هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_زیبا_و_دیدنی/
نمایش بصیرت مردم ورامین در یوم الله۹دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
🔻مردم ولایتمدار ورامین در یوم الله ۹ دی با حضور در مصلای صاحب الزمان(عج) بار دیگر اوج ولایتمداری خود را به نمایش گذاشتند.
🔻مردم دیار ۱۵ خرداد پس از اقامه نماز جمعه، با حضور در تظاهرات یوم الله ۹ دی و آیین گلباران شهدای قیام ۱۰ دی با آرمان های انقلاب اسلامی و شهدا تجدید میثاق کردند
#حتما_ببینید
@shoraostantehran
هدایت شده از ورامین گردی
با شروع نهضت امام خمینی ره، مردم ورامین لبیک گویان حمایت خود را از ایشان اعلام داشته و با قیام خونین خود در ۱۵ خرداد سال ۴۲ ثابت نمودند در حمایت از مرجعیت، ولایت و برچیدن رژیم پهلوی از پای نخواهند نشست.
مردم انقلابی ورامین، از ابتدای سال ۵۷ با سرعت بخشیدن به فعالیت های انقلابی خود، با برگزاری مجالس سخنرانی و برپایی راهپیمایی و تظاهرات متعدد، درصدد یکسره نمودن کار رژیم پهلوی برآمدند.
از این تاریخ به بعد اعتراضات مردمی هر روز شدیدتر و شعارها با نشانه گرفتن شخص #شاه، تندتر شد.
اما در #روز_۱۰دی_سال۵۷، اعتراضات مردم در ورامین رنگ دیگری به خود گرفت.
حدود ساعت ده صبح، جوانان انقلابی ورامین با جمع آوری تعدادی لاستیک فرسوده و آتش زدن آن، خود را برای یک راهپیمایی اعتراض آمیز دیگر آماده می کردند.
از هر گوشه شهر، دود غلیظی به آسمان برخاسته و چهره ورامین تبدیل به شهری جنگ زده شده بود.
ماموران شهربانی در خیابان شهداء مستقر و از ساختمان مرکزی خود محافظت شدیدی می کردند و حتی تعدادی از آنها اقدام به نگهبانی و محافظت از منزل سروان مظاهری رییس شهربانی و منازل دیگر ماموران شهربانی در سطح شهر کرده بودند.
روز به نیمه رسیده بود که در خیابان شهداء و در نزدیکی پمپ بنزین، یکی از مامورین با باتوم به یک جوان حمله و او هم پس از توهین به شاه، اقدام به فرار می نماید. در این هنگام مامور شهربانی اقدام به شلیک های متعدد به سمت جوان متواری می نماید که یکی از گلوله ها به #حسن_کریمی یکی از دبیران آموزش و پرورش که به دنبال تهیه بنزین برای خودرواش جهت اعزام همسر باردارش به بیمارستان تهران بود اصابت و او را نقش بر زمین می کند. این امر باعث اعتراض و هجوم انقلابیون به سوی مامورین و درنتیجه مجروحیت تعدادی از انقلابی ها می گردد.
پیکر مجروح ایشان و دیگر مجروحین توسط مردم با خودروهای شخصی به درمانگاه بیمه در منطقه کارخانه قند منتقل و در آنجا حسن کریمی به علت شدت جراحات وارده شهید می گردد.
برای آنکه پیکر ایشان به دست نیروهای ساواک و شهربانی نیافتد، تعدادی از همراهان اقدام به انتقال این شهید با آمبولانس به مقابل مسجد صاحب الزمان عج که از پایگاه های انقلابی ها بود می نمایند.
در مقابل مسجد، پیکر را با برانکارد از آمبولانس خارج و با حرکت به سمت میدان و خیابان طالقانی اقدام به تشییع نموده و در ادامه با عبور از کوچه شهید تاجیک فعلی، وارد خیابان حامدی و از آنجا به خیابان شهداء سرازیر شده و به سمت امامزاده کوکب الدین و ساختمان شهربانی حرکت نمودند.
جمعیت تشییع کننده خشمگین، با سردادن شعارهای انقلابی، هنگامی که به ابتدای کوچه شهربانی رسیدند موجب وحشت مامورانی شدند که اقدام به تشکیل صف نموده تا از تعرض احتمالی تشییع کنندگان به ساختمان شهربانی جلوگیری کنند.
