🔴 اوکراین مدعی شد مقر فرماندهی روسیه را هدف قرار داده است!
🔻اداره اطلاعات اوکراین(HUR) امروز اعلام کرد که نیروهای ارتش اوکراین، یک مقر فرماندهی نظامی روسیه در شهر گوبکین در منطقه بلگورود را با موفقیت مورد اصابت قرار دادهاند.
@Farhikhteganonline
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری»
🔻در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری»، روایت زندگی حُرّ مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔻اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را میبینیم که رشتهای از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار میاندازد و دارندهی آنها را به اوج میرساند. مجید قربانخانی مصداق آیهی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاءالله
@FarhikhteganOnline
🔴 ادامه اعترافات ارتش رژیم؛ ۸۰۰ کشته از هفتم اکتبر سال قبل تا کنون در ارتش!
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۸۰۰ سرباز صهیونیست در صفوف مختلف ارتش کشته شدند!
@Farhikhteganonline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زلنسکی: کمکهای نظامی آمریکا نباشد، اوکراین شکست میخورد!
🔻ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با فاکسنیوز گفت که اگر ایالات متحده آمریکا کمکهای نظامی به کییف را متوقف کند، اوکراین در جنگ خود مقابل روسیه «شکست خواهد خورد.»
🔻پیشتر دونالد ترامپ جونیور، پسر ارشد ترامپ در صفحه شخصی خود زلسنکی را با تهدید تلویحی قطع شدن کمکهای آمریکا به اوکراین با ورود پدرش به کاخ سفید، مورد تمسخر قرار داده بود!
@Farhikhteganonline
🔴 نامه ۱۰۸ نماینده به پزشکیان برای ابلاغ وام مسکن
🔻مجتبی یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس از ارسال نامه ۱۰۸ نماینده به رئیسجمهور برای درخواست ابلاغ فوری مبلغ جدید وام ساخت مسکن شهری به بانکها خبر داد و تأکید کرد که این تأخیر ۵ ماهه فشار مضاعفی بر مستاجران و اقشار کمدرآمد وارد کرده است.
@FarhikhteganOnline
🔴 پیام رئیسجمهور به پاپ فرانسیس
رئیسجمهور:
🔻سران جهان به ویژه دولتهای مسیحی را برای جلوگیری از ادامه تجاوزات رژیم جنایتکار اسرائیل ترغیب نمایید.
🔻جمهوری اسلامی آماده تعامل سازنده با واتیکان برای گسترش صلح و عدالت در جهان است.
@FarhikhteganOnline
📸 جمعی از اعضای جامعة الزهراء -حوزه علمیه بانوان- پیش از ظهر امروز رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
اصغر فرهادی، مجید مجیدی، عباس کیارستمی و دیگران از کجا شروع کردند
ضیافت اول، کارِ جشنواره فجر بود
🔹پیمان معادی با فیلم سینمایی «بالاده» در مقام تهیهکننده در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد و این خبری نیست که بتوان بهسادگی از کنار آن عبور کرد. پیمان معادی و بسیاری از فیلمسازان و بازیگران سینمای ایران که در حال حاضر نامی برای خود دستوپا کردهاند در گذشتهای نهچنداندور کارشان را با پُرکردن فُرم فستیوال فجر از این آوردگاه شروع کردند، بهطوری که به مرور قلههای موفقیت و معروفیت را در درون و بیرون از مرزها با آثارشان فتح کردند. در این گزارش قصد دارم به بهانه حضور دوباره پیمان معادی در جشنواره فجر به بازگویی این مسئله بپردازم که تعداد قابلتوجهی از فیلمسازان و بازیگران برجسته ما کار خود را بهواسطه ایفای نقش در آثار داخلی و به دنبال آن حضور در جشنواره بینالمللی فجر آغاز کردند و بهتدریج این فرصت به آنها دست داد که بتوانند شانس موفقیتشان را در غرب و شرق عالم سینما امتحان کنند.
