بسم الله
سی و چهارمین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙🌏سخنران جلسه :
جناب آقای علی صالحی
سخنگوی شورای شهر اصفهان
🖋موضوع جلسه:
بررسی عملکرد فرهنگی ،اقتصادی و اجتماعی شورای شهر اصفهان
و تغییر رویه های انجام شده در این شورا نسبت به شورای قبل
🕣تاریخ: چهارشنبه سی و یکم فروردین ساعت ۲۱:۳۰
🔶جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
💠 راهبردها و هشدارها
💠 تحلیلی بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام(قسمت اول)
📝 عزیز غضنفری
🔰 اولین توصیه رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار با کارگزاران نظام، تأکید بر مراقبت از افتادن به وادی پرمخاطره غرور، انفعال و خسته شدن از ایستادگی در مسیر حق است. این تذکر رهبر معظم انقلاب گویای یک واقعیت تلخ در کشور و خاصه در بین سیاستمداران به شمار میآید؛ برای نمونه، یکی از مصادیقی که هم اکنون جلوی چشم جامعه قرار دارد، رفتارهای عجیب و غریب یکی از رؤسایجمهور سابق است.
🔰 برای اولین بار رهبر حکیم انقلاب در سال ۱۳۸۵ درباره آن تذکر جدی دادند. ایشان بیان داشتند، ما خودمان باید مواظب باشیم حرفهایی که در تمجید و ستایش ما میزنند باور نکنیم، ما نگاه میکنیم به درون خودمان، نگاه میکنیم میبینیم نقصهای ما، مشکلات ما، کمبودهای ما، فریب نخوریم. این فریب خوردن انسان را در دام، دام غرور و گرداب غرور میاندازد، آنوقت دیگر انسان نجات پیدا نمیکند، اگر خودش را بد برآورد کرد.
🔰 مجدداً رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۸ در دیدار با هیئت دولت، عارضهای را که امروز برای رئیسجهمور سابق مشکلات اساسی ایجاد کرده است، هشدار دادند. ایشان فرمودند: مغرور نشوید، که اگر خدای نکرده غرور به سراغ ماها آمد، آن وقت انحرافها و انحطاطهای گوناگونی را در پیش پای خودمان خواهیم دید. مراقب باشید، این از آن دامهای بزرگ شیطان است. معمولاً بعد از پیروزیهای بزرگ، خطرهای بزرگ وجود دارد.
✅ در دیدار اخیر رهبر فرزانه انقلاب با کارگزاران نظام بار دیگر ایشان همان هشدارهای گذشته را به صورتی دیگر مطرح کردند و تأکید داشتند انفعال «مقدمه سقوط درونی و اجتماعی و کاری» انسان خواهد بود و با ایجاد توهم و بزرگبینی، فرد مسئول را از مردم دور میکند.
#ثامن
✅بصیرت
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅جهاد تبیین از منظر قرآن
👇لوازم تبیین (۷)
✅شجاعت
[سوره طه (20): آيات 45 تا 46]
قالا رَبَّنا إِنَّنا نَخافُ أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنا أَوْ أَنْ يَطْغى (45) قالَ لا تَخافا إِنَّنِي مَعَكُما أَسْمَعُ وَ أَرى (46)
(موسى و هارون) گفتند: پروردگارا! همانا مىترسيم كه او بر ضد ما تعدّى كند يا بر طغيان ادامه دهد (و بر آن بيفزايد).
(خداوند) فرمود: نترسيد، همانا من با شما هستم (و همه چيز را) مىشنوم و مىبينم
✳️ امام خامنه ای در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری۱۳۹۶/۱۲/۲۴
در آیهی دیگر که موسیٰ و هارون میگویند: اِنَّنا نَخافُ اَن یَفرُطَ عَلَیناِ اَو اَن یَطغی، فرعون این کار را بکند، خداوند میفرماید: قالَ لا تَخافا اِنَّنی مَعَکُماِّ اَسمَعُ وَاَری؛ ببینید چقدر این خوب است! من با شما هستم، میبینم، میشنوم، حواسم جمع است، مواظبتان هستم
✍#رجبعلی_بازیاد
🔰حرف روز
📌همه باید به دولت کمک کنیم
مروری کوتاه بر سرخط اخبار و تحلیلهای رسانهها و شبکههای اجتماعی منسوب به برخی از جریانها و گروههای سیاسی نشان از وجود سه رویکرد در قبال دولت سیزدهم و سیاستهای آن دارد؛
💠نکات تحلیلی:
1️⃣ رسانهها و جریانهایی که مخالفت آشکاری با دولت و هر نوع اقدام آن دارند. مرز فعالیت این دسته تنها بر مدار نگاه سیاسی و تداوم رقابت جناحی و البته مخالفت با رقیب میچرخد! در این هشت ماهی که دولت بر سر کار است، هرروز در رسانههای منسوب به جریانهای موسوم به اصلاحات و اعتدال، سوژهپردازیهایی میشود که آوردهای جز سیاهنمایی دیده نمیشود. این در حالی است که دولت سابق که مطبوع نظر آنها بود، تا لحظه آخر، خود را مسئول و پاسخگو ندانست و همواره دولت گذشته را مقصر وضع موجود معرفی میکرد!
