نکات کلیدی لایحه برنامه هفتم توسعه۱
#عدالت_در_پرداخت_حقوق_و_دستمزد
🔹 به منظور افزایش ،عدالت بهره وری و رضایتمندی کارکنان دولت، فاصله حداقل و حداکثر دریافتی کارکنان دولت از هفت برابر به پنج برابر کاهش مییابد ثبت تمامی پرداختهای مستمر و غیر مستمر به صورت نقدی و غیر نقدی معادل ریالی و سایر کمکهای رفاهی کارانه، تسهیلات و هرگونه پرداخت دیگر تحت هر عنوان به کارکنان و بازنشستگان خویش صرفا از طریق زیر سامانه جامع حقوق و مزایای کارکنان دولت ذیل سکوی یکپارچه نظام اداری در قالب شناسه ملی و شناسه یکتای پرداخت به ذینفع .نهایی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از هرگونه پرداخت به کارکنان و بازنشستگان و سایر اشخاص حقوقی و حقیقی از منابع مختلف حسابهای دولتی و متعلق به دولت نزد خود بدون درج شناسه یکتای پرداخت به ذینفع نهایی جلوگیری نموده و امکان دسترسی برخط سازمان اداری و استخدامی کشور به اطلاعات پرداختی را در بسترهای الکترونیکی فراهم نماید.
🔹 هرگونه پرداخت حقوق مزایا پاداش و سایر دریافتیهای کارکنان و مدیران شرکتهای دولتی نباید از مشاغل مشابه در بخش خصوصی با همان سطح بهره وری بر اساس تأییدیه سازمان ملی بهره وری بالاتر باشد. شیوه نامه اجرایی این بند بر اساس پیشنهاد سازمان ملی بهره وری توسط سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ خواهد شد.
تسنیم: برسد به دست مسئولین آموزش و پرورش
🔹از مجموع ۱۰۶.۴۹۱ مدرسه دولتی در کل کشور، ۱۲,۲۸۵ مدرسه فاقد آب آشامیدنی لولهکشی شهری یا توالت هستند.
🔴فرزندآوری در خانوادههای دارای سه فرزند در کشور ۱۵ درصد افزایش یافت
♦️فاروجی، سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت:تعداد موالید کشور سال گذشته یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر به ثبت رسید که نسبت به سال ۱۴۰۰ با کاهش سه و هفت دهم درصدی همراه بود اما الگوی باروری در کشور نشان از تغییر دارد.
♦️فرزندآوری در خانوادههای ۲ فرزندی به سه فرزندی نیز با افزایش ۲ و نیم درصدی همراه است.
♦️با وجود کاهش موالید در سال گذشته، میل به فرزندآوری در کشور افزایش یافته است
💠معرفی کتاب دا:
✅خاطرات سیده زهرا حسینی
انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به مثابه گنجینهای تمامنشدنی و ظرفیتی گسترده برای فرهنگ و ادب کشور تلقی میشوند که همچنانکه مقام معظم رهبری نیز بارها تاکید کردهاند باید از آنها برای نشر و گسترش فرهنگ و ارزشهای دینی و انقلاب اسلامی در جامعه و جهان، حداکثر استفاده را کرد.
کتاب «دا» را میتوان بهترین نمونه در این راستا به شمار آورد که در واقع امروزه به مثابه یک نقطه عطف در تاریخ نشر کشور شناخته شده و کارکرد دارد. این کتاب، خاطرات سیدهزهرا حسینی از روزهای آغازین جنگ تحمیلی در دو شهر بصره و خرمشهر است و سالهای محاصرهٔ خرمشهر توسط نیروهای عراقی محور مرکزی کتاب را تشکیل میدهد.
