eitaa logo
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
1.4هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
836 فایل
اخبار فرهنگی و دانشجویی، اطلاع رسانی برنامه‌ها و بخشنامه‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مى‌برد ⚠️ همه خانواده‌هاى ايرانى بايد اين‌گونه باشند 📝 رهبر انقلاب: من اين را مى‌خواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال خوابشان مى‌برد. خود من هم همين‌طورم. نه اين‌كه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مى‌كنم؛ تا خوابم مى‌آيد، كتاب را مى‌گذارم و مى‌خوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مى‌خواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مى‌كنم كه همه خانواده‌هاى ايرانى بايد اين‌گونه باشند. توقّع من، اين است. 📚بايد پدرها و مادرها، بچه‌ها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچه‌هاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند. 📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند. 📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶ 📖 💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📡كليپ صوتی| رهبر انقلاب: جای کتاب را هیچ چیز نمی‌گیرد 🎙بشنويد👇
http://www.ihaa.ir/vdcip5az.t1azrl6cc,b2t.sltz14.html دومین کارگاه آموزشی امنیت در فضای مجازی دانشکده علوم قرآنی قم دومین کارگاه آموزشی امنیت در فضای مجازی با موضوع: «مدیریت والدین بر فرزندان در فضای مجازی» را برگزار می کند.
نشست فرهنگی هنر و خانواده از منظر قرآن و روايات در فضاي مجازي توسط حجت الاسلام والمسلمين جناب آقاي دكتر مصطفي باهري زمان: دوشنبه 99/8/26 ساعت 13الي 14 دانشكده علوم قراني زاهدان
در رثای سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام شعری از مرحوم علامه طباطبایی (رحمه الله)
امروز یک شنبه 25 آبان ۱۳۹۹ 29 ربیع الاول ۱۴۴۲ 15 نوامبر 2020 🔸 سوره آل عمران آیه 130: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَأْكُلُوا الرِّبَا أَضْعَافًا مُضَاعَفَةً ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ای کسانی که ایمان آورده‌اید، ربا مخورید که دائم سود بر سرمایه افزایید تا چند برابر شود، و از خدا بترسید، باشد که رستگاری یابید.
💠 حدیث روز 💠 💎 ثمره عفو و گذشت 🔻رسول خدا صلي‌الله‌عليه‌وآله: تَعافَوْا تَسْقُطِ الضَّغائِنُ بَيْنَكُمْ 🌸 از يكديگر درگذريد تا كينه‌ها از ميانتان رخت بربندد. 📚 ميزان الحكمه، ج ۶، ص ۳۶۷
💠گمان نمی کنم عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین وجود داشته باشد. به مستضعفین و مستمندان و زاغه نشینان که ولی نعمت ما هستند خدمت کنید.
روحیّه‌ی جهادی را در خودتان تقویت کنید. روحیّه‌ی جهادی یعنی کار را برای خدا انجام دادن، کار را وظیفه‌ی خود دانستن، همه‌ی نیروها را در راهِ کارِ درست به میدان آوردن؛ این روحیّه‌ی جهادی است. برای اینکه این روحیّه‌ی جهادی در شما تقویت بشود، حضورتان در اردوهای جهادی خیلی خوب است. نگویید وقتمان تلف می‌شود؛ نه، بیشترین و بهترین استفاده از وقت همین است. درستان را بخوانید، پژوهشتان را بکنید، کارتان را بکنید، در اردوهای جهادی هم که در دوره‌ی سال، چند هفته‌ای انسان را مشغول می‌کند شرکت کنید. این شما را با متن مردم آشنا می‌کند، این شما را با مشکلات و معضلات جامعه که غالباً از چشم مسئولین دور می‌ماند، آشنا می‌کند. بعضی از مسئولین خبر از واقعیّت‌های جامعه ندارند، دُور خودشان و یک شعاع محدودی را فقط می‌بینند؛ [اینکه‌] در روستاها چه می‌گذرد، در شهرهای دور چه می‌گذرد، در خانواده‌های فرودست چه می‌گذرد، اینها را اصلاً ملتفت نیستند. این را من در طول این تجربه‌ی طولانی بیست سی ساله، مکرّر تجربه کرده‌ام؛ این را دیده‌ام در بعضی‌ها که به شما عزیزانم دارم عرض میکنم؛ خبر ندارند که چه هست. شما الان جوان هستید، نیرو دارید، حوصله دارید، وقت دارید، گرفتاری زیادی ندارید، از این فرصت استفاده کنید. یکی از فرصتها هم همین اردوهای جهادی است.
