6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #برش_دیدار | حرفهای انقطاع نسلی، روشنفکرانه و غیرواقعی است
🔻 رهبر انقلاب: شما دههی هشتادی و دههی هفتادی و امثال اینها هستید، جوانهای نورس هستید؛ نه امام را دیدید، نه دوران انقلاب را دیدید، نه دوران دفاع مقدّس را دیدید امّا همان روحیهی جوانِ در میدان جنگ در شما هم هست؛ دههی ۶۰ و ۹۰ و ۸۰ ندارد. این حرفهای انقطاع نسلی و از این حرفهایی که میزنند، حرفهای روشنفکریِ داخل گعدههای روشنفکرانه است؛ واقعیّتها غیر از این است.
🔻بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
✨✨✨✨✨
یادآوری؛ روش کار این کانال:
https://eitaa.com/farmanevali/8
✨✨✨✨✨
کانال پویش گوش به فرمان ولی :
@farmanevali
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بازنشر
📹 نماهنگ | رایحه انقلاب
🔻 رهبر انقلاب: انقلاب ما مثل بوی گل است، مثل هوای بهاری است؛ کسی نمیتواند جلویش را بگیرد، پخش میشود؛ وقتی شما یک باغ پُر از گل اینجا دارید همسایهها، اطراف از این بوی گل استفاده میکنند؛ کسی جلویش را نمیتواند بگیرد و این شد، این اتّفاق افتاد؛ در کشورهای دیگر ملّتها بیدار شدند. ۱۴۰۱/۹/۵
🔻بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
✨✨✨✨✨
یادآوری؛ روش کار این کانال:
https://eitaa.com/farmanevali/8
✨✨✨✨✨
کانال پویش گوش به فرمان ولی :
@farmanevali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب: میگوید صدای ملّت را بشنوید! صدای رعدآسای ملّت در سیزدهمِ آبانِ امسال بلند شد؛ شنیدید؟
🔻بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
✨✨✨✨✨
یادآوری؛ روش کار این کانال:
https://eitaa.com/farmanevali/8
✨✨✨✨✨
کانال پویش گوش به فرمان ولی :
@farmanevali
#مأموریت_من
#تصمیم هایی که بعد از مطالعه بیانات رهبری تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ گرفتم
#گزیده_ارسالی_اعضا
💌 قدر بسیجی بودن خود را بدانم و در تمام لحظه های زندگیم مانند یک بسیجی مخلص انجام وظیفه کنم.
💌 تصمیم گرفتم که نسبت به بسیجی بودنم و نیت بسیجی بودنم بیشتر حساس باشم.
💌 توصیه های رهبری رو برای خودم مرور کنم و در حد توان اجراکنم.
💌 مراقب روشن بینی خودم باشم یکی از بهترین راهها توجه و تبعیت از راهنماییهای رهبر هست.
💌 اگر لایق باشم و بسیجی باشم به توصیه های رهبری عمل کنم تلاش کنم بلندنظری و داشتن افق دید وسیع را در خودم رشد دهم .
💌 شناخت شخصیت هایی مثل حاج آقا نورا...شیخ جعفر محلاتی و...
💌 زندگینامه کسانی که تفکر بسیجی داشته اند در طول تاریخ ایران مثل محمدتقی خان پسیان و ... رو مطالعه کنم.
💌 اغتشاش ها باعث نشود تمرکزمان از جایگاه مان در جغرافیای سیاسیِ دنیای اسلام فراموش شود.
💌 در مسئله ی مطالعه تاریخ ۲۰۰ ساله اخیر کوشا باشم که البته مدتیست شروع کردم.
💌 در موقعیتهایی که نیاز هست ،بی ادعا و بدون توقع برم پای کار تا بلکه توصیفهای بسیجی شامل من هم بشه.
💌 با صحبتهایی که از رهبرم در توصیف بسیج و بسیجی شنیدم ،در دیدگاهم نسبت به بسیجی بودنم تغییراتی بدهم و بیشتر در این راستا تلاش کنم.
