هدایت شده از سعیدیسم ✅
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با عرض معذرت از انتشار این کلیپ .
تماشای این فیلم برای افراد مجرد و جوانان زیر هیجده سال اصلا سفارش نمی شود.
زن های ولنگار و یا بی حجابی که فکر میکنند با وجود بی حجابی میتونند خودشون رو از آسیب ها حفظ کنند حتما به این سه دقیقه صحبت های این خانم به دقت گوش بدن.
این سه دقیقه سرنوشت واقعی زن محجبه ای هست که فکر میکرد اگر همراه با برخی افراد جامعه بی حجاب بشه در نگاه مردم متمدن تر جلوه میکنه اما پایان ماجرای غم انگیزی که برای وی اتفاق افتاد درسی هست برای همه ی بی حجابان و یا شل حجابانی که فکر می کنند با بی حجابی می توانند محبوب تر شوند.
دیدن این سه دقیقه برای همه ی خانمها به ویژه خانمهای بدحجاب و بی حجاب واجب هست.
✅ کانال #سعیدیسم :
https://eitaa.com/joinchat/748028099C062dd1f0bc
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
موضوع:
(زمین فریب دشمن،مربوط به مبانی روز)
زمان:پنجشنبه ۱۵ تیر ساعت ۲۱
سخنران:دکتر محمد رضا عزیزی (استاد دانشگاه جامع امام حسین )
🔹برای ورود روبیکا ثامن شهرستان فلاورجان لطف کنید وارد شوید 🌷
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
🔷محتوای ثامن ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فلاورجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🇮🇷
#یادداشت
🔺️ واقعه غدیر از مهمترین وقایع تاریخ اسلام است که در آن، پیامبر اسلام (ص) هنگام بازگشت از حجةالوداع در ۱۸ ذیالحجه سال دهم قمری در غدیر خم، امام علی (ع) را جانشین خود معرفی کرد. حاضران در آن واقعه که بزرگان صحابه نیز در میانشان بودند، با امام علی (ع) بیعت کردند.
🔺️ عظمت غدیر را باید در قرآن مشاهده کرد، آنجا که این آیه نازل شد: یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ. رسول خدا باید رسالت خود را با معرفی علی (ع) تکمیل میکرد. برای ادای این تکلیف پیامبر بر جایگاه مخصوص ایستاد و در خیل عظیم حاجیان خطبهای مفصل خواندند و علیبن ابیطالب (ع) را وصی و جانشین و امام بعد از خود معرفی نمودند.
🔺️ پیامبر در روز غدیر، پیروی از علی (ع) را مایه سعادت و مخالفت با او را عین شقاوت دانستند و فرمودند: هرکس با او مخالفت کند ملعون و هرکس تابع او باشد مورد رحمت الهی است و هرکس او را باور دارد مؤمن. خداوند هر که حرف او را بشنود و از او فرمان برد آمرزیده است.
🔺️ این کلام رسول خدا (ص) همواره در آیینه تاریخ اثبات شده و هرگاه فرهنگ غدیر، که همانا اطاعت از ولایت است، توسط مسلمانان نادیده انگاشته شده مسیر سعادت به شقاوت تبدیل شده است و این سنت الهی است ...
🔺️ عبور از غدیر و نادیده انگاشتن آن، زمینه غلبه بنیامیه، بنیعباس و حرج و مرجها را بر جامعه مسلمین هموار ساخت و بنابراین خلافت اسلامی از مسیر صحیح آن منحرف شد و به دست افرادی ظالم و جائر قرار گرفت که به اسم اسلام بر مردم حکمرانی کرده و اهداف شوم خود را با ظلم و ستیز پیش بردند. معاویه والیانی را بر ممالک و شهرهای اسلامی گماشت که هر کدام به نوبه خود ثروتهای مسلمین را به یغما بردند.
🔺️ احمد امین مصری مورخ اسلامی در کتاب فجر الاسلام آورده است: ((چون بنی امیه خلافت را به دست گرفتند، عصبیت همانند عصر جاهلیت به حال خود بازگشت))
🔺️ محمّد رشید رضا میگوید: «.. چگونه بنی امیه بعد از آن، حکومت اسلام را فاسد نمود و قواعد آن را خراب کرد و برای مسلمانان حکومت ابدی جعل نمود»
🔺️ آری عبور فرهنگ غدیر مسلمان را دچار اختلاف ساخت، و بالاترین ظلمها بر اهل بیت روا شد، امام حسین (ع) در صحرای کربلا به شهادت میرسد، در واقعه حره به تنهایی، بسیاری از مردم مدینه، از جمله ۸۰ تن از صحابه پیامبر (ص) و ۷۰۰ تن از حافظان قرآن کشته شدند و اموال و نوامیس مردم به غارت رفت.
