#نماز_شب
نماز شب را ترک نکنید ولو اینکه قضایش را بخوانید
واقعاً بدون توجّهات معنوی نمیشود، بدون توسّل، بدون دعا، بدون نماز شب، بدون مراجعه و خواندن صحیفهی سجادیه نمیشود. اگر چنانچه آدم بخواهد ارتباط قلبی خودش را، ارتباط معنوی خودش را با خدا حفظ نکند و مراقبت نکند از آن، کار پیش نمیرود.
🔹 خدا رحمت کند، مرحوم حاج احمدآقا میگفت نیمهی شبها که امام پا میشود گریه میکند، دستمالهای معمولی کفایت نمیکند که اشکهایش را پاک کند، حولهی دست و رو خشک کنی امام دمِ دستش میگذارد که اشکهایش را با آن پاک کند؛ خدا هم به او توفیق داد، کمک کرد، به خاطر همین معنویّت.
🔸 من توصیه میکنم نماز شب را تا آنجایی که میتوانید، ولو یک وقتی هم نتوانستید، مثلاً قضایش را [بخوانید]، ترک نشود؛ یعنی دنبال کنید اینها را، اینها خیلی اثر میگذارد، نورانیّت میدهد به شما و آن وقت این نورانیّت، به شما کمک میکند در پیدا کردن راه.
۱۳۹۷/۱۲/۱۳
شرط خروج زن از منزل در ضمن عقد نکاح
💠 سؤال: آیا زن در ضمن #عقد_نکاح می تواند شرط کند #اجازۀ_خروج از خانه به دست خودش باشد؟
✅ جواب: اگر شرط کند که به طور کلی #خروج_از_منزل به دست خودش باشد، این شرط باطل است، ولی اگر شرط کند که برای برخی از کارهای مجاز مثل رفتن به محل کار، بدون اجازه خارج شود، اشکال ندارد.
#احکام #نگاه_حرام
💠سوال: با توجه به الزام آزمايش عدم اعتياد که با نمونهگيرى ادرار زوجين مشخص مىشود، فرد کارمند موظف به نگاه مستقيم به عورت فرد مراجعهکننده است و زوجين هم بايد جهت حصول اطمينان عورت خود را باز بگذارند، تکليف و وظيفه شرعى ناظر آزمايشگاه و زوجين را ذکر فرماييد.
✅جواب: کشف عورت ديگران و نگاه کردن به آن و وادار کردن صاحب عورت به کشف عورت در برابر ديگران، جايز نيست مگر آنکه ضرورتى مثل رعايت قانون و يا معالجه، آن را اقتضا کند.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
آیت الله جوادی آملی: راهکار اسلامی شدن دانشگاه ها- قسمت5️⃣ ◀️ثمره #علم بيدين1️⃣ 🔸ميبينيد اينكه د
آیتالله جوادی آملی:
ادعای صلح پس از کشتار میلیونی جنگ های جهانی!
◀️راهکار اسلامی شدن دانشگاه ها- قسمت6️⃣(آخر)
◀️ثمره #علم بيدين2️⃣
🔸علم بيدين نتيجهاش همين جنگ جهاني اول و دوم است!
🔸الآن كه ميبينيد دم از صلح ميزنند براي اينكه دست همه اينها روي ماشه بمب اتم است!
🔸علم بيدين، نتيجهاي جز از بين بردن هفتاد، هشتاد ميليون نفر ندارد!
🔸الآن اينها رفتند در زبالهدان تاريخ! اين در همين عصر ما بود ...
🔸بنابراين اصلاً ما علم غير ديني نداريم، براي اينكه معلوم غير ديني نداريم.
🔸در جهان خدا هست و افعال و آثار و احكام و حِكم و اقوال الهي است.
🔸ما كه در قم بحث ميكنيم ميگوييم خدا چنين گفت ميشود ديني، آن استاد دانشگاه كه ميگويد خدا چنين كرد ديني نيست؟!
🔸منتها او بايد بداند مطابق آياتِ سوره مباركه «فاطر» كه خداي سبحان به مهندسين كشاورزي، مهندسين معدنشناسي، نفتشناسها، گازشناسها، معدنشناسها بها داد فرمود إِنَّمَا يَخْشَي اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ ...
