
📝 روحالله صنعتکار| #شماره_37
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🔰 آمریکا هیچ غلطی نمیکند
☑️ امام (ره) هنگامی که فرمود ما آمریکا را زیر پا میگذاریم ناوگانهای این کشور در بندرهای ما مانور میدادند. من آن موقع استاندار سیستان و بلوچستان بودم بچهها به ما میگفتند ناوگان آمریکا شهر را روشن کرده است. امام میفرمود: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.» یدالله سحابی از ملیگراها به امام گفته بود: «آمریکا میتواند نه تنها ایران بلکه همه دنیا را با خاک یکسان کند!»
💠 آمریکا و شوروی قدرت تخریب کامل دنیا را داشت ولی امام میفرمود:«آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ما خدا را داریم و این ها...» حرفهای جدیدی بود قبل از انقلاب بعضی از آقایان روحانی در ولایت ما میگفتند ما با دولت جنگ نداریم؛ دولت توپ و تفنگ دارد، ما چه داریم؟ همان زمان امام برایشان پیغام داد که آخر عمری کمی برای اسلام خدمت کنید یعنی نیروی محافظه کاری قبل از انقلاب حتی در میان روحانیت هم بود.
📅 رهبر معظم انقلاب| ۱۳۹۶/۱۱/۲۲
#شماره_24
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_Puya
🔴 اسلام آمریکاییـسکولار
💢 جبهه استکبار از یک سو تصویر طالبان برای دفع اقبال عمومی مردم دنیا نسبت به اسلام و از سوی دیگر به ابزاری برای جذب مسلمانان به جبهه خود نیاز داشت. این مدل از جریان سازی موازی بیشتر به جذب نخبگان جامعه مسلمان و تربیت و تعلیم آنان به وسیله منابع علمی غربی و مبنای انسانگرایی نیاز داشت و به مرور جمعیت را به نام روشنفکران دینی بنا نهادد که بر خلاف نامش نه تنها روشنفکرانه و نقادانه به موانع علوم انسانی غرب نگاه نمیکرد بلکه کامل مقلدانه تمام مبانی اومانیستی غربی را به عنوان پیش فرض میپذیرفت.
❌ سپس با در دست داشتن آن عیار به سراغ نقادین و مفاهیم دینی میرفتند. مدل نقادی که عیار سنجش مفاهیم اسلامی را قوانین اومانیستی غربی تعریف میکند موجب شد تا به پیروی از این جماعت تحصیلکرده سبکی از زندگی سکولار برای جوامع مسلمان شکل بگیرد. سبکی که فقط پوسته اسلام را به همراه داشت و آن را در حالتهای معنوی و احکام شخصیه خلاصه و حق هرگونه واکنش اجتماعی اسلام گرایان را ممنوع میکرد.
🖋علیرضا فرهادی
#شماره_24
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
◾️اسلام طالبانی(قسمت۱)
⚠️اوایل دهه نود میلادی بعد از خروج نیروهای کمونیسم شوروی از افغانستان و اوج درگیریهای داخلی در این کشور تعداد بسیاری طلاب علوم دینی مهاجر افغانستانی پاکستانی و عرب که دارای گرایشهای وهابی بودند با حمایت عربستان و پاکستان وارد افغانستان شدند و در صدد تصرف افغانستان برآمدند.آنها پس از مدتی توانستند بیشتر مناطق افغانستان را تصرف و بعد از مدتی اعلام استقلال کنند.
🏴☠️کشتارهای وحشیانه این گروه هرگز دولتهای غربی را به واکنش وانداشت؛چرا که قربانیان اصلی این کشتارها شیعیان و برخی از مجاهدان اهل تسنن غرب ستیز بودند. نادیده گرفته شدن جنایتهای طالبان توسط دولتهای قدرتمند غربی و حمایتهای بیشائبه عربستان و امارات متحده عربی باعث شد دولت وقت افغانستان سقوط کند و دولت امارات اسلامی افغانستان توسط طالبان تاسیس شود آنها قوانین سلفیگری و گرایشهای وهابی را به عنوان اسلام مطرح و واجب الطاعة کردند.
📝علیرضا فرهادی
#شماره_24
#تاریخی
🆔 @faehang_puya