نکات مهم جز ۱۱ قرآن.mp3
5.83M
⭕️اینم نکات مهم جز یازدهم خدمت شما
1⃣بنای زندگی خود را بر لبه پرتگاه پی ریزی نکنین، مراقب باشین که گمراه نشین که وارد جهنم میشید 🔥❌(توبه ۱۰۹)
2⃣ عده ای از مسلمانان باید برن دنبال یادگیری مسائل دینی و نشر اون و جهاد علمی داشته باشن📚📝(توبه ۱۲۲)
3⃣اینو بدون از قبل که، هر سال یک یا دو بار امتحان اصلی داری و خدا این امتحان رو ازت می گیره🤓(توبه ۱۲۶)
4⃣معرفت داشته باش وقتی از خدا چیزی می خوای و گرفتی، اینطور نشه که بری دیگه بر نگردی بازم تو خوشی ها بیا سراغ خدا، بیاییم مرام داشته باشیم و در نعمت ها هم به یاد خدا باشیم🤲 (یونس ۱۲)
فلسفه سیزده بدر
در آیین و تقویم زرتشتیان و ایرانیان باستان هر روز یک نام ویژه دارد
سیزدهمین روز در هر ماه به نام فرشته باران تیر(تیشتر) نام دارد
زرتشتیان پس از پایان نوروز در روز سیزده بدر (روز تیر از ماه فروردین)به باغ و دشت میروند و به شادی و بازی و گره زدن سبزه برای بر آورده شدن آرزوهایشان میپردازند و نوروز خود را به پایان میرسانند
و برای درخواست باران به درگاه اهورامزدا نیایش میکنند و آرزوی سالی پر از باران و کشاورزی نیکو میکنند
در مورد نسبت دادن نحسی سیزدهم هیچ مناسبتی به ایرانیان ندارد و این اندیشه خرافی پس از یورش اسکندر گجستک و یونانیان به ایران اهورایی وارد ایران شد زیرا عدد سیزده نزد یونانیان نحس بوده است
۱۳ فروردین روز طبیعت را گرامی می داریم
🆔 : 👉 @qurani_ir 👈
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
برنامه ادامه بازیهای فوتسال جام شهدا رده پیشکسوتان دوشنبه 14 فروردین سالن آذربایجانیا
بازی شماره 13 گروه 4
#امامزاده_علی_فریم--پاجی 20/45
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
حضور بجه محل های عزیز مورد انتظار است.
آدرس سالن: کمربندی غربی- جنب دانشگاه علوم پزشکی- کوچه شهید ابراهیمی
*کادر فنی و سرپرست تیم پیشکسوتان شهیدان رضایی امام زاده علی پریم *
🖼🔹واقعیتهای تاریخی
✍به اسناد قطعی خدیجه موقع ازدواج با نبی باکره و25 ساله بود
♦️1) باکره بودن حضرت خدیجه موقع ازدواج با نبی(ص)
(باکره: دوشیزه، عذرا)
♦️2) عدم ازدواج قبل ازدواج با نبی(ص)
♦️3) ایشان موقع ازدواج 25 سال و وفات 50 ساله بودند
♦️4) دختران در خانه خدیجه و نبی، ربیبه(دخترخوانده) آنان بوده و مادرشان هاله بنت خویلد(خواهرخدیجه) بود که با رحلت هاله، خدیجه این دو دختر را به دخترخواندگی گرفت. بعدها این دو دختر ازدواج و با ظهور اسلام شوهران کافرشان آنان را طلاق داده و این دو زن مطلقه (دختران هاله) بعدها به عقد عثمان در آمدند
📚متابع:
1⃣ بیهقی، دلائل النبوة، ج۲، ص۷۱
2⃣ عاملی جعفرمرتضی، الصحیح، ج۲، ص۱۱۴
3⃣ ابن شهرآشوب، المناقب آل ابیطالب، ج۱، ص۱۵۹
4⃣ ابنکثیر، البدایة و النهایة، ج۲، ص۲۹۴
5⃣ بلاذری انساب الاشراف، ج۱، ص۹۸
6⃣حاکم نیشابوری، مستدرک، ج۳، ص۲۰۰
7⃣ دولابی، الذریة الطاهرة النبویة، ص۵۲
8⃣ ابنعساکر دمشقی، تهذیب تاریخ دمشق، ج۱، ص۳۰۳؛
9⃣ دیاربکری، تاریخ الخمیس، ج۱، ص۲۶۴.
