خطنشان های سردار باقری، نشان دهنده مسائلی عمیقترست
سردار محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح روز گذشته پیش از آنکه پایگاه عقاب 44 رونمایی شود در سخنانی در حرم مطهر امامخمینی(ره) ضمن اشاره به تهدیدات نظامی رژیمصهیونیستی علیه ایران و با خط و نشان کشیدن برای تلآویو به نکته دیگری نیز اشاره داشتند. رئیس ستادکل نیروهای مسلح تهدید کردند درصورت استفاده از پایگاههای موجود در کشورهای پیرامون ایران برای حمله، به غیر از رژیمصهیونیستی، این کشورها نیز بلافاصله مورد هجوم قرار میگیرند. خط و نشانهای سردار باقری نشاندهنده مسائلی عمیقتر است:
1- غرب میخواهد دیوانههای رژیم را خرج تهاجم کند
🔻غرب با وجود درگیری با روسیه، هزینههای مستقیم آن را برعهده اوکراین گذاشته است. در غرب آسیا و برای مهار ایران نیز احتمال دارد غرب، رژیمصهیونیستی را خرج اهداف خود کند. ایران با تهدید تلآویو و دولتهای مرتجع پیرامونی برای آمریکا نیز آشکار ساخت درصورت توطئه برای آسیب به ایران تمام داراییهای خود را در آتش خواهد دید.
2-نقشبرآب کردن اهداف ادراکی آمریکا و رژیمصهیونیستی
🔻آمریکا و رژیمصهیونیستی قصد دارند با رزمایش و ابراز تهدید مداوم، قدرت تضعیفشده خود در منطقه را با سروصدا، همانند سابق نشان دهند. تهدیدات متقابل ایران که با ابزارهای معتبر بیان میشود میتواند آبی بر آتش این اقدامات باشد.
3- استفاده از فرصت واکنش برای رونمایی از قدرت
🔻ایران با توجه به رزمایشهای متعدد آمریکا و فضایی که در افکار عمومی بینالمللی آفریده، نه از جایگاهی تهاجمی بلکه از جایگاه بازدارندگی دست به رونمایی از تواناییهای خود زده است.
4- مرحله به مرحله از «صلح» «آمادگی جنگی» تا «جنگ»
🔻ایران از پایگاهی رونمایی کرده که در زمان صلح، غیرفعال و در زمان جنگ فعال است. تهران قصد دارد «رونمایی» را مرحلهای میانی بین صلح و جنگ قرار داده و حرکت خود را از صلح به سمت آمادگی جنگی نشان دهد.
♦️تسهیلات و رفع محدودیتهای بیسابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور/ دانشجویان و چهرههایی که در اغتشاشات دست به اقدامات غیرقانونی زدند، مشمول بخشودگی خواهند شد
🔹رئیسجمهور پیش از ظهر امروز شنبه در حاشیه راهپیمایی عظیم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه حضور و اتحاد ملی مهمترین راهبرد برای مقابله با راهبرد اختلافافکنی دشمن است، اظهار داشت: در راستای نگاه پدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و عفو قضایی تعداد زیادی از متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر، دولت به منظور امتداد این رویکرد حکیمانه در حوزههای سیاسی و اجتماعی از ایشان کسب اجازه کرد و با موافقت معظمله، دانشجویان و چهرههای فرهنگی، ورزشی، رسانهای نیز که در اثر اقدامات غیرقانونی مشمول محدودیتهایی شدهاند، مورد عفو و بخشودگی قرار خواهند گرفت.
🔹یکی دیگر از محورهای بسته وحدتآفرین دولت، ایجاد تسهیلات بیسابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور و رفع محدودیت حتی برای آن دسته از ایرانیانی است که در مقاطعی مرتکب اقدامات خلاف قانون شدهاند.
🔹جزئیات بسته دولت به زودی ضمن ابلاغ به وزرا و دستگاههای مربوطه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
سیمرغهای بخش بینالملل جشنواره فیلم فجر اهدا شدند
🔹در بخش "جلوه گاه شرق" سیمرغ بهترین دستاورد هنری به سبحان رخشانی بازیگر نوجوان فیلم "هوک" اهدا شد. این بازیگر جایزه خود را به مردم خطه سیستان و بلوچستان تقدیم کرد.
🔹در این بخش، جایزه بهترین فیلمنامه به آسل ژوراوی برای فیلم "موهبت الهی" از قرقیزستان تعلق گرفت.
🔹سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی این بخش به بویان کیشیگ از چین برای فیلم "هارهو" اهدا شد که او در مراسم حضور نداشت.
🔹سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران به یاسل الخطیب از سوریه برای فیلم حکیم اهدا شد.
🔹سیمرغ بلورین بهترین فیلم به آمار سیخان بالجینیام برای فیلم ماه کامل از کشور مغولستان اهدا شد.
🔹داوران بخش سینمای سعادت شامل آی رحمان ، کارن شاه نظرف، آن دمی گروئه، یو وی حاج سری، جورج اواشولی ، محمدرضا عباسیان و محمد شهباز معرفی شدند.
