🔵 وزیر خارجه کدام ایران؟‼️
🖌 #حسین_شریعتمداری در کیهان نوشت:
1⃣ ترامپ با صراحت اعلام کرده است که شخصاً دستور ترور سردار سلیمانی را صادر کرده است. آقای ظریف از مذاکره با قاتل سردار سلیمانی شهید چه هدفی را دنبال میکنند؟! و آیا اظهارات ایشان نادیده گرفتن خون پاک سردار سلیمانی و یاران شهیدش نیست؟!
2⃣ آقای ظریف شاهد بودند که دهها میلیون نفر در ایران و دهها میلیون دیگر در مجموعه شهرهای مختلف جهان اسلام در شهادت سردار سلیمانی به سوگ نشستند و بدون استثناء ضرورت انتقام از آمریکا را فریاد زدند، بنابراین باید از وزیر خارجه کشورمان پرسید کجای دیدگاه جنابعالی با خواست مردم ایران و سایر ملتهای مسلمان همخوانی دارد؟! و جنابعالی که نظرتان با خواست و نظر تمامی مردم ایران مغایر و متضاد است، وزیر خارجه کدام ایران هستید؟!
3⃣ شاید دیدگاه آقای روحانی را باور کردهاید که ادعا میکرد شب عاشورا، امام حسین علیهالسلام با عمرسعد مذاکره کرد؟! این دیدگاه بهاندازهای عوامانه است که نیازی نیست علیه آن استدلالی آورده شود. در کجای دنیا، نهیب دلاورانه علیه دشمن را مذاکره ترجمه میکنند که جنابعالی به تلویح و آقای رئیسجمهور به تصریح چنین
کردهاید؟!
4⃣ برفرض که نظر حضرت امام(ره)که «آمریکا شیطان بزرگ است» را نادیده گرفته و یا از آن غفلت کردهاید! حالا جدای از دیدگاه حکیمانه امام راحل(ره) بفرمائید آمریکا باید به کدام توطئه و قتل عام انسانهای بیگناه و نقض عهد و پیمان و... دست بزند تا جنابعالی هم مانند سایر ملتهای آزاده دنیا، آمریکا را شیطان بزرگ بدانید؟!
5⃣ جنابعالی در دانشگاه علامه طباطبایی بعد از آنکه فهرستی از نقض عهدها و پیمانشکنیهای پیدرپی آمریکا را برشمردید، اعلام فرمودید که؛ «کسی از این پس نمیتواند به امضای آمریکا اعتماد کند». حالا چه شده که برخلاف نظر قبلی خود از احتمال مذاکره با آمریکا سخن میگویید؟!
6⃣ فرمودهاید: «دولت ترامپ میتواند گذشته خود را اصلاح کند، تحریمها را برداشته و به میز مذاکره برگردد. ما هنوز در پای میز مذاکره هستیم و این آنها بودند که میز مذاکره را ترک کردند»! آقای ظریف! برفرض محال، آقای ترامپ نصیحت شما را بپذیرد و توبه کند! و تحریمها را بردارد! در آن صورت قرار است با آمریکا درباره چه موضوع و مسئلهای مذاکره کنید؟! موضوع مذاکره را آمریکا با صد زبان و بارها اعلام کرده است، توقف صنایع موشکی ایران و دستکشیدن از حمایت جبهه مقاومت!
🔺حضرتعالی در مصاحبه تلویزیونی به مناسبت شهادت سردار دلها از رابطه نزدیک خود با آن شهید بزرگوار سخن گفتید. آیا حمایت از جبهه مقاومت و تلاش پیگیر برای تقویت توان نظامی و صنایع موشکی کشورمان از جمله خصوصیات سپهبد شهید نبود؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️#بسیار_مهم
#سید_عمار_الموسوی از مسئولین ارشد حزب الله لبنان بر بالای مزار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔻اما نکته جالب این زیارت نوع و شیوه زیارت و همچنین صحبتهای ایشون هست...
