🔴سخنگوی دولت: قانون نحوه انتصاب اشخاص درمشاغل حساس ترور سرمایههای ملی است
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت:
🔻قانون نحوه انتصاب اشخاص درمشاغل حساس ترور سرمایههای ملی است.
🔻تصمیمگیری ها درخصوص موضوعات مهم و حساس کشور بدون هماهنگی و تایید رهبر انقلاب انجام نمیشود. این توهین به رهبر معظم انقلاب است که تصور کنیم فردی تصمیم مهمی در کشور را با نظر شخصی اجرا کرده است. خیر، این فرد پیگیر منویات رهبر انقلاب بوده است./ ایرنا
@FarhikhteganOnline
🔴 وزیر دفاع وارد کاراکاس شد
🔻امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بهمنظور شرکت در دهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ونزوئلا وارد کاراکاس شد.
@FarhikhteganOnline
🔴 رئیس سازمان خصوصی سازی منصوب شد
🔻وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی «زهره عالیپور» را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان خصوصی سازی منصوب کرد.
@FarhikhteganOnline
🔴 انتصاب استاندار زنجان و خراسان جنوبی
سخنگوی دولت:
🔻در جلسه امروز هیات دولت، سیدمحمدرضا هاشمی به عنوان استاندارخراسان جنوبی و محسن صادقی به عنوان استاندار زنجان انتخاب شدند.
@FarhikhteganOnline
بنویسید کلینیک ترک بیحجابی بخوانید کلینیک اماته امر به معروف و نهی از منکر!
▫️جلیل محبی، حقوقدان در روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔻از روزی که حجتالاسلام قرائتی در کنار دغدغه نماز، دغدغه امر به معروف را نیز داشت تا امروز سیویک سال گذشته است. در خصوص وظایف این ستاد و فهم از آن به طور دائمی در این سالیان اختلاف نظر بوده؛ اما کمتر کسی از سابقه آن با خبر است. سابقهای با جمله: «به گوش افراد هم نمیرود» و آن طور که امروز پیداست افراد دوست ندارند که به گوششان برود و خودشان را اعلم از رهبر انقلاب میپندارند. رهبر انقلاب اسلامی در روز تأسیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پیشنهادهای مطرح شده توسط بانیان ستاد از جمله حجتالاسلام قرائتی، آیت الله جنتی و دیگر بزرگواران مؤسس ستاد فرمودند: «شما نباید «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» باشید. باید «ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر» باشید. «ستاد امر به معروف»، یعنی اینکه امر به معروف در مملکت، یک جا، کار ستادی رویش میشود! مگر میشود شما چنین کاری بکنید؟! امر به معروف، مالِ همۀ مردم است. مگر میشود یک ستاد ده نفره بنشینند و سازماندهیِ ستادیِ امر به معروف در سطح کشور را بکنند؟! اینکه اصلاً امکان ندارد. شما باید یک کار دیگر را به عهده بگیرید. نخواهید مباشرتاً، امر به معروف و نهی از منکر کنید. شما باید امر به معروف را در جامعه، احیا کنید. این، آن چیزی است که من خواستهام. بارها و مکرّراً گفتهام و متأسفانه، این حرف به گوش افراد هم نمیرود. من میگویم: «مردم باید این روحیه را پیدا کنند. مردم، همانطور که نماز را واجب میدانند، باید امر به معروف را هم واجب بدانند.» باید این به مردم حالی شود که «لتأمرنّ بالمعروف و لتنهنّ عن المنکر او لیسلطنّ الله علیکم شرارکم» همانطور که در جنگ متوجّه شدند که جنگ برایشان لازم است. شما، این کار را باید بکنید. اساس کار شما، احیای امر به معروف و نهی از منکر است؛ نه مباشرتاً سازماندهی امر به معروف و نهی از منکر». این کلمات به صورت واضح و آشکاری وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر را احیای فرهنگ امر و نهی در خصوص معروفها و منکرها قرار داده است؛ لکن همانطور که خود رهبر انقلاب اسلامی در بیان فوق فرموده اند: «بارها و مکرّراً گفتهام و متأسفانه، این حرف به گوش افراد هم نمیرود».