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، «سؤال مهر» حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب، سرپرست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دانشجویان دانشکده های علوم قرآنی طرح و اعلام شد. دانشجویان می توانند پاسخ های خود را تا تاریخ 16 آذر 1399 به رایانامه soalmehr@quran.ac.ir ارسال کنند. نتایج مسابقه در پایان آذرماه اعلام خواهد شد و به 5 نفر برتر کارت هدیه 200 هزار تومانی تقدیم می شود. متن «سوال مهر» به این شرح است: با توجه به اهانتی که به قرآن و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم شده است و با توجه به شأن و جایگاه علمی دانشگاه، چه کارهایی را می توانیم به عنوان دفاع از پیامبر و پاسخ علمی به این اهانت ها داشته باشیم؟ دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇 اینستاگرام: 🆔 https://www.instagram.com/quran.ac.ir/ سروش: 🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir ایتا: 🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
حضرت علی علیه السلام می فرماید: در عجبم از مردمی که به غذای جسم خویش چه بسیار اهمیت می دهند، اما نسبت به کتاب و مطالعه برای تغذیه روح آنان است این چنین بی اعتنا و بی توجه هستند!
جلسه شورای فرهنگی. دانشکده علوم قرآنی ملایر -24 آبان 99
🌺 سلسله جلسات پرسش و پاسخ قرآنی 🌺 ✅ بصورت آنلاین، یکشنبه های هر هفته از 20 الی 21 (جلسه دوم؛ ۲۵ آبان) 🔸 با حضور استاد ارجمند جناب دکتر مجید چهری، عضو محترم هیئت علمی علوم قرآنی کرمانشاه 👥 حضور برای همگان آزاد است، لطفا جهت ورود، بصورت میهمان (Guest) نام و نام خانوادگی خود را بصورت انگلیسی وارد کنید. http://82.99.217.99/Kermanshah 👈 جهت ورود به این سامانه لازم است نرم افزار Adobe Connect را نصب کنید‌. 👇 دانلود دو نسخه اندروید و ویندوز: b2n.ir/828794 (ویندوز) lish.ir/1HiF (اندروید)
انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار می کند: 📣"کارگاه پروپوزال نویسی" ارائه دهنده: دکتر سیدعبدالله اصفهانی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ ساعت۱۲:۳۰_۱۳:۳۰ پخش زنده به آدرس http://82.99.217.99/amol در سامانه الکترونیکی دانشگاه (ادوب کانکت) 👇 متقاضیان محترم، پس از کلیک کردن بر روی آدرس لطفا در قسمت guest، نام خود و دانشکده را به صورت وارد نمایید؛ به عنوان مثال: Mahdi,Mahdavi,Amol @quran_amol دانشکده علوم قرآنی آمل @daneshkadeamol
محمد‌تقی جعفری مشهور به علامه جعفری (۱۳۰۴ - ۱۳۷۷ش)، از علمای شیعه در قرن ۱۵ هجری قمری، حکیم، فیلسوف، متکلم، فقیه و اصولی، در سال 1304 متولد شد. او شاگرد آیت الله مرتضی طالقانی بود و سراسر عمر خود را در تحصیل، تدریس و پژوهش و تحقیق سپری کرد. علامه جعفری بیش از ۸۰ جلد کتاب تالیف کرده است. جبر و اختیار، شرح نهج‌البلاغه، شرح مثنوی معنوی و وجدان، از معروف‌ترین آثار اوست. علامه جعفری چندین بار با «برتراند راسل» در مورد مسائل فلسفی نامه‌نگاری داشته و با «روژه گارودی»، «پروفسور عبدالسلام» و «پروفسور روزنتال» گفتگوهایی داشته است. علامه جعفری در 25 آبان سال 1377 درگذشت.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
محمد‌تقی جعفری مشهور به علامه جعفری (۱۳۰۴ - ۱۳۷۷ش)، از علمای شیعه در قرن ۱۵ هجری قمری، حکیم، فیلسوف،
