✅جلسه هماهنگی ستاد ملی اربعین دانشگاهیان برگزار شد.
کلیه دانشگاه های سراسری وزارت علوم و وزارت بهداشت،دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه های ستادی پیام نور،فرهنگیان،علمی کاربردی،فنی و حرفه ای ،سازمان جهاد دانشگاهی، ستاد عتبات دانشگاهیان و با محوریت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دبیری سازمان بسیج دانشجویی در این ستاد حضور دارند.
✅مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری:
همه دستگاههای آموزش عالی برنامه ریزی های لازم جهت نقش آفرینی منسجم دانشجویان در برنامه بزرگ فرهنگی اربعین را فراهم آورده اند.
✅اهم مباحث مشترک ستاد ملی اربعین دانشگاهیان:
👌دانشگاههای استان های مرزی آماده خدمات رسانی به زائران در قالب مواکب بین راهی هستند .
👌پیرو هماهنگی های بعمل آمده با صندوق های رفاه دانشجویی تسهیلات وام برای کلیه دانشجویان وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است.
👌طی بخشنامه های ارسالی به کلیه مراکز آموزش عالی، غیبت دانشجویان شرکت کننده در آیین پیاده روی اربعین موجه می شود.
👌برنامه های فرهنگی پیش از سفر، حین از سفر و پس از سفر تدارک دیده شده است.
قال الصادق علیه السلام:
☘️ «لیسَ نَبِیٌّ فِی السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرضِ إِلَّا وَ یَسأَلُونَ اللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى أَن یُؤذَنَ لَهُم فِی زِیَارَةِ الحُسَینِ علیهالسلام فَفَوجٌ یَنزِلُ وَ فَوجٌ یَعْرُجُ...»
🌸«هیچ پیامبرى در آسمانها و زمین نیست مگر اینکه مىخواهند خداوند متعال به آنان رخصت دهد تا به زیارت امام حسین علیه السلام مشرف شوند، چنین است که گروهى به کربلا فرود آیند و گروهى از آنجا عروج کنند.»
📚 مستدرکالوسایل/ج10/244
💐💐 زیارت با معرفت و با حال کربلای ارباب، در ایام اربعین، نصیبتان باد. الهی آمین
✍️ به مناسبت هفته دفاع مقدس
🇮🇷روستای میغان، استان سمنان.
🖌شاید کمتر کسی نام و نشانی از «میغان» شنیده باشد و یا شناختی در مورد آن داشته باشد. روستای میغان که دومین روستای پر شهید کشور بود اکنون مدتی است که طبق اعلام بنیاد شهید بعد از شهر نامیده شدن روستای فردو به پرشهیدترین روستای کشور با توجه به تراکم جمعیت تبدیل شده است.
🌹روستای میغان بزرگترین روستای بخش بسطام دهستان خرقان است که در سرشماری سال 1395 بزرگ ترین روستای استان سمنان هم نامگذاری شده است. 🌷این روستا در شهرستان شاهرود قرار گرفته است و از زمان مبارزات انقلابی تا کنون 97 شهید داشته که در راه آرمانهای انقلاب اسلامی جانشان را تقدیم کردهاند. همه 97 شهید این روستا طی مبارزات داوطلبانه و در صحنه درگیری به شهادت رسیدهاند و هیچ کدام متعلق به وقایع بمباران یا حوادث تروریستی دسته جمعی نیستند.
☀️اولین شهید میغان در روز 22بهمن 57 و آخرین آن در امنیت پایدار سال 95 در زاهدان به شهادت رسیدهاند.
یاد شهیدان وطن زنده باد ...
سایت جامع دفاع مقدس
🔺سلام دلاور سرزمينم
اين روزها به نام توست...بنام رشادتها و جانفشانيهات.
و ميدونم اين روزها عطر خاطرات دوستان شهيدت در ذهنت ميپيچه... و شايد آه و حسرتي هم...!
درسته روزگار ،خيلي عوض شده...درسته كه بوي تعفن، تضاد و تزوير همه جا رو گرفته...ولي اينها باعث نميشه،ياد شماها و كاري كه كردين از يادمون بره.
