💻 اصول مدیریت رسانه (قسمت اول)
☑️ مدیریت در زندگی نقش مهمی دارد. همانطور که حضرت علی (ع) آن را جزء اصول مهم زندگی میداند: قِوامُ العَيشِ حُسنُ التَّقدِيرِ و مِلاكُهُ حُسنُ التَّدبيرِ، رکن زندگی برنامه ریزی درست و پایه آن مدیریت صحیح است. این اصل در رسانه نیز کاربرد دارد. برای داشتن رسانه مطلوب خانواده بعد از کسب آگاهیهای لازم در مورد رسانه باید دانستههای خود را اجرا و استفاده از فضای مجازی را در خانهها مدیریت کرد.
📣 والدین باید پس از کسب آگاهیهای لازم درباره فضای مجازی و اجرایی کردن آن در زندگی شخصی و خانوادگی (مدیریت رسانه) ضمن سالم سازی فضای مجازی برای خانواده زمینههای ترقی و تعالی را در خانواده به وجود میآورند. ما به برخی از این اصول میپردازیم.
🖌 عبدالله خاکپور
#شماره_29
#رسانه
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
🔺 اسلام آمریکایی!
⚜ در دنیا کسانی هستند که ادعای اسلام میکنند؛ اما اسلام آنها اسلام محمد «ص» نیست؛ اسلام ابوجهل و ابولهب است؛ اسلام آمریکاست. کسانی هستند که ادعای اسلام و اسم اسلام را وسیلهای برای چاپیدن و سوءاستفاده و تحمیق بیشتر قرار دادهاند. آن اسلام، اسلامی است که به نفع سرمایهداران و زراندوزان و صاحبان میلیاردها دلار در بانکهای خارجی است. ما آن اسلام را قبول نداریم.
💠 اسلامی که امام بزرگوار ما عمرش را در صدعوت به آن گذراند، اسلام ضعفا و طبقات پابرهنه، اسلامی که به پایین دستهای جامعه، قدرت و عزت و آقایی میدهد و آنها را از ذلت و مسکنت خارج میکند، اسلامی که زورگویان و قلدران و قدرتمندان ظالم را از سریر قدرت به زیر میکشد... آن اسلام مورد نظر ماست.
🎙 بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۶۹/۱/۲. گردآورنده: محسن پرنیان
#شماره_39
#جامعه
#تمدن_اسلامی
🆔 @farhang_puya
✅ وظایف مهم تشکیلات اسلامی
(قسمت اول)
💠 تربیت اعتقادی
✳️ زمانی که یک جریان و یا تشکیلات، فردی را به عنوان یک نامزد به جامعه معرفی میکند در اصل به جامعه تضمین میدهد که او از لحاظ اعتقادی و باور او نسبت به ارزشها صلاحیت این منصب را دارد.
❌ متاسفانه یکی از ضعفهای ما در طول دوران پس از انقلاب این بود که هرکسی که شعارهای انقلابی میداد، به صرف گفتن شعار انقلابی، ما فکر میکردیم که او نیز از نیروهای انقلابی است.
🔦 درحالیکه گفتن شعار انقلابی دال بر آشنایی آن فرد با عقاید و ارزشهای انقلاب نیست؛ از اینرو باید تربیت اعتقادی، به صورت جدی صورت گیرد و افراد از ریشه ساخته شوند.
✍ محسن هامانه
#شماره_39
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
🛡 نظام سرمایهداری از بدو پیدایش خود، از درون با انتقادهای شدیدی مواجه بوده است.
[بخش اول]
📛 نظام سرمایهداری بر آزادی فردی بسیار تکیه دارد و از همین جاست که مباحثی مانند اومانیسم، حق و تکلیف، و سکولاریسم به شکل خاصی محل طرح پیدا میکند و مفهوم عدالت و رویکرد اجتماعی به آن را در جامعه مدنی مورد ادعای غرب متأثر میسازد و به تبع آن با نظام اسلامی تفاوت فاحش مییابد.
