eitaa logo
دولت یاران خراسانی
57 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
390 ویدیو
0 فایل
🔸یاران دولت انقلابی و مردمی هستیم تا رسیدن به اهداف متعالی 🔸
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️رئیسی جمعه به اردبیل سفر می‌کند 🔹استاندار اردبیل اعلام کرد که رئیس جمهوری در هشتمین سفر استانی خود روز جمعه سفر یک روزه به این استان خواهد داشت
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیگیری مصوبات سفر استانی 40 روز گذشته رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی 🔹از بازگشایی بازارچه مرزی تا حل مشکلات بی آبی در استان 🔹سفر استانی رئیس جمهور 38 مصوبه داشت که تمامی مصوبات درحال پیگیری و اجرا میباشد.
♦️رئیسی: اجازه ندهیم جریان تجارت با حضور افراد غیرتاجر و سوداگر آسیب ببیند 🔹رئیس جمهور: ما به تجارت اعتماد داریم اما خود تاجران هم اجازه ندهند که این حرفه با صدور کارت بازرگانی به دست کسانی که هیچ نسبتی با تجارت و بازرگانی ندارند، دچار آسیب شود.
♦️رئیسی: ما اجازه نخواهیم داد صهیونیست ها ارتباط ما با همسایگان را دچار اختلال کنند 🔹ابراهیم رئیسی، رییس‌دولت:روابط با همسایگان برای ما اولویت دارد و اجازه نخواهیم داد صهیونیست‌ها ارتباط ما با همسایگان را دچار اختلال کنند.بیگانگان در منطقه به‌دنبال منافع توسعه‌طلبانه خود هستند و ما اجازه نخواهیم داد صهیونیست ها ارتباط ما با همسایگان را دچار اختلال کنند. 🔹حسن همجواری، ارتباط اقتصادی و تجاری و فعال شدن بازارچه های مرزی جزو برنامه ها و سیاست های جمهوری اسلامی است و تجارت کالایی با همسایگان می تواند به توسعه اقتصاد و ارتباط بیشتر با کشورهای منطقه کمک کند.ستاد احیای دریاچه ارومیه به زودی به شکل جدیدی فعال خواهد شد تا با کمک نمایندگان، مدیران استان و دغدغه‌مندان کار را دنبال کند و اقدامات لازم را انجام دهد.
♦️حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی همزمان با روز ملی صادرات با جمعی از صادرکنندگان موفق کشور دیدار و گفتگو کرد ‌‌ 🔹در این دیدار ۱۸ نفر از صادرکنندگان به تشریح دیدگاه‌ها و مشکلات حوزه صادرات پرداخته و ابراز امیدواری کردند تغییر نگرشی که با روی کار آمدن دولت سیزدهم در عرصه تولید و صادرات احساس می‌شود، منجر به جهش صادراتی شود. ‌‌ 🔹رئیس‌جمهور: برگزاری این جلسه در روز ملی صادرات پیام گویای حمایت دولت از همه صادرکنندگان و فعالان اقتصادی است و از وزیر صمت و همه مسئولان در دولت می‌خواهم به گونه‌ای عمل کنند که صادرکنندگان در عمل آثار حمایت دولت را ببینند. ‌‌ 🔹‌‌باید با صادرات محصولات باکیفیت به ابراز تمایل کشورهای مختلف برای گسترش مناسبات اقتصادی با ایران پاسخ دهیم. همچنین باید از خام‌فروشی فاصله بگیریم و به صادرات محصولات شرکت‌های پایین دستی و کوچک و محصولات با ارزش افزوده بالا توجه بیشتری کنیم. ‌‌ 🔹توسعه تجارت با همسایگان و موفقیت دیپلماسی اقتصادی در گرو حمایت از فعالیت‌های تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور است و ساز و کاری که در وزارت امور خارجه عملیاتی شده، می‌تواند این مسیر را تسهیل کند. ‌‌ 🔹صادرکنندگان باید از فرصت اتصال ایران به زیرساخت‌های اقتصادی آسیا که با عضویت دائم ایران در سازمان شانگهای ایجاد گردیده، به نحو احسن استفاده کنند. ‌‌ 🔹باور داریم ثبات در تصمیم‌گیری‌ها و پرهیز از اتخاذ تصمیمات لحظه‌ای یکی از مهم‌ترین پیش نیازها برای موفقیت تولید و صادرات است. ‌‌ 🔹ثبات در تصمیمات می‌تواند به فعالان اقتصادی قدرت پیش‌بینی و برنامه‌ریزی دهد و خلل در این ثبات، باعث مختل شدن روند سرمایه گذاری و تولید می‌شود. ‌‌ 🔹بازگشت ارز صادراتی به کشور اهمیت دارد و باید با دقت رصد و مدیریت شود و با متخلفان نیز به نحو مقتضی برخورد شود اما اعتقاد جدی داشته و دارم که صادرکننده نباید به سهولت متهم تلقی شود. ‌‌ 🔹دولت عمیقاً به فعالان عرصه تجارت اعتماد دارد و در کنار آن از تاجران و فعالان این عرصه انتظار دارد در زمینه صیانت از سلامت عرصه تجارت پیشگام باشند و اجازه ندهند اشخاص غیرمرتبط با دریافت و استفاده از کارت بازرگانی به اعتبار بازرگانان و تجار خدشه وارد کنند. ‌‌ 🔹صنعت لوازم خانگی کشور یکی از حوزه‌هایی است که به خوبی توانسته تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کند و تولیدکنندگان باید با تولید کالاهای باکیفیت و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی و البته قیمت مناسب، مانع اجحاف به مردم شوند.