هنوزهم وجود شماها براي اين سرزمين بركته و شما تموم غيرت سرزمينمون هستيد.
همچنان عاشق و برقرار باشي...!
روزت مبارك رزمنده...
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ "به دشمنتان محبت کنید.."
🔴 خاطره عجیب دکتر منافی وزیر بهداری جنگ در مورد نگاه امام به مجروجین عراقی
‼️سستی در تحصیل علم
🔷س 1769: سستی و تنبلی در تحصیل علم و تلف کردن وقت چه حکمی دارد؟ آیا حرام است؟
✅ج: تضييع وقت به بطالت و بيکاری دارای اشکال است و دانشجو تا وقتی که از مزايای مخصوص دانشجويی استفاده میکند بايد از برنامههای درسی مخصوص دانشجويان متابعت کند و الا استفاده از آن مزايا از قبيل شهريه و کمک هزينه و غيره برای او جايز نيست.
📕منبع: khamenei.ir
28.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکست دشمنان در جنگ هشت ساله علیه ایران
📚چهره ها و جلوه های حق و باطل در کربلا(1)
🔰عاشورا تابلویی برای عبرت تاریخ است و مخاطب آن نه فقط مسلمانان و شیعیان، که تمام کسانی که فطرت انسانی دارند. شاخصه های مسیر حق و باطل در تابلوی کربلا در قالب چهره های حاضر در دو جبهه مصداق یافت.
🔶عبدالله بن عمر از شخصیتهای مورد توجه زمان خود بود. جزو چند تنی است که معاویه درباره آنها به یزید توصیه خاص کرده بود. معاویه به یزید گفت او در ابتدا با تو بیعت نخواهد کرد، ولی بالاخره به تو خواهد پیوست. خود گفته بود خواهان اختلاف نیست و اگر همه مردم بیعت کنند، بیعت میکند. خود را زاهد نشان میداد، سعی میکرد هر جا پیامبر نماز خوانده است، نماز بخواند. با هر جنگی مخالف بود. میگفت من در هیچ جنگی شرکت نمیکنم، و پشت سر هر کسی پیروز شود نماز میخوانم!
✳️امام علی(ع) ویژگی او را چنین معرفی کردند: نه حق را یاری و نه باطل را خوار و نابود کرد.
هنگام حرکت امام حسین(ع) به سمت کربلا، دعوت او را اجابت نکرد، ولی از حضرت خواست اجازه دهد، جای بوسه گاه پیامبر (ص) در سینه امام(ع) را ببوسد.
❇️سالها پس از واقعه کربلا، شبانه به سراغ حجاج بن یوسف رفت و اظهار کرد میخواهد بدون بیعت با امام حق نمیرد. حجاج نیز پایش را از رختخواب بیرون آورد و گفت با پایم بیعت کن!!
⚠️مقدس مأبانی که به ظواهر دین اهمیت میدهند ولی باطن دین و ولایت را درک نمیکنند، سعی میکنند با میانه روی چهره صلح طلب و محبوب همگان از خود بسازند، بین خطوط حرکت کرده و مرزهای حق و باطل را کمرنگ جلوه میدهند، بالاخره به ولایت شیطان خواهند مُرد.
🔰احنف بن قیس تمیمی مردی دارای نفوذ کلام و مؤثر بود. در جنگ صفین و نهروان از یاران و فرماندهان سپاه حضرت علی(ع) بود. هنگامی که معاویه خواست برای یزید بیعت بگیرد بزرگان را جمع آوری کرد و نظرشان را جویا شد. احنف پاسخ داد: اگر میدانی صلاح کار امت اسلام در این است چنین کن، با ما مشورت مکن، شأن ما گفتن «سمعاًَ و طاعة» است!
✅از معدود کسانی است که امام حسین(ع) در جریان کربلا مستقیماً به او نامه نوشت، ولی احنف سرباز زد. پس از عاشورا نیز به عبدالله بن زبیر گروید و در مقابل مختار قیام کرد.