🔻به نقل از منبعی در #تهران ایشون بلافاصله بعد از حضور در ایران بخاطر شدّت گریه و بیتابیشون و درخواست مکررشون برای حضور بر سر مزار حاج قاسم جهت آروم شدنشون عازم کرمان میشن و بلافاصله بعد از حضورشون اشاره به دو عدد چفیه که همراهشون بود میکنن و میگن این دو تا #گنج هستند و یک روزی این گنجها مشخص خواهند شد...
✔️نکته جالب این زیارت صحبتهای حماسی ایشون هست که بر بالای سنگ مزار #حاج_قاسم_سلیمانی میایستد و می گوید:
🔻حاج قاسم! سید حسن نصر الله بسیار مشتاق بود که مزارت را زیارت کند.
اما قسم خورده است که تا اسرائیل و آمریکا رو از صفحهی روزگار محو نکرده به زیارتت نیاید و ان شاءالله اسرائیل و آمریکا به زودی نابود خواهند شد...
🔻پ.ن: این پیام معنای بسیار مهمی دارد..
✳️ توجه:
کلاس دارالقرآن سرکارخانم صادقی، یکشنبه 20 بهمن، ساعت 11 تشکیل میگردد.
*معرفی کتاب انقلاب*👆👆👆👆👆
📚هر روز با ما همراه باشید با معرفی یک کتاب
*آن مرد با باران می آید*
🔹️این کتاب روایت داستانی زندگی بک خانواده طبقه متوسط در کوران انقلاب را مطرح کرده است که وقایع داستان حول یک گروه نوجوان که در راس آنها شخصیتی به نام بهزاد است،اتفاق می افتد
🔸️انقلاب تنها یک اتفاق بزرگ بیرونی نبود که ارکان حکومت شاه را فرو ریخت؛بلکه روح و درون مردمان جامعه ای را منقلب کرد و اعتلا بخشید این همان چیزی است که وجیهه علی اکبری سامانی در رمان آن مرد با باران می آید طرح کرده است.
🔴 فیلم سینمایی " ۲۳ نفر " در معرض ورشکستگی است.😔
در هفته آخر اكران،فروش تنها فيلمي كه حاج قاسم براي ساخت آن حضور داشت اکنون فقط به يك ميليارد رسید!
درحاليكه فیلم سینمایی " مطرب" با ٣٥ميليارد رکورد زده.
🔴برنامه پخش #فیلم_23_نفر
را در سراسر کشور جویا باشیم و با حضور خود حمایت نماییم.
کار ارزشی و مهمی است که باید زود مذهبی ها دریابند تا اکرانش تمام نشده
لطفا به تمام گروه هاتون هم ارسال کنین
میشه یکی از فعالیت های دهه فجر رو دیدن فیلم پر مغزه ۲۳ نفر قرار داد
🔴 ۲۲بهمن l پیام ها و پیامدهای یک #حماسه
1⃣ تقویت بُنیه جمهوریت و قدرت نرم نظام
2⃣ مانور وحدت، اقتدار و شعور ایرانی
3⃣ تمرین قبل از رزمایش سیاسی انتخابات مجلس
4⃣ زمان شناسی ملت ایران علیرغم مشکلات اقتصادی
5⃣ تهدیدات دشمنان ملت را متحدتر میکند
6⃣ نمایش دوباره ی خطا در سیستم محاسباتی آمریکا
7⃣ تجدید بیعت با امام، شهدا، نظام اسلامی و ولایت
8⃣ عشق به ایران، انقلاب ، ولایت و حاج قاسم تحریم شدنی نیست
💐 آماده شویم برای دوم اسفند 💐
🖌 #حسن_زرقانی
🔰ویژگی های نامزد اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری:
۱/از شیوه های تبلیغاتی صحیح استفاده نماید.
۲/ازبداخلاقی های انتخاباتی پرهیز نماید.
۳/به مبانی ارزشهای اسلام،انقلاب واهداف ملت پایبندباشد.
۴/با مردم صمیمی باشد وخود را خدمتگزار مردم بداند.
۵/مومن با تقوی ومتوکل به خدا باشد.
۶/استکبارستیز،شجاع ومقاوم در برابر فشارهای دشمن باشد.
۷/ساده زیست باشد واز اشرافیگری اجتناب کندومتصل به مراکز ثروت وقدرت نباشد.