2️⃣ گروه دوم، رسانهها و گروههایی هستند که تا دیروز خودشان را در مجموعهای بزرگ تعریف میکردند که دولت کنونی را متعلق به آن میدیدند؛ اما امروز با روشن شدن جهتها، سیاستها و ساختار و سازمان دولت، چون بهاندازهای که میپنداشتند، نتوانستند از مواهب و مناصب قدرت برخوردار شوند، خود را در مقابل دولت تعریف و بر تنور نقدها و سیاهنماییها و ناامیدسازی جامعه از دولت میدمند. پارهای از رادیکالهای موسوم به انقلابی و جریان انحرافی را در این دستهبندی میشود گنجاند. رسانههای منسوب به این جریانها بیشتر سودای قدرت دارند.
3️⃣ دسته سوم نگاهش فراتر از نگاه دشمنانه، جناحی و رقابتی به دولت کنونی است و اساساً دولت را با هر گرایش و دیدگاهی نماینده ملت میداند که وعدههایی به مردم داده و باید امروز همه برای تحقق آن وعدهها و شعارها و راهبردها، زمینهسازی و به دولت کمک کنند. این رویکرد به دنبال موفقیت دولت است و در تحلیلهای خود متوجه حساسیت و اهمیت شرایط و تنگناهایی که دشمنان برای آن ساخته و میسازند، هست. رسانهها و جریانهایی که با دیدگاهی فرصتمحور به دولتها با هر نوع گرایش و رویکردی نگاه میکنند، معتقدند فرصتی که در اختیار دولتها قرار دارد، تنها باید مصروف کار برای گرهگشایی و ایجاد وضعیت مطلوب برای مردم گردد. فرصت تازه شدن دولتها اگر توأم با نوآوری و خلاقیت بهمنظور خدماتدهی بیمنت و مسئولانه به مردم نشود، واجد هیچ ارزشی نیست.
البته همه ما و جریانهای سیاسی اگر میخواهیم کشور با سلامت و امنیت و با عزت از این پیچ تاریخی عبور کند، باید با نگاهی ملی و عقلانی به دولتی که امروز وسط میدان است و با انبوهی از مشکلات و مسائل به میراث رسیده از دولتهای گذشته و مسائل جدیدی که رقبا و دشمنان بیرونی ایجاد میکنند، دستوپنجه نرم میکند، هم کمک کنیم و هم اعتماد. در آن صورت مشمول این وعده الهی میشویم که «الیس الصبح بقریب».
✍ #فتحالله_پریشان
🔰گزارش روز
📌انتفاضه رمضانی در قدس!
انجام عملیاتهای استشهادی در سرزمینهای اشغالی و عدم مقابله مؤثر رژیم صهیونیستی با آن، موجب ایجاد چالشهای امنیتی برای این رژیم شده است؛ موضوعی که پاشنه آشیل دوام رژیم اشغالگر است و با ترک برداشتن آن، دیگر یهودی صهیونیستی حاضر نخواهد بود در سرزمینهای اشغالی بماند. هماکنون نیز بعد از افزایش عملیاتهای استشهادی فلسطینیان، آمار مهاجرت اشغالگران شدت قابلتوجهی یافته است. بروز چنین وضعیتی، انتقادهای جدی به دولت ائتلافی لاپید- بنت را افزایش داده و آن را در آستانه انحلال قرار داده است؛ طوری که نخستوزیر رژیم اشغالی راه چاره برای بقای خود در قدرت را در حمایت از اقدامات صهیونیستهای تندرو در سرزمینهای اشغالی دیده است تا آرای آنان را در سبد خود حفظ کند. نمونه این سیاست از سر استیصال دولت صهیونیستی را دیروز در مسجدالاقصی شاهد بودیم که برخی صهیونیستهای تندرو با حمایت نظامیان اشغالگر وارد حرم امن الهی شده و در آن رقص و پایکوبی کردند و برخی فلسطینیان معترض نیز مورد ضربوجرح قرار گرفتند.
