eitaa logo
فرهنگیان
23.4هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
97 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 هزینه تحصیل دانش‌آموزان اتباع در ایران چقدر است ▫️بر اساس آخرین آمار رسمی، هزینه تحصیل هر دانش‌آموز افغان در ایران ۴۲ میلیون تومان است. از آنجا که دولت قصد دارد شرایط تحصیل رایگان را فراهم کند، حالا باید برای تحصیل هفتصد هزار دانش‌آموز مهاجر، ۴۲۰ میلیون دلار معادل ۳۰ همت هزینه پرداخت کند. این هزینه اما به مراتب بالاتر از آن چیزی است که در حوزه‌های عمرانی به خود مردم ایران اختصاص می‌یابد./ فراز
💢 ملی شدن سازمان سنجش لغو شد 👤وزیر علوم ▫️در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به این نتیجه رسیدند که اساس‌نامه فعلی سازمان و مصوبه قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مستقل شدن سازمان ملی سنجش و اینکه یک نهادی زیر نظر ریاست جمهوری باشد را معلق کنند تا به وضعیت قبل بازگردد. ▫️مقرر شد کارگروهی این موضوع را بررسی کرده و تصمیم نهایی را به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دهد، در آن صورت شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گیری می‌کند ادامه کارسازمان به چه شکل باشد. ▫️وزیر علوم درباره اینکه وزیر علوم باید رئیس سازمان ملی سنجش را تعیین کند گفت: بله منتظر استعلام هستم، دوستان می‌گویند استعلام نمی‌گیرید، ما الان سازمان را بدون متصدی نگاه داشته ایم تا استعلام بگیریم.
هشدار فقر یادگیری ▪️دانش‌آموزان در مدرسه‌اند اما یاد نمی‌گیرند معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش: 🔹۴۰ درصد دانش‌آموزان فقر یادگیری دارند یعنی دانش‌آموزان با وجود حضور در مدرسه، مهارت‌های پایه سواد را به درستی کسب نمی‌کنند. این مهارت‌ها شامل خواندن، نوشتن، حساب کردن و سخن گفتن است. 🔹صرفاً حضور دانش‌آموز در مدرسه به معنای یادگیری مطلوب نیست.ضعف یادگیری، شانس موفقیت تحصیلی و شغلی آن‌ها را به‌طور چشمگیری کاهش داده و با اصول عدالت آموزشی و توزیع برابر فرصت‌های یادگیری در تضاد است. 🔹در برنامه‌ریزی‌های آموزش و پرورش، این دسته از دانش‌آموزان به‌عنوان گروه‌های لازم‌التوجه در حوزه آموزش تعریف شده‌اند. 🔹برای شناسایی آنها، معلمان کلاس‌های درس نقش اصلی را ایفا می‌کنند. پس از شناسایی، باید برنامه‌های جبرانی با محوریت مدرسه و تحت راهبری مدیر مدرسه طراحی و اجرا شود.
🔴 زمان قطعی اصلاح احکام متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد 👤عسگر فریاد، نماینده بازنشستگان کشوری: جداول متناسب سازی جدید حقوق بازنشستگان نهایی شده و در انتظار تصویب هیات وزیران است. 🔹جداول مورد توافق بین بازنشستگان و  کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی و همچنین صندوق‌های بازنشستگی تهیه شده و بر اساس آنها برآورد اعتبار لازم توسط صندوقهای بازنشستگی در تاریخ ۲۱ آبان ماه صورت گرفته؛ مبلغ مورد نیاز ۷۵ همت است. 🔹این جداول باید به تصویب هیات وزیران برسد و به زودی با دستور العمل اجرایی به صندوق‌های بازنشستگی جهت صدور احکام ابلاغ می‌شود. 🔹در صورت تایید هیات وزیران، اصلاح احکام عملی می‌شود و حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری براساس احکام حقوقی جدید پرداخت خواهد شد.
