فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⭕️ #اطلاعیه_فوری l مجددا رکورد پذیرش در دانشگاه فرهنگیان شکسته خواهد شد
✔️ ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان تا ۵ سال آینده به ۶۰ هزار نفر خواهد رسید
💢نگاهی به عملکرد وزارت آموزش و پرورش در تأیید صلاحیت معلمانی که در مرحله گزینش ردصلاحیت و پس از اعتراض جذب شدند/هشدار برای کد 19
✍️روزنامه وطن امروز نوشت:
▫️سوالی که در اینجا برای ما پیش آمده، این است:
اگر کد ۱۹ مربوط به مسائل عقیدتی و هویتی افراد میشود و رضا روستایی، مدیرکل گزینش وزارت آموزش و پرورش، در مصاحبه با ایسنا تعداد افراد ردشده با کدهای ۵ و ۱۹ را حدود ۲۰ هزار نفر اعلام کرده بود، چگونه ممکن است این سازمان این افراد را در مرحله اعتراض مثبت اعلام کرده و جذب این وزارتخانه شوند؟! آیا در مراحل گزینش خطای نیروی انسانی بوده یا واقعا افراد ردشده بهواسطه دریافت این کد، ابهامات عقیدتی و هویتی داشتهاند؟
▫️اگر فرضیه اول صحیح است، چرا این وزارتخانه بعد از چند سال انجام این فرآیند هنوز مسائل را حل نکرده و بر اساس همان مسیر اشتباه ادامه داده است؟ و اگر فرضیه دوم مورد تأیید است، آیا برای جایگاه معلمی که جایگاهی ویژه و مورد اعتماد مردم به شمار میرود، ورود اینگونه افراد به جایگاه ارزشمند معلمی مسالهای ایجاد نمیکند؟
👇👇👇👇
asriran.com/004GBM
💢استخدام بیش از صد هزار معلم تا پایان سال
🔹احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: در طول سه سال دولت شهید رئیسی مجوزهای استخدام ۲۵۵ هزار معلم صادر شد.
🔹وی افزود: برای دوره آموزگاری ۲۸ هزار و ۸ نفر ردیف استخدامی در سال جدید در نظر گرفته شده است.
🔹احمدی لاشکی گفت: برای دوره دبیری و هنرآموز هم ۲۴ هزار و ۷۷۶ نفر و برای دوره کیفیت بخشی ۱۹ هزار و ۱۷۴ نفر ردیف استخدامی در نظر گرفتیم.
🔹معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: همچنین ۳۰ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و حدود ۲ هزار نفر هم از دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی جذب خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✅ #مهم
صحبت های رئیس جمهور در رابطه با مصوبه تاثیر قطعی معدل
تأیید ۵۴۶۱ داوطلب رد شده در گزینش برای معلمی
مدیرکل گزینش وزارت آموزش و پرورش:
✔️افراد رد شده در گزینش، دو مرحله فرصت اعتراض دارند. در صورت عدم تأیید در این دو مرحله، میتوانند به دیوان عدالت اداری شکایت کنند. دیوان پس از بررسی، برخی پروندهها را برای بازنگری به آموزش و پرورش بازمیگرداند
✔️در یک ماه اخیر، ۴۶۰۰ پرونده اعتراض به گزینش سال ۱۴۰۳ بررسی شده است. از این تعداد ۱۱۹۹ نفر برای آموزگاری، ۱۲۷۱ نفر برای دبیری، ۱۹۳۳ نفر برای دانشگاه فرهنگیان تأیید شدند.بررسی پروندهها تا پایان آذر ادامه دارد.
✔️همچنین، در سال ۱۴۰۲ بیش از ۸۶۱ پرونده بررسی شد که ۶۸۵ نفر تأیید و ۱۷۶ نفر رد شدند که این افراد میتوانند به دیوان عدالت اداری شکایت کنند.
مصوبه کنکوری چالش جدید دانشآموزان
🔹اجرای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و سهساله شدن امتحانات نهایی در دوره متوسطه دوم، نظرات متفاوتی را در میان دانشآموزان و خانوادهها ایجاد کرده است.