🔻در دوره قبلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر تلاش شد این مسئله احیا که فرمان رهبری است در میان کنشگران مسئله جا بیفتد؛ لکن در عین این که مطلب واضح و امر رهبری و تأسف ایشان آشکار بود از آن سر باز میزدند.
🔻یادم است در جلسهای در خصوص مسئلهای که نظر رهبر انقلاب بود؛ همه درباره آن اتفاق داشتند، لکن زیر بار نمیرفتند درحال بیان نظر رهبر انقلاب بودم و ایشان را در جلسه با نام «آقای خامنهای» یاد کردم که نظر ایشان در فلان مسئله چنان است. مخاطب که جوابی نداشت و در عین حال نمیخواست با رهبری مخالفت کند و همچنین میخواست نظرات غیرعلمی متحجّرانه خود را به کرسی بنشاند با فریاد بلند گفت: «چه طرز خطاب کردن است؟ بگو مقام معظم رهبری! مگر پسرخاله توست که میگویی آقای خامنهای؟» این درحالی بود که من میگفتم به حرف آقای خامنهای گوش دهیم و نظرش را در فلان مسئله رعایت کنیم و ایشان به دنبال عدم رعایت نظر ایشان بود و اصرار داشت ایشان مقام معظم رهبری خطاب شوند.
🔻در قضیه احیای امر به معروف و نهی از منکر و مسئله حجاب با چنین مسائلی طرفیم. مسئله شرعی، قانونی، روانشناختی، جامعهشناختی و دارای دیگر ابعاد از جمله مسائل سیاسی و امنیتی حجاب و موضوع تأسیس کلینیک ترک بیحجابی نه تنها هیچ ارتباطی با «احیای» امر به معروف و نهی از منکر ندارد؛ بلکه به علت الصاق این واژه به ستاد احیا، که از کلینیک ترک اعتیاد گرفته شده است، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را که با هنرمندی باید احیا شود، به بیراهه میبرد. با ذهنهایی طرفیم که این ارتباط را نمیفهمند. از این رو باید گفت بنویسید کلینیک ترک بیحجابی بخوانید کلینیک اماته امر به معروف و نهی از منکر!
@FarhikhteganOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای ارکست سمفونی در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز»
@FarhikhteganOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «هواتو دارم»
🔹در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «هواتو دارم»، روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللّهی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔹بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔹ــ این نیز جلوهئی دیگر از رویشهای انقلاب است: جوان دلاوری با عقلانیّت دههی ۹۰ و احساسات دههی ۶۰.. مصداق: الیه یصعد الکلم الطیب و العمل الصالح یرفعه.. با جهادی در بهترین راه و سرانجامی برترین سرانجام.. هنیئاً لأرباب النعیم نعیمُهم.. معرفت و صبر راوی (همسر شهید) در خور ستایش است.. گرامی و سربلند باد.
۲ تیر ۴۰۲
🔹ـ نگارش کتاب، خوب و در موارد بروز احساسات، عالی است و نیز مقدمه بخصوص چند سطر پایانی آن.
