eitaa logo
دولت یاران خراسانی
57 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
390 ویدیو
0 فایل
🔸یاران دولت انقلابی و مردمی هستیم تا رسیدن به اهداف متعالی 🔸
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸️رئیس‌جمهور وارد استان کرمان شد 🔹️آیت‌الله رئیسی برای بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان کرمان وارد جیرفت شد.
🔴رئیس جمهور به کرمان رفت 🔹سید ابراهیم رئیسی برای بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان کرمان وارد جیرفت شد.
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازتاب سفر رئیس جمهور ایران به روسیه در رسانه‌های دنیا
🔴نشست رئیس جمهور با مسئولان کرمان برای بررسی وضعیت مناطق سیل‌زده 🔹سید ابراهیم رئیسی در اولین اقدام بعد از ورود به کرمان جلسه‌ای با استاندار کرمان، فرمانده انتظامی کرمان و فرمانده سپاه ثارالله کرمان برگزار و در جریان آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده قرار گرفت. 🔹رئیس جمهور در این جلسه دستور داد از همه امکانات برای رفع فوری مشکلات مردم و جبران خسارت‌ها و استحکام بخشی سیل‌بندها استفاده شود.
🔴رئیسی جیرفت را به مقصد پایتخت ترک کرد 🔹رئیس جمهور که ظهر امروز برای بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب کرمان وارد این استان شده بود، ساعاتی قبل جیرفت را به مقصد پایتخت ترک کرد.
🔴احساس در کنار مردم‌ بودن دولت باید تداوم داشته باشد 🔹سید ابراهیم رئیسی: مردم باید حس کنند که دولتمردان در کنارشان هستند. هر مشکلی را با مشارکت مردم می‌توان حل کرد. پیش‎بینی‎های لازم باید انجام گیرد تا اگر دوباره نزولات آسمانی شاهد بودیم مشکل‌هایی پیش نیاید. 🔹وسایل منازل و دام مردم که در این سیل دچار مشکل شده باید در اقدامی فوری حداکثر طی ۱۰ روز آینده تامین شود تا مردم احساس نکنند مشکل‌شان ادامه‌دار خواهد بود.
🔴احداث سیل‌بند برای رفع مشکل سیل جنوب کرمان ضروری است 🔹رئیس جمهور در جمع مردم روستای سیل‌زده نهضت آباد از توابع شهرستان رودبار جنوب: جبران خسارت کشاورزان و دامداران توسط مسئولان انجام می‌شود. 🔹در کنار کارهای کوتاه مدت اقدامات بلندمدت نیز نیاز است که احداث سیل‌بندهای جیرفت است و جزو برنامه‌های دولت به شمار می‌رود. خسارت خانواده‌ها که اثاثیه منزل آنان دچار مشکل شده جبران می‌شود که در برخی نقاط آغاز شده و در حال تکمیل است.
🔴نیویورک تایمز: دیدار رئیسی و پوتین، نمایش اتحاد دو کشور در مقابل آمریکا بود.
📸گزارش تصویری | حضور رئیس جمهور در بین سیل‌زدگان جنوب کرمان
🔴از کرملین تا کرمان؛ خستگی برای پیگیری شبانه‌روزی منافع ملت معنا ندارد 🔹بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: از کرملین تا کرمان؛ هنوز رسانه‌های داخلی و خارجی مشغول ارائه و تحلیل اخبار سفر مسکو هستند که رئیس جمهور به مناطق سیل‌زده کرمان رفت. 🔹وقتی خدمت، تعهدی صادقانه‌ باشد، در پیگیری شبانه‌روزی منافع ملت، خستگی معنایی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصمیمات فوری سفر رئیس جمهور به مناطق سیل‌زده کرمان 🔹زینی‌وند، استاندار کرمان: رئیس جمهور دستوراتی را برای جبران خسارت به احشام و لوازم منزل سیل زدگان و همچنین بازسازی سیل بندهایی که دچار مشکل شده‌اند صادر کرد. 🔹تا فردا دسترسی مناسب به همه روستاها میسر خواهد شد.
🔴‌کشاورزی باید قراردادی انجام شود 🔹رئیس جمهور در بین مردم مناطق سیل‌زده جنوب کرمان: کشاورزی ما باید با پیش‌بینی و قراردادی انجام شود. تاکنون کشاورزی ما بدون پیش‌بینی و برنامه‌ریزی انجام می‌شد. 🔹به تمام کشاورزان از طریق دولت اعلام می‌شود که کالای مورد نیاز کشور چیست و همان تولید می‌شود. در جهاد کشاورزی به دنبال این هستند که تولید در حوزه کشاورزی با قرارداد انجام شود.