♦️نمرات امتحانات نهایی از امروز قابل مشاهده است
🔹نمرات امتحانات نهایی دانشآموزان پایه دوازدهم از امروز بر روی سایت آموزش و پرورش قابل مشاهده است.
🔹بر اساس اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش، نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم از امروز شنبه ۱۶ تیرماه در روی سامانه قابل مشاهده خواهد بود.
🔹طبق آخرین اخبار و با توجه به اینکه فرایند تصحیح اوراق به صورت کامل به پایان نرسیده، در حال حاضر فعلاً نمرات دروس تصحیح شده بارگذاری خواهد شد و به مرور نمرات تکمیل خواهند شد.
#بر_مشامم_میرسد_هر_لحظه_بوی_کربلا
#غلامرضا_سازگار
1⃣
مرغ دل پر می زند پیوسته سوی کربلا
گشته ذکر صبح و شامم گفتگوی کربلا
پیش تر از آنکه مادر شیر نوشاند مرا
جام اشگ و خون گرفتم از سبوی کربلا
با وجود نهر جاریِ فرات و علقمه
خون ثارالله شد آب وضوی کربلا
اشگ چشم زینب و خون حسین بن علی
گشته تا صبح قیامت آبروی کربلا
گه کشد در قتلگه گاهی به سوی علقمه
گه برد هوش از سرم نام نکوی کربلا
کعبه و سعی و صفا و مروه ی من کربلاست
هر کجا باشم دلم باشد به سوی کربلا
در صف محشر که سر می آورم بیرون زخاک
می کند چشمم به هر سو جستجوی کربلا
«بر مشامم می رسد هر لحظه بوی کربلا»
«در دلم ترسم بماند آرزوی کربلا»
📣 انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ از فردا
🔰 به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه یک، کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از فردا یکشنبه ۱۷ تیر منتشر می شود و این مهلت تا روز چهارشنبه ۲۰ تیر ادامه دارد.
🔰 داوطلبانی که علاوه بر گروه های آزمایشی اصلی در گروه های هنر یا زبان خارجی شرکت کرده اند باید دو کارت دریافت کنند.
🔰 لازم به ذکر است آزمون اختصاصی هر یک از گروه های آزمایشی در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در صبح و بعد از ظهر ۲۱ تیر و صبح ۲۲ تیرماه در گروه های آزمایشی پنجگانه برگزار خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
May 11
💠 جوانی خدمت امام حسین علیه السلام رسید و گفت، من مردی گناهکارم و نمی توانم خود را در انجام گناهان باز دارم، مرا نصیحتی فرما.
🔻امام حسین علیه السلام فرمود:
🔹«افعل خمسة اشیاء و اذنب ما شئت، فاول ذلک: لا تاکل رزق الله و اذنب ما شئت، و الثانی: اخرج من ولایة الله و اذنب ما شئت، و الثالث: اطلب موضعا لا یراک الله و اذنب ما شئت، و الرابع: اذا جاء ملک الموت لیقبض روحک فادفعه عن نفسک و اذنب ما شئت، و الخامس: اذا ادخلک مالک فی النار فلا تدخل فی النار و اذنب ما شئت.»
🔰«پنج کار را انجام بده و آنگاه هر چه می خواهی گناه کن.
🔸اول: روزی خدا را مخور و هر چه می خواهی گناه کن.
🔸دوم: از حکومت خدا بیرون برو و هر چه می خواهی گناه کن.
🔸سوم: جایی را انتخاب کن تا خداوند تو را نبیند و هر چه می خواهی گناه کن.
🔸چهارم: وقتی عزرائیل برای گرفتن جان تو آمد او را از خود بران و هر چه می خواهی گناه کن.
🔸پنجم: زمانی که مالک دوزخ تو را به سوی آتش می برد در آتش وارد مشو و هر چه می خواهی گناه کن.»
📗بحار الأنوار ج۷۵ ص۱۲۶
#حب_الحسین_یجمعنا
🔘من غم و مهر حسین با شیر از مادر گرفتم...
▪️تصاویر ارسالی پویا نیکوروش
#دبیرستان_شهدای_مرصاد۲
🔘این تصویر برای محرم ۱۴۴۴ می باشد... تابستان ۱۴۰۱
#حب_الحسین_یجمعنا
🔘من غم و مهر حسین با شیر از مادر گرفتم...
♦️تصاویر ارسالی پویا نیکوروش
#دبیرستان_شهدای_مرصاد۲
#سر_دلبران
#حدیث_دیگران
🌷بنت الشاطی:
زینب، خواهر حسین بن علی (ع) لذت پیروزی را در کام ابن زیاد و بنی امیه خراب کرد و در جام پیروزی آنان قطرات زهر ریخت، در همه حوادث سیاسی پس از عاشورا، هم، چون قیام مختار و عبدالله بن زبیر و سقوط دولت امویان و برپایی حکومت عباسیان و ریشه دواندن مذهب تشیع، زینب قهرمان کربلا نقش برانگیزنده داشت.