🔹فراز پایانی درس تفسیر قرآن /سوره فاطر، آیات 27 الی 30
هدایت شده از انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی خوی
#اطلاعیه
🌺 کتابخانه دیجیتال نور 🌺
برای دستیابی به بزرگترین کتابخانه مجازی علوم اسلامی و انسانی با بیش از ۴۵۰۰۰ جلد کتاب از طریق لینک زیر اقدام نمایید👇
🌐 https://b2n.ir/935133
این کتابخانه دیجیتال شامل ۴۵۶۱۲ جلد کتاب در ۲۷۰۹۲ عنوان می باشد.
📱برای دانلود نسخه موبایلی پایگاه کتابخانه دیجیتال نور،گزینه زیر را انتخاب نمایید👇
🌐 https://appsapi.inoor.ir/api/v1/apk/org.crcis.noorlib
⛔️انتشار پست فقط به صورت فوروارد⛔️
@S_F_U_Q_khoy
امروز جمعه
۰۶ تیر ۱۳۹۹
۰۴ ذی القعده ۱۴۴۱
26 ژوئن 2020
🔸#قرآن سوره بقره آیه ۲۷۷:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم🌱)
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿۲۷۷﴾
كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده و نماز بر پا داشته و زكات داده اند، پاداش آنان نزد پروردگارشان براى آنان خواهد بود؛ و نه بيمى بر آنان است و نه اندوهگين مى شوند. (۲۷۷)
💠 حدیث روز 💠
❇️ حضرت حجت(عج) از نگاه امام جعفر صادق(ع)
🔻امام جعفرصادق علیهالسلام:
المَهدی سَمِحٌ بِالمالِ شدیدٌ عَلی العُمّالِ رحیمٌ بِالمَساكینِ
◽️حضرت مهدی (علیهالسلام) بخشنده است
◽️و مال را به وفور میبخشد؛
◽️بر مسئولان و کارگزاران بسیار سختگیر
◽️و بر فقرا و ضُعفا رئوف و مهربان است.
📚 الملاحم و الفتن، ص ١٣٧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت امام زمان در روز جمعه
با صدای استاد فرهمند
ین جریان در کار بود که مردم را از شما جدا کند... این آقای بهشتی مسلمان، متعهد، مجتهد، این چه کرده بود که تو تاکسی می نشستی، می دیدی که دو نفر آدم به هم می رسند یک حرفشان فحش به اوست؟! تو اجتماعات، یک دست های مرگ بر کی، ... خوب، شما ببینید چه ظلمی [بود] به یک همچو موجود فعالی، که مثل یک ملت بود برای این ملت ما با چه حیله هایی این را می خواستند بیرون کنند.
💠 انتظار فرج
اینکه در روایات ما وارد شده که افضل اعمال امت، انتظار فرج است یعنی چه؟ مگر انتظار چیست؟ انتظار ظهور حضرت ولی الله الاعظم مگر چه مضمون و معنایی در باطن خود دارد که این قدر دارای فضیلت است؟
انتظار به معنای #قانع_نشدن به وضع موجود است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام حضرت آشنا، مهدی جان
وقتی سلامت می کنم؛
می خوانمت؛ با تو درد دل می کنم؛
غصه هایم را به تو می گویم؛
آرام می شوم.
همیشه برایم سنگ صبوری، آرامشی، مامنی، پشتوانه ای ...
و چقدر خوب است که همیشه در قلب منی ...
چقدر خوب است که هر لحظه می توانم با یاد بهشتیات به چشم بههم زدنی از قعر درههای تاریک غم به اوج روشن دلخوشی پرواز کنم ...
چثدر خوب است که تو را دارم ...
