eitaa logo
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
1.4هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
1.1هزار ویدیو
821 فایل
اخبار فرهنگی و دانشجویی، اطلاع رسانی برنامه‌ها و بخشنامه‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز چهارشنبه 15 فروردین 1403 23 رمضان 1445 3 آوریل 2024 🔸 سوره يوسف آیه 65: ّ🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 «وَلَمَّا فَتَحُوا مَتَاعَهُمْ وَجَدُوا بِضَاعَتَهُمْ رُدَّتْ إِلَيْهِمْ ۖ قَالُوا يَا أَبَانَا مَا نَبْغِي ۖ هَٰذِهِ بِضَاعَتُنَا رُدَّتْ إِلَيْنَا ۖ وَنَمِيرُ أَهْلَنَا وَنَحْفَظُ أَخَانَا وَنَزْدَادُ كَيْلَ بَعِيرٍ ۖ ذَٰلِكَ كَيْلٌ يَسِيرٌ» و هنگامی که متاع خود را گشودند، دیدند سرمایه آنها به آنها بازگردانده شده! گفتند: «پدر! ما دیگر چه میخواهیم؟! این سرمایه ماست که به ما باز پس گردانده شده است! (پس چه بهتر که برادر را با ما بفرستی؛) و ما برای خانواده خویش موادّ غذایی می‌آوریم؛ و برادرمان را حفظ خواهیم کرد؛ و یک بار شتر زیادتر دریافت خواهیم داشت؛ این پیمانه (بار) کوچکی است!»
حضرت امام جعفر صادق سلام الله علیه: «مَن رَقَّ وَجهُهُ رَقَّ عِلمُهُ» آن كه خجالت بكشَد، دانشش كم مى‌‏شود. الكافي، ج 2 ص 106
شماها در فكر باشيد كه‌ اگر از اين‌ ضيافت‌ درست‌ بيرون‌ آمديد آن‌ وقت‌ عيد داريد. عيد مال‌ كسي‌ است‌ كه‌ در اين‌ ضيافت‌ راه‌ يافته‌ باشد، استفاده‌ كرده‌ باشد از اين‌ ضيافت‌. همان‌ طوري‌ كه‌ شهوات‌ ظاهري‌ را بايد ترك‌ بكند، از شهوات‌ باطني‌ كه‌ بالاترين‌ سد راه‌ است‌ براي‌ انسان‌، بايد از اينها جلوگيري‌ كند. تمام‌ اين‌ مفاسدي‌ كه‌ در عالم‌ حاصل‌ مي‌شود، براي‌ اين‌ است‌ كه‌ در اين‌ ضيافت‌ وارد نشده‌اند يا اگر وارد شده‌اند استفاده‌ نكرده‌اند.
سعى کنیم از این فضاى معنویّت و صفا که در ماه رمضان در سطح جامعه عمومیّت دارد، براى ارتباطات صحیح و معنوى میان خودمان و دیگران استفاده کنیم و تصمیم‌هاى درست بگیریم، اقدامهاى درست بکنیم؛ خوشبینى را، اعتماد را، ایجاد محبّت را، خیرخواهى نسبت به یکدیگر را در ارتباطات خودمان دخالت بدهیم، و این بهره را از ماه رمضان ببریم که در روابط اجتماعى و روابط انسانى یک تلطیفى به‌وجود بیاوریم.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 «آموزش چرایی احکام» جلسه بیست و هشتم: احکام امانتداری در اسلام ❓سؤالات مسابقه 🖋 سوال اول: کدام گزینه در تعریف امانت صحیح تر است؟ 1) مالی که دیگری در اختیار انسان قرار می دهد که انسان هم آن را نگه دارد و هم از آن استفاده کند. 2) مالی که دیگری در اختیار انسان قرار می دهد که انسان آن را تا زمان خاصی نگه دارد و از آن استفاده نکند. 3) مالی که در اختیار انسان قرار می گیرد که انسان می تواند از آن استفاده کند. 4) مالی که از دیگران قرض گرفته است 🖋 سوال دوم: حدیث «اَداءِ الاَمانَةِ تَشْرِک النَّاسَ فی اَمْوالِهِمْ هکذا .....» از کدام معصوم می باشد؟ 1) امام صادق علیه السلام 2) امام رضا علیه السلام 3) امام باقر علیه السلام 4) امیرالمومنین علیه السلام 🖋 سوال سوم: کدام گزینه از احکام امانت محسوب می شود؟ 