🔹عباس کیارستمی در دهه ۵۰ نام کمی نبود، او از دنیای گرافیک پا به عرصه سینما گذاشته بود و در همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پایش را به سینمای کوتاه و فیلمهای نیمهبلند و درنهایت بلند داستانی هم باز کرد ولی دوران اوج کاری کیارستمی پس از انقلاب رقم خورد و جشنواره فجر مقدمات لازم برای رسیدن به قله را برایش فراهم آورد. او در ابتدا برای فیلم «همسرایان» لوح زرین بهترین فیلم کوتاه را از دومین جشنواره فیلم فجر تصاحب کرد و در چهارمین دوره هم برای «اولیها» از طرف هیئت داوران صاحب جایزه شد.
🔹تنها یک فیلمساز ایرانی در جهان وجود دارد که از نظر اسم و اعتبار بینالمللی میتواند خود را با عباس کیارستمی مقایسه کند؛ آن هم اصغر فرهادی است. او در کنار برخورداری از هوش و قریحه فیلمسازی -که میتوانست شانسش را برای حضور در آوردگاههای جهانی افزایش دهد- خوشاقبال و خوششانس هم بود که در بهترین موقعیت ممکن به جمع بزرگان راه یافت. فرهادی در ابتدا با فیلمنامهنویسی و کارگردانی در صداوسیما به مخاطبان میلیونی تلویزیونی معرفی شد و سپس در اولین تجربه کارگردانی فیلم سینماییاش «رقص در غبار» را به جشنواره فیلم فجر رساند.
🔗متن کامل گزارش ایمان عظیمی، خبرنگار گروه فرهنگ را در سایت بخوانید.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
«ریبرند لرزان» آیا سعودیها میتوانند با نیمار و جنیفر لوپز امضای اختصاصی خودشان را بسازند؟ ما کجا
آیا سعودیها میتوانند با نیمار و جنیفر لوپز امضای اختصاصی خودشان را بسازند؟ ما کجای این ماجراییم؟
▫️مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز بررسیهای استراتژیک و دکترای سیاستگذاری رسانهای در گفتوگو با فرهیختگان:
🔻مسئله تصویرسازی ملی عربستان سعودی از اواخر دهه ۱۹۹۰ که توسط آنهولت مطرح شد... این برنامه از حدود سال ۲۰۱۰ با اتکا به ظرفیت شرکتهای مشاوره خارجی آغاز شد. تصمیم عربستان برای ارائه تصویر متفاوتی از خود، بهخصوص بعد از بنسلمان و عزم او شدت گرفت. البته قبل از آن هم وجود داشت؛ اما نه به این میزان. این سند که بعدها با عنوان VISION 2030 معرفی شد، طبعاً حائز نکات قابل تأملی است که میتواند مورد بررسی قرار گیرد.
🔻برای مثال ورزش و اختصاصاً فوتبال به عنوان یک ظرفیت مهم در تصویرپردازی ملی مورد توجه قرار گرفته که میتواند موتور تغییر تصویر یک کشور باشد. امروزه ورزش این کارکرد را دارد، صنعت توریسم این کارکرد را دارد و این تغییر زاویه نگاه همان چیزی است که ما امروز در ایران بسیار به آن نیازمندیم.
🔻تصویری که تا امروز از عربستان وجود داشته، این بوده که عربستان کشوری است که صرفاً با ذخایر نفتیاش اداره میشده و فاقد هرگونه فناوری، منطقه توریستی و کشاورزی بوده است؛ به لحاظ فرهنگ نیز دچار یک فرهنگ متحجر و کاملاً بسته خصوصاً در حوزه مسائل زنان است؛ این تصویری که هیچ جاذبه گردشگری در این کشور وجود ندارد همان تصویری است که عربستان با آن میجنگد و قصد دارد تا آن را تغییر دهد.