۸/امانتدار،پاکدامن وبه دور از فسادباشد.
۹/صادق و رو راست باشد.
۱۰/برای مدیریت اجرایی کشور قوی وکارآمد باشد.
۱۱/به توانایی ها ونظریات مردم ایمان داشته باشد.
۱۲/خستگی ناپذیر ودارای همت جهادی باشد.
۱۳/نیازهای جامعه را بداند واز درد آنها احساس درد کند.
۱۴/بصیر و هوشمند وباتدبیر وبابرنامه باشد.
۱۵/اهل اجرای عدالت ومبارزه با بی عدالتی باشد.
۱۶/درجهت آرمانهاوپیشرفت کشور قدم بردارد.
۱۷/التزام به قانون داشته باشد.
۱۸/پایبند به اقتصاد مقاومتی باشد و برای پیشرفت نگاهش به بیرون مرزها نباشد.
امام سجّاد علیه السلام فرمودند:
پس حقّ مادرت اين است كه بدانى او تو را در جايى حمل كرده است كه هيچ كس فردى ديگر را در آنجا حمل نمىكند، و از ميوه دل خود چيزى بتو خورانده است كه هيچ كس بديگرى نميخوراند. و با گوش و چشم و دست و پا و مو و پوست [و خلاصه] تمام جوارحش تو را حفاظت نموده و از تو نگهدارى كرده، و از اين كارش هم خرّم و شاد بوده، و در عين حال مراقب بوده، و در ايّام باردارى هر ناگوارى و درد و سنگينى و غم و اندوهى را بجان خريده و تحمّل نمود، تا آن موقعى كه دست قدرت الهى تو را از او فارغ ساخت و بر پهنه زمين آورد، از آن ببعد خوش داشت كه تو سير باشى و او گرسنه، تو پوشيده باشى و او برهنه، تو سيراب باشى و او تشنه، و بر تو سايه بگستراند و خود در برابر آفتاب باشد، و با سختى خود تو را به رفاه اندازد، و با بيخوابى خود خواب را بر تو شيرين كند، مادر اندرونش ظرف تو، و دامنش محلّ آرامش تو، و پستانش ظرف آب تو، و جانش پناه تو بوده است. و فقط بخاطر تو متحمّل گرم و سرد دنيا شده است، پس بهمان اندازه هم تو از او تشكّر كن، و آن را جز بيارى و توفيق خداوند نتوانى!
تحف العقول، صفحه 242 و 243
🔴 #رقابت_اصلی l پس بسم الله...‼️
🔹 #زمانه l رقابت، تنوع لیست ها و شور انتخاباتی از الزامات چرخش چرخ های دموکراسی است. اما در انتخابات آتی فارغ از رقابت های حزبی و کاندیداها شاهد یک رقابت اساسی و یک دوئل مهم هستیم که توجه به آن، ضرورت شرکت انتخابات به عنوان یک تکلیف ملی مضاعف میکند!
🔻اما دوئل واقعی و رقابت اصلی کجاست؟
🔹 رقابت واقعی بین دو راهبرد فشار حداکثری ترامپ و مشارکت حداکثری نظام ج. ا. ایران در بستر جنگ اراده هاست. ترامپ به دنبال فشار حداکثری برای مشارکت حداقلی جهت تبدیل فرصت انتخابات به چالش است و هر رای من و تو یک آری به عزت ایران است و یک سیلی حیثیتی به ترامپ!!
🔹 هر کس دل در گروی ایران عزیز دارد و بغض از قاتل حاج قاسم در دل و سودای انتقام از ترامپ و طالب است امنیت پایدار وطنش را ؛ پس: بسم الله...
☘️ #همه_می_آییم : ۲ اسفند۹۸ ☘️
🔴معیارهای انتخاب اصلح در کلام امام خمینی (ره)
♦️من متواضعانه ازشما میخواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نمائید و اشخاصی اسلامی، متعهد، غیر منحرف از صراط مستقیم الهی را در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم ندارند.
