هدایت شده از پایگاه زنان
⏱کاهش ساعات کاری مادران شاغل
👒نقش رسانه در گرایش زنان به سیگار
❗️راهکارهایی برای کاهش آمار زنان خیابانی
💎جزئیات وام فوری ۱۰۰ میلیون تومانی کم بهره برای زنان
🔻این اخبار و تحلیلها را در کانال تازه تأسیس زنان بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/1999044732Cc43266076c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به حاشیه بردن مراسم دفن ملکه انگلیس توسط یک آفریقایی که توسط رسانه ها سانسور شد !
🔺در مراسم خاکسپاری ملکه انگلستان،یک آفریقایی شجاع با درخواست از جسد ملکه برای دریافت غرامت بابت استعمار و برده داری و نژادپرستی این مراسم را به حاشیه برد.
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبرنگار: "واکنش شما به تصمیم کشورهای عضو اوپک چیه؟"
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا: "خیلی ناامید کننده بود و ما به دنبال راه حلهای جایگزین هستیم."
* روز گذشته مجمع کشورهای صادرکننده نفت موسوم به اوپک، در یک تصمیم جنجالی میزان صادرات نفت را به دو میلیون بشکه در روز کاهش داد. این کاهش تولید نفت اقدامی به ضرر آمریکا بود. بسیاری از تحلیلگران آمریکایی معتقدند این اقدام اوپک در راستای حفظ قیمت جهانی نفت و همچنین حمایت از روسیه شکل گرفته است.
@Fars_plus
▪️ تیغیدن مردم به اسم مهسا امینی
🔹یه کمپین جعلی براندازها به اسم مهسا امینی راه انداختن و چند هزار یورو ملت رو تیغیدن
@Fars_Plus
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیرکل سازمان پزشکی قانونی استان تهران: جمع بندی علت فوت مرحومه مهسا امینی به تایید یک کمیسیون ۱۹ نفره از پزشکان رسیده است
🔹در سایر پرونده ها تنها یک پزشک نظر تخصصی می دهد اما در این مورد خاص به دلیل دستور مقام قضایی کمیسیونی با ۱۹ پزشک که در تخصصهای مختلف جزو سرآمدان هستند تشکیل شد که تنها ۵ نفر آنها شاغل در سازمان ما بودند.
@Fars_Plus
▪️گنبد نمکی جاشک
از بزرگترین و زیباترین گنبدهای نمکی ایران و خاورمیانه و از جاذبههای طبیعی استان بوشهر است که در بهمن سال ۱۳۸۶ به عنوان اثر طبیعی ملی فسیلی به عنوان یکی از مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به ثبت رسید.
#ایران_زیبا
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نیویورکیه نوشته اگر جانیان نیویورک نتونن بکشنت حتما متروش میتونه
💬 هاون مدیا
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوشهای از پروپاگاندای تمامعیار غرب به نفع اوکراین:
وسط گزارش در مورد جنایات پوتین، جنازههای دروغینشان زنده میشوند. :)
💬 امیر صالحی
@Fars_plus
▪️از همان زمان که دکارت مفهوم "کوگیتو" را مطرح کرد، تا همین امروز و علیرغم تمام نقدهای تند و تیز فلسفی، مفهوم "من اندیشنده" در قلب مدرنیته غربی جا داشته است.
اپیستمولوژی یا شناختشناسی، عمدهترین رکن اندیشهای در غرب بوده است، حتی در حوزه مدیریت افکار عمومی.من اندیشنده در مواجهه با یک شی، بهسراغ تجربه و ریاضیات میرود تا شناخت خود را از آن شکل دهد اما درباره پدیدههای اجتماعی چطور؟
اینجا حتی تجربه هم آنقدر مهم نیست، چون حتی اگر در دل یک پدیده اجتماعی باشید، تنها گوشهای از آن را تجربه میکنید.مثلا حتی اگر در دل یک جنگ باشید، شما فقط بخشی از آن را دیدهاید و شناختتان محدود به همان بخش میشود.
شما پدیدههای اجتماعی را با "روایت" آن پدیدهها میشناسید.
این نکته مهم در شکلدهی به افکار عمومی است.نمونه بارز شناخت از طریق روایت، شناخت تاریخ است. شما هربار که تاریخ میخوانید، روایتی از تاریخ را میخوانید که بهشکلی خاص وقایع را بههم گره زده است.
شناخت ما از "تخت جمشید" جز روایتهایی نیست که درباره آن خوانده یا شنیدهایم.روایتسازی، اصلیترین شیوه امروزین مدیریت اذهان و شکلدهی به آنها در یک پدیده خاص اجتماعی است.