هذا یوم الجمعه...❣
هذا یوم الجمعه...❣
آیت الله جوادی آملی:
🔹امامت علم |
امام مهدی موجود موعود
🔸مسأله امامت در مكتب شيعه كلامي است نه فقهي زيرا مسألهاي كه موضوع آن صفت يا فعل خداست كلامي است و مسألهاي كه موضوع آن فعل مكلف است فقهي. در مذهب شيعه نصب امام و تعيين آن فعل خداوند است. لذا كلامي و از اصول در مقابل فروع به شمار ميرود.هرچند پذيرش آن بر مردم واجب است و از اين منظر فقهي است چنانچه خواهد آمد.
🔸غرض آن كه :
1. آنچه به ذات اقدس الهي، صفات و افعال او مربوط ميشود (اصول دين يا مذهب).
2. اموري كه به اعمال و تكاليف انسان باز ميگردد (فروع دين).
🔸امامت از مسائل كلامي و اصول دين به شمار ميآيد؛ امّا ديگران آن را از مسائل فقهي و جزو فروع ميشمارند. آنان لزوم عصمت امام را باور نداشته و او را چونان رهبران عادي ميدانند كه منصب خويش را از انتخاب مردم به دست ميآورد نه از نصب الهي، از اينرو آن را از اصول ندانسته و در فقه از امامت گفتوگو ميكنند و اگر در علم كلام از امامت سخن ميگويند، براي نفي كلامي بودن آن است.
🔸در اعتقاد راسخ اماميه، اداره امور جامعه از وظايف نازل و ضعيف امام است و برخلاف پندار باطل آناني كه امامت را فقط رياست، مديريت و تدبير جامعه معرفي ميكنند، امام شخصيتي ارزشمند است كه وجود ناسوتياش نيازهاي والاي جامعه بشر را تأمين ميكند و وجود ملكوتياش فرشتگان عالم مثال و ملكوت را راه مينمايد و وجود جبروتياش حاملان عرش و سكان ملأ اعلا را به كمال لايقشان دعوت ميكند و هم كارهاي برتر و والاتري را بر عهده دارد.
🔸كلامي بودن امامت يعني تعيين امام بر عهده خدا و از افعال اوست، [زيرا] امام نه تنها بايد در ايفاي وظيفه امامت و اعلام و اِخبار احكام الهي و تشريح و تبيين آن دچار خلاف، غفلت، سهو و نسيان نشود بلكه در اعمال و وظايف فردي نيز گرفتار خلاف نگردد؛ نه گِرد گناه بگردد و نه گَرد معصيت چهره جان او را آلوده كند و بالاتر، نه تنها دستش به گناه دراز نشود و تصميم آن در دلش نگذرد بلكه انديشهاش نيز از خطا و اشتباه مصون و محفوظ باشد و اين همان مقام والاي عصمت است كه جزو اسرار نهاني و نهايي انسان كامل و نيز از شرايط نبوت و امامت شمرده ميشود. چنين كسي ميتواند همه اسرار جهان را به تعليم الهي بفهمد و امور سعادت بخش بشر را درست ادراك كند و باطن اشياء و اشخاص را به اذن خدا و بياشتباه بنگرد. اين كار را كه از ملكات راسخ انسان كامل است، هيچ كس جز ذات اقدس الهي و آن كه خدا بخواهد، تشخيص نميدهد.
🔸به همين دليل نصب و تعيين امام تنها بر عهده خداي عالم به غيب است. قرآن كريم نيز در جريان آزمايش خليل حق، حضرت ابراهيم (عليهالسلام) امامت را عهد خدا خوانده: ﴿لايَنالُ عَهدِي الظّلِمين﴾ و تعيين و نصب امام را به خدا نسبت داده است: ﴿قالَ اِنّي جاعِلُكَ لِلنّاسِ اِماما﴾ «ظلم» هر گونه خلاف را شامل ميشود و خداي سبحان ظالم بودن و ارتكاب كوچكترين خلاف را مانع رسيدن عهد ولايت و مقام والاي نبوت و امامت به او ميداند: ﴿لايَنالُ عَهدِي الظّلِمين﴾، بنابراين عصمت (يعني مصونيت از خطا و خطيئه) شرط اساسي چنين مقامي است و تشخيص و تعيين معصوم و نصب او در اين جايگاه از افعال الهي و اصول دين، در نتيجه جزو مسائل كلامي است.