@FarhikhteganOnline
«ریبرند لرزان»
آیا سعودیها میتوانند با نیمار و جنیفر لوپز امضای اختصاصی خودشان را بسازند؟ ما کجای این ماجراییم؟
چندوقت پیش بود که حضور چند خواننده زن مشهور در فشنشوی یک برند مد و نمایش رقص و آواز آنان در ریاض، پایتخت عربستان سعودی با واکنشهای زیادی مواجه شد. اگر آدرس سعودیها تا چندسال پیش قطع کردن دست در ملأ عام و ممنوعیتهای سخت و سنگین در حوزه زنان بود و دستاوردهایشان از برگزاری مراسمهای بزرگ، حوادثی چون حادثه منا بود و اینکه حتی معلوم نشد جنازه جمال خاشقچی را چطور در کنسولگریشان در استانبول غیب کردند، حالا چندسالی است که دارند با ستارههای فوتبالی و هنری برای خودشان وجهه تازهای میسازند. وجههای که زحمت طرح و تدوین آن را شرکت مکنزی کشیده و قرار است جوری برای سعودیها ری برندینگ کند که انگار از اول همینطور روشنفکر و تکنولوژیک بودند. از همین رو این طرح با عنوان طرح (2030) از سال 2016 به بهانه کاهش وابستگی عربستان سعودی به نفت تصویب شد و حالا در میانه اجرای آن توسط بنسلمان هستیم.
📌گفتوگوی فرهیختگان با مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز بررسیهای استراتژیک را در سایت بخوانید.
@FarhikhteganOnline
🔴 سفارت آمریکا در کییف در خصوص "حمله هوایی قابل توجه" در ۲۰ نوامبر (امروز) هشدار داد!
اطلاعیه سفارت آمریکا در کییف:
سفارت ایالات متحده در کییف اطلاعات یه خصوصی از یک حمله هوایی بالقوه قابل توجه در ۲۰ نوامبر دریافت کرده است. به جهت احتیاط فراوان، سفارت بسته خواهد شد و به کارمندان سفارت دستور داده می شود که در محل خود پناه بگیرند
@Farhikhteganonline
🔵 ماجرای واگذاری ۴۷ هزار میلیارد تومانی هتلهای بنیاد مستضعفان
🔹به گزارش فرهیختگان اقتصادی، در روزهای اخیر اطلاعیهای از فروش یا تهاتر مجموعه هتلهای پارسیان بنیاد مستضعفان در رسانهها منتشر شد.
🔹براساس این آگهی، بنیاد مستضعفان قصد دارد سهام و حق و حقوق خود در مجموعه هتلهای بینالمللی پارسیان را به صورت یکجا از طریق مزایده عمومی واگذار کند.
🔹در این آگهی مزایده ارزش پایه سهام و حق و حقوق قابلواگذاری بنیاد به مبلغ ۴۷ هزار و ۵۰۵ میلیارد تومان ذکر شده است.
🔹همچنین در آگهی مزایده آمده است، ثمن معامله یا باید بهصورت نقد و اقساط پرداخت شود یا تهاتر با سهام شرکتهای فعال در زنجیره فولاد، مس و پتروشیمی.
🔹بررسیها از وبسایت شرکت هتلهای بینالمللی پارسیان نشان میدهد این هلدینگ تخصصی در زمینه هتلداری مالک ۲۲ هتل سه، چهار و پنج ستاره در سطح کشور است.
🔹بهنظر میرسد مدیریت اقتصادی بنیاد مستضعفان به این نتیجه رسیده برای بهینه کردن سبد داراییها و سهام خود اقدام به واگذاری این هتلها کرده و منابع آن را در راستای ماموریتهای اصلی خود سرمایهگذاری کند.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
واکنشهای احتمالی ایران در صورت تصویب قطعنامه توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی چیست؟ فرهيختگان: تهر
🔴 خبرگزاری فرانسه گزارش داد کشورهای غربی به صورت رسمی قطعنامهای انتقادی علیه ایران به شورای حکام آژانس اتمی ارائه دادند
📌یادداشت مرتبط صادق امامی عضو شورای سردبیری فرهیختگان:
گزینههای هستهای روی میز
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
🔴 خبرگزاری فرانسه گزارش داد کشورهای غربی به صورت رسمی قطعنامهای انتقادی علیه ایران به شورای حکام آژ
🔴 عراقچی در تماس با گروسی: اگر شورای حکام قطعنامه صادر کند پاسخ خواهیم داد
▫وزیر خارجه در گفتوگوی تلفنی با مدیرکل آژانس انرژی اتمی در مورد نتایج سفر گروسی به تهران و تحولات مرتبط با نشست شورای حکام بحث و تبادلنظر کرد.