مقام معظم رهبری(مدظله): آن عالم بزرگ و متعهد در طول بیش از چهل و پنج سال از هنگامی که پس از تکمیل تحصیلات عالی و ممتازِ خود قدم در وادی تألیف و تحقیق و تعلیم نهاد، آثار علمی با ارزشی پدید آورد و تفکر فلسفی را در دائره‌یی وسیع از مستفیدان و تحسین کنندگان جهانی خود، ارتقاء بخشید. پس از پیروزی انقلاب نیز همواره افکار سازنده‌ی او در زمینه معارف دینی و نگاه فلسفی به مسائل اسلامی، با استقبال فرزانگان و تشنگان علم و معرفت روبه‌رو می‌گشت. سخنرانیهای پر مغز این دانشمند عالی‌قدر که سرشار از نکته‌های عمیق و درسهای به یاد ماندنی برای نسل جوان و دانش پژوه کشور بود، در شمار حسنات علمی و فکری دوران حاضر محسوب می‌گردد و خاموشی این چراغ فروزان حقاً خسارتی بزرگ برای جویندگان معارف عمیق اسلامی به شمار می‌آید.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
محمد‌تقی جعفری مشهور به علامه جعفری (۱۳۰۴ - ۱۳۷۷ش)، از علمای شیعه در قرن ۱۵ هجری قمری، حکیم، فیلسوف،
💠علامه جعفری و ماجرای دیدار با حضرت علی علیه السلام 🔸در نجف بود که ماجرای دیدارش با امام علی (ع) رخ داد و بسیاری آن را از زبان خودش شنیده‌اند: 🔹شب ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) وقتی جمع کوچکی از طلاب دور هم نشسته بودند و صحبت‌ها به آنجا می‌رسد که یکی از طلاب در روزنامه عکس دختری را با عنوان "زیباترین دختر روزگار" نشان می‌دهد و می‌پرسد اگر شما را مخیر کنند بین اینکه با این دختر به طور مشروع و قانونی ازدواج و هزار سال هم زندگی کنید، یا اینکه جمال علی(ع) را مستحباً زیارت و ملاقات کنید، کدام را انتخاب می‌کنید. همه دیدار با امام علی (ع) را مستحب می‌شمرند و زندگی با آن زن را انتخاب می‌کنند. علامه شرح می‌دهد که حتی نتوانسته نگاهی به کاغذ بیندازد و آن را به نفر بعدی رد کرده است. بُغضی کرده بود و حس می‌کرد یک حالت خیلی عجیبی به او دست داده است. می‌گوید: تا آن وقت همچو حالتی ندیده بودم. شبیه به خواب و بیهوشی بلند شدم. حالت غیر عادی. یک دفعه دیدم یک اتاق بزرگی است، یک آقایی نشسته در صدر مجلس، تمام علامات و قیافه‌ای که شیعه و سنی درباره امام علی (ع) نوشته در این مرد موجود است. یک جوانی پیش من در سمت راستم نشسته بود. پرسیدم این آقا کیست؟ گفت: این آقا خود علی (ع) است، من سیر او را نگاه کردم. آمدم بیرون، رفتم همان جلسه، کاغذ رسیده دست نفر نهم یا دهم، رنگم پریده بود. نمی‌دانم شاید مرحوم شمس‌آبادی بود، خطاب به من گفت: آقا شیخ محمدتقی شما کجا رفتید و آمدید؟ نمی‌خواستم ماجرا را بگویم، اگر بگم عیششان بهم می‌خورد، اصرار کردند و من بالاخره قضیه را گفتم و ماجرا را شرح دادم، خیلی منقلب شدند.» ▪️علامه گفته بود «بعد از جریان دیدار با امام علی‌(ع)، کتاب‌ها را که باز می‌کردم فکر می‌کردم؛ اینها را من قبلاً خوانده‌ام.»
🔴⚫️🔵 اولین نشست مشترک انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی تهران و خمین " کارگاه مأخذشناسی و کارگاه آشنایی با کتابخانه های دیجیتالی" 📌مدرسین : حجت الاسلام دکتر سید محمد اسماعیلی ( دانشکده علوم قرآنی خمین) جناب آقای عظیم عظیم پور (دانشکده علوم قرآنی تهران) 🕓 زمان: دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ساعت ۱۰ الی ۱۲ پخش زنده به آدرس: http://82.99.217.99/tehran در سامانه الکترونیکی دانشگاه (ادوب کانکت) 🔴 ⚫️ توجه: متقاضیان محترم، پس از کلیک کردن بر روی آدرس لطفا در قسمت guest، نام خود و دانشکده را به صورت کامل وارد نمایید؛ 🔻 همراه با اهدا 📃 _دانشجویی
امروز دوشنبه 26 آبان ۱۳۹۹ 30 ربیع الاول ۱۴۴۲ 16 نوامبر 2020 🔸 سوره آل عمران آیه 131: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 وَاتَّقُوا النَّارَ الَّتِي أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ و بپرهیزید از آتش عذابی که برای کافران مهیا ساخته‌اند.
