طرف ۱۲ هزار آورده میگن احتمال داره پزشکی دانشگاه آزاد قبول بشه، همین ۶ ۷ سال قبل با ۲ هزار فقط بهداشت و دبیری زیست میتونستی بزنی. اونم ۵۰ ۵۰ بود.
*EhSaN*
@farsitweets
چیزی که سال پیش برات مهم بود، ممکنه امروز نباشه.
شغلی که زمانی رؤیات بود، ممکنه دیگهخوشحالت نکنه.
حتی تصویری که از خودِ ایدهآلت داشتی، ممکنه تغییر کنه.
تغییر کردن همیشه نشونه گم کردن خودت نیست. گاهی بخشی از پیدا کردن خودته.
》MEDinfinit《
@farsitweets
به نظرم در مورد آفتابگردان واقعا اجحاف شده
اونی که با نظم و ترتیب یکجا نشسته، اینه نه انار
*Behzad*
@farsitweets
طاعون حتی توی نوشتارش هم ابهت داره. مثلا شما روزمره چندبار «ط» و «ع» رو همزمان کنار هم میبینی؟
》𝔉《
@farsitweets
برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۶ معرفی شدند
🏆 آکادمی علوم سوئد، جایزه نوبل شیمی سال ۲۰۲۶ را بهطور مشترک به آنری کاگان (Henri B. Kagan) و کنسو سوآی (Kenso Soai) اهدا کرد.
دلیل دریافت جایزه:
این دو دانشمند بهخاطر کشف «اثرهای غیرخطی و خودکاتالیزگری در سنتز ناهمسو یا نامتقارن آلی» برنده این جایزه شدهاند.
به زبان ساده یعنی چه؟
در شیمی آلی، مولکولها میتوانند مانند دست چپ و راست، تصویر آینهای یکدیگر باشند (در حالی که با هم یکسان نیستند). ساخت داروها و مواد شیمیایی که فقط شامل یک دست (شکل خاص) از مولکول باشند، بسیار سخت است.
این دو دانشمند مکانیزمهایی را کشف کردند که در آن، فرایند واکنش شیمیایی خودش را تقویت می کند(خودکاتالیزگری) تا واکنش با راندمان بالا و به نفع یک شکل خاص از مولکول پیش برود. این کشف بزرگ، ساخت داروهای دقیقتر و مؤثرتر را بسیار آسانتر کرده است.
@farsitweets
نمــــای زیبا از
«نوشهـــــر»
که بارش باران از کیلومترها دورتر دیده می شود
. چیلا
@farsitweets
مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه:
حمید رسایی بیش از ۶۰ شکایت، ۲۵ مورد قرار مجرمیت و جلب به دادرسی و حداقل دو مورد محکومیت قطعی داشته که سوابق آن موجود است.
@farsitweets
همین که زبان انگلیسی برای قند معادل نداره و بهش میگیم شکر مکعبی، ثابت میکنه زبان فارسی چقدر شیرینه.
》نیمستراداموس《
@farsitweets
سه قلو های رتبه برتری
پ.ن: چرا رتبه محمد ۱۳۱ یا ۱۳۴ نشده؟😂
. رابین سینک
@farsitweets