اربعین به بدحسابها هم نسیه میدهند!
🔹در راه پیادهروی اربعین مهمان خانهای شدیم که بسیار ساده و محقر بود. خانم همسایه شاان را برای ترجمه آوردند.زهرا خانم اهل یزد بود و در عراق زندگی می کرد.
🔹زهرا خانم گفت: چند روز مانده به محرم،هیچ چیز در خانه نداشتیم.مغازهدار محل هم دیگر به ما نسیه نمی داد. چند روز مانده تا اربعین،مغازه دار خودش،دنبالمان فرستاد که هر چقدر نسیه میخواهید ببرید.عروسم هم حلقه ازدواجش را فروخت . یک نفر هم گوسفند قربانی کرد و فرستاد و ما شرمنده زائرهای امام حسین نشدیم.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
رونمایی مُد جدید حجاب استایلها برای اربعین
🔹«بهت یاد میدم چطوری هم محجبه باشی، هم خوشتیپ و جذاب»؛ اینها بخشی از صحبتهای بلاگرهای حجاب است.
🔹عضو انجمن ملی سواد رسانهای ایران گفت که در کنار پدیده حجاب استایل، «شاهد ظهور یک روند جدیدی به نام آرایش مذهبی هستیم، خانمها به جای چادر عبا میپوشند، آرایش غلیظ، کاشت ناخن و مژه و ...انجام میدهند.»
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
کام ایرانی ها شیرین تر از استاندارد جهانی!
🔹«مصرف شکر در ایران ۳.۵ برابر نرخ جهانی است»، «سرانه مصرف قند هر ایرانی بیش از ۲ برابر میانگین جهان است» این بخشی از هشدارهای کارشناسان تغذیه در رابطه با مصرف نگرانکننده مواد قندی در کشور است.
🔹مشاور سازمان جهانی بهداشت فریدون عزیزی امروز اعلام کرده است که اگر تغییری در سبک زندگی افراد ایجاد نشود، «سالیانه حدود ۵۰۰ هزار نفر به دیابتیهای کشور افزوده خواهد شد.»
🔹افزایش مبتلایان به دیابت در کشور درحالی اتفاق میافتد که این بیماری گران ترین بیماری فراگیر غیر مسری جهان از نظر سازمان بهداشت جهانی نام گرفته است و هیچ درمانی ندارد.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
تربیت جنسی کودک ۵ تا ۷ ساله
🔹در سن پنج تا هفت سالگی در جهت تربیت جنسی کودک باید این موارد را آموزش بدهید:
🔸تفاوت دختر و پسر رو بهش بگو
🔸آشنایی با اندام خصوصی
🔸آموزش حریم
🔸قوانین مربوط به لمس کردن
🔸آموزش نه گفتن
🔸آموزش امنیت فضای مجازی
🔹توضیحات و لحن والدین باید به شکلی باشد که هم یادگیری صورت گیرد و هم اینکه کنجکاکی بچه ها برای کسب اطلاعات بیشتر تحریک نشود.
@Fars_Zendegi
خدا آدمهای کاردرست و درستکار را دوست دارد همانها که کار خوب را خوب انجام میدهند.
سوره بقره: آیه ۱۹۵
@Fars_Zendegi
خوب است این چند خوراکی را در پیاده روی اربعین همراهتان داشته باشید
@Fars_Zendegi
گوش شکستههای تقلبی
🔹«شکست گوش دیگر آرزو نیست»، «ماشاالله پنجه طلا کارت حرف ندارد» از جمله کامنتهایی است که کابران فضای مجازی در ذیل تبلیغ «گوش را با دو انگشت دست میشکنیم، بدون ضربه، مشت و انبر» گذاشتهاند.
🔹با آغاز مسابقات کشتی المپیک پاریس بار دیگر بازار شکستن گوش در فضای مجازی داغ شده است، به گونهای که در برخی صفحات با چندین هزار دنبالکننده هزینه گوش مدل حسن یزدانی را ۲ میلیون تومان اعلام کردهاند.
🔹با این وجود تب داغ شکستن گوش به بعد از المپیک ریو در تابستان ۱۳۹۵ باز میگردد. البته در فروردینماه سال ۱۳۹۸ با طرح شکایت از مربی کشتی در آذربایجان غربی که به وسیله سکه، گوش ۶ کشتیگیر نوجوان را شکست، این موضوع وارد فضای جدیدی شد.