💠 حدیث روز 💠 💎عفو و بخشش در کلام أمیرالمؤمنین علی (ع) 🔻امام علی (ع): فاَعطـِهمْ من عفوِکَ وَ صفحکَ مثلَ الَّذی تحِّبُ اِنْ یعطـِیکَ اللّهُ منْ عفوِه وَ صَفْحِهِ. 🌸 آنان (مردم) را از عفو و اغماض خویش برخوردار ساز، بگونه ای که دوست می داری خداوند تو را از عفو و اغماض خویش برخوردار سازد. 📚 نهج البلاغه، ص ۹۹۳ ‌
💠امروز قدرت در دست اشخاصی است که از انسانیت بهره ندارند. قدرت خودش یک کمال است. خدای تبارک و تعالی قادر است، لکن چنانچه قدرت به دست اشخاص فاسد برسد همین کمال را به فساد می‌کشانند. دنیا امروز گرفتار این است که قدرت در دست اشخاصی است که از انسانیت بهره ندارند.
💠راه برافراختن پرچم تمدّن نوین اسلامی 🔸راهش تربیت نسلی است با یک خصوصیّاتی که آن خصوصیّات این‌ها است؛ یک نسلی باید به وجود بیاید شجاع، باسواد، متدیّن، دارای ابتکار، پیش‌گام، خودباور، غیور؛ چنین نسلی لازم داریم. بایستی ایمان داشته باشد، سواد داشته باشد، غیرت داشته باشد، شجاعت داشته باشد، خودباوری داشته باشد، انگیزه‌ی کافی برای حرکت داشته باشد، توان جسمی و فکریِ حرکت داشته باشد، هدف را در نظر بگیرد، چشم را به اهداف دور متوجّه بکند و به تعبیر امیرالمؤمنین «اَعِرِ اللهَ جُمجُمَتَک»؛ زندگی خودش و وجود خودش را بگذارد در راه این هدف و با جدّیّت حرکت کند؛ در یک کلمه یعنی یک موجود انقلابی.
⚫️🔴🔵 📸 🕖 دوشنبه: ۱۳۹۹/۰۸/۲۶ 📌برگزاری اولین نشست مشترک " کارگاه ماخذشناسی و کارگاه معرفی کتابخانه های دیجیتالی" با همکاری انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی تهران و خمین : 🔹- کارگاه اول: ماخذشناسی توسط جناب آقای دکتر سیدمحمد اسماعیلی از دانشکده علوم قرآنی خمین به مدت ۷۵دقیقه ( از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۱:۱۵) برای دانشجویان ارائه گردید و در پایان کارگاه دانشجویان سوالات خود را مطرح نمودند و ایشان به سوالات پاسخ دادند. 📃سرفصل های کارگاه: تعریف تحقیق - پیش نیاز های تحقیق ۱.محقق: داشتن نیروی محقق ماهر و مطلع از فنون ۲.بودجه:تخصیص منابع مالی لازم ۳.ابزار تحقیقاتی :تحقیق علمی بدون ابزار لازم امکان پذیر نیست 4.فراغت لازم برای محقق(زمانی،فکری) ۵. ضوابط و مقررات مالی و اجرایی 📚-روش های دستیابی به منابع: ۱.کتابشناسی ها ۲.‌فهرست مقالات ۳.نمایه ها ۴. کتابخانه ۵. فهرست تحقیقات مراکز مختلف ۶.کتابچه چکیده های موسسات علمی و دانشگاهی ۷. مجموعه مقالات ۸. مصاحبه ۹. آرشیوها ۱۰. سیستم های اطلاع رسانی رایانه ای 📌برگزاری کارگاه دوم توسط استاد جناب آقای عظیم عظیم پور از دانشکده علوم قرآنی تهران "کارگاه معرفی کتابخانه های دیجیتالی و آشنایی با نرم افزار های مشکاة الانوار و جامع التفاسیر و پایگاه های اطلاع رسانی " ( از ساعت ۱۱:۱۵ الی ۱۱:۴۵) به مدت ۳۰ دقیقه.