eitaa logo
خبر فرهنگيان
45 دنبال‌کننده
996 عکس
674 ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طنز فرهنگی
💢 بارگذاری این همه مستندات برای چند درصد افزایش حقوقِ معلمان!/چند سوال از مجلس و دولت درباره بی‌عدالتی در پرداخت حقوق ✍ مزبان حبیبی ▫️متن تبصره ۱ ماده ۶۵ قانون مدیریت خدمات کشوری: هر کدام از مشاغل متناسب با ویژگی ها، حداکثر در پنج رتبهٔ مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی طبقه‌بندی می‌گردند و هر کدام از رتبه‌ها به یکی از طبقات جدول یا جداول موضوع این ماده اختصاص می‌یابد. از سال ۱۳۸۷ و بر اساس قانون فوق، دولت موظف و مکلف به انجام رتبه‌بندی مشمولان این قانون شد و مدت‌هاست که رتبه‌بندی برای تمام دستگاه‌های مشمول این قانون به جز وزارت آموزش‌وپرورش اجرا شده‌است، انتظار می‌رود که نمایندگان مجلس و هیئت دولت، به سوالات زیر پاسخ دهند. ۱. کدام دستگاه مانند وزارت آموزش‌وپرورش برای اجرای رتبه‌بندی، از مجلس شورای اسلامی مصوبه دریافت کرده است؟ ۲. کدام دستگاه برای اجرای رتبه‌بندی پرسنل خود، از آنها خواسته تا تمامی مدارک خود را مجددا در یک سامانه مجزا، بارگذاری کنند؟ ۳. کدام‌یک از دستگاه‌های دیگر قبل از اجرای رتبه‌بندی پرسنل خود، از هیئت دولت برای آیین‌نامه و شیوه‌نامه‌ اجرایی مصوبه دریافت کرده‌است؟ ۴. با توجه به نص صریح قانون، رتبه‌بندی باید از ۱۳۸۷ برای معلمان اجرا شود، خسارت ناشی از عدم اجرای این قانون برای معلمان در فاصله سال‌های ۱۳۸۷ تا شهریور ۱۴۰۰، چگونه جبران خواهد شد؟ ۵. خبر اجرای رتبه‌بندیِ پرسنل در کدام دستگاه، توسط صدا و سیما و خبرگزاری‌ها منتشر شد؟ ▫️به متن تبصره ۳ ماده ۲۹ قانون برنامه توسعه ششم توجه کنید: دولت مکلف است طی سال اول اجرای قانون برنامه، سازوکارهای مناسب در نظامات پرداخت حقوق و مزایا و نظام مالیاتی را به نحوی مدون نماید که اختلاف حقوق و مزایای بین مقامات، رؤسا، مدیران و کارکنان موضوع این ماده در مشاغل مشابه و شرایط مشابه در هر صورت از ۲۰ درصد تجاوز نکند و در مسیر تصمیم‌گیری قانونی قرار دهد. ۶. آیا اختلاف حقوق چند برابریِ سایر وزارت‌خانه‌ها با پرسنل و معلمان در وزارت آموزش‌وپرورش تضادی با تبصره سه ماده ۲۹ برنامه توسعه ششم ندارد؟ ۷. به نظر شما اختلاف حقوق دو نفر با مدرک یکسان و سابقه یکسان، تا چه مقدار منطقی است و آیا اختلاف حقوق دو نفر در شرایط یکسان، تا ده برابر را منطقی می‌دانید؟ ▫️و اکنون سوال اصلی: با توجه به این‌که تا کنون آیین‌نامه و شیوه‌نامه‌ اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان هنوز رسما اعلام نشده و هر چه در رسانه‌هاست، گمانه‌زنی و گفته‌های جسته و گریخته متولیان وزارت آموزش‌وپرورش است، لذا معلمان بیم آن دارند که وزارت آموزش‌وپرورش به جهت محدودیت منابع مالی، قصد حذف معلمانی را دارد که هم‌اکنون در کلاس‌های درس در حال تدریس هستند، با این همه خلف وعده و وعده‌های ناصحیح وزیر و معاونان وی، چرا معلمان باید به آنان اعتماد کرده و مدارک خود را بدون اطلاع از ضوابط قانونیِ رتبه‌بندی، در سامانه اعلام شده بارگذاری کنند؟
هدایت شده از اخبار مهم روز
💠 خانم دکتر شیخی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: - سند ٢٠٣٠ محدود به حوزه ی آموزش نیست. - هر ١٧ بند این سند، در سایه ی غفلت درکشور در حال اجراست.