📚صحیفه نور، جلد 11، صفحه 269
🕊
🔴امام خامنه ای:
♦️تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معنای واقعی کلمه، با حفظ حدود شرعی کلمه، به دور از فریب، به دور از کارهای دروغین و نمایشی، به دور از متهم کردن این و آن. نمیشود ما بگوییم که مسؤولان انتخابات، نسبت به این قضیه هیچ مسؤولیتی ندارند؛ این شرط سلامت انتخابات است.»
🕊
#انتخاب_اصلح
🗳در انتخابات مردم سعی کنند صالح ترین را انتخاب کنند. اینجا جایی نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید.
🕊
🔸️ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به «فهرست وحدت» رسید + اسامی:
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به «فهرست وحدت» رسید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب پس از چند دور مذاکرات فشرده جهت ارائه لیست واحد حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به «فهرست وحدت» رسید.
این مذاکرات از شب گذشته (دوشنبه) با حضور نمایندگان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری دنبال شد و پس از حل مشکل اصلی اختلافی، طرفین روی کلیات به توافق رسیده و در نهایت در نشست امشب (سهشنبه) لیست نهایی تهیه و تدوین شد.
🔺️ اسامی فهرست نهایی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای حوزه انتخابیه تهران بهمنظور انتخابات مجلس یازدهم به این شرح است:
محمدباقر قالیباف
مرتضی آقاتهرانی
سیدمصطفی میرسلیم
زهره الهیان
محسن پیرهادی
فاطمه رهبر
بیژن نوباوه
سمیه رفیعی
سیدمحمود نبویان
فاطمه قاسم پور
الیاس نادران
زهره لاجوردی
سیدرضا تقوی
رضا تقیپور
غلامحسین رضوانی
سیدمحسن دهنوی
سیدنظام الدین موسوی
علی خضریان
مالک شریعتی
روحالله ایزدخواه
مجتبی توانگر
مجتبی رضاخواه
مهدی شریفیان
سیداحسان خاندوزی
ابوالفضل عمویی
احمد نادری
اقبال شاکری
عبدالحسین روح الامینی
عزتالله اکبری تالارپشتی
سیدعلی یزدی خواه
🇮🇷 انتخابات دیروز در حالی در آرامش و امنیت کامل برگزار شد که فارغ از میزان مشارکت و نتیجه آن، نفس برگزاری یک انتخابات سالم، منظم و رقابتی در غرب آسیا دستاورد و موفقیتی بزرگ است. در این منطقه بسیاری از کشورها اساساً نه چیزی به نام انتخابات دارند و نه نسبت به آن احساس نیاز میکنند. چند سال پیش دکتر حنان الفتلاوی نماینده وقت پارلمان عراق در واکنش به اظهارات مداخلهجویانه سفیر عربستان سعودی گفته بود: «سفیر کشوری به ما آموزش دموکراسی میدهد که آخرین انتخابات کشورشان زمانی برگزار شد که از هر قبیلهای یک نفر را انتخاب کردند تا پیامبر اسلام(ص) را به قتل برسانند!». برگزاری 37 انتخابات طی 41 سال از سوی جمهوری اسلامی ایران در چنین منطقهای، وضعیتی نادر و برای هر ایرانی مایه افتخار است.
آمریکا با کشوری مثل عربستان همپیاله است و تاکنون حتی یکبار هم درباره سیستم حکومتی پادشاهی و موروثی سعودی که مردم سرسوزنی در آن نقش ندارند، به ریاض انتقاد نکرده است. بهقول نوام چامسکی اندیشمند آمریکایی؛ «در غرب همه از عشقشان به دموکراسی حرف میزنند اما شما میدانید که آنها از ته قلبشان به چیزی که میگویند باور ندارند. دموکراسی تهدید بزرگی برای قدرتهای غربی است و دلیل این حرف هم خیلی ساده است، کافی است به افکار عمومی در جهان عرب توجه کنیم. مثلا نظرسنجی که توسط موسسه معتبر بروکینگز منتشر شده و نشان میدهد در میان ملتهای عرب آنچه تهدید اصلی محسوب میشود اسرائیل و آمریکا هستند.»