🔸به زعم ديگران كه عصمت را براي امام شرط نميدانند[۱]، چيزي به نام امامت الهي معني ندارد. آنان عرش امامت الهي را به فرش خلافت بشري تنزل دادند و خلافت را فقط مديريت مادّي جامعه پنداشتند و از امام و امامت به خليفه و خلافت تعبير كردند، در نتيجه او را چونان ساير رهبران عادي پنداشتند كه با انتخاب مردم به رسميت ميرسد و بر اين باورند كه زير سقف سقيفه بني ساعده هم ميتوان او را برگزيد و ضرورتي در نصب و تعيين الهي در غدير و مانند آن نيست.
[۱] ـ كشف المراد، ص390)
امروز شنبه
۰۷ تیر ۱۳۹۹
۰۵ ذی القعده ۱۴۴۱
27 ژوئن 2020
🔸#قرآن سوره بقره آیه ۲۷۸:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم🌱)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَذَرُوا مَا بَقِيَ مِنَ الرِّبَا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ﴿۲۷۸﴾
اى كسانى كه ايمان آورده ايد، از خدا پروا كنيد؛ و اگر مؤمنيد، آنچه از ربا باقى مانده است واگذاريد. (۲۷۸)
💠 حدیث روز 💠
✳️ سه گروه دوزخی و یک گروه بهشتی
🔻امام صادق عليهالسلام:
القُضاةُ أربَعَةٌ: ثَلاثَةٌ فِي النّارِ و واحِدٌ فِي الجَنَّةِ:
رَجُلٌ قَضي بِجَورٍ و هُوَ يَعَلَمُ فَهُوَ فِي النّارِ،
و رَجُلٌ قَضي بِجَورٍ و هُوَ لايَعلَمُ فَهُوَ فِي النّارِ،
و رَجُلٌ قَضي بِالحَقِّ و هُوَ لايَعلَمُ فَهُو فِي النّارِ
و رَ جُلٌ قضي بِالحَقِّ و هُوَ يَعلَمُ فَهُوَ فِي الجَنَّةِ
🔻قاضيان چهار گروهند:
🔹سه گروه دوزخياند و يك گروه بهشتي.
➖ مردي كه دانسته حكم ناحق مي دهد، دوزخي است.
➖ مردي كه ندانسته حكم ناحق دهد نيز دوزخي است.
➖ مردي كه ندانسته حكم حق دهد نيز دوزخي است.
◽️و مردي كه دانسته حكم به حق دهد، بهشتي است.
📚 الكافي، ج ۷، ص ۴۰۷
💢 عبادت ما، کار کردن است
امام خمینی (ره):
براى ما ننگ است كه در ارزاقمان دستمان را پيش آمريكا دراز بكنيم. ما بايد جديت كنيم. خداوند به ما، هم زمين داده، هم آب داده است و هم بركات آسمانى هست. بايد كار كنيم تا خودكفا باشيم. بلكه ان شاءالله صادرات هم داشته باشيم. شما برادرها الان عبادتتان اين است كه كار بكنيد. اين عبادت است. همان طورى كه فرض كنيد آمدن به زيارت حضرت معصومه(س) عبادتى است، كار كردن هم يك عبادتى است و شايد از بسيارى از مستحبات بالاتر باشد.
صحیفه امام؛ ج12؛ ص2 | قم؛ 12 دی 1358
💠 اعتماد به جوانان
🔸سپردن کارهای بزرگ به جوانان و استفاده از آنان به عنوان ثروت و ذخیره ملی، روش روشن امام بود البته آن بزرگوار در عین حال به افراد غیرجوان نیز به عنوان ثروت ملی اعتماد میکردند که این واقعیت نیز در انتصابات ایشان مشهود است و اکنون نیز همچنان که گفتهایم باید همین نگاه و روش مد نظر باشد.
۱۳۹۹/۳/۱۴
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
این پیشامد برای همه ملت ما ناگوار بود و یک اشخاصی که برای خدمت خودشان را حاضر کرده بودند و خدمتگزار این کشور بودند، اشخاصی بودند که آن قدری که من از آنها میشناسم از ابرار بودهاند، از اشخاص متعهد بودهاند که در رأس آنها مرحوم شهید بهشتی است.
