eitaa logo
هوش مصنوعی و محتواهای آموزشی فرهنگیان
643 دنبال‌کننده
309 عکس
1هزار ویدیو
461 فایل
معرفی نرم افزارها و اپلیکیشن‌های آموزشی، آموزش تولید محتواهای الکترونیکی، معرفی وب‌سایت‌های پرکاربرد برای فرهنگیان و...
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚معرفی بهترین نرم افزارهای آزمون ساز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پنج کار که نمی‌دانستید پینت می‌تواند انجامشان بدهد! ◀️ ابزار Paint در ظاهر یک برنامه فوق‌العاده ساده است که شاید این روزها کاربرد چندانی برای کاربران نداشته باشد. ◀️اما در این برنامه ساده امکانات جالبی تعبیه شده که ممکن است به کارتان بیایند.
شیوه نامه هدايت تحصيلي 1401-1400.pdf
2.31M
♦️شیوه نامه هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰
31.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️ فیلم آموزشی نحوه ثبت ارزشیابی نوبت اول دانش آموزان توسط آموزگاران در سامانه سیدا ♦️ آموزگاران محترم چنانچه در لیست شما نام دانش آموزی مشاهده نمی شود مدیر آموزشگاه انتخاب واحد را جهت دانش آموزان انجام نداده است .‌
🌐 نمره انضباط در سیدا نحوه درج نمره انضباط از طریق لیست کلاسی متوسطه اول ورود نتایج از طریق لیست کلاس انتخاب درس انضباط فقط در پایانی ثبت کنید درج اعداد 1،2،3،4 یا 5: ۱عالی ۲خیلی خوب ۳خوب ۴نیاز به تلاش ۵نیاز به نمره انضباط ندارد شما فقط عدد را وارد کنید در جمع نمرات نیز الزاما عددی را وارد کنید تا خطا ندهد. لازم به ذکر است اگر نمرات انضباطی دانش آموزان ،به صورت انفرادی ثبت کرده باشید، در لیست کلاسی انضباط این اعداد به طور خودکار در قسمت پایانی جایگزین خواهد شد.
28294311791488.docx
18.9K
⚡️متن شرح توصیفی ارزشیابی ابتدایی به صورت خلاصه تمام پایه های ابتدایی
2. در صفحه تنظیمات بر روی کلید Add a language کلیک کرده و زبان فارسی را از لیست انتخاب کنید .
3. همانور که مشاهده می کنید زبان فارسی به ویندوز اضافه شده است .
۳۲بیت_و_۶۴بیت هنگامی که یک ویندوز قابل نصب bootable ایجاد می کنید یا سیستم عامل را از دیسک نصب می کنید ، باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید یک سیستم عامل ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی را نصب کنید. اگر مطمئن نیستید معنی آن ها چیست ، ممکن است این سوال شما را گیج کند. و بدتر اینکه ، انتخاب گزینه اشتباه می تواند عملکرد سیستم شما را مختل کند. 📛بیایید تفاوت های بین ویندوزهای ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی را مورد بحث قرار دهیم ، و دفعه بعد که ویندوز را نصب می کنید ، با آگاهی بدانید کدام یک را انتخاب کنید. ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی : تفاوت چیست؟ 🔅این که آیا شما می توانید یک کپی از ویندوزهای ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی را نصب کنید به پردازنده داخل رایانه شما بستگی دارد.   🔆همانند ویندوز ، پردازنده های مدرن یا ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی هستند. ماشینهای ۶۴ بیتی می توانند اطلاعات بسیار بیشتری را به یکباره پردازش کنند و آنها را قدرتمندتر کنند.   اگر پردازنده ۳۲ بیتی دارید ، تنها گزینه شما نصب ویندوز ۳۲ بیتی است. برعکس ، در حالی که نصب ویندوز ۳۲ بیتی بر روی یک پردازنده ۶۴ بیتی امکان پذیر است ، باید ویندوز ۶۴ بیتی را اجرا کنید تا از مزایای CPU 64 بیتی استفاده کامل کنید.
۳۲بیت_و_۶۴بیت ویندوز ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی را نصب کنم؟ ♨️امروزه ، نصب های ۶۴ بیتی ویندوز بسیار رایج تر از نسخه های ۳۲ بیتی است. با این وجود ، آیا باید ویندوز ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی را نصب کنید ، بستگی به تنظیم فعلی شما دارد. ✅اگر یک رایانه شخصی جدید دارید ، به احتمال زیاد شامل نسخه ۶۴ بیتی ویندوز است. از آنجا که ۶۴ بیتی تا حد زیادی استاندارد است ، این روزها فقط ماشین های کم مصرف با پردازنده ۳۲ بیتی عرضه می شوند. ♻️وقتی در حال به روزرسانی نصب فعلی ویندوز هستید ، این یک داستان متفاوت است. اگر از نسخه قبلی به ویندوز ۱۰ ارتقا دارید ، ابتدا بررسی کنید که آیا پردازنده شما با استفاده از روش فوق ۶۴ بیتی است یا خیر. 🔰اگر اینگونه باشد ، هنگام ارتقا باید نسخه ۶۴ بیتی ویندوز را نصب کنید.  متأسفانه آنهایی که پردازنده ۳۲ بیتی دارند می توانند فقط به نسخه ۳۲ بیتی ویندوز ارتقاء دهند.