💠گزاره خبری: برخی رسانههای صهیونیستی واقف به افول هیمنه رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی هستند و وضعیت موجود سرزمین فلسطین برای این رژیم را بحرانی ارزیابی میکنند. روزنامه «اسرائیل الیوم» از جمله آنهاست که مینویسد: «افزایش تهدیدهای امنیتی، تراکم روبه رشد شکستهای دولت فعلی، ترس به سبب وقوع جنگ غزه، شکلگیری موج مردمی در قدس و الاقصی و رویارویی نظامی با حزبالله منجر به این شده است که دولت از بحرانی غیرقابلانکار رنج ببرد».
💠گزارههای تحلیلی:
1️⃣ رژیم صهیونیستی در داخل سرزمینهای اشغالی از چالشهای متعددی در حوزههای فرهنگی، مهاجرت معکوس و اقتصادی رنج میبرد. وقوع عملیاتهای استشهادی چند وقت اخیر بر تشدید این چالشها بهویژه مهاجرت معکوس افزوده است. این در حالی است که این رژیم با ادعای امنیت پایدار، بسیاری از یهودیان جهان را به فلسطین اشغالی کشانده است.
2️⃣ بر اساس مطالعهای که در سال 2018 با عنوان «مهاجرت معکوس یهودیان و آینده وجود استعماری» منتشر شد؛ شمار کسانی که در دهههای گذشته اراضی اشغالی را ترک کردند به یک و نیم میلیون نفر میرسد و شاخصها نشان میدهد که عامل امنیتی مهمترین دلیل مهاجرت معکوس یهودیان است که این وضعیت بعد از دو جنگ رژیم صهیونیستی با حزبالله لبنان تشدید شد.
3️⃣ افول رژیم صهیونیستی از دید بسیاری از سیاستمداران و تحلیل گران صهیونیست نیز دور نمانده، چنانکه «یووال دیسکین» رئیس اسبق شاباک در این زمینه میگوید: «تجزیه داخلی اسرائیل در حال افزایش است و اسرائیل در نتیجه عوامل و تأثیرات داخلی تا نسل بعدی باقی نخواهد ماند».
4️⃣ رویکرد روبهزوال این رژیم باعث شده است که صهیونیستها برای بقای خود رو به حرکات نمایشی مانند شوی ارتباط با برخی دولتهای عربی خودفروخته راه بیندازند تا به این واسطه بر ناتوانیهای داخلی و بینالمللی خود سرپوش گذارند.
5️⃣ برخلاف روند رو به افول رژیم صهیونیستی، شاهد تقویت روزافزون مقاومت و گذار از انتفاضه و مبارزه با سنگ به تسلیحات مدرن در منطقه هستیم؛ قدرتی که باعث شد تا صهیونیستها در نبرد سیفالقدس در 2021، پس از چند روز ناتوانی در مقابله با گروههای مقاومت، درخواست آتشبس کنند.
🔶️نکته پایانی اینکه؛ از زمانی که بن گوریون در جمع دانشجویان صهیونیست اعلام کرد، «ملت اسرائیل!!! باید قلمرو خود را از فرات تا نیل توسعه دهد»، شاهد زوال قدرت صهیونیستها هستیم. بخش اعظمی از این زوال، مرهون اندیشه و گفتمان انسانساز امام خمینی(ره) است که با نهضت خود روح استقلالخواهی و عزتمندی را در بین ملتهای مسلمان احیا نمود.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | شیوههای جنگ نرم در بُعد اجتماعی
🍃🌹🍃
❌ قسمت دوم / #شایعهپراکنی
🔻 طبق آیات قرآن کریم، یکی از شیوههای دشمن، در عملیات روانی، پخش شایعات است (آلعمران/۱۷۳؛ نساء/۸۳؛ احزاب/۱۳ و...). شایعه شهادت نبی مکرم اسلام در جنگ احد، نمونه آن است که بر روحیه و رفتار مسلمین تأثیرِ بد گذاشت.
🔸 امروزه، یکی از روشهای مهم جنگ شناختی (نرم)، پخش «#شایعات» و اخبار#دروغ و #تهمت، در جامعه است که آسیبهایی جبرانناپذیر بر جای میگذارد.
🔹 از اهداف و انگیزههای شایعهسازان میتوان به القاي خوف و وحشت، تضعيف توان روحي مؤمنان، فريب افکار عمومي، ايجاد سستي در عزم و اراده نيروها، ايجاد اختلاف و تفرقه و غیره اشاره کرد.