🌐 ذکر این نکته ضروری است که مخالفت با نظام سرمایهداری، تنها از سوی نظام اسلامی نیست؛ بلکه نظام سرمایهداری از بدو پیدایش خود، از درون با انتقادهای شدیدی مواجه بوده است و اگر چه این مخالفتها در آغاز سازمانیافته نبود، اما به مرور زمان در شکل سازمانیافتهای در قالب احزاب سوسیالیستی بروز کرد.
✍ نعمتالله پناهی بروجردی
#شماره_3
#جامعه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
✅ وظایف مهم تشکیلات اسلامی (قسمت اول) 💠 تربیت اعتقادی ✳️ زمانی که یک جریان و یا تشکیلات، فردی را ب
✅ وظایف مهم تشکیلات اسلامی
(قسمت دوم)
📿 تربیت اخلاقی
🔸 در تربیت اخلاقی نظارت اخلاقی از سوی تشکیلات بر روی اعضا تشکیلات است که به هر میزان فضایل اخلاقی در افراد تبدیل به ملکه شود، به او مسئولیت میدهند.
✅ این بدان معناست که اگر تشکیلات، فردی را به عنوان نامزدی برای تصاحب منصبی به جامعه معرفی کرد، در واقع سلامت و شایستگی اخلاقی آن فرد را برای کسب آن منصب تضمین میکند.
‼️ متاسفانه امروزه جریان سیاسی را که متعهد چنین مسئولیتی باشد و با دقت به تربیت اخلاقی افراد برای نظام اسلامی بپردازد نمی توان نام برد!
✍ محسن هامانه
#شماره_39
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💻 اصول مدیریت رسانه (قسمت اول) ☑️ مدیریت در زندگی نقش مهمی دارد. همانطور که حضرت علی (ع) آن را جزء
💻 اصول مدیریت رسانه (قسمت دوم)
1️⃣ مدیریت نیاز: باید بین نیاز و درخواست فرزندان تفاوت قائل شویم. فرزندان به محبت والدین، خوراک، پوشاک، لوازم التحریر، کسب دانش، معارف و علوم دینی و... نیازمندند و والدین وظیفه دارند به این نیاز پاسخ مناسب دهند اما برخی از مطالبات فرزندان نیاز حقیقی نیست بلکه خواسته آنان محسوب میشود.
⚠️ برآورده کردن این خواستهها (نیازهای کاذب) میتواند مشکلات فراوانی را برای خانواده به وجود آورد. در اختیار داشتن گوشی و تبلت هوشمند برای کودکان و نوجوانان به صلاح آنان نیست و روان شناسان بسیاری با صراحت این نکته را مورد توجه قرار دادهاند.
🖌 عبدالله خاکپور
#شماره_29
#رسانه
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
▪️ سنگربان توحید در دو جبهه (بخش ششم) ✔️ بهرهمندی درست و کامل و به هنگام استاد مصباح از محضر نوران
▪️ سنگربان توحید در دو جبهه
(بخش هفتم)
🔹 مقام چنین دانشمندانی هزار هزار مرتبه از مقام مجاهدان راه خدا که به جهاد در برابر دشمن برخاستهاند برتر و بالاتر است، چرا که این دانشمندان از دین شیعیان ما دفاع میکنند و آن مجاهدان از ابدانشان.
🔸 در واقع دین عنصری است که برای تامین سعادت دنیوی و اخروی بشر نافع است و بدین ترتیب، دفاع از دین به مثابهی دفاع از حریم سعادت هر دو سراست، در صورتی که تامین نیازمندیهای جسمانی-روانی انسان در نهایت تا هنگام مرگ میتواند به حال انسان سودمند باشد.
✂️ برشی از یادداشت دکتر سیداحمد رهنمایی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_45
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
✅ مشارکت و حضور مردم در صحنههای گوناگون اجتماعی
✍️ مهدی حسنزاده:
🔰 علامه مصباح (ره) واگذاری امور به مردم و فراهم آوردن امکان مشارکت و حضور مردم در صحنههای گوناگون اجتماعی را از ویژگیهای جامعه مدنی معرفی میکنند. البته جامعه مدنی معنای اینکه تا حد امکان، کارهای اجتماعی به عهده خود مردم سپرده شود و از تصدی دولت کاسته شود. حتیالمقدور مردم خود داوطلبانه در انجام فعالیتهای اجتماعی حضور داشته باشند و تنها در حد ضرورت دولت دخالت کند.