عراقچی با اشاره به سفر گروسی به ایران گفت:
🔻تفاهمات صورتگرفته در این سفر بار دیگر حسن نیت و ارادهٔ ایران برای ارتقای تعاملات و همکاریها با آژانس را اثبات کرد.
🔻درصورتیکه طرفهای مقابل بیتوجه به حسننیت و رویکرد تعاملیِ ایران، اقدامات غیرسازنده را در نشست شورای حکام از طریق صدور قطعنامه در دستور کار قرار بدهند، ایران بهنحو مقتضی و متناسب پاسخ خواهد داد.
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «هواتو دارم» 🔹در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «بیست سال و سه روز»
🔻در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «بیست سال و سه روز»، روایت زندگی جوانترین شهید مدافع حرم سیّدمصطفی موسوی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔻این شرح حال نیز برای امثال من غبطهانگیز و حسرتزا است. نور این جوان و امثال او چشم امثال مرا خیره میکند و ما را متوجّه تاریکیهایی که در آن گرفتاریم میسازد. آفرین به آن انگیزهی نجاتبخش که سیدمصطفیها را به چنین اوجی میرساند و مرحبا به صبر و توکلی که پدر و مادری را در فقدان چنین فرزندی آرامش میبخشد. خدا را سپاس که در دوران چنین انسانهائی زندگی میکنیم.
@FarhikhteganOnline
فشارها به مجلس بعد از رد لایحه دولت درباره دوتابعیتیها
مخالفت مجلس با فوریت لایحه دولت درباره ماجرای دوتابعیتیها باعث شده تا چهرهها و رسانههای حامی ظریف، این اقدام را ضد ایده «وفاق ملی» توصیف کرده بهتندی به اقدام مجلس حمله کنند.
اگرچه بحث اصلاح قانون باید از دریچهای تخصصی مورد بحث قرار گیرد اما اینکه منتقدان یک موضوع تخصصی را از دریچهای سیاسی مطالبه کنند و از مجلس بخواهند که با هدف تحقق وفاق با ایده دولت موافقت کند هم بحث تخصصی را ذبح میکند و هم استقلال مجلس را زیر سؤال میبرد.
اگرچه ممکن است انتقادی به تصمیم هر نهادی از جمله مجلس وارد باشد اما این توقع وجود دارد که انتقادات و مطالبات از دریچهای تخصصی و غیرسیاسی مطالبه شود. اینکه پس از مخالفت مجلس با لایحه اصلاحی دولت برخی با رویکردی سیاسی به نزاع با مجلس رفته و این مطالبه را مطرح کنند که با هدف تعامل دولت و مجلس هر طرحی که از جانب دولت ارائه میشود باید با موافقت مواجه شود هم ضد رویکرد تخصصی و مسئلهمحور است و هم ضد اصل استقلال قوا. به هرحال مجلس یک نهاد مستقل است و به لحاظ قانونی این اجازه را دارد که در مواردی با دولت همنظر نباشد. این که برخی با تأکید بر شعار وفاق از مجلس توقع تبعیت مطلق از دولت را داشته باشند به این معنی است که مفهوم استقلال قوا را درک نکردهاند. اینکه دولت و مجلس یکدیگر را کمک کنند و وارد نزاعهای سیاسی فرسایشی باهم نشوند بههیچوجه به این معنی نیست که آنها استقلال خود را زیر سؤال برده و در هیچ شأنی به خود اجاز مخالفت ندهند. در غیر این صورت اساساً نیازی به استقلال قوا نبود.