ایشان را من بیست سال بیشتر میشناختم. مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان بر من معلوم بود. و آنچه که من راجع به ایشان متاثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود.
مخالفین انقلاب، افرادی [را] که بیشتر متعهدند، موثرتر در انقلاباند، آنها را بیشتر مورد هدف قرار دادهاند. ایشان مورد هدف اجانب و وابستگان به آنها در طول زندگی بود. تهمت ها، تهمت های ناگوار به ایشان میزدند! ا
از آقای بهشتی اینها میخواستند موجود ستمکار دیکتاتور معرفی کنند، در صورتی که من بیش از بیست سال ایشان را میشناختم و بر خلاف آنچه این بیانصافها در سرتاسر کشور تبلیغ کردند و"مرگ بر بهشتی"گفتند، من او را یک فرد متعهد، مجتهد، متعهد، متدین، علاقهمند به اسلام و به درد بخور برای جامعه خودمان میدانستم.
و شما گمان نکنید که این آقایان که وارد شدند در این شغلهای دولتی، اینها یک اشخاصی بودند یا هستند که راهی برای استفاده جز این مقام ندارند، اینها هر کدام اشخاص متعهدی بودند که در پیش مردم مقام داشتند، در پیش روحانیت مقام بزرگ داشتند، و این طور نبود که واخورده باشند که بخواهند بیایند اینجا انحصار طلب باشند.
خدا انصاف بدهد به آنهایی که انحصار طلب بودند و میخواستند بهشتی و خامنهای و رفسنجانی و امثال اینها را از صحنه خارج کنند. اینها رفتند به آقای بهشتی و این جمعی که در این واقعه [...]، در این واقعه فجیع [که] به دست عمال امریکا و به دست اشخاصی که کسی [که]"شناخت"آنها را خوانده باشد، میداند که به هیچ یک از اصول اسلامی اعتقاد نداشتند، [درست شده بود،] به دست اینها شهید شدند و به درگاه خدا شتافتند و نحن ان شاءالله بهم لاحقون. (صحیفه امام، ج ۱۴، ص ۵۱۸ و ۵۱۹)
آیت الله جوادی آملی
✅اغلالِ دست و پاگیر در ازدواج
◀️زنجیرِ آداب و عادات باطل/1️⃣
🔸الآن حرف وجود مبارك پيغمبر(صلّي الله عليه و آله و سلّم) اين است كه ما با حيوانات فرق داريم، ما با نباتات فرق داريم، ما با اقوام ديگر فرق داريم.
🔸نباتات بالأخره تلقيح در آنها هست، نر و مادهاي دارند؛ حيوانات نر و مادهاي دارند، اين نر و ماده با هم جمع ميشود.
🔸ما نيامديم كه مذكر و مؤنث را با هم جمع كنيم؛ ما انبياء يك چيز تازهاي آورديم و آن نكاح است؛ نكاح غير از اجتماع مذكر و مؤنث است، غير از اجتماع نر و ماده است.
🔸«النكاح سنّتي» و اگر كسي نكاح بكند «مَن تزوّج فقد أحرز نصف دينه»؛ ما اين را آورديم! ما اجتماع مذكر و مؤنث را نياورديم!
🔸اين مهريه زياد، اين جهيزيه زياد، اين تجمّلپرستي، اين مشكلات، اين اغلال دست و پاگير است!
🔸اين است كه سنّ ازدواج را ميبرد بالا و دهها مفاسد ميآورد؛ فرمود انبياء مخصوصاً وجود مبارك پيغمبر آمدند كه اين اغلالِ دست و پاگير را از دست و پاي جامعه باز كند.
🔸فرمود «النكاح سنّتي»؛ اجتماع مذكر و مؤنث يا نر و ماده در حيوانات هم هست، در كفار هم هست، ما اين را نياورديم.
🔸«النكاح سنّتي»، «مَن تزوّج فقد أحرز نصف دينه» اين اجتماع كجا و آن نكاح كجا!