🔹تغییرات که با هدف کاهش استرس ناشی از کنکور و کاهش وابستگی به یک آزمون چندساعته طراحی شده بود، اکنون با گذشت ۳ سال از اجرا، شرایط متفاوتی را برای دانشآموزان رقم زده است.
🔹دانشآموزان مدارس دولتی عادی معتقدند وابسته نبودن سرنوشت دانشآموزان به جلسه 4 ساعته کنکور اقدام مثبتی است اما ۳ ساله شدن امتحانات نهایی، استرس بسیاری را به دانشآموزان تحمیل کرده است و سطح سوالات دشوارتر از کتابهای درسی است همین موضوع منجر به افت معدل دانشآموزان شده است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: هیچ مدرسهای ویژه اتباع دانشآموز در کشور وجود ندارد
🔹وزارت آموزش و پرورش قصد جداسازی اتباع دانش آموز از ایرانیها را ندارد؛ بدین معنا که دانشآموزان ایرانی در کنار اتباع درس می خوانند.
🔹وزارت آموزش و پرورش مدرسه خاص برای اتباع ندارد؛ مگر این که محلهای باشد که جمعیت اتباع قابل توجه باشد.
💢 تراکم ۹۵ درصد کلاسهای مدارس غیردولتی کمتر از جمعیت استاندارد
👤رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش:
▫️ تراکم ۹۵ درصد کلاسهای درس مدارس غیردولتی از جمعیت استاندارد مصوب در شورای عالی آموزش و پرورش یعنی ۲۶ نفر کمتر است.
▫️از ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموزی که در پایه های مختلف تحصیلی در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند، حدود ۱۴ درصد معادل ۲.۵ میلیون نفر در ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی به تحصیل اشتغال دارند.
💢برخی کلاسهای مدارس در اختیار دانشجو معلمان قرار میگیرد
👤وزیر آموزش و پرورش:
▫️کارورزی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان جزو برنامههای درسی سالانه آنهاست که معمولاً در سال سوم و چهارم انجام می شود. بر همین اساس یک سری کلاسهای مدارس در اختیار دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان قرار میگیرد تا در کنار معلمانی که اکنون مشغول فعالیت هستند تجربههای اصلی و میدانی را کسب کنند.
✅️راهاندازی سامانه «همیار معلم» برای افزایش کیفیت تدریس معلمان
🔸️رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی: سامانه همیار معلم برای افزایش کیفیت تدریس معلمان دوره ابتدایی طراحی شده است و محتواهای آموزشی متنوع برای کمک به تدریس معلمان در آن قرار دارد.
🔸️علی لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، در گفتوگو با يك خبرگزاری، با اشاره به راهاندازی سامانه «همیار معلم» گفت: این سامانه با هدف حمایت از معلمان و تسهیل فرآیند تدریس طراحی شده است و مرحله نخست آن با همکاری دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش آغاز به کار کرده است.
💢 تمام آنچه دانشآموزان در خصوص کنکور درگیر آن هستند به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برنمیگردد، بخشی مربوط به آموزش و پرورش است
👤موسوی، معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی:
▫️این شورا در حال جمعآوری نظرات دستگاهها است؛ به گفته او، تاکنون کمیسیون آموزش و تحقیقات و مرکز پژوهشهای مجلس نظرات خود را به شورا تقدیم کردهاند، اما از بعضی دستگاهها هنوز نظری دریافت نشده است. پس از دریافت تمام نظرات و انجام بحثهای کارشناسی، در صحن شورا تصمیمگیری خواهد شد. این تصمیم نیز به عهده کارشناسان شورا نیست، بلکه در نهایت رئیس جمهور و وزرا که اعضاء شورا را تشکیل میدهند رأی نهایی را صادر خواهند کرد.
▫️تمام آنچه که دانشآموزان درگیر آن هستند به مصوبه شورای انقلاب فرهنگی برنمیگردد؛ بلکه بخشی از آن به آموزش و پرورش مربوط است. شورا دخالتی در اینکه از هر پایه چه تعداد درس در نظر گرفته شود یا این چه زمانی به دانشآموزان اعلام گردد، ندارد و تنها سیاستگذاری کلان بر عهده شورا است.