حسینی در آن زمان دختر هفده سالهای بوده و گوشهای از تاریخ جنگ را بازگو میکند که غالباً به اشغال و فتح خرمشهر مربوط میشود. حسینی در این کتاب، خاطرات خود از روزهای آغاز مقاومت و روزهای پس از آن را با جزئیترین موارد روایت میکند تا آنجا که این گونه جزیینگری و بیان لحظه به لحظه وقایع باعث شده تا بسیاری آن را رمان بنامند؛ حال آنکه این کتاب سراسر مبتنی بر رویدادهای واقعی و خاطرات حقیقی سیده زهرا از آن روزهاست. راوی در آن روزها تنها 17 سال داشته و اهمیت این کتاب شاید در این باشد که وقایع جنگ ما برای اولین بار از زاویه دید یک دختر نوجوان روایت شده است؛ خاطراتی که راوی حدود 20 سال آنها را درون سینه خود همچون یک راز حفظ کرد و حرفی از آن نزد. در این کتاب ناگفتههایی از جنگ بیان شده که تاکنون کسی از آنها حرف نزده است.
ای کاش خیلی از مسئولین کشور وقت می گذاشتند این کتاب را کامل مطالعه می کردند تا بفهمند برای تصاحب این صندلی، چه عزیزانی از دست رفته اند.
روح همه شهدای هشت سال دفاع مقدس برای دفاع از ناموس و خاک ایران، از تمام هستی شان گذشتند شاد
شادی روحشان صلوات🙏
🌹قسمت هایی از کتاب دا:
پا در شکم جنازه
همان طور که بین شهدا چرخ می زدم، یکهو احساس کردم پایم در چیزی فرو رفت.
موهای تنم سیخ شد، جرئت نداشتم تکان بخورم یا دستم را به طرف پایم ببرم. لیزی و رطوبتی توی پایم حس می کردم که لحظه به لحظه بیشتر می شد. یک دفعه یخ کردم.
با این حال دانههای عرق از پیشانی ام می ریخت، آرام دستم را پایین بردم و به پایم کشیدم؛ وقتی فهمیدم چه اتفاقی افتاده است، تیره پشتم تا سرم تیر کشید و چهار ستون بدنم لرزید.
پایم در شکم جنازه ای که امعاء و احشایش بیرون ریخته بود، فرو رفته بود. به زحمت پایم را بالا آوردم؛ سنگین و کرخت شده بود، انگار مال خودم نبود؛ کشان، کشان تا دم تکه زمین خاکی آمدم، پایم را از کفش درآوردم و روی زمین کشیدم.
نویسنده کتاب دا از سال ۱۳۴۷ شروع می کند، آن وقتی که ۵ ساله داشته و در بصره زندگی می کردند.
زهرا حسینی از خانواده اش تعریف می کند از مادرش که به او “دا” می گفتند، از پدرش که توسط بعث عراق دستگیر شده و با مهاجرت خانواده زهرا به خرمشهر ادامه پیدا می کند در آن زمان زهرا فقط ۱۷ سال دارد.
زهرا روز اول مهر که می خواهد خواهرش را به مدرسه ببرد، می بیند مدرسه تعطیل است، کوچهها خلوت است و پرنده در شهر پر نمی زند، آسمان تیره است و شهر بمباران شده، زمانی به بیمارستان می رود بوی خون را حس می کند، فاجعه ای اتفاق افتاده، اما زهرا اصلاً فکر نمی کند این فاجعه ۸ سال ادامه پیدا کند.
۱۷ سال بیشتر ندارد، او آه و نالههای مجروحان را می شنود و بدنهای زخمی را می بیند، طاقت نمی آورد. می خواهد کمک کند، اما کاری بلد نیست، برای کمک کردن به مرده شورخانه رفت.
“بیشترین چیزی که توی غسالخانه از آن می ترسیدم جنینهای سقط شده بود، شکل و شمایل عجیبی داشتند صورت بعضی از آنها به هم فشرده بود. انگار آنها را پرس کرده بودند.
می گفتند: زنها از هول و هراس انفجارها و آوارها، حملشان را سقط کرده اند؛ تا عصر اصلاً طرفشان نرفتم، ولی تعداد نوزادها و جنینهای کفن پیچ شده گوشه غسالخانه زیاد شد، برای آنکه آن قسمت را خالی کنم مجبور شدم بهشان دست بزنم.
خسته از رفت و آمدهای بین قبرها و غسالخانه دو تا از آنها را برداشتم. خیلی سنگین شده بودند؛ سردی تن شان توی دستها و بغلم می نشست و تمام تنم را می لرزاند.