#شماره_45
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
⭕️ فراموش کردن امور فرهنگی و اجتماعی
🚫 در روزگاری نه چندان دور تقریباً چند دهه قبل آنچه فهم متفکران و دانشمندان غربی از توسعه را شکل میداد، به پول، بازار و اقتصاد محدود میشد.
🔦 رفته رفته آنها دریافتند که برنامهریزی برای توسعهی اقتصادی و بازارهای جهانی، بدون توجه به امر فرهنگی و زیست اجتماعی ملتها اتفاقی معیوب است.
📈 امروز آنها تأکید دارند که آنچه به عنوان شاخصههای توسعهی اقتصادی مطرح میشود، حتماً باید در نسبت با فرهنگ و توجهات مردمشناسانه شما گرفته باشد؛ لذا توسعه از ترقی محض در اقتصاد، به توسعهی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نیز تسری پیدا کرد.
📝 الهام عباسی
#شماره_38
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
💢 باید اساس توسعه فرهنگی باشد
🔸 برای اینکه توسعهی واقعی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در جامعهای تحقق بپذیرد، باید اساس آن فرهنگی باشد، نه اینکه مثلاً توسعهی اقتصادی با بعد فرهنگی باشد.¹
↙️ این رویکرد که به مثابهی یک انگارهی پست مدرنی روز به روز بر غنای آن افزوده میشود تا جایی پیش میرود که اساساً توسعه را برساختهی فرهنگ میداند.
🔺 یعنی این فرهنگ و ساختارهای اجتماعی است که میتواند توسعه را محقق کند؛ اما کدام فرهنگ؟ کدام توسعه؟
🗃 الهام عباسی؛ محمدحسین پناهی، توسعه فرهنگ ضرورت توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، فصلنامه برنامهریزی رفاه و توسعهی اجتماعی، شماره ۲۲، ص ۱۱، ۱۳۹۴
#شماره_38
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ مرجع تقلید جاسوس!
⛔️ هشدار امام (ره) درباره نفوذ در حوزه
🎙 استاد حسن رحیمپور ازغدی
#حوزه_علمیه
#نفوذ
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💻 اصول مدیریت رسانه (قسمت دوم) 1️⃣ مدیریت نیاز: باید بین نیاز و درخواست فرزندان تفاوت قائل شویم. فر
💻 اصول مدیریت رسانه (قسمت آخر)
🔴 زمانیکه بازیهای ملی و ایرانی ساخته نمیشود، هر بازی که والدین تهیه کنند غیربومی است و قریب به اتفاق این بازیها دارای مشکلات متعدد اخلاقی-رفتاری هستند؛ درحالی که برای تلفنهای هوشمند و رایانه بازیهای متعددی توسط متخصصان داخلی تولید شده است.
🔚 این مطلب درباره ماهواره هم صدق میکند و ما برای آن محتوای مطلوبی نداریم. نکته مهم دیگر آن است که مالکیت این ابزار باید در اختیار والدین باشد نه فرزندان تا در مراحل بعدی والدین بتوانند به راحتی بر چگونگی استفاده فرزندان نظارت و کنترل کافی داشته باشند.
🖌 عبدالله خاکپور
#شماره_29
#رسانه
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
🏦 بانکداری رَبَوی باعث شد تا از عدالت فاصله بگیریم!
📛 متأسفانه در نظام بانکی خوب عمل نکردیم. از نقطه ضعفهای نظام بانکی ما این است که به جای قرار دادن داراییهای پولی در فرآیند تولید، آنها را وارد فضای خاصّی مثل سفتهبازی، بورسبازی و... کرد و این موجب شد که بخش حقیقی اقتصاد، رشد و رونق لازم را نداشته باشد و در نتیجه توزیع درآمد وضعیت نامتوازن به خود بگیرد و ما از عدالت فاصله بگیریم.