در این هنگام، ماموران وحشت زده که به اسلحه مجهز بودند، اقدام به شلیک به سمت تشییع کنندگان نموده و تعداد زیادی را زخمی می کنند.
#مسعود_میرزایی با شلیک استوار مقصود واحدی به بازویش زخمی و مامور دیگری به نام نوروزی تیر خلاص را به مغز ایشان شلیک می کند.
یکی دیگر از جوانان انقلابی به نام #محمدحسین_شیرازی که به قصد کمک به سمت مسعود میرزایی می آید، با رگبار ماموران شهید می شود.
همزمان با تشییع پیکر شهدا، عده ایی از انقلابی ها ضمن سردادن شعارهای ضد رژیم و دیوار نویسی بر علیه خاندان سلطنت، اقدام به چسباندن دست های آغشته به خون بر روی دیوار های سطح شهر و ایجاد صدمه و خسارت به منازل ماموران شهربانی حاضر در این ماجرا پرداختند.
به خاطر این واقعه و با درخواست شهربانی، در زمانیکه هنوز اعتراض ها ادامه داشت، تعدادی نیروی نظامی گارد شاهنشاهی با دو هلیکوپتر از تهران به ورامین اعزام و از همان ابتدا با ایجاد حرکتی مانور گونه، اقدام به پرتاب گاز اشک آور، شکستن شیشه های مغازه ها، آتش زدن برخی خوروها و موتورسیکلت ها، ضرب و شتم مردم معترض و ترددکنندگان سطح شهر نموده و با ایجاد جو ارعاب و وحشت و متفرق نمودن مردم، کنترل شهر را در دست گرفتند.
به خاطر جو امنیتی ایجاد شده، به صورت مخفیانه پیکر شهید شیرازی در آستان امامزاده شاه حسین ع، پیکر شهید میرزایی در آستان امامزاده طاهر و مطهر ع منطقه خیرآباد ورامین دفن و پیکر شهید کریمی نیز به درخواست خانواده و با کمک برادر همسرش مخفیانه به تهران منتقل و در بهشت زهرا خاکسپاری گردید.
اینگونه بود که راه پیمایی آرام و اعتراضی مردم انقلابی ورامین با دخالت ماموران شهربانی و با حضور نیروهای نظامی گارد شاهنشاهی به خاک و خون کشیده شد و با شهادت سه نفر از جوانان انقلابی ورامین و مجروحیت بیش از پانزده نفر، روز سیاه و خونین دیگری توسط عوامل رژیم پهلوی در تاریخ ورامین و ایران به ثبت رسید.
هرچه بود، انقلاب اسلامی شکوهمند ایران #۴۲روز بعد از این واقعه به پیروزی رسید و اکنون که #۴۴سال از آن می گذرد، هنوز داغ دلمان تازه است.
هدایت شده از پایگاه بسیج شهید کاشانی
🔵 اطلاعیه مراسم یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی
قاری: سید مهدی طباطبایی
سخنران : دکتر نوش آبادی
به نفس : سید میرمحمد حسینی
⏪ زمان : یکشنبه مورخ ۱۱ / ۱۰
🕗 راس ساعت ۲۰
👈 مکان : ورامین . خیابان شهید چمران . جنب مدرسه آیت الله مشکینی . حسینیه طفلان مسلم (ع)
💐 همراه با حضور شهید گمنام
✅ شرح کامل در تصویر
♦️ حسینیه طفلان مسلم (ع)
♦️ پایگاه خواهران نسا
♦️ پایگاه برادران شهید کاشانی
♦️ حوزه مقاومت ۶ امام سجاد (ع)
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
#گزارش_تصویری_چهار/
تجدیدمیثاق مردم #ورامین در تظاهرات یوم الله ۹ دی
🔻مردم ولایتمدار ورامین در روز بصیرت و میثاق با ولایت از مصلای صاحب الزمان(عج)تا امامزاده شاه حسین(ع)را راهپیمایی کرده و با ولایت و رهبری تجدید میثاق کردند
🔻دکتر ستایشی سخنگوی دستگاه قضا، فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، فرماندار ورامین، فرمانده سپاه و عموم مردم ولایتمدار ورامین در این راهپیمایی شرکت کردند
🇮🇷شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین
@shoraostantehran
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
گزارش تصویری/
مراسم روستایی گرامیداشت یوم الله ۹ دی و هفته بصیرت در روستای قوئینک زهری برگزار شد
🔻در این مراسم که رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، امام جمعه خیرآباد، فرماندار ویژه ورامین، روسای ادارات و عموم مردم روستا حضور داشتند، از یک شهید گمنام دفاع مقدس استقبال شد