💢 نتایج بازنگری در مصوبه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور نهایتا تا ۲ ماه آینده اعلام میشود
👤محمد عسگریان، مدیر امور پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی:
▫️ از آنجایی که نقدهایی به تاثیر قطعی سابقه تحصیلی پایههای دهم و یازدهم در کنکور وارد است ما به عنوان شورایعالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی و آسیب شناسی، افکار سنجی درباره این نقدها هستیم و نتایج این بررسیها نهایتا تا ۲ ماه آینده اعلام میشود و شورا تصمیم میگیرد که این مصوبه چه تغییرهایی داشته باشد و در چه بخشهایی اصلاح، و یا لغو و اجرا شود.
#فوری
برنامه امتحانات نهایی دی ماه ۱۴۰۳
توضیحات:
✔️این برنامه به دانشآموزان پایه دوازدهم امسال ارتباطی ندارد.
✔️دانش آموزان غیر فارغ التحصیل سال گذشته و بزرگسالان و داوطلبان آزاد در این امتحانات میتوانند شرکت نمایند.
✔️شرکت در امتحانات دی ماه به عنوان سابقه تحصیلی محاسبه نمیشود
وزیر آموزش و پرورش: تجهیز ۱۱۷ هزار کتابخانه مدارس راحت نیست
🔹کاظمی: نتوانستیم در حوزه کتابخوانی، سرمایهگذاریهای کافی داشته باشیم.
🔹آموزشوپرورش میداندار اصلی کتاب و کتابخوانی است و در جامعه هیچ جایی را پیدا نمیکنید که این همه مخاطب داشته باشد، مرکز ثقل و توسعه کشور و مسیر دانایی و توانایی و قدرت و توسعه، کتاب است، به نظر من، جای کار خیلی دارد.
مصوبه جذب استعدادهای برتر ملی در دانشگاه فرهنگیان حتما امسال اجرایی میشود
🔷وزیر آموزش و پرورش با حضور در جمع خبرنگاران در آیین تجهیز ۴هزار کتابخانه در کلاسهای درس مدارس، با بیان اینکه مصوبه جذب استعدادهای برتر ملی در دانشگاه فرهنگیان، در حال بررسی است، گفت به محض آمادگی اجرای آن، فراخوان جذب اعلام خواهد شد.
ترکیب هیأتمدیره جدید موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان مشخص شد
✔️با تصویب هیاتامنای موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، ترکیب اعضای جدید هیاتمدیره صندوق مشخص گردید.
✔️پس از انتخاب اعضای هیاتمدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان توسط هیاتامناء، جلسه هیاتمدیره صندوق در تاریخ ۲۸ آبان ۱۴۰۳برگزار گردید و طبق صورتجلسه مذکور، آقایان سید عبدالمجید فرجی به عنوان رییس، شمسالدین نیکمنش نائبرییس و مسعود شکوهی، علی صادقی و محمدامین زارعی به عنوان اعضای هیاتمدیره موسسه معرفی شدند.
✔️هیأتمدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ترکیبی از اعضای فعلی و اعضای جدیدالورود میباشد که دارای دانش، تجربه و سوابق متعدد فعالیت در بنگاههای اقتصادی، مالی و صنعتی کشور هستند.
✔️حضور چهرههای باسابقه و خوشنام حوزه اقتصاد و صنعت کشور در ترکیب جدید هیاتمدیره صندوق، نویدبخش سیاستگذاریها، تصمیمات و اقدامات مثبت و جدید در راستای منافع فرهنگیان عضو صندوق و سودآوری و ثروتآفرینی این بنگاه بزرگ اقتصادی است.
✔️شایان ذکر است پیش از این، با تصمیم هیاتمدیره صندوق ذخیره فرهنگیان، علی صادقی به عنوان مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره انتخاب و فعالیت خود را آغاز کرده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صراف: تحصیل همزمان دو رشته مانعی ندارد
وزیر علوم:
🔹تمام کسانی که در فرآیند جذب یا ارتقاء هیئت علمی بودند تعیین تکلیف شدهاند.
🔹با رعایت شرایط قانونی، تحصیل همزمان دو رشته مانعی ندارد.