🔹جایزه بهترین دستاورد هنری به الکساندر ساخاروف برای فیلم "افسانه پریان" از روسیه اهدا شد.
⭕️ فضای مجازی در دست جوانان
📍 شنیده ها حاکی از آن است که در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی با رای اکثریت اعضا، سید محمد امین آقامیری به عنوان دبیر مرکز ملی فضای مجازی جایگزین سید ابو الحسن فیروزآبادی شده است.
آقامیری دارای مدرک دکتری مدیریت، کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی MBA و کارشناسی مهندسی برق هر سه از دانشگاه صنعتی شریف است.
از جمله سوابق او علاوه بر فعالیت در بخش خصوصی، می توان به معاونت فناوری و نوآوری وزرات ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اشاره کرد.
آقامیری ۳۷ ساله جزو جوانان خوشنام و خوشفکر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و با انتصاب یک جوان متخصص انقلابی، امید است که مرکز ملی فضای مجازی فعال تر از گذشته برای توسعه فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی قدم بردارد.
این دومین انتصاب جوانان در این مسئولیت از ابتدای تشکیل شورا است و پیش از این مهدی اخوان در سال ۹۱ با ۳۴ سال سن در این مسئولیت قرار گرفته بود.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (4)
🔻 جهش سرانه مصرف میوه در ایرانِ بعد از انقلاب
🔻 آمار سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان می دهد ایران در سال ۱۳۵۷ با میانگین سرانه مصرف روزانه میوه ۱۸۳ گرمی در زمره کشورهایی است که میانگین سرانه مصرف میوه کافی ندارند. این در حالی است که برخی کشورهای همسایه همچون عراق (۲۰۱ گرم) عربستان (۳۴۱ گرم) و ترکیه (۳۵۰ ) گرم دارای میانگین سرانه مصرف روزانه میوه کافی می باشند.
اما در سال ۱۳۹۶ ایران با میانگین سرانه مصرف میوه ۳۲۵ گرم در روز در زمره کشورهایی است که میانگین سرانه مصرف میوه کافی دارند در سال ۱۳۹۶ میانگین سرانه مصرف روزانه میوه در عربستان ۲۱۰ گرم و در آمریکا ۲۴۶ گرم بوده است. منبع: سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)
⭕️ زلزله فرق داره کجا باشه!
🔻 مقایسه پست های تهمینه میلانی در مورد زلزله خوی و ترکیه در شبکه های اجتماعی داغ شده است.
🔻 تصویری که از زلزله خوی گذاشته شده، مربوط به افغانستان است و فیک محسوب می شود در عین حال «مظلومیت» و «بی پناهی» مردم را به مخاطب القا می کند اما تصویری که از زلزله ترکیه گذاشته، «همدلی» و «حضور» نیروهای امدادی را روایت می کند.
🔻 آیا موضوع زلزله که امری طبیعی و غیرارادی در حکمرانی است، شایسته است که محل عوام فریبی و سیاسی بازی باشد؟ بهتر نیست خانم سلبریتی با مردم کشور خودش هم مانند مردم دیگر کشورها همدل باشد نه دروغگو!
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (2)
📍 ایران؛ طبق آمارهای بانک جهانی رتبه اول نرخ باسوادی را دارد
🔻 «طبق آمار بانک جهانی، پیشاز انقلاب فقط ۳۷درصد افراد بالای ۱۵سال ایران سواد داشتند؛ ۳۰درصد کمتر از میانگین جهان!
پس از انقلاب اسلامی، این عقبماندگی جبران شد، از میانگین نرخ باسوادی جهان پیش افتادیم و رتبه اول افزایش سواد جهان را هم کسب کردیم.»
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (3)
🏢 ارتقای علمی 38 پله ای ایران در 25 سال اخیر
🔻در دو دهه گذشته موتور پیشران حرکت علمی کشور با محور قراردادن پژوهش با سرعت بسیار زیادی به حرکت درآمده است. بنا بر گزارش پایگاه علمی نیوساینتیست ایران در سال ۲۰۱۰ (۱۳۸۸ش) بیشترین سرعت رشد را در زمینه تولیدات علمی در میان تمامی کشورهای جهان از آن خود کرده است.
📍 طبق این گزارش بر اساس اطلاعات پایگاه علمی کلاریویت آنالیتیکس یا ISI سرعت رشد علمی ایران یازده برابر متوسط جهانی بوده است.
🔻 سهم ایران از تولید علم دنیا نیز از ۰/۷ درصد در سال ۱۳۷۴ به ۲ درصد در سال ۲۰۲۰ ۱۳۹۸) رسیده است؛ یعنی اکنون سهم ما از تولید علم جهان نزدیک به دو برابر سهم ما از جمعیت دنیاست.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (1)
📍 شاخص امید به زندگی در ایرانِ پس از انقلاب اسلامی از 55 سال به 77 سال رسیده است. (منبع: بانک جهانی)
🔻 امید به زندگی شاخصی آماری است که نشان میدهد متوسط طول عمر در یک جامعه چند سال است هر قدر که شاخصهای بهداشتی و درمانی بهبود یابد امید به زندگی نیز افزایش خواهد یافت.