هدایت شده از مکتب شهدا_ناصرکاوه
از امروز تا ۱۳ دیماه، بمناسبت فرارسیدن ایام شهادت
#شهیدحاج_قاسم_سلیمانی
هر روز با قسمت هایی از کتاب
#کتاب_خاطرات_حاج_قاسم
تالیف #ناصرکاوه
درخدمت شما سروران و عزیران می باشیم👌
لطفا ضمن مطالعه با باز #نشر آن در ثواب این #جهاد_تبیین با ما شریک باشید...
قسمت: یکم
التماس دعا
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺روایتگری درست و به موقع
🔺یک فیلم ناب و کمیاب از رهبری
⚜️امروز گزارشی توسط روسای اداره اطلاعات نظامی و اداره عملیات ارتش صهیونیست ها؛ به وزیر دفاع اسرائیل ارائه شد.
موضوع گزارش : اجرای عملیات طوفان الاقصی توسط فلسطینی ها بود.
آنها در تحقیقات خود به رویداد بزرگ ۷ اکتبر سال پیش اشاره کرده و در جریان آن، نقص و ایراد در سازمان دفاعی اسراییل و شکافها و درزهای نفوذ عناصر گردان های عزالدین قسام به عمق سرزمین های رژیم غاصب را مورد واکاوی قرار گرفته داده اند.
نتایج این تحقیقات برای اشغالگران، جنبه حیاتی داشته تا از تجربیات بدست آمده برای آینده درس عبرت گیرند، و به این وسیله، به زعم خود از تکرار آن جلوگیری کنند.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️👇👇👇
✍پ.ن:
صهیون ها به این ترتیب ناخواسته اعلام می نمایند: که امکان وقوع مجدد رویدادهای مشابه وجود دارد و تهدید همچنان باقی ست...
... و این برخلاف آن چیزی ست که علنی می گویند: #ما_برنده_میدان_هستیم و با پیشروی به سوی بخشهای جنوبی سوریه، کمربند حائل امنیتی، دور خودمان ایجاد کرده ایم!
ابدا چنین نیست!!!
ملت سوریه همه چیز خود را از دست داده، و چیز دیگر برای از دست دادن ندارد!! در این حال, جوان سوری، حتی اگر جزء جبهه مقاومت نیز نباشد چاره ای جلوی پای خود نمی بیند، جز مقابله با اشغالگران و بیرون راندن آنان از سرزمین مادری خود، حتی به قیمت از دست دادن جان خود.
🌴رهبر انقلاب نیز تصریح نمودند: همین #جوانان_سوری ، کشور خود را از چنگال اسراییل و از دست نشاندگان آنها آزاد خواهند نمود
... و سرانجام، این رژیم آدم کش و خبیث در زیر گام های مجاهدان حقیقی و جبهه مقاومت لگدکوب خواهد شد
کانال پایداری
https://eitaa.com/farhange_paydari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌۷ اکتبر از این روز آغاز شد..
🔸برادران و عزیزانم در گردانهای قسام به خدا قسم که شما نمک این سرزمین و روح این امت هستید که ما را زنده نگه داشتهاید.
🔹تصویر مربوط به روز آزادی شهید یحیی السنوار در توافق «وفاء الاحرار» در سال ۲۰۱۱ است.
#شهید_یحیی_سنوار