اعمال مدرک تحصیلی
# سوال: میزان افزایش اعمال مدرک چقدر است ؟
# پاسخ:
در صورت اعمال مدرک فوق لیسانس و دکترا برای همکاران یک طبقه شغلی افزایش دارد و در حق شاغل نیز افزایش داده می شود
و با توجه به اینکه سه بند اول حکم در بندهای دیگری تاثیر دارد لذا در صورت اعمال مدرک بندهای زیر افزایش دارند
1.حق شغل
2.حق شاغل
3.فوق العاده ویژه
4.فوق العاده رتبه بندی
5. فوق العاده کمتر توسعه یافته
6. فوق العاده بدی آب و هوا
لذا با توجه به این موضوع که حق شاغل نمیتونه از 75 درصد حق شغل بیشتر باشد افزایش ها متغییر است
این افزایش از۳۰۰۰۰۰ تومان تا ۱۹۰۰۰۰۰ تومان متغییر است
💢 هزینه تحصیل دانشآموزان اتباع در ایران چقدر است
▫️بر اساس آخرین آمار رسمی، هزینه تحصیل هر دانشآموز افغان در ایران ۴۲ میلیون تومان است. از آنجا که دولت قصد دارد شرایط تحصیل رایگان را فراهم کند، حالا باید برای تحصیل هفتصد هزار دانشآموز مهاجر، ۴۲۰ میلیون دلار معادل ۳۰ همت هزینه پرداخت کند. این هزینه اما به مراتب بالاتر از آن چیزی است که در حوزههای عمرانی به خود مردم ایران اختصاص مییابد./ فراز
💢 ملی شدن سازمان سنجش لغو شد
👤وزیر علوم
▫️در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به این نتیجه رسیدند که اساسنامه فعلی سازمان و مصوبه قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مستقل شدن سازمان ملی سنجش و اینکه یک نهادی زیر نظر ریاست جمهوری باشد را معلق کنند تا به وضعیت قبل بازگردد.
▫️مقرر شد کارگروهی این موضوع را بررسی کرده و تصمیم نهایی را به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دهد، در آن صورت شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گیری میکند ادامه کارسازمان به چه شکل باشد.
▫️وزیر علوم درباره اینکه وزیر علوم باید رئیس سازمان ملی سنجش را تعیین کند گفت: بله منتظر استعلام هستم، دوستان میگویند استعلام نمیگیرید، ما الان سازمان را بدون متصدی نگاه داشته ایم تا استعلام بگیریم.
هشدار فقر یادگیری
▪️دانشآموزان در مدرسهاند اما یاد نمیگیرند
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:
🔹۴۰ درصد دانشآموزان فقر یادگیری دارند یعنی دانشآموزان با وجود حضور در مدرسه، مهارتهای پایه سواد را به درستی کسب نمیکنند. این مهارتها شامل خواندن، نوشتن، حساب کردن و سخن گفتن است.
🔹صرفاً حضور دانشآموز در مدرسه به معنای یادگیری مطلوب نیست.ضعف یادگیری، شانس موفقیت تحصیلی و شغلی آنها را بهطور چشمگیری کاهش داده و با اصول عدالت آموزشی و توزیع برابر فرصتهای یادگیری در تضاد است.
🔹در برنامهریزیهای آموزش و پرورش، این دسته از دانشآموزان بهعنوان گروههای لازمالتوجه در حوزه آموزش تعریف شدهاند.
🔹برای شناسایی آنها، معلمان کلاسهای درس نقش اصلی را ایفا میکنند. پس از شناسایی، باید برنامههای جبرانی با محوریت مدرسه و تحت راهبری مدیر مدرسه طراحی و اجرا شود.
🔴 زمان قطعی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
👤عسگر فریاد، نماینده بازنشستگان کشوری:
جداول متناسب سازی جدید حقوق بازنشستگان نهایی شده و در انتظار تصویب هیات وزیران است.
🔹جداول مورد توافق بین بازنشستگان و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی و همچنین صندوقهای بازنشستگی تهیه شده و بر اساس آنها برآورد اعتبار لازم توسط صندوقهای بازنشستگی در تاریخ ۲۱ آبان ماه صورت گرفته؛ مبلغ مورد نیاز ۷۵ همت است.
