eitaa logo
فاروس
1.8هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
2.7هزار ویدیو
14 فایل
فاروس من باش و مسیرت را پیدا کن ... ✌️🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/2493317281C931f305bc1 پل ارتباطی با ما: @meraj_shohada313 کانال های ما در ایتا ، بله ، تلگرام ، سروش و روبیکا @faros_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فوری | وزیر خارجه به سی ان ان: ما در مرحله خطرناکی هستیم و آنچه در مرز لبنان اتفاق می افتد واکنشی است به آنچه در الاقصی شاهد بودیم
فوری | سازمان ملل: از همه طرف‌ها می‌خواهیم از هرگونه اقدام یکجانبه‌ای که می‌تواند منجر به تشدید بیشتر اوضاع شود اجتناب کنند. فوری | وزارت خارجه فرانسه: ما شلیک موشک از غزه و لبنان را که اسرائیل را هدف قرار داد محکوم می کنیم و از طرفین می خواهیم که خویشتنداری کنند.
وزارت خارجه آمریکا: ▫️ ما نگران وقایع جاری در اورشلیم هستیم و دوست داریم اماکن مقدس و وضعیت موجود را حفظ کنیم. ▫️ ما با شرکای اسرائیلی و تشکیلات خودگردان فلسطین در تماس هستیم و خواهان خویشتنداری هستیم. ▫️ما بر اهمیت حفظ وضعیت موجود در اماکن مقدس در اورشلیم تاکید می کنیم و هرگونه اقدام یکجانبه غیرقابل قبول است.
⭕رسانه های اسرائیلی: شهرک نشینان پس از شلیک موشک از لبنان به ایتامار بن گویر و بنیامین نتانیاهو توهین کردند. و می گویند: «اسرائیل» توسط احمق ها اداره می شود!
🌱‏در پی حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی و نمازگزاران غیرمسلح، مقاومت فلسطین واکنش نشان داد. جالب این که عملیات امروز مصادف است با تلاوت جزء ۱۵ قرآن که سوره اسرا است که در آن درباره مسجد الاقصی و برتری جویی بنی اسرائیل و نابودی آنها سخن آمده است. ‎
جلسه وزیر جنگ اسقاطیل با رییس ستاد ارتش و رییس شاباک و رییس موساد @qods_313
⭕رویترز به نقل از سه منبع امنیتی لبنان: گردانهای فلسطینی مسئول حملات موشکی از لبنان هستند نه حزب‌الله. @qods_313
⭕نیر دوری: اسرائیل ممکن است به اهداف ایرانی پاسخ دهد. به احتمال زیاد دوباره شاهد حملات به سوریه خواهیم بود.
بخشی از موشکهای ترشپاله حلبی که افتاده توی لبنان فکر کنم از همه راکتای ارسالی گرونتره😁 @qods_313
♦️ادامه درگیری‌ها در محور لبنان و غزه 🔹کانال ۱۴ عبری: شبی پر از التهاب برای ۳ محور لبنان، غزه و قدس در راه است. 🔹تلویزیون اسرائیل: اسرائیل خود را برای احتمال درگیری چند روزه در لبنان و غزه آماده می‌کند.
🚨 رهبر اپوزیسیون لاپید: وقتی صحبت از امنیت به میان می‌آید، ما از دولت برای پاسخ سخت ارتش حمایت کامل خواهیم کرد. 🚨در پی حملات موشکی امروز از لبنان، شورای منطقه شلومی اعلام کرد که مقدمات جنگ در حال انجام است. 🚨ارتش اشغالگر: گزارش شده است که گلوله های خمپاره از خط آبی به سمت منطقه نزدیک متولا شلیک شده و پس از جستجو در منطقه، بقایای مهمات کشف شده است. 🚨یک مقام ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی به کانال کان: حزب الله و حماس در شمال به ما کمین کردند و ایران مسئول آن است. 🚨گروه های مقاومت فلسطینی وضعیت آماده باش را اعلام کردند. 🚨اسرائیل کاتز: ما باید با قدرت پاسخ دهیم. 🚨سخنگوی ارتش: شهرک متولا در مرز لبنان با خمپاره بمباران شد. 🚨کانال 13 عبری، در یک منبع سیاسی: پاسخ به حماس در جنوب متمرکز خواهد شد 🚨یایر لاپید، رئیس اپوزیسیون اسرائیل: رفتار افراطی و غیرمسئولانه دولت به بازدارندگی اسرائیل آسیب جدی وارد کرده است. 🚨گیلی کوهن: تصمیم برای پاسخ دادن گرفته شده است، اما آنچه در حال حاضر از نظر گفت وگوها و جلسات در حال انجام است مربوط به سطح و دامنه پاسخ است. 🚨یسرائیل کاتز، عضو کابینه سیاسی و امنیتی: وضعیت مستلزم یک واکنش سخت است، دولت لبنان مسئولیت آنچه در قلمرو خود رخ می دهد بر عهده دارد. 🚨وزارت امور خارجه آلمان: ما حملات راکتی به اسرائیل از غزه و لبنان را محکوم می کنیم و برای جلوگیری از تشدید بیشتر باید متوقف شویم 🚨حزب صهیونیستی شاس به نتانیاهو پیام داد: سازمان‌های غزه و لبنان تعطیلات را برای ما خراب کردند، بنابراین امیدواریم با تندخویی به آنها پاسخ دهید. 🚨وزیر زیرساخت و انرژی اسرائیل: وضعیت مستلزم واکنش شدید است و لبنان مسئولیت پرتاب موشک از خاک خود را بر عهده دارد. 🚨 عبری بود: "اسرائیل" برای روزهای جنگ آماده می شد. 🚨جلسه هیئت دولت به ساعت 21:15 موکول شد 🚨رسانه های عبری: حریم هوایی شمال به روی حرکت هواپیماها بسته است.