1) اگر در نگهداری از امانت افراط و تفریط شود شخص امانتدار ضامن نیست 2) اگر امانت به درستی نگهداری شده باشد و امانت از بین برود در هر صورت شخص امانت دار ضامن می باشد 3) شخص باید به خوبی از امانت نگهداری کند و باید مکان مناسب برای نگهداری از آن فراهم نماید 4) اگر شخصی در محافظت از امانت کوتاهی کرده باشد ضامن نیست ✅ پاسخ کامل‌تر را به صورت یک عدد سه رقمی تا ساعت 24 امشب (15 فروردین) به شماره 10008254 پیامک کنید؛ مانند 123 ✅ شرکت برای عموم آزاد و حداقل سن شرکت در مسابقه 15 سال است. 🌱🌱 همراه با سه جایزه 1/500/000 ریالی به قید قرعه ✳️ معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ┄┅┅✿💠🌺🌼🌺💠✿┅┅┄ @farhangidaneshjooei
🎉 برندگان مسابقه چرایی احکام شرعی: جلسه بیست و هفتم با سلام و عرض تبریک پاسخ صحیح مسابقه جلسه بیست وهفتم ماه مبارک رمضان: 244 نفر اول: 5570***0936 نفر دوم: 7532***0938 نفر سوم: 1329***0901 منتخبین محترم، جهت دریافت هدیه نقدی خود ، لطفا مشخصات زیر را از طریق پیامرسان ایتا به این آی دی ارسال فرمایید:👇👇 @yas1405 نام و نام خانوادگی: تاریخ تولد: کدملی: شهر محل سکونت: شماره کارت بانکی: شماره تلفن همراه (شماره ای که با آن پیامک ارسال شده): ✳️ معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ┄┅┅✿💠🌺🌼🌺💠✿┅┅┄ @farhangidaneshjooei
امروز پنجشنبه 16 فروردین 1403 24 رمضان 1445 4 آوریل 2024 🔸 سوره يوسف آیه 66: ّ🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 «قَالَ لَنْ أُرْسِلَهُ مَعَكُمْ حَتَّىٰ تُؤْتُونِ مَوْثِقًا مِنَ اللَّهِ لَتَأْتُنَّنِي بِهِ إِلَّا أَنْ يُحَاطَ بِكُمْ ۖ فَلَمَّا آتَوْهُ مَوْثِقَهُمْ قَالَ اللَّهُ عَلَىٰ مَا نَقُولُ وَكِيلٌ» گفت «من هرگز او را با شما نخواهم فرستاد، تا پیمان مؤکّد الهی بدهید که او را حتماً نزد من خواهید آورد! مگر اینکه (بر اثر مرگ یا علّت دیگر،) قدرت از شما سلب گردد. و هنگامی که آنها پیمان استوار خود را در اختیار او گذاردند، گفت: «خداوند، نسبت به آنچه می‌گوییم، ناظر و نگهبان است!»
اباعبدالله حضرت امام صادق سلام الله علیه: «إِنَّ مِنْ أَكْبَرِ الْكَبَائِرِ عِنْدَ اللَّهِ الْيَأْسَ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ وَ الْقُنُوطَ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ وَ الْأَمْنَ مِنْ مَكْرِ اللَّهِ» همانا از بزرگ‌ترین گناهان کبیره، مأیوس شدن از رحمت خداوند و ناامیدی از رحمت او و خود را ایمن دانستن از مکر خداوند، است. الکافی، ج‏2، ص544
ماه مبارک به منزله یک ساعتی است که کوکش بکنند و خودکار تا مدتی که این کوک است باشد. این ماه مبارک باید این جور باشد که مردم را تا ماه مبارک دیگر حفظ کند، بعد ماه مبارک دیگر بیاید از سر گرفته بشود و این برای این است که باید ما در این ضیافت وارد شده باشیم و من امیدوارم که وارد شده باشیم.
من و شما هم استغفار میکنیم و گاهی میگوییم: استغفرالله ربّی و اتوب الیه؛ استغفار ما را نگاه کنید، استغفار امام سجّاد را [هم] نگاه کنید. ما هم دعا میخوانیم؛ تضرّع ما در دعاهایمان را نگاه کنید چه جوری است، تضرّع امیرالمؤمنین در آن مناجات یا تضرّع امام حسین در دعای عرفه یا تضرّع امام سجّاد در صحیفه سجّادیه را نگاه کنید؛ او کجا، ما کجا؛ امّا او هزار برابرِ ما در تضرّع جدّیتر است؛ در استغفار جدّیتر است.