😎 هنوز هم برای تکمیل این صفحه فرصت دارید...
✨✨✨✨✨
@farmanevali
#ارسالی_اعضا
مربوط به بیانات رهبری در دیدار با بسیجیان ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
بسیج فقط مال میدان نظامی نیست؛ در همهی میدانها
ما بسیجی سازمانی و بسیجی غیر سازمانی داریم و دنیای بسیج در کشور ما آماده برای این است که کشور را توسعه بدهد و پیش ببرد.
جوانهایی که در مساجد، در دانشگاهها، در انجمنها، در مدرسهها و جاهای مختلف همان کارهای بسیجی را میکنند و در واقع بسیجیاند، منتها بسیجی رسمی نیستند.
۱. بسیج فقط محصور در میدان نظامی نیست و البته محصور در یک سازمان خاص هم نیست پس ما همه هر یک به نحوی و در هر جایگاهی میتوانیم بسیجی وار عمل کنیم.
در هر کارزار سیاسی و نظامی و علمی وارد شدن و همهی توان خود را به کار گرفتن.
۲. در هر نقش و جایگاهی همه ی توان خود را بکار ببندیم.
اغلب شرح حال اینها را متأسّفانه شماها نمیدانید؛ باید #کتاب زیاد بخوانید، باید شرح حال اینها را بفهمید، بدانید.
تاریخ معاصر را باید بخوانید.
۳. تأکید چندباره حضرت آقا به مطالعه کتب تاریخی و شرح حال شهدا یعنی لزوم ترویج اینکار .پس هم خودم این را ادامه دهم و هم دیگران را ترغیب وتشویق به چنین کتابهایی کنم.
روحیهی بسیجی را باید حفظ کنید :
➖به تلاوت قرآن،
➖به مستحبّات،
➖شرح حال شهدا را هم بخوانید
۴. حفظ روحیه ی بسیجی بسیار مهم است اگر ما طبق فرمایشات امام خامنه ای، مشغول کارهای فرهنگی و سیاسی و جهادی شویم ولی خودسازی را و حفظ روحیه ی بسیجی که فرمودند را در خود حفظ نکنیم کارهایمان برکت نخواهد داشت،پس خودسازی را جدی بگیرم و محاسبه نفس جدی تری داشته باشم.
استعمارگران غربی رژیم غاصب صهیونیستی را در این منطقه به وجود آوردند؛ این رژیم غاصب را به عنوان پایگاه غرب ــ در این منطقه قرار دادند برای اینکه بتوانند به منطقه مسلّط باشند.
۵. چقدر قدرتهای استعمارگر زیاده خواهند که بخاطرش رژیم غاصب اسرائيل رو بوجود اوردند تا بیش از پیش بتونند به تجاوزاتشون بپردازند.این را در تبیین هایم مدنظر داشته باشم و توضیح دهم.
ایران از همهی این کشورها و نقاطی که در این منطقهاند، مهمتر است؛( نقطهی کانونی)به خاطر اینکه
➖ هم ثروتش ــ نفت، گاز، معادن طبیعی ــ بیشتر از همهی این کشورها است،
➖هم چهارراه شرق و غرب، چهارراه شمال و جنوب است.
۶. همیشه خداروشکر میکردم بابت نعمت هایی که به من ارزانی داشته اما غافل بودم از نعمت عظیم کشور ایران که در اون متولد شده ام.پس خدایا بابت همه ی نعماتت توراسپاس.
۷. چقدر دقیق و جالب امام خامنه ای برامون شرح دادند دلیل دشمنی های استعمارگران و تاثیرات مثبت انقلاب در جهان رو،پس از این توضیحات در تبیین بهره ببرم.
انقلاب ما مثل بوی گل است، مثل هوای بهاری است، کسی نمیتواند جلویش را بگیرد؛ پخش میشود. همسایهها، اطراف، از این بوی گل استفاده میکنند، کسی جلویش را نمیتواند بگیرد.