📌گزارش مرتبط فرهیختگان؛ وفاق را ضداستقلال معنا نکنید
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
صفحه #فرهیختگان_دانشگاه چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ @FarhikhteganOnline
صریح با آقای قاضی
خبرنگار «فرهیختگان» از جلسه متفاوت رئیس دستگاه قضا و نخبگان روایتی نوشته که در ادامه بخشهایی از آن را میخوانید:
🔻رئیس بنیاد؛ غایب بزرگ دیدار نخبگان
چهرههای جوانی که دور تا دور میز نشستند، حدود 40 نفر میشوند؛ در بینشان همه مدل نخبگانی هست، هم استاد، هم دانشجو، هم علوم پزشکی، هم حقوقخوانده و هم المپیادیها. کنار رئیس قوه قضائیه در صدر جلسه، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران و علیالقاصیمهر، رئیس کل دادگستری استان تهران نشستهاند. کمی آنتر هم قائممقام بنیاد و مسئول نهاد نمایندگی مقاممعظمرهبری در بنیاد نخبگان حضور دارند.
برخلاف جلسه صبح که عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد، محمد اتابک، وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی در ردیف اول نشسته بودند، اما در این جلسه خبری از حضور حسین افشین، رئیس بنیاد و معاون علمی رئیس جمهور نیست. جلسات روز گذشته محسنی اژهای، این بار فقط به تهرانیها اختصاص داشت. چه دیدار با فعالان اقتصادی و چه نشست با نخبگان استان و چه جلسه با کارکنان که قرار بود بعد از این جلسه برگزار شود.
به هر حال، این هم خودش ابتکاری بود برای کسانی که کمترین فاصله را به لحاظ جغرافیایی دارند، اما به ویژه در سطح کارکنان، کمتر امکان طرح نظراتشان فراهم میشود.
🔻خاطرهبازی با روز دانشجوی 96 شریف!
برای ما که در حوزه دانشگاه قلم میزنیم و خبر میگیریم، دیدار رئیس دستگاه قضا با نخبگان اتفاق غیرعادی نبود، اتفاقاً حضور در دانشگاهها و دیدار با دانشجویان و جوانان یکی از نقاط قوت سفرهای استانی اوست که به قاعده و نه مناسبتی و استثنایی در این سالها صورت گرفته است. البته شاید هیچکدام از این دیدارهای دانشجویی به اندازه جلسه دانشگاه شریف در ایام مسئولیت معاون اولی قوه خبرساز نشد.
نفر اول از صف نخبگان سخنران هم یکی دانشجویان آن روزهای دانشگاه صنعتی شریف است که صحبتهای خود را با گریزی به آذر 96 شروع میکند: «چیزی که بچههای شریف مخصوصا همدورهایهای من احتمالا به یاد دارند، حضور شما در برنامه 16 آذر سال 96 است و فکر میکنم آن حضور یک مسئول ردهبالای قضایی مقدمهای بود برتحولات قابل حسی که در قوه قضائیه ایجاد شد. همین امر موجب امیدواری ما در زمان انتصاب شما در رأس قوه قضائیه بود. امیدواریم این روند را همچنان مثل سابق ادامه دهید.»
📌متن کامل گزارش ابوالفضل مظاهری دبیر گروه دانشگاه را در سایت روزنامه بخوانید
@FarhikhteganOnline
🔴 هلاکت و بازداشت ۱۴ تروریست دیگر در سیستان و بلوچستان
سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت:
🔻تعداد ۳ نفر از اعضای تیمهای تروریستی منطقه سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیده و ۶ نفر دیگر از عناصر تروریستها بازداشت شدند.
🔻همچنین ۵ نفر دیگر از عناصر نیز سلاح خود را بر زمین گذاشته و خود را تسلیم کردند.
@FarhikhteganOnline
🔴 سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد
🔻با تصویبنامه هیئت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور، سقف وام مسکن ایثارگران به ۷۵۰ میلیون تومان افزایش یافت./تسنیم
@FarhikhteganOnline
نگاهی انتقادی به معادلات صنعت فیلم و سریال اینترنتی و سروصدای رسانهای آن
تا اطلاع ثانوی پلتفرم جدید نداریم!