🔟 ذهبی، سير اعلام النبلاء، ج2، ص111
1⃣1⃣ رلزی، تبصره العوام، ص۲۴۵
2⃣1⃣ مجلسی، بحارالانوار، ج۱۶، ص۱۸
3⃣1⃣ جزائری، انوارالنعمانيه، ج۱، ص۸۱؛
4⃣1⃣ الکوفی،أبو القاسم علی(متوفاي۳۵۲ه)، الاستغاثه، ج۱، ص۶۸
5⃣1⃣ سيد مرتضي، للشافي
6⃣1⃣ ابوجعفر طوسی، تخليص
7⃣1⃣ الأصبهاني، أبو القاسم اسماعيل التيمي (متوفاى۵۳۵ه)، دلائل النبوة، ج۱ ص۱۷۸
8⃣1⃣ ابنعماد حنبلی، شذرات الذهب
9⃣1⃣ ابن اسحاق، سیره النبی
0⃣2⃣ ابن سعد، طبقات
1⃣2⃣ ابن اثیر، اسدالغابه
2⃣2⃣ ابن عبدالبر، الاستیعاب
3⃣2⃣ اربلی شافعی، کشف الغمه
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 مهمترین معیار #دین_داری چیست؟
🍃🌹🍃
⁉️ چه کنیم تا در زمره حسینیان و جبهه حق قرار بگیریم؟!
🔸 در حوادث گوناگون موضعگیریمان باید چگونه باشد؟
* عبارات "متدین احمق" و "سوپرانقلابی" اسم رمز تثبیت دستاورد اغتشاشگران *
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
۱- راهبران پروژه #اغتشاشات در مرحله تثبیت دستاوردهاي چهارماه قبل هستند که یکی از آن، بی حجابی بخشی هرچند کوچک از جامعه است.
۲-بخشی از این جماعت #بی_حجاب، منسجم و آموزش دیده و البته دریده و رادیکال هستند و مواجهه با ایشان نیازمند برخورد انتظامی و قضایی است و #امر_به_معروف ایشان توسط #مردم_عادی نه تنها تاثیری ندارد بلکه صرفا برای مومنین هزینه ایجاد میکند. دقت کنیم بخش اعظمی از جامعه که لزوما #حجاب_شرعی ندارند ولی حتما #حجاب_عرفی دارند، موضوع کار فرهنگی و تربیتی بوده و امر به معروف مردم و مومنین در قبال ایشان لازم و مفید است و انشالله توسط مومنین با جدیت دنبال خواهد شد.
۳-به موازات، جامعه مؤمن به درستی از حاکمیت درخواست داشته و دارد مظاهر فساد و بی حجابان متجاهر و رادیکال را از سطح شهرها جمع کند ولی حاکمیت در طی چند ماه گذشته در این حوزه منفعل بوده و وظیفه خود را به درستی عمل نکرده است.
۴- طبعا این انفعال حاکمیت در برخورد با بی حجابان متجاهر، بعضا منجر به برخوردهای عصبی معدودی از مومنان با مظاهر فساد میشود. شبیه آن اتفاقی که در طرقبه مشهد بودیم که به #ماست_پراکنی مشهور شد.
۵-برخی از تحلیلگران از جمله فردی بنام #مجتهدزاده از فتنه جدیدی بعد ماه رمضان سخن میگویند و مدعی هستند اصل آن ناشی از اعتراض تند برخی از مؤمنان به کاشفان حجاب و عورت است. نامبرده بر این تحلیل خود از فکتها و اسناد و اطلاعاتی هم سخن میگوید ولی به مفاد آن اشاره ای نمیکند و بلافاصله به جای اینکه راهکاری برای حل اصل مساله، یعنی گسترش کشف حجاب و کشف عورت و انفعال مرگبار حاکمیت بپردازد، ترجیح میدهد عکس العمل طبیعی جماعت مومن را نقد و وهن کند و با عباراتی چون * متدین احمق * و ... ایشان را مخاطب قرار دهد. البته کسی که بی حجابان را به اسیدپاشی تهدید کند حتما که فرد احمقی است ولی مومنی که در مواجهه با مظاهر فساد کنترل خود را از دست بدهد و رفتار نامناسبی داشته باشد نیازمند آموزش و اصلاح توام با تشویق است نه توهین!
۵-طبیعی است که همه مؤمنان اشراف اطلاعاتی و عمق تحلیلی و همچنین ظرفیت و مهارت حداکثری در مواجهه با مفاسد جدید را ندارند و طبعا توجیه و مهارت افزایی ایشان وظیفه حاکمیت و همچنین تحلیل گران و خبرگان است.
۶-نکته قابل تامل این است که اگر امثال ایشان متوجه این برنامه جدید فتنه شده اند چرا تابحال ساکت بودند و چرا هیچ تبیین و اقدام توجیهی و اقناعی انجام نداده اند و بدون احساس مسوولیت، مطلع کلامشان با طعن و توهین به مومنین آمرمعروف شروع میشود؟ این در حالی است که هیچ برنامه و آموزش جامعی برای مواجهه روشمند با این فساد جدید به مؤمنان داده نشده و صرفا به تکرار بیانات قدیمی رهبری که به حدود سال ۱۳۷۶ برمیگردد بسنده شده است. در حالی که اوضاع و شرایط و شکل و عمق ناهنجاری و البته نقشه و برنامه دشمن تغییر جدی یافته است. شبیه همین اقدام را هم سایت الف منسوب به احمد توکلی با * سوپر انقلابی * نامیدن آمرین معروف انجام داده بود.