🔹درد شکستن گوش مانند کشیدن هم زمان همه دندانها بدون بیحسی است، منتها برای آن مدلهایی چون حلزونی، گل کلمی، روسی و گردویی (مانند گوش یزدانی) تعریف کردند.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
هوچیگری رنگین کمانی، علیه خانواده
🔹برخلاف بسیاری از نظرات، همجنسخواهی «هم جنسبازی» اختلالی است که هم اکتسابی است و هم ریشه در تربیت دارد.
🔹یکی از دستاوردهای نظام سرمایهداری جدا کردن هویت از جنسیت است که منجر به گرایشات جنسی مختلف میشود. آدمها یا هویت مردانه دارند یا زنانه. از نظر ژنتیک در یک X و Y تفاوت دارند و از نظر هورمون هم در تستستورون و استروژن. اما برخی دچار اختلالاتی میشوند. مثلا فرد در هویتیابی دخترانه یا پسرانهاش دچار مشکل میشود. یا از نظر هویتی مشکل ندارد، اما گرایش به همجنس خودش دارد.
🔹این اختلالات به عقیده روانشناسان از تربیت نشات میگیرد. از نظر سید کمیل حسینی پژوهشگر حوزه خانواده «همجنس خواهی با هویت جنسی ارتباط دارد. هیچکس از نظر هورمون، ژنتیک و اندام همجنسگرا به دنیا نمیآید. همه این افراد میگویند که از نظر جسمی سالم هستیم. پس جسمانی نیست. بیشتر تربیتی-اجتماعی است.» در این گزارش قرار است به نقش خانواده در هویتیابی جنسی فرزندان اشاره کنیم.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
ترویج همجنسبازی در «باضیا»
🔹«چرا گِی بودن بده؟ چرا لزبین بودن بده؟ باید تابوی همجنسگرایی را بشکنیم...» این بخشی از گفتوگو در برنامه «باضیا» است.
🔹جمعی از اعضای مجمع فعالین خانواده در نامهای به رئیس قوه قضائیه، برنامه اینترنتی «باضیا» را مروج همجنسگرایی دانستهاند و خواهان برخورد با عوامل سازنده و جلوگیری از برنامههای این چنینی شدند.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
چطور سراب کتابها و کارتونها را به کودک نشان دهیم؟
🔹بعد از اینکه کتابی را برای کودک خواندیم، باید با همراهی کودک آن را نقد کنیم. با کودک شروع به گفتوگو کنیم و کتاب را به چالش بکشیم. از کودک بپرسیم از کدام شخصیت داستان خوشت میآید و چرا؟ اگر او آن تصمیم را میگرفت بهتر نبود؟ نظر تو چیست؟ اگر تو به جای آن شخصیت بودی در آن موقعیت چه تصمیمی میگرفتی؟
🔹باید ببینیم در ذهن کودک چه میگذرد و چه نگاهی به موضوع دارد. شاید برداشت او از قصه یا قضاوت او دربارهٔ شخصیتها با ما متفاوت باشد. باید با شکیبایی و توجه کامل، نظرش را بشنویم و دربارهاش صحبت کنیم.
🔹این سؤال و جوابها و این طور کتاب خواندن یا فیلم دیدن، توانایی حل مسأله و تفکر نقادانه را در کودکان افزایش میدهد.
🔸گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
۲۰ اجرای کودکانه در تئاتر شهر
🔹در جدول زمانبندی تئاتر شهر تهران بیش از ۲۰ اجرای کودک و نوجوان مشاهده میشود و این آمار خبر از رونق تئاترهای کودکانه میدهد.
🔹اتفاقات عجیب ۱۶ سالگی، قصه سیبی که پرواز کرد، مش مش قلی خان، گروفالو، شازده کوچولو، رابینسون خرگوشه، درخت گیلاس، کتابخورها، کدو قل قله زن، سوزن جادویی، پادرا و گنده ها، جنگل پر ماجرا، اولین بازی، لاک پشت و خرگوش، سفرهای سندباد و لپ قرمزی از جمله نمایشهایی هستند که این روزها برای مخاطب کودک و نوجوان روی صحنه میروند.
@Fars_Zendegi