eitaa logo
🔰فرشید رنجبر🔰
5هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
88 ویدیو
26 فایل
💠فرشید رنجبر 💠تحلیلگر ارشد بازارهای مالی و بازار سرمایه 🔷مدیریت تیم آقای معامله گر پیج کاری من در اینستاگرام:👇 Farshidranjbar.ir ⚠️تحلیل های ارائه شده صرفا نظر شخصی می باشد و به هیچ عنوان سیگنال خرید یا فروش نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارزش معاملات گروه خودرو و قطعات در حال افزایش
📌نرخ سود بازار بین بانکی کاهش یافت و به ۲۳.۴۵ درصد رسید بانک مرکزی در تازه ترین گزارش اعلام کرد: 🔹نرخ سود بازار بین بانکی با افت ۰.۱ درصدی نسبت به آخرین نرخ هفتگی به ۲۳.۴۵ درصد رسید.
واقعیت بازار اینه که حقوقی ها نمیذارن بازار بره بالا... در هر سهمی نگاه کنید بشدت فروشنده هستند
از نمای نزدیک خودرو که با یک شکست از کانال خارج شده بود در حال برگشت به کانال است نکته کلیدی: شکست خط روند نزولی در RSI مشابه شاخص کل رخ داده است
  جریان ورود پول به بازار امروز برعکس شد ورود حدود 140 میلیارد تومان پول حقیقی تا این لحظه
ارزش معاملات خرد از 5000 میلیارد تومان عبور کرد
پس از ریزش قیمت سنگین حدودا 50 درصدی از زمان سقوط عمدی بازار در نیمه اردیبهشت ماه، خوشبختانه سهم در حال جبران بخشی از افت چشمگیر قیمتی است که متحمل شد. در این مسیر حمایت‌هایی که از دست داده به مقاومت تبدیل شده‌اند و این موضوع باعث سخت شدن کار برای ایجاد یک روند صعودی پایدار می شود. در روند کوتاه‌مدت، اولین محدوده مقاومتی بین قیمت 460 الی 480 تومان واقع شده که نحوه واکنش قطعی قیمت به این محدوده، تعیین‌کننده روند سهم در هفته جاری است. در صورت موفقیت در بی اثر کردن این مقاومت، توانایی رسیدن به حوالی قیمت 550 تومان که حدودا 20% بالاتر از سطح فعلی است را خواهد داشت. با این حال فعلا ورودهای جدید با ریسک بالایی همراه است. متاسفانه در گروه خودرویی به ویژه در نمادهای محوری و اصلی گروه، برخی سهامداران حقوقی در دوره اخیر رفتارهای بسیار ناشایستی از خود نشان داده‌اند که این امر سبب پایمال شدن حق بسیاری از سهامداران خرد نمادهای این گروه و حتی در سایر گروه‌های بازار شده است‌. بر همین اساس نیاز به نظارت دقیق و قاطعانه بر رفتار عناصر حقوقی و بعضا حقیقی در نمادهایی مانند خگستر ضروری است.
با همت مسئولین خدوم و زحمتکش، این نماد هم از قیمت 460 تا 240 تومان حدود 50 درصد ریزش قیمت را تجربه کرد. این در حالی است که در همان شرایط قبل از ریزش هم جاماندگی محسوسی نسبت به شرایط تورمی و سایر داده‌های اقتصادی داشت. اما اینجا بورس ایران است و عده‌ای هر بلایی که بخواهند بر سر سهامداران می آورند و بدون هیچ مشکلی هم به کار خود ادامه می دهند! در حال حاضر نماد شرکت ایران خودرو در تلاش برای تغییر روند است که در این مسیر با مقاومت موثر در محدوده 270 الی 280 تومان مواجه خواهد شد. برای خروج قطعی از روند نزولی، سهم نیاز به بی اثر کردن این مقاومت دارد. لذا نحوه واکنش قیمت و عملکرد سهامداران به ویژه حقوقی‌ها در این محدوده حائز اهمیت و تعیین کننده روند سهم در هفته جاری خواهد بود. متاسفانه همین امروز شاهد فروش سنگین 50 درصدی سهام این شرکت توسط تعدادی از عناصر حقوقی بودیم که این موارد تاثیر منفی بر بهبود جریان تقاضا در مجموعه بازار دارد. معتقدیم تا زمانی که در بازار سرمایه ایران رفتار شرکت‌های حقوقی در چهارچوب قوانین دقیق کنترل نشود، بورس به بازاری معتبر و قابل اطمینان تبدیل نخواهد شد‌‌.
📆 امروز ‌یکشنبه ☀️ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ هجرے شمسے 🌙 ۱۹ محرم ۱۴۴۵ هجرے قمرے 🎄 ۶ آگوست ۲۰۲۳ میلادے 📿 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه: 🎗«یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»🎗 🎗«ای صاحب جلال و بزرگواری»🎗
در تلاش برای خروج از روند نزولی است که از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شد. طی روند نزولی اخیر، شاخص کل بورس در حدود 20 درصد کاهش یافت این در حالی است که غالب سهام بازار بیش از 40 درصد از ارزش خود را از دست دادند که نشان می دهد طبق معمول این روند با واقعیات بازار سازگار نیست. در حال حاضر شاخص نیاز به تثبیت بر روی سطح 2,050,000 واحد دارد و در صورت موفقیت در این امر، در مرحله اول توانایی رسیدن به محدوده 2,200,000 واحد را خواهد داشت. در مدت اخیر در مواردی با ذکر جزئیات اشاره کردیم که در موقعیت‌های حساس و کلیدی بازار، شاهد نقش‌آفرینی منفی و تخریبی از سوی گردانندگان اصلی بازار هستیم. این هفته یک آزمون دیگر برای نحوه عملکرد این گروه خاص برگزار می شود و طی هفته جاری، نتیجه کار قابل ارزیابی است. در صورتی که اجازه بدهند شاخص از روند نزولی خود خارج بشود، عملا سطوح پایین‌تر رویت نخواهد شد و کف بازار در همین محدوده بسته خواهد شد. اما چنانچه باز هم پا بر گلوی سهامداران بگذارند و با ابزارهایی که در اختیار دارند، مانع پایان یافت این بحران شوند، مجددا شرایط برای تمام فعالان بازار دشوار خواهد شد.
افزایش تقاضا در گروه خودوریی نسبت به دقایق ابتدایی بازار
نقشه بازار