⚠️غیاب مبنای معرفتی، سبب میشود انتخابهای صحیح نیز پایدار نبوده و همراهی مقطعی با جبهه حق، اثر ماندگار نداشته باشد. حق را به خاطر حق خواستن، هدایت بخش خواهد بود.
👤عبدالله محمدی
استادیار مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
مداحی شور سیدرضا نریمانی - حب الحسین یعنی سلام خدا- کانال عشاق الحسین.mp3
12.14M
🎤 مداحی کربلایی سید رضا نریمانی مداحی زیبای حب الحسین یعنی سلام خدا حب الحسین سعادت شهدا
✅ برپایی موکب اوقاف استان قم در سامرا
خدمترسانی به زائران اربعین در ۲۳ روز
🔸معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف استان قم گفت: موکب این اداره کل بیست و سه روز و در شهر سامرا در خدمت زائران حسینی خواهد بود.
http://www.qomnews.ir/news/82228
گزارش مختصری از اقدامات حضرت آیتالله خامنهای در هفته اول جنگ
تابستان سال ۵۹ تنشها و درگیریهای مرزی بین ایران و عراق بالا گرفته بود و افزایش تحرکات مرزی و تغییرات آرایش نظامی خبر از آغاز تهاجمی بزرگ میداد. در تاریخ ۲۶ شهریورماه ۵۹ صدام در صفحه تلویزیون عراق ظاهر شد و ضمن پارهکردن عهدنامه ۱۹۷۵ حُسنِ همجواری ایران و عراق، گفته بود: «ما به این پایبند نیستیم؛ حقوق اعراب در اینجا ضایع شده و من به دنبال احقاق این حق هستم.» ساعت ۱۴ روز دوشنبه سی و یکم شهریور فرودگاههای اهواز، کرمانشاه، تهران، همدان، سنندج، اصفهان و تعدادی دیگر از شهرهای ایران توسط جنگندههای عراقی بمباران شد. در هفتهی اول جنگ شهرهای مختلف مرزی مثل سرپل ذهاب، مهران، سومار و نفتشهر به تصرف عراق درآمد. حضرت آیتالله خامنهای -عضو شورای انقلاب، نماینده مجلس و نمایندهی حضرت امام خمینی رحمهالله در شورای عالی دفاع- جزو انقلابیونی بودند که نقش مهمی در تحولات روزها و ماههای ابتدایی جنگ ایفا کردند. آنچه در ادامه میآید گزارشی است که مختصری از اقدامات حضرت آیتالله خامنهای در هفت روز ابتدایی دفاع مقدس را روایت می کند:
۱. سخنرانی در وضعیت بمباران
آیتالله خامنهای نمایندهی امام در شورای عالی دفاع، ظهر روز سی و یکم شهریور برای سخنرانی در کارخانهای در اطراف فرودگاه مهرآباد حاضر شده بود. با وجود بمباران فرودگاه، ایشان به ایراد سخنرانی در جمع کارگران پرداخته و سپس راهی جلسهی سران کشور در ستاد مشترک میشوند.
«من شخصاً خودم در یک کارخانهاى رفته بودم که سخنرانى کنم و در حالى که نشسته بودیم و منتظر بودیم که وقت سخنرانى بشود، کارخانه هم نزدیک فرودگاه مهرآباد بود ناگهان صداى عجیبى و حرکاتى در پنجرهها و درها و اینها که ناشى از موج انفجار بود را شنیدم و برادران پاسدارى که با من بودند رفتند بیرون بلافاصله و آمدند خبر آوردند که چند هواپیماى شکارى را در آسمان دیدند که بمب روى فرودگاه مهرآباد و جاهاى دیگر پرتاب کرد و طبعاً من سخنرانى را که لازم بود تقویت روحیهى آن کارگرها هم باشد انجام دادم، سریعاً آمدم به محل ستاد مشترک که اطاق جنگ در آنجا بود و نشستیم به بحث و بررسى این رویداد غیر منتظره با بقیهى مسؤولین کشور که آن وقت همه بودند، از رئیس جمهور و نخست وزیر و رئیس مجلس شوراى اسلامى و رئیس دیوان عالى کشور و اینها تا همهى مقامات نظامى که ذیربط بودند.»