هدایت شده از طنز فرهنگی
درعمل و سیاست و رویکردها دولت ها، آموزش و پرورش را سربار، هزینه بر و مصرفی میدانند تا سرمایه گذاری! کمی از بدهی دولت به معلما میخواد پرداخت بشه، اول صاحب خونه ها می فهمن بعد فروشگاه ها، بعد طلبکارا و بعد...! با بردن آبروی معلم هر ماه هر ماه میخوایید کسب آبرو کنید.
هدایت شده از اخبار مهم روز
شما را به مطالعه‌ی اینچنین نظراتی که در یک روز گذشته، بصورت چشمگیر در فضای سایبر منتشر شده دعوت می‌کنم... 🔴 اهل اندیشه می‌دانند انتهای این انحراف مخوف فکری، به کجا منتج می‌شود‼️ ✴️ این بود که امام‌مان سال گذشته تأکید کردند⁉️ خوش‌رقصی برای جامعه‌ی مستکبر و باطل جهانی که آب و نان‌تان را به اسم حرم حفظ کنید؟!! 💠 حرم، حرم است چون حریم دارد! 💢 حرم بدون حریم، ملعبه‌ی نفس است... حریم بشکنید و اسمش را حرم بگذارید؟! 🔶🔹 پی‌نوشت یک مردم عزیز! -خوب بیندیشید! - حجت را بر خود تمام کنید! - ببینید چه تفکری پشتوانه‌ی بخشی از اقدامات کشور را شکل داده! ⬅️ هر کجا دین را دیدید، با تمام وجود دفاع کنید و هر کجا دین را بازیچه دیدید، برای امر به معروف و نهی از منکر مسئولان و خواص اقدام کنید. این جمهوری، اسلامی است!! 🔶🔹 پی‌نوشت دو آن عزیزی که گفت «جمهوری اسلامی حرم است» برای حفظ دین و ناموس شهید شد... ✍️ مهندس شکوهیان‌راد اخبار مهم روز @mdaynews
⭕️ سقف حق التدریس اساتید افزایش یافت رییس دانشگاه تهران از تصویب افزایش سقف حق‌التدریس و حق‌التحقیق اساتید از هفت واحد به ۳۰ واحد در هیأت امنای دانشگاه خبر داد! سقف حق التدریس اساتید افزایش یافت به گزارش اقتصاد آنلاین، سید محمد مقیمی روز چهارشنبه در جلسه شورای دانشگاه تهران با تشریح مصوبات اخیر هیأت امنای دانشگاه تهران افزود: با افزایش سقف حق‌التدریس و حق‌التحقیق اساتید به این ترتیب مشکل سقف حق‌التدریس واحدهای خودگردان و حق‌الزحمه استادان در پذیرش پایان‌نامه‌ها نیز حل می شود.
جشن باز گشایی مدارس در تاجیکستان و علاقه بچه ها به خواندن کتاب
هدایت شده از اخبار مهم روز
جناب آقای رییسی جناب آقای قالیباف جناب آقای اژه‌ای ⬅️ در دوران مسئولیت‌های شما در سه قوه، چقدر رهبر انقلاب و دلسوزان جبهه انقلاب به شما گفتند برای این ولنگاری فضای مجازی فکری بکنید؟ 🔺گفتند جریان تحریف با این وضع، یک روز خوش برای شما باقی نخواهد گذاشت… 🔺وقت و سرمایه و نیروی شما را برای مقابله با هجمه بی‌امان رسانه‌ای خواهد گرفت… 🔻شما امّا حاضر نشدید برای منافع ملی آبروی خود را برای ساماندهی فضای مجازی خرج کنید؛ حالا نوش جان کنید غذایی را که پختید. 🔺جواب شهدا و امام زمان را چه خواهید داد؟ 🔻با اوضاع اسفبار فرهنگی رسانه‌ای کشور، سرمایه‌های اجتماعی نظام را باید عملاً از دست رفته تلقی کرد؛ افکار عمومی دیگر تاب تحمل این حجم از شبیخون تبلیغاتی خناسان و فراعنه رسانه‌ای ندارد و به استیصال رسیده… ⭕️ حرف آخر: بفهمید یا نفهمید شما در اتفاقاتی که در حال وقوع است شریکید و ما این روزها را فراموش نخواهیم کرد.