🔻جلوههایی از مهمترین پروژههای ویژه و نمونه را میتوان پروژه نئوم و توسعه فضای گردشگری با محوریت مناطق تاریخی عربستان مانند طائف معرفی کرد. محور بعدی تقویت و بازمعماری بهاصطلاح حکومت و مردم است. اطلاعاتی که در حال حاضر درباره نئوم داریم این است که این پروژه باوجود تمام سروصداهایی که در دنیا داشته، عملاً آن جهش اقتصادی بهخصوص را برای عربستان به وجود نخواهد آورد؛ اما آن چیزی که اهمیت دارد این است که آنها با تصویر چیزی که محال است، مشغول ساختن این پروژهاند و ما نتوانستهایم از وجود فرصتهای بزرگی مانند مکران که هیچکس نمیتواند منکر کمنظیر بودن این فرصت بشود، استفاده کنیم.
🔻عربستان در مقایسه با ترکیه فاصلههای جدی در زمینه زیرساختی دارد؛ برای مثال مانند دستیابی به منابع انرژی و البته اینکه شیوه توسعه ترکیه با اینها متفاوت بوده است، آن شیوه برای عربستان قابل تکرار نیست. برای مثال جنبههای صنعتی قدرتمندی که در ترکیه شکل گرفته است؛ مانند خودرو و قطعهسازی و آن را در اروپا مطرح کرده، از مواردی است که برای عربستان ظرفیت جذابی نیست. به همین دلیل اگر بخواهند کشوری را رقیب بدانند به نظر میرسد که آن کشور ایران خواهد بود.
🔻ما امروز در آستانه سال پایانی سند چشمانداز 20ساله کشوریم و مهمترین مسئلهای که جامعه ایرانی به آن محتاج بوده و واقعاً دارد از آن آسیب میبیند، پدیده مهمی به نام عدم شفافیت یک تصویر امیدآفرین از آینده است؛ چالشی که جامعه ایرانی در بخشهای مختلف خود با آن روبهرو شده و به نظر در این زمان حساس میبایست با یک تأمل حساب شده درباره تصویر ایران آینده با مردم در مورد آن گفتوگو کنیم.
🔻اتفاقاً ما 20 سال پیش و خیلی زودتر از کشورهای دیگر منطقه، دست به نوشتن سند چشمانداز زدیم؛ اما امروز که در پایان بازه این سند قرار داریم باید به یک سؤال مهم جواب بدهیم؛ مستقل از آن که این سند چقدر به توفیق رسید و چقدر توانست اهدافش را محقق کند، باید دید که این چشمانداز تا چه حد توانست برای حرکت به سمت یک مسیر چشماندازی عزم ملی ایجاد کند.
📌متن کامل گفتوگوی عطیه همتی، دبیر گروه نقد روز «فرهیختگان» با مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز بررسیهای استراتژیک را در سایت بخوانید.
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
📸 جمعی از اعضای جامعة الزهراء -حوزه علمیه بانوان- پیش از ظهر امروز رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند @
تاکید رهبرانقلاب بر لزوم تحول و به روز شدن حوزه علمیه
🔻رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعهالزهرا بر لزوم تحول در حوزه علمیه و به روز شدن آن بر پاسخگویی به مسائل جدید جامعه تاکید کردند
@FarhikhteganOnline
🔴 پزشکیان: مطالعات طرح انتقال پایتخت آغاز شده
🔻آقای عارف مأموریت بررسی طرح انتقال پایتخت را برعهده دارد. بیتوجهی به این موضوع میتواند کشور را در آینده با بحرانهای زیستمحیطی و مشکلات متعدد دیگر مواجه سازد.
🔻کشور متعلق به هیچ گروه، جناح یا قبیله خاصی نیست. نباید افراد شایسته و کارآمد را بهدلیل اختلافنظر کنار گذاشت و از کسانی که توانایی لازم را ندارند، صرفاً به دلیل همفکری استفاده کرد.
@FarhikhteganOnline