eitaa logo
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
1.3هزار دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
840 فایل
اخبار فرهنگی و دانشجویی، اطلاع رسانی برنامه‌ها و بخشنامه‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
⭕️ مهمترین شبهات کرونایی به لحاظ محتوا و حجم‌رسانه‌ای و پاسخ آنها (1) شبهه ۱ : مخفی‌کاری ایران د
⭕️ مهمترین شبهات کرونایی به لحاظ محتوا و حجم‌رسانه‌ای و پاسخ آنها (2) شبهه ۲: 🔷آمار رسمی مبتلایان، بهبودیافتگان و تلف شدگان کرونا در ایران با آمار غیررسمی تفاوت فاحشی دارد؛ در حالی که جمهوری اسلامی اصرار دارد مردم اخبار و آمار را تنها از طریق وزارت بهداشت و صدا و سیما دنبال کنند، اکثر مردم به سبب بی‌اعتمادی به نظام، آمار و اخبار را از طریق فضای مجازی دنبال می‌کنند! 🔷 پاسخ: اولا؛ حوادث هولناکی مثل زلزله، سیل، بیماریهای فراگیر، ... از مسائلی است که ترس، اضطراب و دلهره فراگیری را در میان مردم موجب می‌شود و نظم و امنیت جامعه را به خطر می‌اندازد. گسترش رسانه‌های مجازی در کنار مزیت‌های خود، آسیب‌های بزرگی را ایجاد می‌کنند. فضای مجازی امکان انتقال پیام‌های جعلی یا تحریف‌شده، که در بیش‌تر موارد همراه با شگردهای رسانه‌ای است، را به شکل بسیار گسترده‌ای ایجاد کرده است؛ به طوری که امکان تشخیص پیام درست از غلط، به ویژه برای مردم عادی، بسیار مشکل و حتی گاهی غیرممکن است. این واقعیت گاهی جامعه بزرگی را به سوی بحران و جنگ داخلی می‌کشاند. 🔸این ویژگی رسانه‌های مدرن به خطاهای ذهنی و در نتیجه اشتباهات محاسباتی مردم منجر شده و تحلیل‌های غلط و قضاوت‌های نادرست و واکنش‌های رفتاری خطرناک وا می‌دارد. چنین شیوه‌های رسانه‌ای مخربی، در شرایط بحران از جمله بلاهای طبیعی که به خودی خود، اضطراب و دلهره آور است و جامعه بیش از هرزمان دیگری به آرامش، امنیت و قضاوت صحیح نیاز دارد، حائز اهمیت مضاعف است. به همین سبب در شرایط بحران، همواره باید مرکز رسمی و واحدی کنترل و مدیریت اخبار اطمینان‌بخش را در دست داشته و از پراکندگی ذهنی و خطاهای تحلیلی مردم جلوگیری کند. در اکثر کشورهای جهان ساز و کارهایی برای انتشار اخبار درست و تفکیک آن از اخبار غلط طراحی می‌شود و راهبرد عقلانی و درستی است. بنابر این اصرار نظام به توجه مردم به اخبار زسمی و پرهیز از دنبال کردن منابع نامعتبر در فضای مجازی، قطعه‌ای جورچین مدیریت صحیح بحران است. علت تفاوت فاحش میان آمار رسمی و غیررسمی، علاوه بر اشراف اطلاعاتی منابع دولتی بر واقعیات، تعهد نظام به ارائه آمار و اخبار صحیح است؛ چیزی که در منابع ناشناس و نامعتبر وجود ندارد و این منابع با اهداف و اغراض خاص سیاسی و اقتصادی هرگونه خبر جعلی و تحزیف شده‌ای را منتشر می‌کنند. ♦️ ثانیا؛ اطمینان عمومی به آمار و اطلاعات نهادهای رسمی از یک جهت به میزان مشروعیت مردمی نظام و از جهت دیگر تأیید سازمان های بین المللی بستگی دارد؛ نظامی که از سطح بالای مشروعیت برخوردار است، طبیعتا به همان نسبت، مردمی تلقی شده و اطمینان‌ مردم به اخبار و تحلیل‌های از سوی نهادهای رسمی نظام افزایش می‌یابد. خواهد داد. جمهوری اسلامی ایران از پشتوانه مردمی مطلوبی برخوردار است و طبیعتا اکثریت مردم برای دریافت اخبار به منابع معتبر داخلی مراجعه می‌کنند. 🔺مضاف بر اینکه سازمان‌های بین‌المللی که عمدتا تحت سلطه قدرت‌های استکباری است و گزارش‌های منفی آن‌ها درباره ایران به علت احتمال مغرضانه چندان قابل اعتماد نیست، فرایند مقابله نظام اسلامی با موضوع ویروس کرونا را، فرایندی صحیح و مؤثر اعلام می‌کنند. 🔸سازمان بهداشت جهانی با تأیید مواضع ایران در خصوص مقابله منطقی با کروناویروس، تمام صحنه‌سازی‌ها و دروغ پردازی‌های ضدانقلاب را رد کرده و بر درستی گزارش‌های ایران مهر تأیید زده است. «تدروس آدانوم» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی ادعای «پنهان‌کاری» ایران در ارتباط با آمار قربانیان ویروس کرونا جدید (کووید-۱۹) را رد کرد.
