گزارش خبر گزاری معاونت فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت علیها السلام، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا تهرانی سخنرانی خود را با قرائت آیاتی از سوره انشقاق شروع ودر شرح و توضیح آن گفت که همه انسان ها در قیامت به دو گروه تقسیم می شوند: کسانی که نامه اعمال خود را به دست راست و گروه دیگر به دست چپ میگیرند . که حساب و کتاب گروه اول آسان، و باخوشحالی به سمت اهل خود بازمی گردند،( البته منظور از اهل صِرف خانواده نیست بلکه کسانی که اندیشه و اعتقاد واحد دارند) برعکس گروه دوم با افسوس و وای برمن گویان به سمت همفکران خود میروند، همان کسانی که قیامت را انکار و به فکر حساب و کتاب نبودند که دچار عذاب شدید می شوند. ایشان با بیان این مطالب اشاره ای به پیام های این آیات نموداینکه: حیات انسان از زمان جنین شروع و ابدیت دارد. این ابدیت ممکن است جهنم باشد ویا بهشت. بنابراین زندگی انسان همواره با مشکلات و سختی هایی همراه بوده که هدف چه برای دنیان و چه برای آخرت باشد در هر دو صورت باید زحمت کشید؛ زیرا خود خداوند می فرماید ما انسان را در رنج آفریدیم. و امام صادق (علیه السلام) می فرماید راحتی و آسایش برای اهل دنیا وجود ندارد بلکه آسایش برای اهل بهشت آفریده شده است. پس اگراین سختی ها در مسیر خدا باشد، رنج ها برای ما آسان می شود؛ مثل سخن حضرت زینب (سلام الله علیها) بعداز آن همه سختی و مشقت به یزید(لعنۀ الله علیه) گفت (مارأیت الاّجمیلاً ) من چیزی جز زیبایی ندیدم؛ حضرت این سختی ها را در را ه خدا تحمل کرده بود.
آقای تهرانی ضمن بیان اینکه قلب حرم خداست و غیر خدا درآن وارد نشود.جهل سبب مرگ می شود حتی اگر به ظاهر زندگی کنندولی در حقیقت مرده اند. خداوند به پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) می فرماید ما برتو کتاب را فرستادیم تا افرادی را که زنده هستند را هدایت کنی این یعنی: فقدان توجه انسان به خداوند از نظر قرآن کریم یعنی مرگ)
ایشان در پایان بیان نمود که انسان برای رسیدن به حیات جاودانه باید به نکاتی توجه کند از جمله تلاش و مراقبت، تسلیم خدا شدن – خداخواه شدن نه خود خواه – اُنس داشتن با اولیای الهی و همنشین خوب داشتن، که دزد اخلاق و ایمان نباشد.
🆔@farhangi_k
هدایت شده از معاونت فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت س قم
قابل توجه طلاب محترم
دوره ی جدید تربیت مربی زبان اشاره
مهلت ثبت نام: تا شنبه 16 آذر
(در ضمن طلابی که نمره ی قبولی در دوره ی قبل را کسب ننموده اند می توانند شرکت نمایند.)
🆔@farhangi_k
گزارش خبر گزاری معاونت فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت علیها السلام، خانم لاجوردی با طرح سؤالی اینکه بانوان چگونه میتوانند سیرو سلوک داشته باشند؟گفت: با توجه به شرایط هر کس، عمل فرق میکند. این مسئله در زمان پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) دغدغهی بانوان بوده که چگونه باید جهاد کرد؟ پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) در پاسخ فرمود: جهادالمرأۀ حُسنُ التّبعّل؛ جهاد زن ، همان خانه داری، همسرداری و تربیت فرزند و ... است که اگر در جهت درست و با نیت صحیح انجام شود موجب رشد معنوی می شود.
ایشان افزود هر شخص باید راه سیرو سلوک خود را پیدا کند. سیرو سلوک برای هرکس متفاوت از شخص دیگر است. ممکن است سیروسلوک فردی مربوط به همسر و برای شخص دیگر فرزند باشد. بنابراین شیوه ی سیرو سلوک در نحوه ی رفتارفرد با اطرافیان و تحمل رفتارهای آنان و مدارا کردن با آنها است.
خانم لاجوردی در پایان بیان داشت؛ بانوان باید در هر شرایطی تشخیص دهند که در حال حاضر سیر و سلوک آنان در چه چیزی است و البته با این دیدگاه که خداوند این طور خواسته است و با این شرایط اجر میدهد. همچون آسیه همسر فرعون، بانو امین اصفهانی و ...که این گونه رشد کردند.
🆔@farhangi_k
قابل توجه طلاب پایه اول کلاس ریحانه شیفت صبح وپاره وقت ,فردا ساعت ۷:۱۰در میدان توحید جنب بانک کشاورزی حضور داشته باشید ,جهت رفتن به جمکران,طلیعه حضور
#قابل_توجه_شرکت_کنندگان_کلاس_مداحی
امروزکلاس مداحی برگزار می شود.
🆔@farhangi_k