🔸غرض اين است كه اگر اغلال گفته شد، زنجير گفته شد، اينها مصاديق فراواني دارد.
🔹درس تفسیر قرآن
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
🗓 7 تير 1360
⚫️ انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت مظلومانه شهيد بهشتی و يارانش (1360ش)
🔺 يك روز پس از سوء قصد به جان حضرت آيت اللّه خامنه اى (حفظه الله) در ششم تيرماه 1360، در ساعت 20 و 30 دقيقه شامگاه روز يكشنبه هفتم تيرماه 1360، جلسه اى در سالن اجتماعات دفتر مركزى حزب جمهورى اسلامى واقع در سرچشمه تهران برگزار شد.
بحث روز درباره تورم بود اما عده اى از اعضا خواستند كه درباره انتخابات رياست جمهورى نيز صحبت شود. شهيد بهشتى سخنانش را با اين جملات آغاز كرد: «ما بار ديگر نبايد اجازه دهيم استعمارگران براى ما مهره سازى كنند و سرنوشت مردم ما را به بازى بگيرند و...» اين آخرين كلمات آن بزرگوار بود كه از لبانِ حقگوى ايشان بيرون تراويد. ناگهان انفجارى مهيب روى داد و در كمتر از ثانيه اى، از سالن اجتماعات حزب جمهورى اسلامى جز تلى از خاك، چيزى نماند.
🔺 فاجعه انفجار دفتر مركزى حزب جمهورى اسلامى در تهران و شهادت مظلومانه هفتاد و دو تن از برجستگان و نيروهاى لايق و كارآمد انقلاب و در رأس آنها شهيد مظلوم آيت اللّه بهشتى از سوى سازمان جهنمى منافقين، عكس العمل استكبار جهانى و عوامل داخلى آنها در قِبال بركنارى بنى صدر خائن و حذف ضدانقلاب از صحنه سياسى كشور توسط مسؤولين نظام اسلامى بود.
عوامل اين جنايت بزرگ معتقد بودند كه در اثر كشتار مسؤولان عالى رتبه، اوضاع كشور به هم مى ريزد و انقلاب اسلامى از بين خواهد رفت ولى به كورى چشم دشمن، انقلاب ما پايدارتر شد و هيچ گونه تزلزلى در اركان نظام به وجود نيامد.
در انفجار دفتر مركزى حزب جمهورى اسلامى علاوه بر آيت اللّه دكتر بهشتى، تعداد زيادى از وزراى كابينه و نيز نمايندگان مجلس شوراى اسلامى به شهادت رسيدند. حضرت امام خمينى (ره) پس از اين حادثه فرمودند: «ملت ايران در اين واقعه، 72 نفر به عدد شهداى كربلا را از دست داد. بهشتى خار در چشم دشمنان اسلام بود».
روحشان شاد، یادشان گرامی
شهید بهشتی مجموعهای از خصلتهای پسندیده و نیک بود و من شخصاً خودم تابحال فردی مثل آقای بهشتی در گذشته و در حال ندیدهام، شهادت آقای بهشتی واقعاً مکمل شخصیت ایشان بود و مرگ طبیعی مسلماً برای ایشان ناچیز بود. وقتی آقای بهشتی زنده بودند از همه توان و ظرفیت خودشان برای اعتلای اسلام استفاده کردند و شهادتشان هم به همینگونه برای اعتلای اسلام مؤثر شد. البته ما از شهادت ایشان بسیار متأسف شدیم و ایشان را در زمانی که ما بیشترین احتیاج را به وجودشان داشتیم از ما گرفتند.
ولی مرگ حماسی آقای بهشتی مسلماً خسرانی برای عالم اسلام نخواهد بود، چرا که گوهر گرانقدر وجود ایشان در راه اسلام خرج شد و هرگز گم و تلف نشد. اگر بالاتر بگوئیم شخصیت و حیثیت آقای بهشتی در پیشگاه الهی برای انقلاب ما ذخیره شد و ما میتوانیم برای همیشه بگوییم که چنین فردی داشتهایم و انقلاب ما با وجود چنین انسانهایی شکل گرفته است.