۷- در این شرایط، حمله صرف این تحلیلگران به جماعت مومن بدون ارائه راهکار اثباتی برای مقابله با جریان مترف اجتماعی را چگونه باید تحلیل کرد؟ طبیعی است که این رویه صرفا تداوم انفعالی قبلی است و توجیه گر بی انگیزگی و بی مسوولیتی و بی برنامه گی حاکمیت در قبال این فساد بیّن است.
8- به نظر می رسد عباراتی چون * متدین احمق * و * سوپر انقلابی * بیشتر اسم رمز برنامه منفعل کردن مومنین در مطالبه مبارزه با فساد و جلوگیری از تثبیت دستاوردهاي اغتشاشات سال قبل دانست و * #تحلیلگران_احمق * و جریان * #سوپر_اعتدالی * صرفا جاده صاف کن این پروژه هستند.
9- حال در کل چکار باید کرد؟ به نظر کلیت کار خیلی پیچیده نیست:
* اول- * بخشی از مردم عادی هم که حجاب عرفی دارند موضوع کار فرهنگی توامان حکومت و مومنین هستند و با #نهضت_مهربانی و #خدمت_رسانی توامان باید به ارتقای فرهنگی ایشان پرداخت. طبعا دستگاههای فرهنگی کشور اعم از آموزش عالی و آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات و صداو سیما و حوزه علمیه و ده ها دستگاه فرهنگی کشور بار سنگینی بر عهده دارند و مومنین باید از ایشان مطالبه جدی کارآمدی داشته باشند. (طبیعی است که کارآمدی نیازمند نیروی انسانی شایسته و متعهد و همچنین برنامه جامع است).
* دوم- * به موازات بند اول، حاکمیت وظیفه دارد با قشر * بی حجاب متجاهر * برخورد جدی قانونی را داشته باشد. حتما که این لایه هم طیف بندی خودش را دارد و در این برخورد قانونی باید الزامات هر طیف رعایت شود.
نکته آخر اینکه:
حواسمان باشد الان بزرگترین اشتباه، انفعال در برابر جریان محدودِ #مترف_اجتماعی است.
چی بگم آخه.....17 آذر 99.pdf
7.55M
✅جملات ساده تذکرلسانی
برای موقعیتهای مختلف👌
🔻مطابق احکام فقهی و ظرافتهای روانشناسی
کاری از مرکزتخصصآموزشامربهمعروفکشور
🔻تحت اشراف علمی دکترعلیتقوی
نویسنده اجازه انتشار در فضای مجازی را داده است.
زنی که #حجاب رو قبول نداره
👈یعنی قوانین اسلام رو قبول نداره!
♦️زنی که #قوانین_اسلام رو قبول نداره
⛔️نباید مهریه بهش تعلق بگیره
👈چون مهریه قانون اسلامه،
⛔️نباید بهش نفقه تعلق بگیره
👈چون نفقه قانون اسلامه،
⛔️نبایدحضانت فرزند رو تا ۷ سالگی بدن بهش
👈چون حضانت قانون اسلامه،
⛔️نبایداز سرباز معاف باشه
👈چون معافیت زنها از سربازی قانون اسلامه
📛 زن بی حجابی که مورد تعرض و خیانت و جسارت قرار گرفت حق شکایت به هیچ ارگان اسلامی را ندارد چون خودش با بی حجابی انتخاب کرده که اینگونه با او رفتار شود.
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
💥کمی تامل در موارد بالا
29.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتی منطقی و مفید با بدحجابها
حتما گوش بدین بسیااااااار عالیه👌
💙🕋
💠 #فابینگ چگونه بر سلامت روان تأثیر می گذارد؟
🔸مطالعات نشان داده است که فابینگ 4 نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
🥇احساس تعلق داشتن
🥇اعتماد به نفس
🥇زندگی معنا دار
🥇احساس کنترل داشتن
🔹وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول میشود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این میتواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
🔸تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفنشان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانههای اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.
🔹به علاوه، غواصی در شبکه های اجتماعی ممکن است مشکل را بدتر کند. بر اساس تحقیق منتشر شده در کتاب "کامپیوتر و رفتار انسانی" (Computers and Human Behavior)، شبکه های اجتماعی میتوانند احساس افسردگی را بدتر کنند و هرچه بیشتر از رسانه های اجتماعی استفاده کنید ، احتمال احساس افسردگی یا اضطراب شما بیشتر است .
🔸مطالعهای دیگر نشان داد افرادی که هنگام صرف غذا با دوستان یا خانواده از تلفن خود استفاده می کنند نسبت به افرادی که این کار را نمی کنند، از وعده غذایی خود کمتر لذت میبرند. یک آزمایش پیگیری نشان داد که استفاده از تلفن با ایجاد حواس پرتی و کاهش اشتیاق، لذت تعاملات رودررو را در دور میز غذا از بین میبرد؛ امری که به کاهش روابط خانوادگی منجر میشود.