🎙بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
💌صفحه ۴۲ قرآن کریم
🔻توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای: هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
@farhangloresta
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان
🔰با مشاهیر
غزل تاجبخش
غزل تاجبخش شهریور ۱۳۲۱ در بروجرد به دنیا آمد.
دوران کودکی را در روستای مأمون از توابع جاپلق الیگودرز گذراند و تحصیلات ابتدایی خود را تا کلاس چهارم در همان روستا سپری کرد.
پس از آن در قم سکنی گزید و دورهٔ متوسطه را تا کلاس نهم ادامه داد و سپس ازدواج کرد.
او همراه با زندگی مشترک، تحصیلات خود را ادامه داد و دیپلم گرفت. وی در سال ۱۳۴۶ به دنبال سکونت در تهران، به دانشکده مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران راه یافت و در سال ۱۳۵۰، مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی خود را گرفت. سپس دورههای کوتاهمدت روزنامهنگاری، جلب سیاحان و روابط عمومی مطبوعات را گذراند و مجدداً به دانشگاه رفت.
تاجبخش سپس به استخدام آموزش و پرورش درآمد و به تدریس دروس ادبیات در دبیرستانها مشغول شد.
وی از مهر ۱۳۶۰ انجمن ادبی غزل را تشکیل داد و در حال حاضر نیز مسئولیت آن انجمن را به عهده دارد.
تاجبخش در همهٔ غالبهای شعری، اعم از کلاسیک، نیمایی و سپید طبعآزمایی کرده و به غیر از شعر به نوشتن خاطره و رمان و زندگینامه نیز علاقهمند است.
از جمله آثار منتشر شده تاجبخش عبارتند از:
خانهٔ امابیها، یادنامه و سفرنامهٔ حج،
دلخواستهها، دلخاستهها، (مجموعه شعر)
آدمکها، (رمان)،
دوست نادیده، (داستان بلند)
بر بالهای پرواز، (رمان)
قلمها و سایهها، زندگی فاطمه زهرا (س)
مأمون، غزل بارانهای سنگی، (مجموعه غزل)،
شبدرهای چهارپر، (مجموعه شعر سپید و نیمایی،
زن، شعر و اندیشه (تحقیق ادبی)
آزادی در قلمرو سبز فنچهای سپید، (داستان بلند)
لحظههای قالیچه
بیبی شهربانو
باغ هزاران پرچین
بچههایم گل سرخ
بهاران میزند در، اما نه امسال
زائران دشت شقایق
چلچلهها بالزنان میرسند
@farhangloresta
🔰همزمان با هفته گرامیداشت مقام زن؛
کارگاه آموزش سواد رسانهای در کوهدشت برگزار شد
🔻به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن، کارگاه آموزشی سواد رسانهای و تاثیر فضای مجازی بر خانواده در کوهدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن، کارگاه آموزشی سواد رسانهای و تاثیر فضای مجازی بر خانواده با حضور جمعی از مربیان و فعالان فرهنگی در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کوهدشت برگزار شد.
عزت جعفری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کوهدشت هدف از برگزاری کارگاههای تخصصی سواد رسانهای را ارتقاء آگاهیهای عمومی و واکسینه کردن جامعه و خانوادهها در برابر تهاجم فرهنگی در فضای مجازی بیان کرد.
در این جلسه که با حضور روحالدین طرهانینژاد نماینده خانه مطبوعات تشکیل شد، شرکتکنندگان با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی و تاثیر آن بر سلامت فرهنگی جامعه و محیط خانواده آشنا شدند.
@farhangloresta
26.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نوای دایه دایه وقت جنگه در بیت رهبری
فیلم کامل مدیحهسرایی مهدی ترکاشوند به زبان لری در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع) با رهبر انقلاب به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س). ۱۴۰۳/۱۰/۲
@farhangloresta
🔰اسامی فیلمهای منتخب جشنواره سینما حقیقت در لرستان اعلام شد
🔻کارشناس مسئول سینمایی و سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: فیلمهای منتخب جشنواره سینما حقیقت به مدت ۳ روز در این استان اکران خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، غلامرضا نعمتپور گفت: فیلمهای مستند خشت و خون، آدریانا مسافری از ایتالیا، اجاق نواز، تو به کوچ عادت داشتی، چشم کویر، قلعه خاموش، بوم ایرانی، آبه، سایهباران، رو با رو، آلبوم خانوادگی من، از ۸ تا ۱۰ دیماه در خرمآباد، برجرود و کوهدشت اکران میشوند.
وی افزود: ۸ دی ماه خشت و خون (عقیل جماعتی)، ساعت ۱۶ و آدریانا مسافری از ایتالیا (حبیب علوانی)، اجاقِ نواز (فرهاد ورهرام)، ساعت ۱۸ به نمایش در خواهد آمد.
نعمتپور گفت: تو به کوچ عادت داشتی (امیر عسکری)، ۹ دی ماه ساعت ۱۶ اکران و پس از آن در سانس دوم چشم کویر (محسن علمالهدی)، و قلعه خاموش (حنیف شهپرراد)، در سینماهای منتخب استان اکران میشوند.
کارشناس مسئول سینمایی و سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: روز سوم نیز در تاریخ ۱۰ دی ماه ساعت ۱۶ بوم ایرانی (محمد مقدم) به نمایش در خواهد آمد و آبه (سارا طالبیان)، سایه باران (رسول پولادی)، روبارو (امیر پذیرفته)، آلبوم خانوادگی من (محمدرضا نوروزبیگی) نیز ساعت ۱۸ اکران میشوند.
جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران که با نام جشنواره سینما «حقیقت» شناخته میشود، از سال ۱۳۸۶ توسط مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار کرده است.
@farhangloresta