ادامه دارد...
گزارش مختصری از اقدامات حضرت آیتالله خامنهای در هفتهی اول جنگ
۲. پیام نمایندهی امام در شورای عالی دفاع به مردم
آیتالله خامنهای که در ۲۰ اردیبهشت همان سال به همراه شهید دکتر مصطفی چمران توسط حضرت امام خمینی رحمهالله به عنوان نمایندگان ایشان در شورای عالی دفاع منصوب شده بودند، پیامی کوتاه صادر نمودند که از رادیو و تلویزیون منتشر گردید:
«ملت مسلمان و انقلابى ایران! برادران و خواهران! دولت دست نشانده و مزدور عراق تجاوز هوایى را به حریم جمهورى اسلامى ایران آغاز کرده و به چند پایگاه هوایى حمله نموده است. ما تاکنون نخواسته بودیم حمله را آغاز کنیم، اما ارتش جمهورى اسلامى تجاوز این بعثىهاى دست نشانده را تحمل نمىکند و درس تلخى به صدام خواهد داد. مردم عزیز ما باید خونسردى و متانت خود را حفظ کنند. هرگونه شایعه را که احیاناً ضد انقلاب منتشر مىکند نفى کنند؛ به پادگانهاى نظامى نزدیک نشوند و در انتظار لحظهى انجام مسؤولیت همگانى که از سوى رهبر عظیم الشأن محول خواهد شد باشند. هم اکنون نیروهاى رزمندهى ارتش جمهورى اسلامى ایران، در زمین و هوا و دریا به نبرد سرگرمند. نتایج متعاقباً به اطلاع ملت ایران خواهد رسید. ۵۹/۶/۳۱»
عصر همان روز جلسهای با حضور مسئولان سیاسی و نظامی کشور در ستاد مشترک ارتش به منظور بررسی چگونگی برخورد با تجاوز نظامی عراق تشکیل میشود. آیتالله ریشهری که آن زمان در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش حضور داشته، بخشی از این جلسه را اینگونه روایت میکند: «در آن جلسه پیشنهاد شد یکی از اعضای شورای انقلاب به جبهه برود تا از نزدیک بر کارها نظارت داشته باشد، نخستین کسی که این پیشنهاد را پذیرفت آیتالله خامنهای بودند که در آن وقت ایشان عضو شورای انقلاب، امام جمعهی تهران و نماینده امام در شورای عالی دفاع بودند. ایشان فرمودند: من می روم.»
#هفته_دفاع_مقدس
جملهای در وصیتنامهی امام عزیزمان هست که هرگز نباید آن را فراموش کنیم. ایشان فرمودند: آن عاملی که انقلاب را به پیروزی رساند، همان عامل، انقلاب را تداوم خواهد داد. یعنی اتکال به خدا و ایمان مردم به اسلام و تصمیم قاطع بر انجام وظیفهی الهی و اسلامی و وحدت کلمه، رمز پیروزی و تداوم انقلاب است. این، یک درس همیشگی برای همهی ماست.
۱۳۶۸/۴/۲۱
#دفاع مقدس
#کوچه شهید
#شهید
#غزل
جاده مانده است و من و این سر باقیمانده
رمقی نیست در این پیکر باقی مانده
نخل ها بی سر و شط از گل و باران خالی
هیچ کس نیست در این سنگر باقی مانده
توئی آن آتش سوزنده ی خاموش شده
منم این سردی خاکستر باقی مانده
گرچه دست و دل و چشمم همه آوار شده
باز شرمنده ام از این سر باقی مانده
روزو شب گرم عزاداری شب بوهاییم
من و این باغچه ی پرپر باقی مانده
شعر طولانی فریاد تو کوتاه شده
در همین اسب و همین خنجر باقی مانده
پیش کش باد به یک رنگی ات ای پاک ترین
آخرین بیت در این دفتر باقی مانده
تا ابد مردترین باش و علمدار بمان
با توام ای یل نام آور باقی مانده
سعید بیابانکی