البته این مسئله جای تعجب چندانی هم ندارد. چرا که حتی در خود آمریکا هم مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت واقعی ندارند. گابریل راکهیل نویسنده و تحلیلگر آمریکایی درباره واقعیت و ماهیت انتخابات در این کشور مینویسد: «و اما انتخابات، در ایالات متحده به کارزارهای تبلیغاتی چندین و چند میلیون دلاری طولانی مدتی گفته میشود که در آن نخبگان حزبی و شرکتی از پیش نامزدها و موضوعات مورد بحث را بر میگزینند. عموم مردم، که اکثر آنها اصلا حق رأیدادن یا رأیندادن ندارند، میتوانند «انتخاب» کنند که بیشتر دوست دارند کدام یک از اعضای نخبگان اشرافسالار در چهار سال آینده بر آنها حکم براند و سرکوبشان کند – بماند که بر همین انتخاب هم یک مجمع گزینندگان غیردموکراتیک نظارت دارد که در یک طرح بازنمایی نامتناسب گنجانده شده.
بنا به یک بررسی تحقیقاتی مهم که به تازگی مارتین گیلنز و بنجامین پیج انجام دادهاند، تحلیلهای مبتنی بر متغیرهای گوناگون نشان میدهند که نخبگان اقتصادی و گروههای سازمانیافتهای که نماینده منافع تجاریاند، سوای منابع دیگر، اثرات قابل ملاحظهای بر خطمشی ایالات متحده میگذارند، حال آنکه شهروندان عادی و گروههای مردمی کمتر تأثیری بر آن دارند یا اصلا تأثیری ندارند. نتایج حاصل از این پژوهش اساساً مؤید نظریاتی است که از سلطه نخبگان بر اقتصاد میگویند، نه نظریاتی که از دموکراسی انتخاباتی بر پایه حکومت اکثریت دفاع میکنند.»
ویلیام بلوم در کتاب «مرگبارترین کالای صادره آمریکا: دموکراسی» مینویسد؛ ایالات متحده بارها در انتخابات حداقل ٣٠ کشور مداخله کرده، کوشیده بیش از ۵٠ نفر از رهبران جهان را ترور کند، در بیش از ٣٠ کشور بمب ریخته، و کوشیده جنبشهای مردمی را در ٢٠ کشور سرکوب کند. بعد همین آمریکا ماههاست که انرژی و توان قابل توجهی از دیپلماسی خود را مصروف آن کرده است تا انتخابات را در ایران زیر سوال ببرد و درست شب انتخابات اعضای شورای نگهبان که بخشی از سیستم انتخاباتی در کشورمان هستند را تحریم میکند!
عمده تحرکات آنها را در دو حوزه اقتصادی و عملیات روانی میتوان دستهبندی کرد. در حوزه اقتصادی با اعمال تحریمهای گسترده و به اعتراف خودشان بیسابقه در طول تاریخ، سعی کردند ملت را به زانو درآورده و از نظام و صندوق رای جدا کنند. جرم مردم ایران آن است که نمیخواهند سرنوشت خود را دست آمریکا بدهند و بلهقربانگوی سیستم فاسد و دیکتاتور مستقر در واشنگتن باشند. در حوزه عملیات روانی نیز سنگینترین بمباران تبلیغاتی را با کثیفترین روشها به راه انداختند تا اینگونه وانمود کنند که انتخابات در ایران تشریفاتی است و حضور مردم پای صندوق رای تاثیری ندارد و در این راه حتی از بازی با ویروس کرونا هم
نگذشتند.
آنهایی هم که در داخل به بهانههای مختلف انتخابات را زیر سوال برده و سعی کردند مردم را از مشارکت در این جشن ملی دلسرد کنند، در واقع تکمیلکننده پازل دشمن بودند و باید در پیشگاه خداوند و ملت پاسخگو باشند.
از همه اینها گذشته انتخابات با تمام فراز و فرودهای آن برگزار شد و در دوره پسا انتخابات توجه به چند نکته ضروری است؛
1- باید به آسیبشناسی و بازخوانی روند سیاسی و اجتماعی انتخابات پرداخت و به فکر ارتقای کیفی آن بود. یکی از راههای اصلی برای ارتقای کیفیت انتخابات و نتیجه آن، ایجاد زمینههای حقوقی، سیاسی و اجتماعی ر