🔺️ انقلاب اسلامی پرتوی از نور غدیر خم بوده و با انفجار نور در سال ۱۳۵۷، بساط سلطنت ستمشاهی برچیده شد. در حقیقت پیروزی انقلاب آن زمانی محقق شد که بر اساس فرهنگ غدیر، مردم انقلابی ایران، حول، ولی فقیه خود یعنی امام خمینی (ره)، با وحدت کلمه در مقابل رژیم ستم شاهی ایستادند و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند.
🔻استقامت در جنگ ۸ ساله، مواجهه با گروهکهای تروریستی، و پیشرفتهای بیسابقه در عرصههای مختلف حاصل پایبندی به فرهنگ غدیر است. در تاریخ انقلاب اسلامی نیز هر زمان پایبندی به فرهنگ غدیر بیشتر بوده است راه برای ملت بزرگ ایران روشنتر از هر زمان دیگری بوده است.
🔺️ اکنون نیز مواجهه با فرهنگ غدیر توسط دشمنان ادامه دارد و همیشه تاریخ دو انتخاب در مسیر امت اسلامی قرار دارد. راهی که در مواجهه با دین خداست و عدم اطاعت از ولایت و در مقابل آن بنیان مرصوص غدیریان قرار دارد. در حوادث بعد از مرگ مهسا امینی این صفبندی بار دیگر خود را نشان داد، اما ملت آگاه ایران راه غدیر را انتخاب کرد و اجازه نداد ایران جولانگاه دشمنان غدیر شود. تجسم فرهنگ غدیر را در راهپیمایی ۲۲ بهمن و نماز عید فطر، مردم به خوبی نشان دادند.
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #عید_الله_غدیر
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
هدایت شده از محتوای ثامن پیربکران
موضوع:
(زمین فریب دشمن،مربوط به مبانی روز)
زمان:پنجشنبه ۱۵ تیر ساعت ۲۱
سخنران:دکتر محمد رضا عزیزی (استاد دانشگاه جامع امام حسین )
🔹برای ورود روبیکا ثامن شهرستان فلاورجان لطف کنید وارد شوید 🌷
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
🔷محتوای ثامن ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فلاورجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از خبرگزاری بسیج پیربکران شهرستان فلاورجان
مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ عید سعید غدیر خم برتمام شیعیان جهان مبارک باد #خبرگزاری_بسیج_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_شهید_بهشتی_پیربکران
#ناحیه_مقاومت_بسیج_شهرستان_فلاورجان
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
.
♻️ دو خاطره شنیدنی از روحانی اهلسنت
🔰شریف زاهدی، روحانی اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید، در بیان خاطرات خود چنین می آورد:
1⃣ خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است. تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم.
مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟
از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود:
«مولانا» یعنی واجه؛ یعنی رهبر ما، پیشوای ما.
به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره بزرگانتان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (صلی الله علیه وآله) به معنای دوست آمده است!
2⃣ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد.
یک ساعت از رفتنش نگذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی.
گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو.
گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟
گفتم: میخواستم به تو بگویم: دوستت دارم.
گفت: همین!
گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم.
دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟
گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام ص دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمیکردند؟!
با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خندهداری زده است و اقرار کرد که پیامبر خدا - در جریان غدیر خم - میخواست نکته مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
(باید شیعه میشدم، خاطرات شریف زاهدی، ص ۱۳۸)
*الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أميرالمؤمنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.*
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
🇮🇷
📝 برنامه دشمن بیثباتسازی در داخل و انزوا در خارج است | در فتنه ۱۴۰۱ پنجاه سرویس اطلاعاتی دنیا میز مقابله با جمهوری اسلامی تشکیل دادند
🍃🌹🍃
🔻سردار مهدی سیاری، جانشین اطلاعات #سپاه:
🔸امروز بعد از گذشت ۴۴ سال از عمر انقلاب، دشمن بعد از فتنه ۱۴۰۱ به این جمعبندی رسیده که نمیتوانیم نظام را براندازیم و باید ایران را ضعیف کرده و اقتدار آن را بشکنیم لذا در برنامههای سال ۱۴۰۲ مساله بیثباتسازی را در داخل و انزوا را در خارج کشور برنامهریزی میکند.
🔹در فتنه سال گذشته جنگ ترکیبی و تمام عیار دشمن را دیدیم و بالغ بر ۵۰ سرویس اطلاعاتی دنیا میز مقابله با جمهوری اسلامی را تشکیل دادند که هدف اصلی آنها نابودی اسلام بود.
🔸با فتنه ۱۴۰۱ که در قالب یک جنگ ترکیبی شکل گرفت دشمن در بررسیها به این موضوع پرداخت که نظام جمهوری اسلامی ایران دارای سه ساحت مردمسالاری، کارآمدی و دینمداری است.