🔻 این در حالی است که اصل و جایگاه بانکداری اسلامی مرتبط ساختن داراییهای پولی با واقعیتهای اقتصادی است تا پول همانند روغن به چرخدندههای اقتصادی نفوذ کند و آنها را فعّال و کارآمد نگهدارد.
🎙 گفت و گو نشریه فرهنگ پویا با حجتالاسلام دکتر سید محمدکاظم رجایی
#شماره_38
#اقتصاد
#بانکداری_ربوی
🆔 @farhang_puya
💢 عدالت اقتصادی
🔸 به صورت کلی اگر عرض کنم احکام فردی و اجتماعی اسلام به خصوص در حوزهی کنشها و روابط اقتصادی و همچنین توصیههای اخلاقی اسلام در این حوزه، زمینههای عدالت اقتصادی را تشکیل میدهند.
✴️ به هر میزان که این دستورات و سفارشها عملیاتی شوند، به همان اندازه عدالت اقتصادی در جامعه محقق میشود. مسئولیت نظام جمهوری اسلامی، اجرای احکام و سفارشهای اسلام در جامعه است.
🎙 گفت و گو نشریه فرهنگ پویا با حجتالاسلام دکتر سید محمدکاظم رجایی
#شماره_38
#اقتصاد
🆔 @farhang_puya
❓روشنفکر کیست؟
✍ علیاکبر عالمیان:
💢 روشنفکر کسی است که برخلاف غفلت و کوتهبینی حاکم بر محیط میتواند از آگاهی، تیزبینی و دورنگری لازم بهرهمند باشد.
📚 با دست یافتن به آگاهی ناب بتواند خود را از اسارت قید و بند خطا و خرافه رها سازد و خود را از جریان عادی جامعه جدا ساخته و در سایه آگاهی برتری که به دست آورده است به جریانها با دیده نقد بنگرد.
#پیششماره_3
#فرهنگ
#روشنفکر
🆔 @farhang_puya
🔴 جریان نفوذ بسیار پیچیدهتر شده است
💡 از درسهای فتنه ۸۸ هم عبرت بگیریم. خودشان میگویند در جریان فتنه ۸۸ اشتباهات زیادی کردیم یکی از اشتباهات ما این بود که علیه امام و ارزشهای انقلاب شعار دادیم. قرآن و مسجد آتش زدیم. این احساسات مردم را تحریک کرد و ۹ دی به وجود آمده.
🔳 حالا باید هرکار که میخواهیم بکنیم در لفافه پشتیبانی و حمایت کنیم و این که این حرفها با تایید مقام معظم رهبری هست! دیدید هرکاری که میخواهند بکنند یک قدردانی و تشکر هم از مقام معظم رهبری میکنند.
🎙 سخنرانی دکتر منوچهر محمدی در سیامین نشتس انجمن فارغالتحصیلان در 94/9/27
#شماره_31
#سیاست
#نفوذ
🆔 @farhang_puya
💠 باید برای تعجیل در فرج حضرت ولیعصر (عجالله تعالی فرجه) خاشعانه دعا کنیم
#عکس_نگاشت
#نیمه_شعبان
🆔 @farhang_puya
⭕️ خواستههای مردم از برپایی انقلاب
🔸 فرهنگ پویا: خواستههای مردم از برپایی انقلاب چه بود؟
💢 یکی از مسائل مهم در هر انقلاب برای محققان شناخت و درک دقیق خواستههای مردم از آن است و این مسأله بسیار مهمی است؛ زیرا اگر خواستههای مردم تحقق یابد، رضایت و حمایت آنها به دست میآید و انقلاب به اهداف خودش میرسد.
🔻 هر انقلاب دو بعد نفی و اثبات دارد. انقلاب اسلامی مردم ایران، نفی آمریکا، رژیم وابسته پهلوی، نظام طاغوتی و کفر، واثبات استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و عدالت بود. مردم آنها را دور ریختند تا اینها را به دست آورند.