مزایای ویندوز ۶۴ بیتی چیست؟ ❌حالا که می دانید به ویندوز ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی احتیاج دارید ، استفاده از نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ۱۰ در واقع چه مزایایی برای شما دارد. 🛑بزرگترین تغییر این است که ویندوز x64 می تواند رم بسیار بیشتری نسبت به نسخه ۳۲ بیتی داشته باشد. سیستم عامل های ۳۲ بیتی شما را به استفاده از ۴ گیگابایت رم یا کمتر محدود می کند. بنابراین ، هر رمی که بیش از ۴ گیگابایت نصب کرده اید ، در ویندوزهای ۳۲ بیتی قابل استفاده نیست. سیستم های ۶۴ بیتی می توانند از حافظه رم بیشتری نسبت به آنچه در گذشته به شما نیاز دارند استفاده کنند (از نظر تئوری در حدود ۱۷ میلیون ترابایت). ⭕️در سیستم ویندوز ۶۴ بیتی ، شما همچنین متوجه دو پوشه برنامه های مختلف فایل در درایو سیستم خود خواهید شد. از آنجا که برنامه های ۳۲ بیتی ذاتاً با نرم افزار ۶۴ بیتی متفاوت هستند ، ویندوز آنها را جدا نگه می دارد. 💢بنابراین ، هر وقت نرم افزاری را که برای سیستم های x64 ساخته شده است نصب کنید ، به پوشه Program Files می روید . در عوض ، نرم افزار ۳۲ بیتی وارد Program Files (x86) می شود. در یک سیستم ۳۲ بیتی ، فقط یک پوشه Program Files را مشاهده خواهید کرد ، زیرا نمی تواند از نرم افزار ۶۴ بیتی استفاده کند. ⛔️ویندوز ۶۴ بیتی نیز ذاتاً ایمن تر است. بیشتر پیشرفت ها از ترفندهای سطح پایین فراتر از محدوده این بررسی است. یک مثال این است که ویندوز ۶۴ بیتی درایورها را امضا می کند. در حالی که این تغییرات سیستم عامل را در مقابل حمله مصون نمی کند ، اما یک معماری مدرن تر است که در اثر سوء استفاده های قدیمی از آن محافظت می شود.
انتخاب بین نرم افزارهای ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی ❎برخی از برنامه ها مانند Google Chrome و Microsoft Office با نسخه ۶۴ بیتی در دسترس هستند. این نسخه ها پیشرفت های گسترده ای را نسبت به نسخه های ۳۲ بیتی ارائه نمی دهند ، اما نسبت به همتایان ۳۲ بیتی کمی کارآمدتر و پایدار هستند. 🌐در یک سیستم ۶۴ بیتی ، اگر بین برنامه های ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی گزینه ای دارید ، برای بهترین کارآیی بهتر است با نسخه ۶۴ بیتی پیش بروید. اما هیچ مشکلی در اجرای برنامه های ۳۲ بیتی در یک سیستم ۶۴ بیتی وجود ندارد ، زیرا اکثر برنامه ها به هر حال نمی توانند از تفاوت ها استفاده کنند. ❇️با باز کردن Task Manager با Ctrl + Shift + Esc و چک کردن تب Proces ها می توانید ببینید که کدام برنامه در سیستم شما ۳۲ بیتی است . هر چیزی با (۳۲ بیتی) در کنار نام آن مشخص است.
مروری کلی بر قطعات سخت افزاری کامپیوتر و لپ تاپ پردازشگر (CPU): CPU مغز متفکر و هسته اصلی سیستم شما است. تمام پردازش‌های داخل کامپیوتر توسط CPU انجام می‌‍شود حافظه موقت (RAM): هر برنامه‌ای که اجرا می‌کنید اول وارد حافظه موقت دستگاه شما شده و آنجا با CPU تعامل می‌کند کارت گرافیک (Graphic Card): کارت گرافیک مسئول پردازش عملیات گرافیکی مثل کار با تصاویر، ویدئو، بازی، انیمیشن و غیره است حافظه ذخیره سازی یا هارد (Hard Disk): تمام فایل‌ها و اطلاعاتی که بعد از قطع برق در کامپیوتر باقی می‌مانند وارد هارد می‌شوند صفحه نمایش (Monitor): مسئول نمایش داده‌ها و خروجی بصری کامپیوتر است وسایل ورودی/خروجی (I/O): تمام وسایلی که برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده می‌شوند. مثل ماوس، کیبرد، پرینتر و غیره
روش اول: دیدن مشخصات کلی سیستم در ویندوز با Properties بر روی My computer یا This PC ( در ویندوز 10 ) راست کلیک کرده و آخرین گزینه یعنی Properties را انتخاب کنید
در این بخش اطلاعات اصلی کامپیوتر یا لپ تاپ خود مثل مدل و نوع CPU، مقدار حافظه RAM، نوع و نسخه سیستم عامل، وضعیت فعالسازی ویندوز و غیره را مشاهده خواهید کرد
روش دوم: دیدن مشخصات کامل سیستم در ویندوز با System information در مرحله اول باید وارد بخش System information ویندوز شوید. برای این کار 2 راه وجود دارد. تکنیک اول و ساده‌تر: در بخش start ویندوز، با تایپ بخشی از کلمه System information، خود ویندوز مسیر این بخش را مشخص کرده و با کلیک کردن روی آن می‌توانید وارد این قسمت شوید.
تکنیک دوم: با زدن کلیدترکیبی Win + R وارد Run شوید و آنجا msinfo32 را تایپ کنید
با وارد شدن به بخش System Information، به طور پیش فرض System Summary بالا می‌آید. اگر کمی دقت کنید می‌بینید که اطلاعات بسیار بیشتری نسب به Properties پیش روی شما قرار دارد. اطلاعاتی مثل نسخه بایوس، مدل مادربرد و غیره که در بخش قبلی مشاهده نمی‌کردید.
اگر به منو سمت چپ نگاه کنید، می‌بینید که 3 بخش کلی Hardware Resources، Components و Software Environment برای شما مشخص شده است. با کلیک روی هر کدام، زیرشاخه‌های دیگری باز می‌شود که اطلاعات جامع‌تری در خود دارند.