🔹روشن است که این روزها با وجود گیشههای چندده میلیاردی کمدیهای سینمایی و حجم بالای محتوای تولیدی تلویزیون در قالبهای مختلف، عرصه فیلم و سریال بیش از هرچیز تحتتأثیر نمایش خانگی قرار دارد و پلتفرمهای ویاودی با جذب سرمایه، ستاره و سریالساز و سروصدای زیاد تولیدات، بیش از رقبا در اخبار و اظهارنظرها حضور دارند. کار به جایی رسیده که عدهای از فعالان این عرصه، حتی پلتفرمها را لیگ برتر عرصه تصویر میدانند و سینما و تلویزیون را دسته یک و دو معرفی میکنند! خصوصاً گرم کردن چند پلتفرم جدید که در حال آمادهسازی محتوا برای ورود به عرصه پخش سریالند، امیدواریهای زیادی را نسبت به آینده این صنعت به وجود آورده؛ چراکه عدهای گمان میکنند قرار است ۵، ۶ فیلیمو و فیلمنت دیگر راهاندازی شود. با این حال، به نظر میرسد نگاهها به این عرصه -خصوصاً درباره پلتفرمهای ویاودی جدید- زیادی خوشبینانه است و ماجرا به این سادگی که تصور میشود، نیست؛ خصوصاً با توجه به تجربیات قبلی.
🔹اگر پلتفرمهای ویاودی اصلی بازار را پخشکنندگان سریالهای اختصاصی ماههای اخیر در نظر بگیریم، تنها با یک ۵ ضلعی مواجه میشویم که شامل فیلیمو، فیلمنت، نماوا، تماشاخونه و روبیکاست. به شکلی جالب توجه، ۳ سرویس از این ۵ بازیگر اصلی بازار، چند ماهی است که محتوای خاصی ندارند و اوضاعشان خوب نیست. تماشاخونه به کلی در حالت اغما قرار دارد؛ از طرفی فصل دوم سریال «هفت» را پخش نمیکند و از سوی دیگر با وجودی که مدتها برای قسمت آخر «آمستردام» تماشاگرانش را منتظر گذاشته، به کلی آن را از دسترس خارج کرده و گویی دیگر نسبتی با آن ندارد! از سریالهای دیگری هم که گفته میشد قرار است توسط تماشاخونه پخش شود، مدتهاست خبری وجود ندارد.
🔹با این احوالات، درباره ۵ یا ۶ پلتفرمی که این روزها در حال آمادهسازی محتوای اختصاصیاند، خیلی صحبت میشود. شیدا متعلق به بانک گردشگری و نزدیک به سیدمحمد امامی سرمایهگذار زندانی «شهرزاد»، استارنت متعلق به گروه صنعتی میهن، آینت با مدیریت محمد صراف مدیرعامل سابق فیلمنت، نبراس متعلق به علی طلوعی سرمایهگذار متمول سینما و نمایش خانگی و البته ایما، ۵ پلتفرمیاند که از آنها زیاد نام برده میشود. با این حال نکته قابل توجه آن که اغلب این پلتفرمها، از افزون بر یک سال پیش در رسانهها دیده شدهاند، اما در دنیای واقعی خبری از آنها نیست! اگرچه میتوان مطمئن بود بعضی بالاخره در دسترس قرار خواهند گرفت، ولی به نظر میرسد سروصدای رسانهای آنها بیش از حضور واقعیشان است و تا زمانی که واقعاً محصولی به تماشاگران ارائه ندهند، نمیشود رویشان حساب کرد.
🔗متن کامل گزارش مصطفی قاسمیان، خبرنگار را در سایت بخوانید.
@Farhikhteganonline
🔴 گروه حنظله بازهم مقامات رژیم را هک کرد؛ اینبار شبکه مالی و پولشویی موساد هک شد!
گروه حنظله از هک شبکه مالی و پولشویی موساد خبر داد و در این باره نوشت:
🔻پس از دستگیری برخی جاسوسان و عوامل موساد در برخی کشورهای منطقه مانند لبنان، سوریه، عراق و ...، وجود شباهت بین این تماسها برای سازمانهای امنیتی کشورهای منطقه جالب به نظر میرسید. موساد از طریق پروتکل ویژه در بلاک چین به این جاسوسان پول منتقل کرده بود.