بودجه آموزش و پرورش باید عملیاتی و واقعی باشد 🔰کاظمی وزیر آموزش و پرورش در دومین نشست کمیته اجتماعی و فرهنگی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس : 🔸 با وجود تمامی مشکلات آموزش و پرورش انتظار تحول در شاخص ها و کیفیت را هم داریم؛ یک شاخص برنامه هفتم در سازمان نوسازی برای ما تکلیف شده که بر اساس آن باید متوسط سرانه آموزشی را از ۵.۱ به ۶.۱ مترمربع افزایش دهیم یعنی باید طی ۵ سال ۱۵ میلیون متر مربع فضا بسازم در حالی که بودجه آن را نداریم 🔸مشکل کمبود خدمتگزاران و سرایداران آموزش و پرورش یکی از مشکلات جدی ما است و با کمبود ۳۰ تا ۴۰ هزار سرایدار مواجه هستیم و این شغل را نمی توان از صحنه روزگار محو کرد؛ نیاز است حکمی در بودجه برای افزایش حقوق این قشر پیش بینی شود. 🔸 بودجه آموزش و پرورش باید عملیاتی و واقعی باشد زیرا سالانه با درصد بالایی کسری بودجه مواجه می شویم. البته در سال های گذشته اتفاقات بسیار خوبی افتاد که از سازمان برنامه و بودجه تشکر می کنیم، تنها بدهی اکنون ما پاداش بازنشستگان است و بدهی جزئی داریم که این موضوع در تاریخ آموزش و پرورش بی سابقه بوده است. 🔸 احکام برنامه هفتم نگرانی امروز ما است زیرا برای تحقق این احکام اعتباری دیده نشده است و حداقل باید یک ردپایی از این شاخص ها برای وزارتخانه در برنامه ایجاد شود و اعتباراتی در بودجه برای اجرای این احکام دیده شود.
📌 وضعیت حقوقی و بیمه معلمان مدارس غیر دولتی بررسی شد/ گزارشی در مورد شهریه نجومی مراکز غیر دولتی به کمیسیون ارائه می‌شود عظیمی‌راد، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت: 🔹در نشست امروز احمد محمود زاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی مهمان کمیسیون آموزش بود و گزارشی در خصوص اجرای اصلاحیه قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی مصوب ۲۱/ ۱۲ / ۱۴۰۲ را خدمت اعضای کمیسیون آموزش ارائه داد. 🔹حدود ۱۵ درصد از دانش آموزان در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل هستند. 🔹حدود ۲۸۲ هزار مجموعه کادر نیروی انسانی آموزش و پرورش در حوزه مدارس غیردولتی فعالیت می‌کنند، این آمار و ارقام نشان می‌دهد حجم بسیار مناسبی از دانش آموزان و کادر پرسنل تحت پوشش مدارس غیر دولتی هستند. 🔹توجه به نیروی انسانی شاغل در مدارس غیردولتی از جمله مطالبات نمایندگان در این نشست بود. 🔹طبق قانون اصلاحیه قانون مدارس غیر دولتی، معلمان با ۳۰ ساعت تدریس در هفته از مزایای کامل بیمه برخودار هستند، اما متاسفانه در مدارس غیردولتی چنین مهمی برقرار نیست. 🔹در این جلسه مقرر شد سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در جهت تعیین تکلیف معلمان مدارس غیرانتفاعی در مورد آخرین وضعیت حقوق، مزایا، بیمه و شهریه‌هایی که خلاف مقررات دریافت شده گزارشی را ظرف یک ماه آینده به کمیسیون ارائه دهد تا شاهد رفع مشکلات مدارس غیردولتی باشیم.
انتشار جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی: 🔹اجرای ۴۰ درصد از قانون که به سال ۱۴۰۳ مربوط می‌شود، براساس جبران ۹۰ درصد افت مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به مستمری زمان برقراری، همزمان با واریز مستمری ماه جاری بازنشستگان سایر سطوح انجام شد. 🔹دو سال دیگر هر سال ۳۰ درصد به افزایش فوق افزوده می‌شود تا نسبت مستمری پرداختی به حداقل دستمزد همان سال معادل ۹۰ درصد نسبت مستمری برقراری به حداقل دستمزد خواهد شد.