۸. چه زیبا توصیف کردند انقلاب رو ، چه رهبر فرزانه ای داریم چقدر با مهارت در لابلای صحبت های عمیق سیاسی گریزهای ادبی میزنند و با روح و جان ادم ها از هرقشری بخوبی تعامل برقرار میکنند،من نیز این شیوه را بیاموزم.
در این عراق و سوریه و لبنان، سیاست ایران در آنجاها کارکرد پیدا کرد. ما به آن صورت حضور نظامی نداشتیم، امّا آنجا کار انجام گرفت؛ کار بزرگ، کار مهم. نتیجهی این کار چه شد؟ شکست آمریکا در این سه کشور.
نقشهی اینها، با نیروی عظیم و کارآمد جمهوری اسلامی خنثی شد که مظهر و پرچم این نیروی عظیم، شخصی بود به نام حاج قاسم سلیمانی.
پرچم سیاست جمهوری اسلامی در مقابلهی با دشمن که خنثی کرد نقشهی عمیق دشمن را، #حاج_قاسم_سلیمانی بود.
۹. تابحال از کسی به این موجزی و این ظرافت دلیل خشم دشمن از سردار دلها حاج قاسم سلیمانی نشنیده بودم ولی ایشان با ترسیم و تصویرسازی نقشه های دشمن جایگاه ایشون رو کاملا آشکار کردند.من نیز اینگونه تبیین کنم.
میدان رزم یک چنین میدانی است؛ میدان چهار نفر اغتشاشگرِ داخلِ خیابان نیست.
میدان خیلی وسیعتر از اینها است، میدان خیلی عمیقتر از اینها است. شما وسط این میدان ایستادهاید.
۱۰. چه دیدِ وسیعی میگیره انسان بعد از مطالعه ی دقیق بیانات حضرت اقا در مورد اینکه فقط حواسمون به این اغتشاشات نره ، هی نگیم بابا پس اینا کِی تموم میشه و ... اصلا اصل کار جای دیگه است و اصل کار رو نباید مغفول گذاشت.
دشمنتان را بشناسید :
🔸بدانید دشمن کیست
🔸نقطهضعفهای دشمن را بشناسید.
مراقب باشید غافلگیر نشوید.
۱۱. چقدر دشمن شناسی مهم است برای گم نکردن راه و عقب نماندن و غافلگیر نشدن ، ان هم با دو شرط که اولا دشمن را بشناسیم خوب و ثانیا بدانیم نقطه ضعف هایش چیست.
یک عدّهای خودشان دروغ نگفتند، امّا متأسّفانه دروغ دشمن را تأیید کردند. مراقب باشید این خطرها برای شما و برای مردمتان پیش نیاید.
۱۲. همچون برخی دروغهای دشمن را تأیید یا منتشر نکنیم.
✨✨✨✨✨
@farmanevali
🇮🇷پویش #گوش_به_فرمان_ولی🇮🇷
🔰مطالعه یا استماع بیانات مقام معظم رهبری
📆 هفدهمین سخنرانی: ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
📝 گزیده ی بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در سایت رهبری
🌐 https://khl.ink/f/51490
✨✨✨✨✨
یادآوری؛ روش کار این کانال:
https://eitaa.com/farmanevali/8
✨✨✨✨✨
@farmanevali
May 11
#نکته های گزیده ی از بیانات در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
✴️ ساختار فرهنگی کشور یک بازسازی انقلابی لازم دارد. اوّلاً مراد، «ساختار فرهنگیِ کشور» است، یعنی جامعه؛ نه ساختار فرهنگی دولت.
✴️ آن نرمافزاری که در جامعه دارد کار میکند و دست افراد، زبان افراد، مغز افراد، امکانات افراد، ثروت افراد بر اساس این نرمافزار دارد به کار میافتد، باید درست بشود، باید ساختار انقلابیاش تجدید بشود.
✴️ چرا میگوییم «ساختار انقلابی»؟ برای خاطر اینکه انقلاب در این کار واقعاً معجزه انجام داد. این انقلابِ امام بزرگوار ما و ملّت، معجزهگر بود.
✴️ انقلاب اسلامی ایران مثل همهی انقلابها، بنیانهای پیشین را تغییر داد.
