هدایت شده از صراط بصیرت(تنویر و تبیین)
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرح جدید مقابله با بدپوششی و بدحجابی
"بلوار" يک کلمهی هلندی هست و معادل فارسیش میشه چهارباغ!
به خیابونهایی که با دو ردیف درخت از هم جدا میشن(بین این دو ردیف غالبا پیاده رو هست) و کنار هر خیابون هم یک ردیف درخت هست میگن چهارباغ!
در واقع هر ردیف درخت یک باغ حساب میشه. عکسهای که مشاهده میکنید چهارباغ کشاورز تهران، چهارباغ عباسی اصفهان و چهار باغ طاق بستان کرمانشاه هستند.
دیدن چهارباغهای ایران را از دست ندهید.
🍃 امام علی علیه السلام فرمودند :
🍃 به خداوند پناه میبرم از گناهانی که نیستی را نزدیک میکند. یک نفر گفت آیا گناهانی هست که فناء را نزدیک کند؟ فرمودند : بله قطع رحم.
🍃 به درستی که خانوادهای که با هم جمع شوند و مواسات نمایند با یکدیگر، خداوند رزق آنها را زیاد میفرماید. و خانوادهای که از هم جدا شوند و از یکدیگر ببرند خداوند ایشان را از توسعه در رزق و طول عمر محروم میفرماید هر چند اهل تقوی باشند!
📚 گناهان کبیره ، اثر آیت الله دستغیب ، ص۱۴۱
محمد:
#قاب_خاطرات
#اردیبهشت ۸۷ روستای آلاشت
موزه مردم شناسی(منزل پدر رضا شاه )
اردوی یک روزه صندوق #سیدالشهدا امامزاده علی
عکس ارسالی از حاج بهرام یزدانی
@Emamzadeali_parim
💠 حدیث روز 💠
💎 چهار ثمره زیبا برای خوب حرف زدن
🔻امام سجاد علیهالسلام:
اَلْقَوْلُ الْحَسَنُ یُثْرِی الْمالَ وَ یُنْمِی الرِّزْقَ وَ یُنْسِئُ فِی الاَْجَلِ وَ یُحَبِّبُ اِلَی الاَْهْلِ وَ یُدْخِلُ الْجَنَّةَ
🌸 گفتار نیک،
◻️ ثروت را زیاد و روزی را فراوان میکند،
◻️ مرگ را به تأخیر میاندازد،
◻️ انسان را در خانواده محبوب میکند و
◻️ به بهشت وارد مینماید.
📚خصال، ص ۳۱۷، ح ۱۰۰
دکتر حسن شعبانی، متخصص و صاحب نظر حوزه تعلیم و تربیت، و مولف کتاب " مهارتهای آموزشی و پرورشی" دار فانی را وداع گفت.
@Emamzadeali_parim
"در رثای دکتر حسن شعبانی به قلم دکتر محمود مهرمحمدی"
با نام خداوند حکیم
در رثای دکتر حسن شعبانی عزیز
🔻خبر درگذشت او در تنهایی و غریبی بسیار آزار دهنده بود و افسوس عمیق رفتنش را عمیقتر کرد. گمان میکنم پس از تحمل داغ جانسوز فرزند نازنینش کنج عزلت گزید و دیگر در محافلی که با حضورش به آنها رونق و جلا میبخشید ظاهر نشد. آری، دکتر حسن شعبانی مقید به نشاندن گل لبخند بر لبان مخاطب بود و آنقدر با ظرافت و شیرینی اینکار را انجام میداد که تو در هنرش درمیماندی. بخشی از هنرمندیاش اکتسابی نبود و از تهلهجهی زیبای گیلکی او نشات میگرفت که چاشنی بینظیری برای همه لحظات طنازیاش بود و طنزش را جذابتر و دلنشینتر میکرد.
خودش بارها تعریف میکرد که این بخش جدانشدنی از وجودش بعضا چه دردسرهایی نیز برایش بههمراه داشته است. چرا که عدهای مامور ترویج عبوسی و روابط خشک و غیر عاطفی در محیط علمی هستند. همانها که سرور و بشاشیت را نمیفهمند و با آن رابطهای ندارند. یا چه بسا با کج اندیشی در دایره محرمات جانمایی میکردند. من فکر میکنم روح دکتر شعبانی هماکنون نیز در آسمانها با فرشتگان و ملائک سرگرم بیان خاطرات و قصههایی از همین دست است و برای انها از همان بزمهای زمینیان برپا کرده است.