🔻پس از بررسی بیشتر این پروتکل، متوجه شدیم که منبع اصلی این پروتکل رژیم صهیونیستی است و موساد به طور ویژه این پروتکل امن ویژه را با صرف پول زیادی برای اهداف پولشویی و تامین مالی به منظور به حداکثر رساندن نظارت خود در شبکه بلاک چین ایجاد کرده است.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
پسری که میخواست ناو بسازد
🔹صدای فاتحه از گوشه و کنار قبر میآید، سؤالهای مردم کمکم شروع میشود. «شهیده؟... چند سالش بود؟... بیست سال... خیلی جوونه که... حالا چرا شمع ۲۹ گذاشتید؟!» جمعیت بیشتر میشود حالا سکوت مادر و پسری کاملاً شکسته شده. جشن تولد سیدمصطفی شلوغ میشود، حتی شلوغتر از تولد ۲۰ سالگی اما آن تولد کجا و این کجا! مصطفی تولد ۲۰ سالگی را در حلب جشن میگیرد. سه روز بعد و در ۲۱ آبانماه با گلولهها روبهرو میشود. ۲۰ سال و سه روز زندگی مصطفی، لقب جوانترین شهید دفاع از حرم را کنار اسمش میگذارد.
🔴مردم همیشه «ترینها» برایشان جالب است. روزنامهنگارها، خبرنگارها و موتورهای جستوجو هم موقع شنیدن «ترین» گوش تیز میکنند، اما مصطفی نیازی به این ترینها ندارد. بلکه ۲۰ سال و سه روز عمرش چیزی بیشتر از یک کلمه برای توصیفش میخواهد. شاید برای همین است که سمانه خاکبازان بهجای استفاده از این واژه، دقیقاً خود «۲۰ سال و سه روز» را بهعنوان نام کتاب سیدمصطفی موسوی انتخاب میکند. روایت جوانی که سعی شده در این کتاب تا حد ممکن زمینی نشان داده شود. خاکبازان برای روایت کردن سیدمصطفی به درستی، بهجای آنکه روایت را اول شخص پیش ببرد، از جایگاه دانای کل، قصهگوی ماجرای بیست سال و سه روز میشود، آن هم در ۲۱۶ صفحه. نقطه پرتکرار روایت سیدمصطفی در کتاب بیست سال و سه روز، حالات و سبک زندگی او است؛ خاکبازان از رویای پسربچهای شروع میکند که آرزو داشته ناو طراحی کند. در مسابقات مدرسه ماکت درست میکرده و همبازی کودکیاش پیچگوشتی و آچار بوده.
🔗متن کامل گزارش محمدحسین سلطانی، خبرنگار را در سایت بخوانید.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
🔴 عراقچی در تماس با گروسی: اگر شورای حکام قطعنامه صادر کند پاسخ خواهیم داد ▫وزیر خارجه در گفتوگوی
🔴 عراقچی در تماس با وزیر خارجهٔ آفریقای جنوبی: اگر آژانس بهدنبال تقابل باشد پاسخ میدهیم
🔻وزیر خارجهٔ کشورمان در تماس با لامولا، وزیر خارجهٔ آفریقای جنوبی که کشورش از اعضای شورای حکام آژانس انرژی اتمی، دربارهٔ موضوعات مرتبط با نشست شورای حکام و قطعنامهٔ پیشنهادیِ ۳ کشور اروپایی بحث و تبادلنظر کرد.
🔻عراقچی با اشاره به سفر گروسی به ایران، حسننیت ایران در قبال آژانس انرژی اتمی را متذکر شد و تأکید کرد «اگر طرفهای مقابل بهدنبال تقابل باشند، ایران هم واکنش مناسب خواهد داد».
@FarhikhteganOnline