🔴رستم کلنگ ساخت مسکن برای مردم را زمین میزند 🔹مهندس رستم قاسمی در حساب شخصی خود نوشت: هشتمین ایستگاه سفرهای استانی به دیار دلیرمردان رسید و فردا کلنگ آغاز ساخت(۴۰۰۰ مسکن)روستایی بر زمین خواهدخورد. وظیفه ما این است که در بزرگترین طرح ساخت مسکنِ تاریخ ایران،مقدمات لازم برای خانه دار شدنِ تمام مردم عزیز مطابق با توان مالی،فرهنگ و شرایط زندگیشان را مهیا سازیم.
♦️مصوبه سیاست های راهبردی رسانه‌ای ابلاغ شد 🔹رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سیاست‌های راهبردی رسانه‌ای در شرایط بحران‌های طبیعی مثل شرایط ظهور ویروس فراگیر کرونا» که در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
♦️رضایت ۷۲ درصدی ایرانیان از عملکرد رئیسی 🔹نتایج نظرسنجی گالوپ نشان می‌دهد ۷۲ درصد از شرکت‌کنندگان از عملکرد رئیسی رضایت دارند. واکسیناسیون گسترده کرونا یکی از دلایل افزایش رضایت ایرانی‌ها از عملکرد رئیس‌جمهور جدید ایران عنوان شده است. 🔹طبق گزارش گالوپ، افزایش دسترسی به واکسن‌ از منابع غیرغربی و تأکید دولت جدید به اقدام برای مقابله با بیماری همه‌گیر احتمالاً عامل افزایش اعتماد مردم ایران به دولت کشورشان بوده است.
♦️رئیس‌جمهور دو هفته آینده به یزد سفر می‌کند 🔹استاندار یزد: دو هفته آینده آیت‌الله رئیسی به استان یزد سفر می‌کنند و این سفر می‌تواند برای استان خیرات و برکات زیادی داشته باشد.
🔴رئیس جمهور وارد اردبیل شد 🔹️سید ابراهیم رئیسی در هشتمین برنامه سفر استانی خود برای بازدید از برخی پروژه‌های در دست اجرا و کلنگ‌زنی طرح‌های در دست اقدام وارد فرودگاه پارس آباد شد. 🔹️نشست با منتخبین و نمایندگان اقشار مختلف مردم و نخبگان از دیگر برنامه سفر رئیس جمهور به استان اردبیل است که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی نشست با منتخبین محدود خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گفت‌وگوی مردم با سید ابراهیم رئیسی در حاشیه سفر به اردبیل 🔹پیمانکار پول ما را خورده!
♦️دولت تمام تلاش خود را برای آبادانی کشت و صنعت مغان می‌کند 🔹رئیس جمهور در بازید از مجتمع کشت و صنعت مغان: دولت تمام تلاش خود را برای آبادانی کشت و صنعت مغان می‌کند. 🔹در حال حاضر کشت و صنعت مغان در اختیار دولت بوده و وجهی برای توقف و یا کند کردن توسعه وجود ندارد و دولت تمام تلاش خود را برای توسعه آن انجام خواهد داد. با وجود چنین مجموعه عظیمی بیکاری در منطقه و به خصوص شهرستان پارس‌آباد معنایی ندارد.