🔺 راهکارهای قرآنی برای مقابله با شایعات:
1️⃣ عدم دخالت و اظهارنظر در اموری که انسان تخصص ندارد (اسراء/۳۶).
2️⃣ بررسی درستی و نادرستی اخبار و گزارشهای رسیده از سوی انسانهای فاسق (حجرات/۶).
3️⃣ از کنار شایعات بهآسانی نگذرید و آن را بازگو نکنید (نور/۱۵).
4️⃣ بازگوکنندگان شایعات و بهتانها مورد مواخذه خداوند قرار میگیرند (نور ۱۷)
✍️علی اکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
📝 #یادداشت | اهداف دشمن در جنگ نرم
🍃🌹🍃
🔻 در جنگ نرم دشمن در پی از پای در آوردن اندیشه و تفکر جامعه هدف است تا حلقه های فکری و فرهنگی آنرا سست کند و با بمباران خبری و تبلیغاتی در نظام سیاسی و اجتماعی حاکم، تزلزل و بی ثباتی را تزریق کند.
🔸 علت انتخاب جنگ نرم به جای جنگ سخت از طرف دشمنان:
۱- خسارت کم
۲- پنهانی و نامعلوم بودن
۳- وسیع بودن دایره نتایج
۴- عمیقتر بودن اثر گذاری
۵- کاهش امکان مقابله با آن
۶- پایین بودن تبعات روانی و تبلیغاتی
۷- مساعد بودن زمینه موفقیت
۸- ماهیت تفرقه انگیز بودن آن
🔺 داشتن روحیه قوی از جمله بزرگترین عوامل موفقیت جبهه حق در برابر ترفندهای دشمنان است به همین دلیل در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی امید بخشی به جامعه یک کلیدواژه راهبردی است که در #جهاد_تبیین باید مدنظر نیروهای ارزشی باشد.
✍امراله عباسی
⭕️ #امام_حسن_مجتبی عليه السلام:
💠ما أنَا بِمُذِلِّ المُؤمِنينَ و لكِنّی مُعِزُّ المُؤمِنينَ، إنّى لَمّا رَأَيتُكُم لَيسَ بِكُم عَلَيهِم قُوَّةٌ سَلَّمتُ الأمرَ لأِبقى أنا و أنتُم بَينَ أظهُرِهِم، كَما عابَ العالِمُ السَّفينَةَ لِتَبقى لأِصحابِها و كَذلِكَ نَفسِي و أنتُم لِنَبقى بَينَهُم؛
🔷من نه خوار كننده مؤمنان، بلكه #عزّت_بخش آنانم؛ وقتى ديدم شما در برابر #دشمن قدرتى نداريد، كار را به او واگذاشتم تا من و شما در ميان آنان باشيم، همچنان كه آن فرزانه [خضر (ع)] كشتى را سوراخ كرد، تا براى صاحبانش باقى بماند، و اين چنين است حكايت من و شما تا در ميان آنها باقى بمانيم.
📕ميزان الحكمه، ح ۱۰۵۱
بسم الله
سی و چهارمین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙🌏سخنران جلسه :
جناب آقای علی صالحی
سخنگوی شورای شهر اصفهان
🖋موضوع جلسه:
بررسی عملکرد فرهنگی ،اقتصادی و اجتماعی شورای شهر اصفهان
و تغییر رویه های انجام شده در این شورا نسبت به شورای قبل
🕣تاریخ: چهارشنبه سی و یکم فروردین ساعت ۲۱:۳۰
🔶جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
جهاد تبیین.متانت.MP3
6.65M
🌀 #نشست_صوتی
✅ موضوع : جهاد تبیین و تشریح ابعاد آن
🎙سخنران :جناب آقای یاسر متانت
#جهاد_تبیین
مذاکرات هسته ای.m4a
2.54M
✅#پرسش_و_پاسخ
❓ســــوال ۱ :
موارد مورد اختلاف تیم مذاکره کننده ایران با گروه ۱+۴در مذاکرات وین چیست؟
❓ســــوال ۲ :
ماجرای رفع تحریم سپاه در مذاکرات برجام چیست؟
🇮🇷
♨️نود و دومین جلسه گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع:جهاد تبیین و بررسی مسائل روز بهمراه پرسش و پاسخ
🌏سخنران این جلسه :
استاد گرامی جناب آقای دکتر میثم رضوانپور
کارشناس ارشد مسائل سیاسی اجتماعی
زمان: سه شنبه ۳۰ فروردین ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#جهاد_تبیین
#ثامن