🔹سرویسهای دنیا اذعان کردند که در این ۴۰ سال به ۲ ساحت کارآمدی و مردمسالاری آسیب جدی وارد شده اما ساحت دینمداری توانسته نظام جمهوری اسلامی را حفظ کند لذا تا زمانی که دین مردم را از بین نبریم این نظام به قوت خود باقی است و نظام جمهوری اسلامی از عمق استراتژیک یک مکتب بزرگ برخوردار است.
🔺طراحی دشمن در سال گذشته تمرکز بر دین مردم بوده لذا موضوع حجاب را هدف قرار دادند و یکی از فتنهگران در جلسات ضد انقلاب گفته موضوع حجاب چیزی است که جمهوری اسلامی نه از آن عبور میکند و نه نمیتواند پیاده کند لذا مرکز ثقل همه اعتراضات باید #حجاب باشد.
هدایت شده از شهید قلم ،سید مرتضی آوینی
1.2M
پیام عید غدیر از یکی هنرمندان گروه فرهنگی هنری شهید آوینی
هدایت شده از سعیدیسم ✅
🚨 تو سهمی نداری؛ سهم تو رو قبلا خرج سطل آشغالایی کردیم که دوستات آتیش زدن
✅ کانال #سعیدیسم :
https://eitaa.com/joinchat/748028099C062dd1f0bc
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️مقدمه ای بر موضوع حجاب و عفاف در جهاد تبیین( در راستای موضوع بد حجابی های پس از غائله مهسا امینی و اغتشاشات مترتب بر آن تاکنون )
⏯ مفهوم حیا و عفاف و حجاب
🟢حیا، در لغت به معنای شرمساری و خجلت است.
_قرآن کریم بدون ذکر واژه حیا به موضوع و مفهوم آن اشاره کرده و می فرماید :«... الم یعلم بان الله سری...» آیا او نمی داند که خدا می بیند ؟
_امام صادق علیه السلام میفرمایند:« بدان که تو در پیشگاه کسی هستی که تورا می بیند ؛هرچند تو او را نمی بینی؟
_ بنابراین در حیا سه رکن اصلی وجود دارد: فاعل ،ناظر و فعل.
_زمانی حیا پدید می آید که رفتار کننده خود را در محضر ناظری ببیند.
🟢 مفهوم عفاف
_عفاف در معنای عرفی فارسی به معنای پاکدامنی است.و در لغت نامه دهخدا آمده به معنای پارسایی و پرهیزکاری و نهفتگی و پاکدامنی و خویشتن داری.
_راغب اصفهانی در تعریف عفت می فرماید :عفت حالت نفسانی است که مانع تسلط شهوت بر انسان می گردد.
_انسان عفیف کسی است که با تمرین و تلاش مستمر و پیروزی بر شهوت ،به این حالت دست یافته است.
🟢 مفهوم حجاب
_واژه حجاب در مفهوم لغوی به معنای حایل شدن و پوشاندن و مانع شدن و پرده و پوشش و مانع است.
_راغب اصفهانی در این مورد مینویسد:حجب و حجاب،منع از وصول در رسیدن دو چیز به همدیگر است »
_ بنابر این در مفهوم لغوی، حجاب را مانع شدن از طریق پوشاندن به دو چیز ،معنوی و مادی ،می گویند.
_شهید مطهری ره درباره مفهوم حجاب میفرماید:« ...معنای لغوی حجاب که در عصر ما این کلمه برای پوشش زن معروف شده است.،برای چیست؟ کلمه حجاب هم به معنای پوشش است و هم به معنای پرده و حاجب.این کلمه از آن جهت مفهوم پوشش می دهد که پرده وسیله پوشش است...استعمال کلمه حجاب در مورد پوشش زن یک اصطلاح نسبتا جدید است.در قدیم و مخصوصا در اصطلاح فقها کلمه «ستر »که به معنی پوشش است ،بکار رفته است...وظیفه پوشش که در اسلام برای زنان مقرر کرده است ،بدین معنی نیست که از خانه بیرون نروند. زندانی و حبس کردن زن در اسلام مطرح نیست... پوشش زن در اسلام این است که زن در معاشرت خود با مردان ،بدن خود را بپوشاند و به جلوه گری و خودنمایی نپردازد.
_مفهوم حقیقی حجاب ،ان نوع پوشش ،حریم ،مانع و حائلی است که در روابط و معاشرت زن و مرد وجود دارد و احترام و عزت هر دو را سبب میشود.حجاب در این مفهوم ،دو بعد ایجابی و سلبی دارد.
_که بعد ایجابی آن پوشش و حریم بین زن و مرد و بعد سلبی آن خودنمایی و جلوه گری نکردن در مقابل نامحرم است.
_بر همین اساس پوشش و رفتاری که به خودنمایی و جلوه گری و تحریک شهوات منجر شود حجاب محسوب نمی شود،و باید هر دو بعد ایجابی و سلبی ،همراه یکدیگر تحقق یابد...
👈ادامه در قسمت دوم ...
🖌سهراب خلیلی
تیرماه ۱۴۰۲