▪️استاد مهدی نصیری در پی انتصاب خانم دکتر دستجردی به سمت وزارت بهداشت، در دولت دهم، با نگارش مقالهای در شماره دوم مجله سمات- تابستان ۱۳۸۸، با ذکر ادلهای، اعتراض خود را به تصدی چنین مناصب اجتماعی و نیز حضور و شرکت این چنینی زنان در جامعه نشان دادند. ایشان نوشتند «اگر ما بر این ماهیت [حضور زنان تحت تأثیر تمدن غرب در جامعه] وقوف پیدا نکنیم و در کار انطباق دین با شرایط کنونی برآییم بدون شک پس از مدتی از اسلام جز اسمی باقی نخواهد ماند و پوستینی کاملا وارونه بر تن اسلام پوشانده خواهد شد».
🔻اکنون با طرح ایدهی قانون حجاب اختیاری توسط ایشان، نتیجه ظاهری این خواهد شد که:
از منظر ایشان در مجموع تصدی وزارت و... توسط یک خانم کاری ناپسند است ولی بیحجاب ظاهر شدن همان خانم در کوچه و خیابان کاری قانونی است و منع آن ناپسند خواهد بود.
🔻اگر استاد نصیری از موضع خود در آن مقاله عقب نشینی کردهاند، تذکر دادن آن برای رفع اشکال فوق مفید خواهد بود.
💬زریاب
@Fars_Plus
▪️۱۵۰۰ رزمنده در عملیات والفجر ۸ با ۵ هزار لوله فلزی از عمق ۱۲ متری اروند، پلی را ساختند که در برابر بمباران ها مقاوم بود. امروز الگوی ساخت آن در دانشکده مهندسی دافوس تدریس می شود. این دانش حالا ده ها برابر توسعه پیدا کرده اما #الگوی_دفاع_مقدس در مدیریت اجرایی کشور کمرنگ شده است.
💬 مسلم معین
@Fars_Plus
▪️طبق برآورد تسنیم، هر روز ۱ میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان از بیتالمال صرف پر کردن آب استخرها و آبیاری فضای سبز واحدهای مسکونی مناطق ۱تا ۳ تهران میشود!!!
و هنوز در بخشهای زیادی از سیستان و خوزستان مردم از آب آشامیدنی سالم محروم هستند!!!
افسوس...
💬علیرضا گرائی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار برای نخستین بار | در آغوش رهبری
🔰روایت جانباز دفاع مقدس از مواجهه خود با رهبر انقلاب
@Fars_Plus
▪️نگاه نکبتی به نام آمریکا:
شما تروریست هستی
مگر،
اسرائیل را به رسمیت بشناسی!
💬 قیس قریشی
@Fars_Plus
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم منتشر نشده رهبر انقلاب در خطوط مقدم جبهه کردستان
@Fars_Plus
▪️خط فقر ۱۰ میلیون شد
این یعنی یه کارگر باید با حقوق کارگری، ۴برابر بیشتر کار کنه که بتونه معمولی زندگی کنه
درام ماجرا اینجاست ۲۴ ساعت هم کار کنه، ۸ ساعت دیگه کم میاره برای رسیدن به یه زندگی معمولی!
علی برکت الله!!!
💬 مرتضی قربانی
@Fars_Plus
4_6005962827980867313.mp3
5.02M
🎙نکنه شهید بشیم!
🔻حجت الاسلام و المسلمین پناهیان
@Fars_Plus
▪️غار نمکی جزیرهی قشم
چه مکانهای منحصربهفرد و شگفتانگیزی در کشورمون داریم که حتی نمیشناسیمشون!
#ایران_زیبا
@Fars_Plus
▪️مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری!!!! هستند...
یا حافظ منافع رژیم صهیونیستی و آمریکا در ایران!؟
💬 نعیم رحیمی
@Fars_Plus