🔻باری، چند سالی بود که با پایان تحصیلات از امریکا به ایران بازگشته بودم و در دانشگاه تربیت مدرس به اجرای دوره دکتری رشته مطالعات برنامه درسی مشغول بودم. آوازه استاد شعبانی و آثارش بهعنوان یکی از استادان خوشنام علومتربیتی کشور با کتابهایی پرفروش به گوشم خورده بود. اما شخصا حشر و نشر چندانی با او نداشتم. تا طرحی با عنوان دانشوری در وزارت علوم وقت( به گمانم در اوایل دهه ۷۰ ) تصویب شد. به موجب این طرح مربیان با سابقه دانشگاهها میتوانستند تحت شرایط ویژهای در دورههای دکترای تخصصی مرتبط ثبت نام کنند و ارتقاء مرتبه یابند. اینجا بود که دکتر شعبانی با تعدادی از دیگر از مربیان دانشگاهها به تربیت مدرس آمدند و در آن زمان ادامه تحصیل در دوره دکتری مطالعات برنامهی درسی را برگزیدند. انس و الفت بیشتر من با زنده یاد دکتر شعبانی در این بستر اتفاق افتاد. علاوه بر درسهای متعددی که با من داشتند تصمیم گرفتند رساله دکتری را هم انجام دهند و مدرک دکتری تخصصی دریافت کنند(چون مدرک دانشوری بهگونهای تعریف شده بود که نیاز به گذراندن رساله نبود). تصور کنید من در دهه ۴۰ زندگی با استادی شناخته شده سروکار پیدا کردهبودم که مو سپید کرده بود و متواضعانه در کلاسهای من در کسوت دانشجو مینشست و دستکم برای این که من حس بدی پیدا نکنم نشان میداد که مباحث برایش تازگی دارد. دکتر شعبانی در همین ایام در تربیت مدرس نیز به تدریس دروس موسوم به مدرسی اشتغال داشت و تا آنجا که یادم هست کلاسهای مدرسی او برای مخاطب که دانشجویان رشتههای گوناگون(و لذا کاملا ناهمگون) بودند با استقبال خوبی مواجه بود. دانشجویان رشتههای مختلف در این دروس ثبت نام میکردند تا تربیت مدرس علاوه بر مدرک تخصصی به آنها مدرک صلاحیت مدرسی نیز بدهد. داشتن این مدرک در جذب و در تعیین حقوق و مزایا اثر مثبتی داشت.
🔻پس از فارغالتحصیلی نیز سالهای متمادی از سر لطف و مهربانی روزهایی که برای تدریس به دانشگاه تربیت مدرس میآمد به دفتر من سری میزد و من را مهمان لحظات ناب و انرژی بخشی میکرد که در خلق انها تبحر خاصی داشت.
🔻این یادداشت را بلافاصله پس از انکه خبر حزناور پرواز او را شنیدم قلمی کردم. شاید از جمله بدین امید که با ذکر نام و یادش غفلت و تقصیر در تاخیر را بر من ببخشاید. تلاش هم خواهم کرد نشان مزار او را بیابم و دیداری با او تازه کنم.
خدایش رحمت کند و سیرهاش تداوم داشته باشد.
●●●●●●
محمود مهرمحمدی
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
@Emamzadeali_parim
بخشی از پیشگفتار کتاب " مهارت های آموزشی و پرورشی" دکتر حسن شعبانی:
یادگیری و تحول صفتی نیست که به زور و یا با تحمیل اندیشه و اطلاعات، و به شیوه های غیر علمی بتوان آن را در دیگران به وجود آورد. تحول به بستر و فضایی اثربخش نیازمند است که بتواند در دانش، روش، منش و نگرش افراد تغییر ایجاد کند. ایجاد چنین بستری به عوامل متعددی چون بافت فرهنگی، وضعیت اقتصادی، و شرایط اجتماعی- سیاسی وابسته است.
محمد یزدانی پرائی - دکترای برنامه ریزی درسی
@Emamzadeali_parim