📸 حسین‌پور، نماینده مجلس خطاب به رئیس جمهور: آقای رئیس جمهور شما به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌توانید در اولین جلسه شورا، این مصوبه ناعادلانه را حتی برای ‎کنکور ۱۴۰۴ لغو کنید، به داد دانش آموزان برسید. شما وعده دادید صدای بی صدایان باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مشاهده نسل کشی در غزه، بخشی از برنامه درسی دانش آموزان صهیونیست است. 🎙 متیو هو، دیپلمات و نظامی سابق آمریکایی از تجربه عذاب آور خود درباره گردش علمی دانش آموزان صهیونیست و مشاهده بمباران و کشتار مردم غزه برای ما می‌گوید.
📌 اختصاص ۳ دستگاه خودرو برای به کارگیری در مناطق آموزش و پرورشی کل کشور کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ در گفتگو با خانه ملت، با اشاره به مصوبه جلسه عصر امروز این کمیسیون، گفت: 🔹در حال حاضر ما ۷۰۰ منطقه آموزش و پرورشی در کل کشور داریم و برخی مناطق هم البته کوهستانی هستند، لذا نیاز هست تا دانش آموزان جهت برخورداری از امور آموزشی، از این مناطق تردد کنند. 🔹کمیسیون تلفیق، به موجب پیشنهادی مصوب کرد که به هر منطقه آموزش‌و پرورشی در کل کشور، سه دستگاه خودرو از محل عوارض واردات خودرو نیز اختصاص یابد.
💢 پرونده‌های استخدامی، بیشترین علت شکایت از آموزش و پرورش 👤معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش: ▫️ اغلب پرونده‌های حقوقی آموزش و پرورش پیرامون ردیف‌های استخدامی و جذب است حدود سه برابر ظرفیت آزمون استخدامی به مرحله مصاحبه راه یافتند و طبیعتاً تعدادی که به مرحله نهایی برای جذب نرسیدند اعتراضاتی دارند و وزارت آموزش و پرورش ملزم به بررسی اعتراضات آنان است. ▫️یکی دیگر از موارد تعیین تکلیف نیروهای غیر رسمی در آموزش و پرورش است. افرادی که قبل از ۲۶ مهر ۱۳۹۱ مشغول به کار شدند، تعیین تکلیف شده‌اند افزود: افرادی بعد از این تاریخ تحت عناوینی مشغول به کار شده‌اند، برخی از آنان اکنون بیش از ۱۰ سال سابقه دارند که برای استخدام آن‌ها نیاز به قانون جدید است که بیشترین مراجعات را جهت پیگیری‌ دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لکه گیری جاده دسترسی روستاهای شیمن توسط برخی از معلمان عشایری این منطقه پس از نا امیدی از مسئولان و اداره راه شهرستان چند تن از معلمان دلسوز منطقه ی شیمن بخش سوسن با ارسال این کلیپ اعلام کردند پس از اینکه بارها در خصوص جاده ی دسترسی نا ایمن و غیر استاندارد  به روستاهای شیمن،جنگه، فالح و.... روستاهای دیگر سوسن شرقی مطالبه گری  داشتند  و گوش شنوایی نبود خودشان دست به کار شدند و مسیر هر روزه ی خود و اهالی را  با حداقل امکانات و مصالح تعمیر کردند که این حرکت زیبا هم شایسته تقدیر هست هم اینکه امیدواریم واقعا این حرکت برای مسئولان مربوطه  تلنگری باشد برای بهسازی و روکش مجدد و تعریض این جاده های دسترسی خطرناک بخش سوسن که سالهاست هیچگونه عملیات بهسازی و ایمن سازی و روکش مجددی بر روی این جاده های فرسوده و قدیمی انجام نشده است. خدا قوت و خسته نباشید و درود بر فهم و درک و شعور فرهنگیان دلسوز که غیر از این هم ازشون انتظار نمیرفت،سلامت و تندرست باشید عزیزان❤