از یه سنی به بعد دیگه اتاق پسر رو مرتب نکردم.گفتم پسر بزرگی هستی انتخاب خودته که تو چه اتاقی زندگی کنی.اونم اتاقش همیشه شلوغ بود و گاهی که جمع میکرد فرداش دوباره همون بود.همینجوری سالها گذشت تا این آخرا یه بار انگار تصمیمش رو گرفت،اتاقش رو گردگیری کرد،جارو کشید، لباسها رو جمع کرد و از اون روز یه دونه لباس هم رو زمین ندیدم. تحول بود، بحران بود چی بود نمیدونم، ولی انگار یهو بزرگسال شد.
فرشته
@farsitweets
کاهش دمای هوا در سواحل شمالی کشور
امروز شاهد بارش در خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، اصفهان، کرمان، هرمزگان، خراسانرضوی و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی خواهیم بود.
تا روزهای پایانی هفته در شمال، بخشهایی از جنوب و مرکز کشور بارندگی تداوم دارد.
شاهد کاهش دمای ۸ تا ۱۰ درجهای در استانهای ساحلی خزر خواهیم بود.
OPT
@farsitweets
یه دوستی دارم که یه بار عید دوران مجردی میره مشهد، از امام رضا میخواد ک عید سال بعد باخانمش بیاد زیارت
سال بعد دوباره مجردی میره مشهد
بعدهها که ازدواج کرد، فهمید اون سال دوم، همون زمانی ک خودش مشهد بوده،خانمش هم با خونوادهش مشهد بودن
خلاصه دعا میکنیم دقیق دعا کنیم😁
👤 Léon
@farsitweets
یک شهروند شیعه عربستانی از قرار دادن شهر مشهد در لیست مقاصد هواپیمای عربستانی خبر داد و اظهار خوشحالی کرد.
جهان عرب
@farsitweets
“بعضی چیزا نباید گفته شن، حتی به نزدیکترین دوستان؛ و در نهایت چیزهایی هست که شخص حتی به خودشم نباید بگه”
Thalassophile
@farsitweets
مدارس عصر تهران ۲ ساعت زودتر تعطیل خواهند شد
🔹آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران: به منظور پیشگیری از آسیبهای ناشی از حوادث شب چهارشنبه آخر سال، تمامی مدارس شهرستانهای استان تهران در نوبت عصر امروز ۲ ساعت زودتر تعطیل خواهند شد.
OPT
@farsitweets
اینروزا شهر بوی عید گرفته
از تجریش تا بازار قدیم شهرری
👤 حامد/شاهمیری
@farsitweets
صاحب کارم یه تئوری خیلی جالبی داره به این صورت که هر خرج غیر منتظرهای که پیش میاد با دیالوگِ؛ «ما که نداریم، اینم روش »کارتشو از کیفش در میاره
👤 نیهنا
@farsitweets
با چشماش داره میگه "باشه باشه تو منو گرفتی، اون عکس اینستاگرام رو بگیر و منو تو اقیانوس رها کن، خاک بر سر احمقِ کودنت"
آلترناتیو
@farsitweets
یه وقت های افرادی هستند که به شما مشورت میدن، دلیلش این نیست که بیشتر از شما میفهمن .
شاید اون بیشتر از شما اشتباه داشته ،الان نمیخواد برای شما تکرار بشه
mahmoudkhalvat
@farsitweets