هر کس بتواند روایت خود را غالب کند، برنده "جنگ روایتها"ست. حالا روایت درست باشد یا جعلی.اگرچه اتقان، رکن اساسی یک روایت است اما روایت متقن الزاما روایت برنده نیست. در پیروزی روایتها، دو عامل مهمتر وجود دارد: سرعت و تکرار.
معمولا اولین روایت ماندگارترین روایت است و بیش از همه میچرخد، حتی اگر درست نباشد.
تکرار هم یعنی بازنمایی مکرر روایت در منابع مختلف.در بیان کمی علمیتر، در شناخت پدیدههای اجتماعی روایت بین سوژه و ابژه حایل میشود و شناخت سوژه از ابژه را شکل میدهد.
توجه کنید که شناخت وقتی شکل گرفت، تغییر آن دشوار میشود چون تبدیل به پیشفهمی میشود که در برابر تغییر مقاومت میکند.این روزها روایتهای تاثیرگذار را معمولا دو جا میسازند: یا در شبکههای اجتماعی یا در رسانهها.
این دو معمولا یکدیگر را تقویت میکنند و با بازنشر روایت، هم ساخت آن را رقم میزنند و هم تکرار آن را.یک مثال: چندی پیش گفتند در چین کودتا شده بدون کوچکترین منبع رسانهای. منبع هم شبکههای اجتماعی بودند و خیلیها هم باورشان شده بود. شاید هنوز خیلیها فکر میکنند کودتایی در کار بوده.
این نمونه یک روایتسازی با تکرار است.آن مرجعی که بتواند بارها روایت خود را غالب کند، به جایگاهی در افکار عمومی میرسد که میگویند "مرجعیت" یافته.
شرط مرجعیت در اینجا نه اتقان روایتها، که پیروزیهای مکرر در جنگ روایتهاست.
وقتی رسانه یا کاربری در شبکههای اجتماعی به چنین جایگاهی رسید، زانپس احتمال بردش بیشتر است.حالا هدفم از نوشتن این همه توییت چه بود؟ میخواستم نشان دهم که چگونه دارند افکار عمومی ما را مدیریت، بلکه تخریب میکنند.
فکر میکنید بنسلمان و سعود القحطانی، بیهوده سالی ۲۵۰ میلیون دلار خرج سعودی اینترنشنال میکنند؟شیوهشان روشن است: در پدیدههای مختلف اجتماعی بهسرعت روایت میسازند، با تکرار مکرر در شبکههای اجتماعی آن را جا میاندازند و کمکم مرجعیت پیدا میکنند.
آن وقت است که میبینی از کاه، کوه ساختهاند و حتی عدهای را به خیابان کشیدهاند.در همین ماجراهای اخیر پس از مرگ یک دختر جوان، دقیقا همین روش را بهکار گرفتند و برای تقویت روایت خود سراغ سلبریتیها هم رفتند و از آنها کمک گرفتند.
مطمین باشید بعد از این ماجرا هم دستبردار نیستند.اما شیوه مقابله با این روش چیست؟ شیوه موثری وجود دارد که اگرچه دشوار است، اما میتواند موفق شود.در تقابل با روایتهای جعلی، باید روایتهایی بهشدت متقن و کاملا مستند ساخت، مستند به اسناد غیر قابل انکار که اصطلاحا مو لای درزشان نرود.
سپس باید این روایتها را بهشدت تکرار کرد. بدون تکرار (بالاخص در شبکههای اجتماعی)، روایت قوت نمیگیرد.این روش باعث میشود آن مرجعیت گزاف برساخته، بهتدریج زدوده شود و چون زدوده شود، دیگر دستشان برای روایتسازی مجعول باز نخواهد بود.این امر بیش و پیش از هرچیز به نیروی انسانی معتقد و توانمند نیاز دارد.
اینجا تعهد و تخصص باید جمع شوند تا نتیجه حاصل شود.
ضعف ما در جنگ روایتهاست، این ضعف را باید جبران کنیم.
💬 علیرضا کریمی
@Fars_plus
▪️جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها با حضور رئیس جمهور در دانشگاه الزهرا(س)
@Fars_Plus
▪️حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانمارک و تهدید سفیر همان تاکتیک«جنگ سفارتخانهها» در دهه شصت توسط منافقین است.
ما به این جمله الهی ایمان داریم که خدای سال 60 همان خدای امسال است.
💬 مرتضی سیمیاری
@Fars_plus
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 او نفس داعش را بریده بود، سردار حسین همدانی
@Fars_plus