🔴 واقعا چرا؟
⭕️ در بازار، حجاب نمی‌فروشند! 🖋 روح الله رشیدی 🔹 به یک مثال! توجه بفرمایید: در فاصله‌ی یک دهه، از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، تعداد مدارس بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشته است؛ بیش از ۱۶ درصد مجموع مدارس کشور و بیش از دو میلیون نفر دانش‌آموز! 🔸 معنای دقیق و ساده‌ی این حرف این است که دولت دارد با سرعت عجیب، فکر و فرهنگ و تعلیم و تربیت را به دست می‌سپارد. آن‌هم آگاهانه و قاطعانه! 🔹 ناگفته پیداست که این وضعیت، فاصله‌ی چندانی با فروپاشی نهاد ندارد. از روند سیاستگذاری هم چنین برمی‌آید که نه تنها قرار نیست این حرکت تخریبی متوقف شود، که بر تداوم آن اصرار می‌شود. فرقی هم بین چپ و راست در این اصرار تخریبی وجود نداشته تا امروز. 🔸 جالب اینکه دولت، آثار و پیامدهای این بازاری‌سازی را در کوتاه‌مدت می‌بیند و بر وضعیتی که خود، عالمانه و عامدانه ساخته، مرثیه می‌سراید. گروهی از محافظه‌کاران نیز با او همنوا می‌شوند و مردم و فرزندانشان را به باد ملامت می‌گیرند که «چرا شماها این‌جوری هستید پس! حجابتان کو؟». ملامت می‌کند مردم را، اما خودش خوب می‌داند که در بازار، هر چیزی هم بفروشند، نمی‌فروشند! 🔹 با هر معیار و مبنایی (شرع، عقل، عرف و...) اگر از مشاهده‌ی آشفتگی‌های فرهنگی و اخلاقی دردمان می‌گیرد اما وضعیت نهاد (بازار) تعلیم و تربیت کشور، هیچ اعتراض و غصه‌ای در ما برنمی‌‌انگیزد، در دستگاه محاسباتی‌مان شک کنیم. این که در آن دست‌وپا می‌زنیم، ظرفیت‌های بسیار بیشتر از اینی که می‌بینیم برای ایجاد آشفتگی و بحران در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و اعتقادی دارد. 🔸 جریان زبان‌دارِ سیاسی، با تمرکز تعمدی بر پاره‌ای موضوعات و برجسته‌سازی هیجانی آن‌ها، مسائل اصلی را از اعتبار ساقط می‌کند و انرژی‌ها را در مسیری غیر ضروری هرز می‌برد. 🔺 پی‌نوشت: آیا فقط، مدرسه را بازار کرده‌ایم؟ نه. این فقط یکی از بازارهایی‌ست که ساخته‌ایم. همه‌جا بازار است.
♦️مدارس هفته اول مهر باز هستند/مدیران غیبت هفته اول را محسوب نکنند رئیس ستاد پروژه مهر وزارت آموزش و پرورش: 🔹هفته اول مهر مدارس دایر هستند البته با توجه به همزمانی با ایام پایانی ماه صفر ممکن است برخی خانواده‌‌ها به سفر به ویژه زیارت رفته باشند بنابراین مدیران مدارس برای آنها غیبت محسوب نکنند.
💠 انتشار نسخه الکترونیکی کتب درسی سال تحصیلی جدید در پایگاه کتاب‌های درسی فایل الکترونیکی (PDF) کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در پایگاه کتاب‌های درسی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به نشانی www.CHAP.SCH.IR منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت. دانش آموزان، معلمان، دبیران، کارشناسان و والدین می‌توانند فایل الکترونیکی (PDF) کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را از پایگاه کتاب‌های درسی به نشانی CHAP.SCH.IR به صورت رایگان دریافت و استفاده کنند.
🔻زنگ آغاز سال تحصیلی نواخته شد 🔹سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به صورت رسمی از امروز، شنبه (دوم مهرماه) در مدارس کشور شروع شد. 🔹زنگ آغاز سال تحصیلی با حضور رئیس جمهور به صورت نمادین در مدرسه‌ای در تهران به صدا درآمد. 🔹امسال برخلاف دوسال تحصیلی گذشته و بازگشایی غیرحضوری سال تحصیلی، مدارس کار خود را به صورت حضوری آغاز کرده و دانش آموزان به روال معمول در کلاس‌های درس حاضر می شوند.
⭕️رئیسی: تاکید ما اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش است 🔸رییس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی: 🔹ما سندی به عنوان سند بنیادین آموزش و پرورش تدوین کرده‌ایم که پیش روی مدارس و خانواده قرار گرفته است. 🔹این سند و کتاب پیش روی همه دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت قرار داشته و تمام کارها در حوزه آموزش و پرورش بر اساس این سند پیش می‌رود. 🔹هر سال ارزیابی می‌شود چقدر به این سند و کتاب عمل شده است. ارزیابی آن نیز بر عهده مسئولان تعلیم و تربیت است. 🔹تاکید دولت بر اجرای دقیق سند بنیادین تحول آموزش و پرورش است.