🎙 گفتوگو نشریه فرهنگ پویا با دکتر منصوری
#پیش_شماره_5
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
❓ وضعیت حکومت قبل از انقلاب اسلامی (قسمت اول)
⚜ حکومت به دست خاندان عياش و مزدوری بود که بدون اوامر آمریکا، اسرائیل و غرب حتی نمیتوانستند تکان بخورند. حکومت حکومتی بود هزار فامیل که همه وجود آنها در قدرت، ثروت و شهوت خلاصه میشد.
🔺 بیشتر بدنه حکومت را بهائیان، صهیونیستها و فراماسونهای تحصیل کرده در غرب تشکیل میدادند. کارشناسان و سفرای خارجی بیشترین حضور و نقش را در تصمیمگیریها داشتند و کلیه قراردادها و پیمانها میبایست بر اساس اجازه کشورهای غربی تنظیم میشد.
✍ محسن فاطمی
#پیششماره_5
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🔺 نقطه مقابل عدالت
⛔️ خودکامگی به معنای استبداد و انحصارطلبی است و در نقطه مقابل «عدالت» قرار دارد. مبارزه با ستم و استبداد، بخش اصلی ایدئولوژی اسلامی را تشکیل میدهد و انقلاب اسلامی ایران در درجه نخست زاییدهٔ سلسله مبارزههای مردمی علیه نابرابری و فقر اخلاقی و آثار ناگوار ناشی از آن یعنی ستم و استبداد است؛ از این رو نفی آن در دستور کلی نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
💢 در همین راستا اصل دوم قانون اساسی بنا بر «نفی هرگونه ستمگری و ستمکشی و سلطهگری و سلطهپذیری» قرار داده تا بدین وسیله، مقدّمات دستیابی به جامعه نمونه اسلامی را که تامینکننده قسط و عدل، استقلال و همبستگی ملی خواهد بود، فراهم کند.
🔰 بدیهی است که پرهیز از خودکامگی، یکی از مهمترین تعّهدات رئیسجمهور شمرده میشود.
✍ سیده سهله تقوی
#شماره_6
#جامعه
🆔 @farhang_puya
⚠️ اشرافیها مسیرشان از مردم جداست!
🔰 به نظر میرسد در حالی که مردم با تحّمل همهی فشارها و گرفتاریها و با نگاه به سیرهی امام و رهبری و مدیرانی که هنوز مانند دههی شصت زندگی میکنند، با چنگ و دندان در حفظ و حراست از انقلاب میکوشند و هیچ فتنهای حتی سفرههای خالی آنان را از دولتمردان و نظام جدا نمیکند.
📛 برخی از مدیران و مسئولان با رویکردی اشرافی عملاً از مردم جدا شده و در مسیری قرار گرفتهاند که آرزو و آرمان هر ضدانقلاب و براندازی است، روحیهای که روح عدالتخواهی را در جامعه میمیراند و مانع اصلی پیشرفت مادی و معنوی است.
✍ حسن ابراهیمزاده
#شماره_6
#استکبار_ستیزی
#منحرف_نشویم
🆔 @farhang_puya
⭕️ نفوذهای فرهنگی، در قالبهای مختلف
(بخش اول)
📛 بیشک نفوذ در لایههای مختلف نظام اسلامی و تغییر در نگرشها و باورها در طول تاریخ با تلاش دشمنان قسم خوردهی ما بارها تجربه شده است.
🌀 یکی از مهمترین پروژههای نفوذ در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نفوذ فرهنگی است که از این طریق یا به دنبال گنجاندن عناصر غیرخودی در مراکز تصمیمساز نظام در بین افراد خودی بودهاند و یا با پیاده کردن طرحها و برنامههای خود، در پی تضعیف ارزشها و باورهای دینی بودهاند.
🔚 که اگر بخواهیم به مواردی از آن اشاره کنیم میتوانیم برنامههایی؛ همچون سند تنظیم خانواده و کنترل جمعیت، آزادی گستردهی سقط جنین، تنظیم سند مبارزه با خشونت علیه کودکان، تنظیم قانون منع ازدواج زیر ۱۸ سال و موارد مانند آن را نام برد.
📝 محسن هامانه
#شماره_38
#فرهنگ
#نفوذ_فرهنگی
🆔 @farhang_puya