🌹لیاقت علی خان (نخستین نخست وزیر پاکستان):
این روز محرم، برای مسلمانان سراسر جهان معنای بزرگی دارد. در این روز، یکی از حزن آورترین و تراژدیکترین وقایع اسلام اتفاق افتاد، شهادت حضرت امام حسین (ع) در عین حزن، نشانه فتح نهایی روح واقعی اسلامی بود، زیرا تسلیم کامل به اراده الهی به شمار میرفت. این درس به ما میآموزد که مشکلات و خطرها هر چه باشد، نبایستی ما پروا کنیم و از راه حق و عدالت منحرف شویم.
🌷جرج جرداق (دانشمند و ادیب مسیحی):
وقتی یزید، مردم را تشویق به قتل حسین و مأمور به خونریزی می کرد، آنان میگفتند: "چه مبلغ میدهی؟ ".
اما انصار حسین به او گفتند: ما با تو هستیم؛ اگر هفتاد بار کشته شویم، باز میخواهیم در رکابت جنگ کنیم و کشته شویم.
🌹عباس محمود عقاد (نویسنده و ادیب مصری):
جنبش حسین، یکی از بی نظیرترین جنبشهای تاریخی است که تاکنون در زمینه دعوتهای دینی یا نهضتهای سیاسی پدیدار گشته است... دولت اموی پس از این جنبش، به قدر عمر یک انسان طبیعی دوام نکرد و از شهادت حسین تا انقراض آنان بیش از شصت و اندی سال نگذشت.
🌷احمد محمود صبحی (نویسنده)
اگر چه حسین بن علی (ع) در میدان نظامی یا سیاسی شکست خورد؛ اما تاریخ، هرگز شکستی را سراغ ندارد که مثل خون حسین (ع) به نفع شکست خوردگان تمام شده باشد. خون حسین، انقلاب پسر زبیر و خروج مختار و نهضتهای دیگر را در پی داشت، تا آن جا که حکومت اموی ساقط شد و ندای خونخواهی حسین (ع)، فریادی شد که با آن تختها و حکومتها را به لرزه درآورد.
🌹آنتوان بارا (نویسنده مسیحی)
اگر حسین از آن ما بود، در هر سرزمینی برای او بیرقی بر میافراشتیم و در هر روستایی برای او منبری بر پا مینمودیم و مردم را با نام حسین به مسیحیت فرا میخواندیم.
🌷گیبون (مورخ انگلیسی):
با آن که مدتی از واقعه کربلا گذشته و ما هم با صاحب واقعه هم وطن نیستیم، اما سختیها و مشکلاتی که حضرت حسین «ع» تحمل نموده، احساسات سنگین دلترین خواننده را بر می انگیزد، چندان که یک نوع عطوفت و مهربانی نسبت به آن حضرت در خود مییابد.
🌹نیکلسون (خاورشناس معروف)
بنی امیه، سرکش و مستبد بودند، قوانین اسلامی را نادیده انگاشتند و مسلمین را خوار نمودند... و، چون تاریخ را بررسی کنیم، گوید:دین بر ضد فرمانفرمایی تشریفاتی قیام کرد و حکومت دینی در مقابل امپراتوری ایستادگی نمود. بنابر این، تاریخ از روی انصاف حکم میکند که خون حسین «ع» به گردن بنی امیه است.
🌷سر پرسی سایکس (خاور شناس انگلیسی):
حقیقتا آن شجاعت و دلاوری که این عده قلیل از خود بروز دادند، به درجهای بوده است که در تمام این قرون متمادی هر کسی که آن را شنید، بی اختیار زبان به تحسین و آفرین گشود. این یک مشت مردم دلیر غیرتمند، مانند مدافعان ترموپیل، نامی بلند غیر قابل زوال برای خود تا ابد باقی گذاشتند.
🌹تاملاس توندون (رییس سابق کنگره ملی هندوستان):
این فداکاریهای عالی از قبیل شهادت امام حسین (ع)، سطح فکر بشریت را ارتقا بخشیده است و خاطره آن شایسته است همیشه باقی بماند و یادآوری شود.
🌷عبدالرحمان شرقاوی (نویسنده مصری)
حسین (ع)، شهید راه دین و آزادگی است. نه تنها شیعه باید به نام حسین ببالد، بلکه تمام آزاد مردان دنیا باید به این نام شریف افتخار کنند.
🌹طه حسین (دانشمند و ادیب مصری)
حسین (ع) برای به دست آوردن فرصت و از سرگرفتن جهاد و دنبال کردن از جایی که پدرش رها کرده بود، در آتش شوق میسوخت. او زبان را درباره معاویه و عمالش آزاد کرد، تا به حدی که معاویه تهدیدش نمود؛ اما حسین، حزب خود را وادار کرد که در طرفداری حق سختگیر باشند.
🌷عبدالحمید جودة السحار (نویسنده مصری)
حسین (ع) نمیتوانست با یزید بیعت کند و به حکومت او تن در دهد؛ زیرا در آن صورت، بر فسق و فجور، صحه میگذاشت و ارکان ظلم و طغیان را محکم میکرد و بر فرمانروایی باطل تمکین مینمود. امام حسین به این کارها راضی نمیشد، گر چه اهل و عیالش به اسارت افتند و خود و یارانش کشته شوند.
🌹علامه طنطاوی (دانشمند و فیلسوف مصری)
داستان حسین عشق آزادگان را به فداکاری در راه خدا بر میانگیزد و استقبال مرگ را بهترین آرزوها به شمار میآورد، چندان که برای شتاب به قربانگاه، بر یکدیگر پیشی جویند.