✴️ انقلاب میآید برای اینکه بنیانهای اقتصادی غلط، بنیانهای فرهنگی غلط، بنیانهای سیاسی غلط را تغییر بدهد و دگرگون بکند. انقلاب آمد این بنیانها را تغییر داد.
✴️ مراد ما از بنیانهای فرهنگی غلط چیست. مراد، گزارههای غلطی است که بر اذهان مردم حاکم است.
✴️ ذهن مردم بتدریج و تحت عوامل مختلف، تحت تأثیر گزارههای غلطی قرار میگیرد.
✴️ در انقلاب ما یکی از گزارههای غلط که میشود مثال زد، مسئلهی «نمیتوانیم» بود. یعنی واقعاً بر ذهنیّت جامعهی ما، جوانان ما، «نمیتوانیم» حاکم بود.
✴️ این یک گزارهی فرهنگی رایج بود: «نمیتوانیم»؛ که این خودکمبینی ملّی، عدم اعتماد به نفس ملّی بود. یا مثلاً شیفتگی نسبت به غرب: هر چیز غربی از نظرشان شیرین بود؛ افتخارِ به کار بردن لغات فرنگی؛ هر لغت فرنگی را به کار میبردند، افتخار میکردند.
✴️ انقلاب آمد اینها را، این بنیانها را، بعضی را متزلزل کرد، بعضی را بکلّی از بین برد، جایگزین کرد؛ «نمیتوانیم» را «میتوانیم» کرد؛ شیفتگی نسبت به غرب را، تبدیل کرد به اعتراض نسبت به غرب و انتقاد نسبت به غرب. در مسائل شخصی، خودشیفتگی و خودپسندی و میل به شهرت و مانند اینها را تبدیل کرد به ایثار، ازخودگذشتگی، عدم اصرار بر آوردن نام خود.
✴️ انقلاب یک روحیهی تهاجمی دارد که خصلت انقلاب است، بنیانهای غلط را، بنیانهای گذشته را ویران میکند و به جایش نوآوری میکند، بنیانهای جدیدی میآورد.
✴️ اگر ما بتوانیم مهندسی فرهنگی را به معنای واقعی کلمه انجام بدهیم، میتوانیم گزارههای غلط را از فضای جامعه برطرف کنیم.
✴️ اگر چنانچه همین گزارهی «نمیتوانیم» علاج نشود، امروز باز در یک بخشهایی، با یک عناوین دیگری، با یک مقدّمات دیگری، این «نمیتوانیم»ها استنتاج میشود که باید علاج بشود.
✴️ با آن مقدّمات گاهی میگویند نمیگذارند؛ مثلاً جوان است، توانایی دارد، میتواند کار کند امّا میگوید «نمیگذارند کار کنم»، یا میگوید مدیریّت جامعه ضعیف است، یا میگوید قانون غلط است. بالاخره با مقدّمات گوناگونی به این نتیجه میرسد که آقا نمیشود کار کرد؛ نتیجهی این «نمیشود کار کرد» چیست؟ یأس است دیگر.
✴️ در یک دورهای، حدود یکی دو دههی پیش، یک حرکت وسیع و عمیقی در زمینهی پیشرفت علم در کشور اتّفاق افتاد. الان آن طور که انسان احساس میکند، با گزارشهایی که میرسد، این حرکت ضعیف شده. این خیلی خطرناک است!
✴️ دنیا که متوقّف نمیشود، رقبا که متوقّف نمیشوند؛ دائم در حال حرکت و پیشرفتند. ما اگر چنانچه توقّف کنیم، قطعاً عقب میافتیم و عقبافتادگی علمی به معنای زیر دست قرار گرفتن است.
✴️ اگر بخواهید کشور زیر دست قرار نگیرد، ما باید از لحاظ علمی دستِ بالا را در بخشهای مختلف دانش در کشور داشته باشیم؛ و این احتیاج دارد به حرکت مجدّد؛ واقعاً روی این مسئله فکر کنید.
✨✨✨✨✨
@farmanevali