🔹این جداول باید به تصویب هیات وزیران برسد و به زودی با دستور العمل اجرایی به صندوقهای بازنشستگی جهت صدور احکام ابلاغ میشود.
🔹در صورت تایید هیات وزیران، اصلاح احکام عملی میشود و حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری براساس احکام حقوقی جدید پرداخت خواهد شد.
بودجه آموزش و پرورش باید عملیاتی و واقعی باشد
🔰کاظمی وزیر آموزش و پرورش در دومین نشست کمیته اجتماعی و فرهنگی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس :
🔸 با وجود تمامی مشکلات آموزش و پرورش انتظار تحول در شاخص ها و کیفیت را هم داریم؛ یک شاخص برنامه هفتم در سازمان نوسازی برای ما تکلیف شده که بر اساس آن باید متوسط سرانه آموزشی را از ۵.۱ به ۶.۱ مترمربع افزایش دهیم یعنی باید طی ۵ سال ۱۵ میلیون متر مربع فضا بسازم در حالی که بودجه آن را نداریم
🔸مشکل کمبود خدمتگزاران و سرایداران آموزش و پرورش یکی از مشکلات جدی ما است و با کمبود ۳۰ تا ۴۰ هزار سرایدار مواجه هستیم و این شغل را نمی توان از صحنه روزگار محو کرد؛ نیاز است حکمی در بودجه برای افزایش حقوق این قشر پیش بینی شود.
🔸 بودجه آموزش و پرورش باید عملیاتی و واقعی باشد زیرا سالانه با درصد بالایی کسری بودجه مواجه می شویم. البته در سال های گذشته اتفاقات بسیار خوبی افتاد که از سازمان برنامه و بودجه تشکر می کنیم، تنها بدهی اکنون ما پاداش بازنشستگان است و بدهی جزئی داریم که این موضوع در تاریخ آموزش و پرورش بی سابقه بوده است.
🔸 احکام برنامه هفتم نگرانی امروز ما است زیرا برای تحقق این احکام اعتباری دیده نشده است و حداقل باید یک ردپایی از این شاخص ها برای وزارتخانه در برنامه ایجاد شود و اعتباراتی در بودجه برای اجرای این احکام دیده شود.
📌 وضعیت حقوقی و بیمه معلمان مدارس غیر دولتی بررسی شد/ گزارشی در مورد شهریه نجومی مراکز غیر دولتی به کمیسیون ارائه میشود
عظیمیراد، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در گفتوگو با خانه ملت:
🔹در نشست امروز احمد محمود زاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی مهمان کمیسیون آموزش بود و گزارشی در خصوص اجرای اصلاحیه قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی مصوب ۲۱/ ۱۲ / ۱۴۰۲ را خدمت اعضای کمیسیون آموزش ارائه داد.
🔹حدود ۱۵ درصد از دانش آموزان در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل هستند.
🔹حدود ۲۸۲ هزار مجموعه کادر نیروی انسانی آموزش و پرورش در حوزه مدارس غیردولتی فعالیت میکنند، این آمار و ارقام نشان میدهد حجم بسیار مناسبی از دانش آموزان و کادر پرسنل تحت پوشش مدارس غیر دولتی هستند.
🔹توجه به نیروی انسانی شاغل در مدارس غیردولتی از جمله مطالبات نمایندگان در این نشست بود.
🔹طبق قانون اصلاحیه قانون مدارس غیر دولتی، معلمان با ۳۰ ساعت تدریس در هفته از مزایای کامل بیمه برخودار هستند، اما متاسفانه در مدارس غیردولتی چنین مهمی برقرار نیست.
🔹در این جلسه مقرر شد سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی در جهت تعیین تکلیف معلمان مدارس غیرانتفاعی در مورد آخرین وضعیت حقوق، مزایا، بیمه و شهریههایی که خلاف مقررات دریافت شده گزارشی را ظرف یک ماه آینده به کمیسیون ارائه دهد تا شاهد رفع مشکلات مدارس غیردولتی باشیم.