♦️صدور احکام رتبه‌بندی معلمان در مهرماه وزیر آموزش و پرورش: 🔹۴۵۰۰ ارزیاب حرفه‌ای برای رتبه‌بندی تربیت کردیم، تا کنون ۸۴۰ هزار نفر ورود اطلاعات و بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی را انجام داده‌اند و وارد مرحله بعدی می‌شوند البته هنوز تعدادی ثبت اطلاعات نکرده‌اند. 🔹احتمالاً تعدادی از احکام را در مهرماه صادر کنیم، اگر سرعت کار همکاران در بارگذاری مدارک بالا برود ما هم در ستاد سرعت کار را بالاتر می‌بریم./تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید | اغتشاشگران در کدام مدرسه درس خوانده‌اند؟ ♨️ انتقاد مهم به کتب درسی ♨️ ایراد اساسی ! ❌ اقیانوس یک میلیمتری که همه را غرق کرده...
از سوی آیت‌االه رئیسی صورت گرفت: ♨️ابلاغ تفسیر ماده‌ ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون سراسری 🔹در ماده ۱۱ این قانون آمده است: چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیر متعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش‌دانشگاهی با نمره و رتبه اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب از یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت‌های بدوی می‌باشد.
هدایت شده از اخبار مهم روز
🔴از این جذاب تر برای یک نوجوان وجوان سراغ دارید؟؟؟ دقیقا همان رفتارهایی که در بازی های گیم نت انجام داده بود واقعیشو تو شهر انجام داد.. -شیشه ماشین خورد کرد -آدم ها رو با سنگ میزد -درخت ها رو آتش میزد -با مشت و لگد به رهگذر حمله می‌کرد -اتوبوس حامل مردم را سنگ میزد و از این اتفاقات بسیار لذت برد. وقتی تفریح بچه‌هامون بشود بازی های آمریکائی فضای مجازی مون بشود اینستای صهیونیستی کلاس بچه هامون بشود زبان انگلیسی ووووو.... وضعیت از این هم بدتر خواهد شد. مراقب نسل جدید باشیم...
هدایت شده از خبر فرهنگيان
⭕️ در بازار، حجاب نمی‌فروشند! 🖋 روح الله رشیدی 🔹 به یک مثال! توجه بفرمایید: در فاصله‌ی یک دهه، از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، تعداد مدارس بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشته است؛ بیش از ۱۶ درصد مجموع مدارس کشور و بیش از دو میلیون نفر دانش‌آموز! 🔸 معنای دقیق و ساده‌ی این حرف این است که دولت دارد با سرعت عجیب، فکر و فرهنگ و تعلیم و تربیت را به دست می‌سپارد. آن‌هم آگاهانه و قاطعانه! 🔹 ناگفته پیداست که این وضعیت، فاصله‌ی چندانی با فروپاشی نهاد ندارد. از روند سیاستگذاری هم چنین برمی‌آید که نه تنها قرار نیست این حرکت تخریبی متوقف شود، که بر تداوم آن اصرار می‌شود. فرقی هم بین چپ و راست در این اصرار تخریبی وجود نداشته تا امروز. 🔸 جالب اینکه دولت، آثار و پیامدهای این بازاری‌سازی را در کوتاه‌مدت می‌بیند و بر وضعیتی که خود، عالمانه و عامدانه ساخته، مرثیه می‌سراید. گروهی از محافظه‌کاران نیز با او همنوا می‌شوند و مردم و فرزندانشان را به باد ملامت می‌گیرند که «چرا شماها این‌جوری هستید پس! حجابتان کو؟». ملامت می‌کند مردم را، اما خودش خوب می‌داند که در بازار، هر چیزی هم بفروشند، نمی‌فروشند! 🔹 با هر معیار و مبنایی (شرع، عقل، عرف و...) اگر از مشاهده‌ی آشفتگی‌های فرهنگی و اخلاقی دردمان می‌گیرد اما وضعیت نهاد (بازار) تعلیم و تربیت کشور، هیچ اعتراض و غصه‌ای در ما برنمی‌‌انگیزد، در دستگاه محاسباتی‌مان شک کنیم. این که در آن دست‌وپا می‌زنیم، ظرفیت‌های بسیار بیشتر از اینی که می‌بینیم برای ایجاد آشفتگی و بحران در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و اعتقادی دارد. 🔸 جریان زبان‌دارِ سیاسی، با تمرکز تعمدی بر پاره‌ای موضوعات و برجسته‌سازی هیجانی آن‌ها، مسائل اصلی را از اعتبار ساقط می‌کند و انرژی‌ها را در مسیری غیر ضروری هرز می‌برد. 🔺 پی‌نوشت: آیا فقط، مدرسه را بازار کرده‌ایم؟ نه. این فقط یکی از بازارهایی‌ست که ساخته‌ایم. همه‌جا بازار است.
هدایت شده از طنز فرهنگی
‏با این حرف که "ولش کن بچه‌س نمیفهمه" باعث شدید یه مشت بچه ۳۰-۴۰ ساله کف جامعه داشته باشیم که اندازه گاو درک و شعور ندارن