وقتی یادم می افتاد یکی از نوزادان هنوز پستانک توی دهانش بود، آن یکی پیش بند دور گردنش داشت و شیری که خورده بود، گوشه لبش خشک شده بود، می خواستم بمیرم.” (بخشی از کتاب)
زهرا حسینی پس از مدتی در زمان محاصره ۳۳ روزه خرمشهر دچار آتش سوزی و ترکش در نزدیکی ستون فقراتش می شود؛ ترکشی که باعث می شود او یک ماه در بیمارستانی خارج از خرمشهر بماند؛ ترکشی که تا به امروز و پس از ازدواج هنوز با آن دست و پنجه نرم می کند.
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹سالروز آزادسازی خرمشهر بر رزمندگان ،ایثارگران و خانواده محترم و معظم شهدا مبارکباد🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر شما نبودید این عکسها هیچوقت ثبت نمیشد
- #استوری
🔴اسامی تقریبی تیپ و یگان و لشکر های سپاه وارتش که در عملیات آزاد سازی خرمشهر نقش داشتند
♦️یگانهای شانزده گانه رزمی سپاه که در این عملیات شرکت داشتند عبارت بودند از:
♦️تیپ ۳۵ امام سجاد، فرمانده: نبی رودکی
♦️تیپ ۴۳ بیت المقدس، فرمانده: حسین_کلاه_کج
♦️تیپ ۸ نجف اشرف، فرمانده: شهید_احمد_کاظمی
♦️تیپ ۱۴ امام حسین، فرمانده: شهید_حسین_خرازی
♦️تیپ ۲۱ امام راضا، فرمانده: شهید_ولی_الله_چراغی
♦️تیپ ۱۷ قم، فرمانده: شهید_حسین_درویشی
♦️تیپ ۲۷ محمد رسول الله، فرمانده: شهید_احمد_متوسلیان به استعداد ۱۴ گردان
♦️تیپ ۳۰ زرهی، فرمانده: فتح الله جعفری
♦️تیپ ۳۷ نور، فرمانده: شهید_علی_هاشمی
♦️تیپ ۴۱ ثارالله، فرمانده: قاسم_سلیمانی
♦️تیپ ۲۲ بدر، فرمانده: شهید سیدعبدالرضا موسوی به استعداد: ۶ گردان
♦️تیپ ۲۵ کربلا، فرمانده: مرتضی قربانی
♦️تیپ ۴۶ فرج، فرمانده اسحاق عساکره، به استعداد: ۸گردان
♦️تیپ ۳۳ المهدی ، فرمانده: علی_فضلی
♦️یگانهای نیروی_زمینی_ارتش که در این عملیات شرکت داشتند عبارت بودند از:
♦️لشکر ۱۶زرهی، فرمانده: سرهنگ سیروس لطفی به استعداد ۳ تیپ
♦️لشکر ۲۱ پیاده، فرمانده: سرهنگ_حسین_حسنی_سعدی، به استعداد ۴ تیپ
♦️لشکر ۹۲ زرهی، فرمانده: شهید سرهنگ مسعود منفردنیاکی، به استعداد ۳ تیپ
♦️شهیدان مسعود منفردنیاکی و علی صیاد شیرازی
♦️تیپ ۲۳ نوهد، فرمانده: سرهنگ محمد محمدی
♦️تیپ ۳۷ زرهی، فرمانده: سرهنگ مجید صارمی
♦️تیپ ۵۵ هوابرد، فرمانده: سرهنگ کریم عبادت
♦️تیپ ۵۸ ذوالفقار، فرمانده: سرهنگ یعقوب علی یاری
♦️تیپ ۳ پیاده از لشکر ۷۷، فرمانده: سرهنگ اسلوبی
🌹🌹🌹و هزاران بسیجی مخلصی که که یک هدف مشترک داشتند و به هدفشان رسیدند....
سلام و ادب بزرگوار گروهی داریم کارمی کنیم برای معرفی کتابهای خوب به کودک و نوجوان و مشاوره و امور تربیتی اگر مادرانی میشناسید فرزندان ۵تا ۱۴سال دارند معرفی بفرمایید .
https://eitaa.com/joinchat/3579249051Ce50ec89596