🔻همچنین در حاشیه مراسم یوم اله ۹ دی، اولین یادواره شهدای روستای قوئینک زهری برگزار شد
@shoraostantehran
هدایت شده از ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
#اطلاعیه📣 #تشیع_شهید_گمنام 🇮🇷
💠 مراسم تشییع وخاکسپاری پیکر شهید گمنام
◾️ همزمان باسالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
✍ ازمیدان امام حسین (ع)،خیابان شهدا به سمت مسجد جامع
📆 زمان : سه شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۱ ،
ساعت: ۱۰:۰۰صبح
🕌 محل تدفین شهید گمنام : ستاد فرماندهی انتظامی شرق استان تهران
🌹ستاد مراسم تشییع شهید گمنام شهرستان #ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
@nehzat_varamin
هدایت شده از هیئت عشاق الحسین (علیه السلام)
─┅═𑁍᪥﷽᪥𑁍═┅─
📢 اطلاعیه 📢
مراسم سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی
قاری:محمد مهدی وثوقی
سخنران : میثم هداوند میرزایی
مداح :
کربلایی سید میر محمد حسینی
کربلایی حمید حسین زاده
کربلایی محمد محمدی
🕣زمان :دو شنبه ۱۲ دی بعد از نماز مغرب و عشاء
💠
نشانی : ورامین کارخانه قند کهریزک مسجد امام رضا (ع)
💠
🔶هیئت عشاق الحسین (ع)
🔶 پایگاه شهید حر
💠لطفااطلاع رسان مجالس اهل بیت علیه السلام باشیدنثاروح همه اموات شهداامام شهدابخوانیدفاتحه بعدازصلوات
@heiatoshaghoLhossein
•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
🌹اجتماع بزرگ بانوان و دختران فاطمی
#نسل_حاج_قاسم
⚫ بمناسبت گرامیداشت یادو خاطره سردار مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی
🔶 سخنران :حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدمحسن محمودی
مدیرکل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
امام جمعه موقت شهرستان ورامین
🔘زمان : روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ ساعت ۱۵ عصر
🔘مکان : مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) ورامین
@shoraostantehran
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
🇮🇷به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی/
محفل انس با قرآن کریم با حضور جامعه قرآنی شهرستان ورامین
🔻زمان: دوشنبه ۱۲ دیماه همزمان با نماز مغرب و عشا
🔻مکان: خیابان مسجد جامع-مسجد صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه)
@shoraostantehran
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
🇮🇷مراسم وداع با #شهید_گمنام دفاع مقدس و سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔻#سخنران: حجت الاسلام سیدمحسن محمودی(رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران)
🔻#مداح: کربلایی یاسین زندی
🔻#زمان: دوشنبه ۱۲ دیماه همزمان با نماز مغرب و عشا
🔻#مکان:آستان مقدس امامزادگان طاهر و مطهر خیرآباد(ع)
در پایان مراسم همگان میهمان سفره شهدا می باشند
🇮🇷شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین
🇮🇷اداره اوقاف و امورخیریه ورامین
🇮🇷سپاه ناحیه ورامین
@shoraostantehran
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_کوتاه_مفهومی
- حتما باز شود
- اعتیاد به فضای مجازی
- من نمیخواهم برده تکنولوژی باشم 🌚
▫️پاتوق عکسای بدون شرح و مفهومی🤞🏻
#اعتیاد
#فضا_مجازی
@Gharargahfarhangivaramin
هدایت شده از خرداد سلام
همزمان با سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
اعزام کاروان #راهیان_ملک_سلیمان
از دیار ۱۵ خرداد به کرمان
خردادسلام
@khordadsalam