☑️ فتوای مراجع تقلید درباره روزه اولی‌هایی که توان روزه گرفتن را ندارند
🖋 | به قلم محمدحسین ابراهیمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده قم 💠 کرونا؛ نمایان شدن چهره واقعی غرب و نمایش مهربانی و ایثار ملت ایران کرونا همان اندازه که چهره واقعی فرهنگ غرب را نمایان کرد، باعث شد تا صحنه‌های کم نظیری از محبت، مهربانی، ایثار و از خودگذشتگی ملت ایران که برگرفته از فرهنگ اسلامی است بار دیگر نمایان شود. 📌 مشروح یادداشت در : fna.ir/ex1f3m
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ /روزه گرفتن در دوران نقاهت 🔷س 3987: آیا کسی که دوران نقاهت را سپری میکند میتواند روزه بگیرد؟ 📕حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده.
💠کانال مجازی مشاوره و سلامت ویزه برادران و خواهران دانشکده علوم قرآنی ملایر 🔷برادران می توانند سئوالات خود را از طریق شماره تماس جناب آقای گودرزی 09124221145 و یا ارسال پیام از طریق این لینک @drgoudarzi اقدام نمایید. لینک کانال برادران : http://eitaa.com/joinchat/4123983918C4c6f270aa6 🔷خواهران هم می توانند سئوالات خود را از طریق شماره تماس سرکار خانم کربلایی 09301809894 به صورت صوتی و یا ارسال پیام اقدام نمایید. لینک کانال خواهران: https://eitaa.com/joinchat/4123983918C4c6f270aa6
💯بسیج دانشجویی دانشکده برگزار می‌کند. ✨رقابت=رفاقت، دقت-سرعت. 🌐مسابقه‌ی برخط(آنلاین) «مفاتیح الحیاة». 📚با محوریت قرآن کریم، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه. 💫ویژه دانشجویان دانشکده علوم قرآنی مشهد مقدّس کارشناسی(۹۶،۹۷،۹۸) و کارشناسی ارشد(۹۷،۹۸) ⁦♦️⁩قوانین مسابقه: ۱: به دلیل این‌که فرصت مطالعه‌ی متن برای همه‌ی دانشجویان فراهم شود؛ شروع رقابت و شرکت در مسابقه از دوشنبه تا آخر هر هفته‌ی ماه مبارک رمضان می‌باشد. ۲: هر دانشجو فقط یک بار می‌تواند شرکت کند. ۳: در صورت برابری امتیازها ملاک برنده شدن، زمان ارسال پاسخ‌ها می‌باشد. 🔷سوالات و منبع: هر هفته‌ی ماه مبارک رمضان ۱۲ تا ۱۵ صفحه به همراه پیوند(لینک) سوالات در اختیار دانشجویان قرار خواهدگرفت. ⁦♦️⁩توجه: پیوند سوالات در تاریخ شروع رقابت فعال خواهد شد. 🎁جوایز: نفر اول: 80 هزار تومان نفر دوم: 70 هزارتومان نفر سوم: 50 هزار تومان اهدای جوایز: عید مبارک سعید فطر
اهداء اقلام بهداشتی بسیج دانشجویی استان قم به دانشکده علوم قرآنی نماینده بسیج دانشجویی استان قم با حضور در دانشکده علوم قرآنی قم ۵۰۰ عدد ماسک و دستکش یک بار مصرف به کارکنان دانشکده اهدا کرد.
ماهنامه الکترونیکی گزارش فعالیت های فرهنگی و دانشجویی، بهمن و اسفند 98
امروز پنجشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۲۹ شعبان ۱۴۴۱ 21 آوریل 2020 🌴🔸 سوره بقره آیه ۲۱۳: 🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 🌱 بسم الله الرحمن الرحیم 🌱 كَانَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِيِّينَ مُبَشِّرِينَ وَمُنْذِرِينَ وَأَنْزَلَ مَعَهُمُ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِيَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ فِيمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ وَمَا اخْتَلَفَ فِيهِ إِلَّا الَّذِينَ أُوتُوهُ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَتْهُمُ الْبَيِّنَاتُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ فَهَدَى اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا لِمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ مِنَ الْحَقِّ بِإِذْنِهِ وَاللَّهُ يَهْدِي مَنْ يَشَاءُ إِلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ مردم امتى يگانه بودند پس خداوند پيامبران را نويدآور و بيم‏ دهنده برانگيخت و با آنان كتاب [خود] را بحق فرو فرستاد تا ميان مردم در آنچه با هم اختلاف داشتند داورى كند و جز كسانى كه [كتاب] به آنان داده شد پس از آنكه دلايل روشن براى آنان آمد به خاطر ستم [و حسدى] كه ميانشان بود [هيچ كس] در آن اختلاف نكرد پس خداوند آنان را كه ايمان آورده بودند به توفيق خويش به حقيقت آنچه كه در آن اختلاف داشتند هدايت كرد و خدا هر كه را بخواهد به راه راست هدايت مى ‏كند.
💠 حدیث روز 💎 خدا ظاهر این اشخاص را اصلاح می‌کند 🔻امام علی علیه‌السلام: مَنْ أَصْلَحَ سَرِيرَتَهُ، أَصْلَحَ اللَّهُ عَلَانِيَتَهُ ✅ آن كس كه درون و باطن خويش را اصلاح كند، خداوند ظاهرش را اصلاح می‌نمايد. 📚 نهج‌البلاغه، حکمت ۴۲۳ ‌ ‌